Open your eyes

Härrom kvällen hade jag inget att göra så jag satt och kollade igenom alla gamla skolkataloger. Det är ganssa roligt att se hur människor förändras. För varje gång man får ett ryck och gör en ny tillbakablick tycker man alltid att människor ser mindre ut än förra gången.

Tyvärr kan jag inte säga att just skolkatalogerna ger mig några glada minnen. Visst, jag hade en skitbra klass hela min tid på Korpadalen. Alla var med alla, och vi hade jätte roligt tillsammans. Det tror jag inte att någon kan förneka. Det är faktiskt en sammanhållnings som jag saknar då och då. Men om kan kollar på just mig själv som människa så mår jag så jävla dåligt.

Bilden nedan är från femman, (andra är från i år) och jag förstår inte hur jag stog ut med att leva så. eller det gjorde jag inte egentligen. Jag hatade att ha gympa för jag allitd var orolig över de saker jag inte skulle kunna göra. Visst, jag var med och gjorde allt jag kunde. Men hur kul var det att alltid hoppa någon meter kortare än alla andra? Hur kul var det att hoppa höjdhopp när man knappt kom över 90 centimeter? Hur kul var det att leka tagen om man visste att man alltid skulle vara den som inte kunde springa ifrån någon? Jag var nog oftast glad ändå, men självklart kommer jag ihåg de hemska gångerna man var tvungen att köpa nya kläder. Det var en pers som jag helst glömmer. Det var inget moderiktigt som gällde för mig. Huvusaken var att jag kunde ha det på mig. Medan andra barn handlade på JC fick jag gå till DressMann för att hitta rätt storlekar.

      

Visst, idag ser jag inte lika dan ut, men jag känner mig fortfarande som samma Fredrik. Jag är samma person på insidan, och för mig känns det som om jag fortfarande är samma person på utsidan också, bara något längre. När jag ser mig i spegeln ser jag fortfarande samma person, och det är inget som man suddar ut snabbt. Jag vet att det blir ett hinder för mig i längden. Jag måste lära mig att det inte är så längre. Visst, jag är inte trådsmal, men jag har inte ett BMI på 34 längre. Jag vill fortfarande gå ner i vikt. Precis som jag ville då. Men då var det inte lika viktigt, för då fanns det så mycket annat att bry sig mer om.

Badmintonen blev dock min räddning. Hade jag inte hittat denna underbara sport tror jag inte jag hade känt hälften av alla de människor jag känner idag. Jag tror även jag hade sett ungefär lika dan ut som på femmans klassfoto.

Satt tidigare och lyssnade på Alter Bridge - Open your eyes. Visst, den handlar inte om mitt problem. Men det känns ändå som någon sorts meddelande. "Looking back I clearly see what it is that's killing me" Vissa rader känns så rätt just nu. Antar att jag måste öppna mina ögon någon gång. Frågan är bara när det ska hända, när jag vill och låter det hända.

Som en tillbakablick

Idag var jag, Angelica och Micka på ett besök på Stenbackaskolan för att genomföra vår undersökning. Direkt när vi satte fötterna innanför dörrarna kändes det som om tiden stått stilla.  Nästan alla gamla lärare var kvar, men självklart såg man även en del nya. Roligast var ändå vissa av lärarnas reaktioner "Hej Fredrik!", vilket fick Micka att känna sig lite lätt utmobbad. Men hur skulle dom komma ihåg dig som aldrig var där? haha. Det var iaf roligt att se dom igen, och man fick nästan lust att gå högstadiet igen bara för stämningen (inte). Micka fick lust att gå högstadiet bara för att hon såg killar med potential, se men inte röra. Dvs. Klassiska lammkött!

Janne var roligast idag men stog även för dagens diss:

- Nämen det är ju ni!?....Va fula ni blivit!
- Va gammal du har blivit
- Jag vet *suckar djupt*

"Skönt att se att det kanske kommer bli något av er ändå. Men jag är fortfarande ledsen för att jag inte fick köra någon av er riktigt i botten!"


Men även vi var på disshumör medan vi stog och pratade med Pira när några åttor gjorde vår enkät:

- Hur känns det att vara tillbaka här då?
- Jo, tiden har ju typ stått still...
-...Mmmh...och så märker man ju att man växt....för nu inser man hur jävla omogen man var egentligen!
*Flera av åttorna tittar snabbt upp och ser allmänt förolämpade ut*

Micka blev som sagt sur
över att lärarna hälsade på mig. Speciellt Ingrid.

- Nämmen hej Fredrik!!
- *micka härmar surt tyst med lite ironi* Heeeeeeeej, Freeeedriiiiiik!!!

Rätt svar till utmaningen

Jag tänkte att det är ju faktiskt snart nytt dygn, så jag kan lika gärna avslöja det rätta svaret till utmaningen jag gjorde tidigare idag.

1. En gång i tiden var jag 168 cm och vägde 104 kg.
Detta påstående är helt riktigt. Många som inte kännt mig tidigare har svårt att tro det (säger dom iaf?) För mig känns det inte som om det skulle vara något svårt att lista ut. Men jag har levt med det också. Många av de som kännt mig llänge har dock inte upplevt mig som SÅ stor, men kollar man tillbaka på gamla bilder så. Depressing.


2. Min gammelfarmor är bara 4 år äldre än min mormor.
Detta påstående stämmer lika bra som förra. Min farfars mor är 90 och min mormor är 86. Min mormor skulle kunna, åldersmässigt, vara mor till min farmor.

3. Att ringa är en av mina största fobier.
Stämmer också utmärkt. Ringa är något som jag avskyr utav bara fan. Till kompisars mobiler går ganska bra, men till folk jag inte känner är en pers. Därför undviker jag helst telefoner.


4. Jag spelade blockflöjt i 3 år.
Här kommer vi till det påstående som är fel! Jag spelade nämligen flöjt i 4,5 år, haha. Dock inte vanlig blockflöjt som ni tänker på, utan en större sort, i en ensebel med flera från samma klass. Dock ångrar jag att jag inte valde något roligare som gitarr eller piano. Så grattis Jenny, du hade rätt.


5. En släkting till mig har skrivit musik till melodifestivalen.
Det här stämmer också. Ensa sidan av släkten är väldigt musikalisk (vilket är svårt att tro om man ser på mig). Men jag fick den mer målande sidan antar jag. Men iaf så har det skrivits svensktopplåtar och både text och musik till melodifestivalen. När kommer jag dock inte ihåg.

Påstående-utmaning

Här kommer en liten utmaning till alla som läser min blogg. Jag skriver 5 påståenden om mig själv och mitt liv, varav 1 är fel. Ni ska alltså gissa vilket som inte stämmer. Skriv din gissning som en kommentar till inlägget, men ge ingen motivation, då kan det bli lättare (eller svårare) för andra att gissa. Lycka till!

1. En gång i tiden var jag 168 cm och vägde 104 kg.

2. Min gammelfarmor är bara 4 år äldre än min mormor.

3. Att ringa är en av mina största fobier.

4. Jag spelade blockflöjt i 3 år.

5. En släkting till mig har skrivit musik till melodifestivalen.

Rätt svar kommer läggas upp imorgon, med motivation till alla påståenden.

Ögontjänare

Jag är sån sjuklig ögontjänare så det finns bara inte. Haha. Var tvungen att ringa upp till skolan och sjukanmäla mig eftersom jag egentligen har engelska idag på morgonen. Så jag ringde direkt när jag vaknade. Täppt i näsan, lagom trött i huvudet med sjukt dåsig röst. Det lät verkligen som om hon tyckte synd om mig. Sen snöt jag mig, tog nässpray och stoppade i mig lite tabletter, så låter det lite bättre igen. Men det viktigaste var trots allt att hon i telefonen trodde att jag var riktigt sjuk.

Inga namn nämnda

- Men jag har faktikst också pojkvän.

- Men du har ju bara honom för att du ska ha nåt!

- JAAA, men ändå!

- Han tänker säkert samma sak om dig.

- NÄÄÄ, gör han inte alls, han tycker o mig jättemycket, det har han sagt!

- Men säger inte du samma sak till honom då?
- Joo...men...tystaaa!!!!


Overheard

Scene girl: I don't understand why your mother doesn't like me...
Scene boyfriend: You stole my grandmother's medication.
Scene girl: She'll be dead in a week. Chill out.

Matteröv

Okej, provet idag var ingen hit för fem öre. Men jag är glad om jag får ge. Dock bittert när både Alle och Jenny tyckte det var lätt. Fast jag fick hjärnsläpp, något som jag grämer mig som fan över nu, för jag fattar inte hur trög man kan vara ibland. Ska alltid gör allt svårare än vad det är. Dessutom är jag förkyld och vill bara hem. Men måste lämna nyckel till Madis, så jag hoppas han kommer, för jag tänker inte träna småttingar i det här tillståndet. Dessutom har vi planeringskonferens. Isch.

Pluggkvällen igår blev snarare pluggnatt. Vi satt nämligen med matten till kvart över elva, och sedan satt vi och snackade skit en timme till. Försökte komma på så många konstiga ord som möjligt, haha.

Matematik

Jag fattar fasen inte varför jag valde matte C. För det är inte mycket jag fattar. Vissa grejer sitter av någon konstig anledning. Men andra är som bortblåsta. Hoppas på lite plugg med Jenny och Alle, vissa tal kan allt behövas diskuteras både en och två gånger! Och dessutom har jag bakat gigantiska chokladmattedepressionsmuffins, haha.

Östersjöspelen

Måste säga att helgens spel både var över och under förväntan. Som vanligt hade jag inga förväntningar i singeln, men vann första (efter ett urusel 2:a set dock). I matchen efterbörjade jag spela för sent så det blev förlust med 21-11 21-13. I tredje fick ajg möta en seg gubbe som spelade skitkonstigt, något som inte passade min speltyp alls. Sjukt jobbigt, vilket ledde till förlust även där. Tråkigt eftersom jag hade kunnat vinna över honom. Men jag var glad för min vinst ändå, och förbannad över mitt spel som jag var gick jag in astaggad i dubbeln som jag edan innan förväntat mig att förlora. Så blev dock inte fallet. Jag och Alle gjort ett bra första set, lossade efter kasst spel i andra men lyckades hitta tillbaka till spelet från första set och vann. Asgött, längesedan ajg varit så nöjd med mitt dubbelspel, många turbollar kanske, men vissa bollar vet jag fan hur jag tog alls (Det kanske finns en lite Hero i mig med, haha). Dock förlorade vi i andra dubbeln, menmen. Mixed-matchen gick som den gick mot fjompis och mikey, men vi tog några poäng iaf. Kvällen avslutades med pizza och konstig film hos Micke. Trevligt.

Konstigt nog är jag trots förluster sjuuuuuuukligt taggad inför SOS som är om endast två veckor. Tills dess blir det träning på hög nivå. Dock känns det som jag börjar bli förkyld, för halsen fuckar sig, men bättre nu än om två veckor. Lycka till alla ni som ska spela imorgon. Orkar tyvärr inte åka dit och kolla, för jag måste göra matte som jag sedan ska gå igenom med Jenny och Alle.

Citat från dagen:

- Åh, nej, fan va dum jag är. Nu måste jag snart gå och pissa igen.
Alle, efter att ha klunkat ca en liter vatten

- Roger, har du sett några snygga singelkvinnor? Jag kan gå runt och leta om du vill!
Linnea, som tycker att Rogers singelliv ska ta slut omedelbums

- Kommer du imorgon Roggan? Eller nej, då ligger du ju och myser tillsammans med någon "goding"!
Linnea, igen, efter att ha engagerat sig i Roggans liv under några timmar

- Saltkringlan pumpar vattenmelonen!

Nu är det avsnitt 11 av heroes som gäller!


Citat

"You can run far, you can take your small precautions. But have you really gotten away? Can you ever escape? Or is the truth that you have not strenght or cunning to hide from destiny? But the world is not small, you are. And faith can find you anywhere."

Friday, oh Friday

Jag älskar fredagar! förutom när man måste göra matte, som idag. Men ajg har faktiskt gjort en sida. Även om jag inte fattade hälften, så gjorde jag en sida. Mellan det har jag avverkat några avsnitt av Heroes. Sammanlagt är nu 7/11 avverkade, och något säger mig att innan natten faller på kommer betydligt fler vara avklarade. Visst, den kan vara seg bitvis, men den är ändå ganska lagom. Vet dock inte om ajg hade tyat se serien med ett avsnitt åt gången per vecka. Mycket härligare nr man kan dra av alla på en och samma gång, haha. För än har det inte hänt så jäkla mycket. Men det kommer nog, I can feel it!

Tillägg.
Är nu färdig med 10/11 avsnitt. Sista vår vänta tills imorgon. Time to sleep, upp och tävla imorgon.

Heroes

Precis sett de två första avsnitten av heroes. Jag antar att jag får ge med mig. Verkar vara en sjukt spännande serie, även om jag stör mig på den lilla japanen på heltid. Det får helt enkelt bli et avsnitt till imorgon....eller två...eller tre....

Spela bollen

Nu har man tränat. Det var ganska segt med träningsvärk och allt, men när man väl kom igång i benen så blev det hyffsat. Vågade dock inte riktigt ta ut stegen för ljumsken, vilket var bittert. Men den ahr blivit bättre så jag hoppas den är helt ok på lördag. Då är det dags att ge allt man har och lite till. Vet inte vem någon är i min pool. Det enda jag vet är att jag och Linnea ska möta Micke och Nea i mixten. Men det är inte mycket att göra åt. Vi får spela som aldrig förr!

Gött med kort dag imorgon. Börjar kvart i tio och slutar tolv. Lite matteplugg ska det allt bli, jag måste vara seriös om jag vill klara det här provet. Ingen ville ju ha pluggdag heller. Bittert. Fick dock låna Heroes av Alle nu, måste ju se om det är något att ha. Alla snackar ju om det jävla heroes. Haha. Men det blir chill på fredag kväll ändå, så det passar bra med något nytt att se. Kanske ska man dra av första avsnittet redan nu?

Fortsättmeningenlista

Jääääättelängesen jag gjorde en lista nu. Så jag snor Emelies!

1.
Jag har insett att min sista kyss... hände på en plats där det var alldeles för mörkt...

2. Jag lyssnar på... Tystnaden, låten tog slut!
3. Jag pratar...inte, jag sjunger.

4. Jag tycker om... att ingen annan är hemma.
5. Mina bästa vänner... är svårslagna.
6. Min första riktiga kyss... var ganska blaskig.
8. Jag avskyr när folk frågar.... om alldeles för personliga saker.
9. Kärlek är... när allt känns mer än rätt.
10. Äktenskap är...när båda inser att allt är mer än rätt, och att det alltid kommer vara så.
11. Någonstans, tänker någon...på om någon annan tänker samma sak just nu.
12. Jag kommer alltid att... vara Slätar Sändi, HAHA!

13. Jag är hemligt förälskad i... den jag är hemligt förälskad i, haha.
14. Sist jag grät var... väldigt längesedan.
15. Min mobiltelefon är.... en W700i platina-gold.
16. När jag vaknar på morgonen... hoppas jag att jag är ledig.
17. Innan jag går och lägger mig... borstar ajg tänderna sjukt länge och noga.
18. Just nu tänker jag på... att jag borde plugga matte, men jag orkar inte.
19. Bebisar är...framtiden, haha.
20. På min Myspace får jag... inget, för den är nog nedlaggd.
21. Idag ska jag... chilla, plugga, sova.
22. I kväll ska jag... träna, wouhou!
23. I morgon kommer jag... ha naturkunskap och chilla läget.
24. Jag vill verkligen vara... jag, utan bekymmer.


Fysträning som ger?

Någon sa att fysträningen inte ger så mycket. Men mig har den givit något! EN FÖRJÄVLA TRÄNINGSVÄRK! Jäklar, lär se ut som ajg skitit på mig när jag går. Mina lår är helt jävla körda. Det var längesen jag hade sån träningsvärk i låren måste jag säga. Men, men det visar ju att iaf någon gav lite på fysen igår (eller vad säger du Jenny?). Jag tror dock min lilla sträckning börja ge med sig lite, eller så är det bara att träningsvärken har övertaget, haha. Nej, men det blir nog bra. Träning ikväll, vilket kommer kräva en låååång uppvärmning.

Träningssnack

Mycket träningssnack och sånt ikväll. Ibland har man bara sådana dagar. Ibland tycker man att man är het, och ibland inte. Och ikväll är jag i desperate need of både viktnedgång och hemmagym. Haha, men det går nog över tills jag vaknar imorgon. Fat chance, men jaja. Fick igång en liten rolig diskussion med Emelie iaf (some bare it, some don't). Dock kanske den spårade ut lite, haha.

emms. säger:
hade varit rätt nice om man alltid tyckte att man var skithet ;D

emms. säger:
hehe

. Fräddie . "Vi klunsar om det!" . säger:
haha jaa

. Fräddie . "Vi klunsar om det!" . säger:
som typ...*censur* (Detta är ingen inom vår umgängeskrets, no shittytalk om er guys!)

. Fräddie . "Vi klunsar om det!" . säger:
hon tror säkert hon är skithet hela tiden

. Fräddie . "Vi klunsar om det!" . säger:
för det ser ut som hon tycker det

. Fräddie . "Vi klunsar om det!" . säger:

fast det är hon inte


Värsta Schlagern

Hörde en låt på vägen hem från träningen i måndes. Hörde bara att det var en sjuklig diss till melodisfestivalen, eller kanske snarare schlagern. I vilket fall som helst så var den ganska rolig. Idag gick jag in på Rix FM:s hemsida och hittade en låt av Linda Bengtzing och Marcoolio med namnet Värsta schlagern. Den är sjukt rolig, inte så bra, men allt dom sjunger stämmer verkligen. Äh, jag ska inte sitta här och bubbla på, det är bättre att ni lyssnar själva.  Och varför inte sjunga med lite också?


 

Typiskt

Den där muskelsalvan verkar inte göra något alls. Tråkigt. Var bättre i morse men nu är det typ som igår när jag kom hem från träningen igen. Vet inte riktigt om man ska försöka stretcha ut det eller något. Jaja, får väl se till att värma upp riktigt innan cirkelträningen ikväll så blir det nog bra. Får väl jobba mycket överkropp.

Hjälp, jag runkar för mycket!

Nej, jag runkar inte för mycket (antar jag). Det är ett program på tv. Vafan, har dom inget bättre att visa än två medelålders män som "tillfredställer sig själva" för mycket? Fast jag kan erkänna att 15 gånger om dagen är liiiiiite mycket. Haha!


Ajaj igen

Axeln var helt ok idag på träningen. Förutom att jag fortfarande får spela med mitt gamla rack så länge det andra är på strängning. Men det löser sig, får väl ringa till Tomas och se om det är färdigt. Däremot så gjorde jag ett vackert utfall, vilket inte var optimalt för det drog till på insidan av låret så in i helvete. Fast det blev lite bättre, och nu har jag smöjt in det med nån muskelsalva så det blir nog bra.

Styrketräning imorgon på Fysen, gött som fan. Det är verkligen något jag behöver, för just nu hänger allt bara, haha. Hade varit trevligt att vara lite mer fast, och inte så mycket geléklump. Fast det är ändå skönt att se att fysen gett något för jag orkar mer och når fler bollar. Så jag antar att det kommer stegvis. Najs!

Klunsa

Sitter precis och kollar på Las Vegas. En av mina nya favoritserier. Så ska dom bestämma vem som ska in och hjälpa chefen som fastnat i duschen. Så börjar dom klunsa. haha! trodde jag skulle börja garva ihjäl mig. Såg bara Alle framför mig som jättelyckligt säger "vi klunsar om det!!!"

Måndagkväll

Imorgon är segast dagen i skolan. Det är dick skönt att vi ska börja på lite nytt i engelskan. Jag har funderat lite på vad jag ska göra, men får se vad det blir. Men nu förtiden så är man inte lika seg ändå. Kanske är det för att man vet att resten av veckan är ganska lugn. Tyvärr har man ju matteprov om en vecka.

Suttit och spelat en hel del gitarr idag. Är för tillfället inne på Heaven av Bryan Adams. Det är jävulskt härlig, i gutt lugnt tempo och inte allt för svår att spela. Helt rätt för mig helt enkelt. Fick dock skriva rent den för ackorden och texten jag hittade var lite "slaskiga".

Aldrig mer 100 ord. Jag orkar inte mer. Folk som dissar mig, folk som dissar dissarna. Folk som faktiskt ha något vettigt att säga, och folk som skriver om absolut ingenting! Hädanefter håller jag mig i skuggan. That's where I belong.

100 Ord

Idag ligger mina 100 ord på lunar. Jag hade helt glömt bort att det var idag, så jag blev lagom paff när jag nu på eftermiddagen loggade in och hade en del inlägg (se bild nedan). För er som inte har lunar men önskar läsa dom ändå, så finns dom även här. Jag fick både ris och rosk kan man säga. Folk som megadissade, andra som höll med, och andra som tyckte det kunde diskuteras, och även en lten grupp som dissade dissarna. Jag måste säga att jag tycker det är roligare när folk diskuterar. dock var dissarna lite konstiga ibland, vissa hade nog inte läst riktigt. Jag syftade inte på att folk som sportar var dumma i huvudet. Jag syftade på att dom målas upp som att vara dumma i huvudet, och vissa verkar ta efter det.


75803-124    75803-125

Sånt som värmer

Det finns små saker som kan förgylla ens vardag. Idag måste jag säga att Tilda stog för den.

` Mystique. säger:

jag saknar dig :/

För övrigt har jag nog världens coolast mormor. Eller en av dom iaf. Ungefär så här uttrycket hons ig nämligen i fredes när vi var där och fikade:

- Jag mött brevbäraren i trapphuset och han frågade om jag var Iris. och då tänkte jag att jag ser väl minsann inte ut som 94, jag är bara 86! så jag sa att jag var Ing-Britt och frågade om han hade några kärleksbrev med sig...men det hade han inte....


Högt vatten

Glömde lägga in två bilder som jag tog i näsviken igår. Vattnet är ganksa högt för tillfället. Jag antar att det är stormarna som dragit in vattnet så långt. Som man ser på båda bilderna ligger det en tångrand där vattnet legat som högst. Nere vid stigmännens klubbstuga var tydligen vattnet upp till grillplatsen i förrgår. Scary.


 

Skräckisnight

Kvällen har spenderats hos Grythan tillsammans med Jenny, Nea och Emelie. Vi såg filmerna Pulse och Saw 3. Ingen av dem var väl någon riktig höjdare enligt mig, eftersom jag föredrar filmer med någolunda bra slut. Pulse handlade väl mest om att basgången skulle ligga som pulsen. Inte så mycket överraskning som ajg hoppats. Saw 3 slutade lika dåligt som nummer 1. D.v.s Man måste egentligen göra en ny film. Orka. Jag och Emelie satt lugna som filbunkar medan de andra tre satt uppkrupna i en hörna.

Efteråt kom de andra på mig för min konstiga böjelse, nämligen att om någon gr mig en filt med trådar längst ut börjar jag fläta dom utan att jag tänker på det. Ungefär som att folk måste pilla i håret eller trumma med fötterna. Jag antar att det är något konstigt som sitter i sedan kompisbandens tid i lågstadiet. Iaf så fick jag då det fina smeknamnet Flätar Fredrik, som konstigt nog gick över till Fläkar Fredrik som helst plötsligt blev Slätar Sändi. Slätar Sändi ska förövrigt bli namnet på min framtida bordell. Eller ska jag göra livet osäkert tillsammans med Gangster Grynet, Hitler Häggan och Nazist Nea. Andra namn som kom upp under kvällens gång var Nekrofil Nea och Alle Anal. Som ni säkert märker så ligger humorn på en ganska låg nivå när övertröttheten infinner sig...

Emelie: Ja, vi poppar mer popcorn för jag tål inte salta pinnar.
Nea: Tål du inte dom?
Emelie: Näää, det är ju massa vetemjöl i!
Nea: Men det är ju bara PINNAR!?

Lördag eftermiddag

Idag var det fika som gällde. Så Jonas och jag rusade runt i regnet och satt sedan en lång stund upp på
Briggen och snackade skit. Det var trevligt, eftersom vi inte träffas så ofta längre. Vi snackade om livet i allmänt och vad vi skulle göra efter skolan, haha. Vi kom itne fram till så mycket. Men så brukar det vara.

Min mage har fuckat i ca 1-2 veckor nu från och till. Natten till fredag sov jag inte mycket alls, men det gick bra ändå. Antagligen är det magkatarr som spökar då allting stämmer in klart. Men ajg får väl se det positiva i det. Bara hoppas att det försvinner snart, dock får jag nog skippa kaffet, för det verkar inte göra gott för tillfället. haha. Träna mycket och äta regelbundet. That's it.

Ljuva Fredag

Fredagskvällen blev jäkligt trevligt måste jag säga. Bättre än min förra, hyffsat osociala fredag (och lördag!). Först blev det film på vår angenäma bio Metropol. Vi såg nämligen The Holiday . Den var ganska trevlig. Lite seg i början kankse, men jag måste säga att den var över förväntan. Fast Jack Black kunde ju fått några till spelminuter. Efter filmen drog vi hem till Alle där vi satt i hans rum och snackade lite. Jag fick testa hans gitarr, men jag blev sjukt utspelad av honom kan man lugnt säga, haha. Måste lära mig lite fler låtar också. Skärpning på den fronten fr.o.m imorgon. Då tar vi något nytt.

Förresten vankas det skräckis imorgon. Det blir säkert trevligt. Eller tja...trevligt och trevligt vetifan....

Smashing!

Försökte vara lite rolig i min rubrik. Smashing är nämligen ett överklassengelskt ord för häftigt, eller något i den stilen. Om jag fattat det rätt. Men idag var mitt singelspel konstigt nog smashing, på både engelska och svenska, haha. För smasharna funkade (om man bortser från andra set), och dessutom var det häftigt eftersom jag spelade väldigt jämnt mot Jimmy. 21-18, 21-18 blev det till Jimmy.Men jag är sjukt nöjd ändå för jag trodde typ jag skulle få sju poäng max eller något. Nu ska bara fötterna igång ännu mer, minska lyften och dra på med lite stoppar. Sen måste jag börja träna mer backhand för den är åt skogen. Jaja. Sovmorgon imorgon, jävligt nice, slutar tolv. Cilldag!

Vad händer imorgon kväll tro?

Så jävla dålig kan jag inte vara?

Okej, sjuk geekvarning på det här kankse. Men ett mail med den här texten damp precis ner i mailboxen på lunar:

"Du har formulerat spännande och intressanta 100 ord.
På måndag nästa vecka kommer din text därför att publiceras på LunarStorms förstasida
."

Jag är jävligt oaktiv på lunar, men ändå har jag nu varit både gurumånadsfinalist och 100 ords-skribent. Vad fan är nästa steg? Gött att få något publicerat iaf. Alltid kul om någon uppskattar det man skrivit. Kommer dock knappt ihåg vad jag skrev eftertersom det var för drygt tre veckor sedan. Det handlade iaf om att killar inte vågar skriva. Vi får väl se om man får bra eller dålig respons. Risken är nog stor för både och då jag dissade lite i texten, haha.

Photoshopeftermiddag

Man slutade ju ganska tidigt idag. Så jag har bara chillat läget hela eftermiddagen. Har lekt lite med bilder i photoshop, klippt och klistrat lite. Man saknar ju bilden i skolan, hehe. När ajg fick alla bilder från Prag igen så får man sånna härliga minnen. Det var sjukt kul, och man kan ju inget annat än att önska att an kunde få återuppleva det. Hur många gånger i livet gör man en sådan resa, med så många härliga människor. 

Verkar inte bli utgång på fredag ändå(?). Ingen verkar direkt sugen, så vi får se vad som händer. Ärligt talat är jag inte på topp heller direkt, haha. Men om alla andra ska ut offrar man sig ju. Och det är väl det som är problemet, alla fattas.

 

Outmobbed

Jag blev sjukt mobbad idag på träningen. Bara för att jag hade ett hårband som var blommigt. Men för en gång skull var jag värre än micke, muahahah! SKa försöka hitta ett blått eller nåt imorgon tror jag. Alle ansåg att jag först såg ut som en gangster, men jag tror det övergick i nån ironi, för sedan blev det bara Sandy hit och dit från alla. Och Nea mobbade mig, så det var rätt åt henne att hon nästan loosade å rutan, haha.

Bara för att längtan är så stor

Det är när man bloggar som längtan kommer. Studenten, denna härliga tid (antar jag?). Visst kommer man känna sig typ rotlös efteråt. Än så länge har man ju inget jobb att kunna falla tillbaka på eller liknande. Men förhoppningsvis får man något, för jag orkar verkligen inte börja läsa direkt. så är det bara. Kollade igenom lite av johans studentbilder. Alla ser så jäkla glada ut, visst finns där säkert ängsla också, men fyfan vilken dag det måste vara ändå. Vår student ska bli bäst. Balen blir ju perfa, det vet vi ju, eller hur? Sen fester, allmänt runtskrotande och en jäkla massa sjungande. Jag kommer vara så hes...


     

Fredrik är

Var tvungen att göra det där "namn + är" testet. Orkar dock inte ta allt men några.

Fredrik är bäst på att kyssas.
Det var som fan?

Fredrik är en tyfontuta.
WHAT?

Fredrik är årets förnyare av svensk tv.
Damn, jag är kändis!

Fredrik är lika glad som på bilden över sin tredjeplats.
Nog har jag kommit på tredjeplats, men inte fan var jag glad.

Fredrik är svensk mästare i barntrolleri
Finns det något som ens heter barntrolleri?

Fredrik är förbannad.
Kanske inte just nu, men ibland så.

Fredrik är inte bara kock och krögare - han är pappa också.
Förresten, jag har något att meddela...

Fredrik är en taliban.
HAHAHA!?

Flashbacktime

Sitter här och lyssnar på musik och snackar med folk. Borde göra engelska egentligen, eller bättre upp plugga naturkunskap. Men ajg orkar inte. Vi har trots allt gjort en hel del på lektionerna, så det löser sig nog. Får plugga röv imorgon istället.

Sitter och får lite flashbacks från Paris. Har ju äntligen fått tillbaka lite av dom bilderna som försvann i datorkraschen. Riktigt trevligt. Paris är en stad som ajg måste tillbaka till. Med mycket pengar i fickan, haha. Bland bilderna finns min Hitlerbild (sitter på samma plats där Hitler stog när han hade intagit Paris, haha). "pangbrudar" med, roligt skämt tycker jag, eftersom jag kom på det. Med finns även Aymeric som jag bodde hos. En bild från partyt fick komma med också, där polackerna fick känna sig sjukt outshaked av svenskarna! Något jag laggt märke till är hur unga vi ser ut. Det är ändå bara knappt två år sedan. Och det känns ändå som vi ser sjukt unga ut. Fast vad vet jag. Kanske bara jag som ser det så. På ett hörn fick även min photoshoppade döskalle komma. Dock från Prag.

     
   

Musuik är häftigt

Satt här och spelade och sjöng, och tog helt plötsligt den höga tonen i say it's possible...REN?! Okej, jag kanske är konstig, men den har aldrig låtit så bra innan. Jag fick med det på en filmsnutt med eftersom jag skulle höra hur det numera lät. Tyvärr sket sig resten av låten, men jag tog fan tonen!

Strömavbrott is the shit!

Dom sa på radion att det kunde bli långvarit. Men dom hade ganska fel. 20 minuter är inte så långvarit. Men vi hoppas att inget nyy händer. För hur fan ska ajg annars klara hela kvällen? haha. Fast inte så farligt egentligen. Värre för tanten som satt fast i hissen. ingen höjdare!


Söndag

Jag hatar söndagar. Jag har allitd hatat söndagar. Eller inte alltid, men nästan. När man var liten så tyckte man ju konstigt nog att det var ganska kul att gå till skolan. Men då gjorde man ju inte så mycket. Nu betyder söndag att man har en ny tråkig vecka framför sig. Speciellt när man har läxor och prov. Segt.

Matte är ett jävla skit. Fattar inte varför jag valde Ma C. Ena stunden är det aslätt, och ena stunden fattar man inte ett piss. Så känns det just nu! Antingen är det faktiskt jag smo är dum eller så är det bara för att vå bok är så sjukt dålig på att förklara. ÖRK!

Jag måste göra något idag. Har inte umgåtts med någon på hela helgen. Sjukt biittert måste jag faktiskt säga. Idag är det sånt, sitta-inne-med-en-kopp-te-väder. Ingen som har någon trevlig film att glo på?

IKEA is the shit

Idag har jag spenderat heeela långa dagen i Växjö. Där har jag hjälpt mina käre broder att bygga ihop IKEA möbler. Det blev riktigt snyggt, även om det ofrtfarande finns en hel del kvar att packa upp. Men det fixar han nog själv. Mest prylar som ska in i garderoberna. Någon tavla ska han hitta också för kurtan (cubain) passar så bara på hans vägg här hemma.

Man blir sjukt sugen på att flytta hemifrån när man hjälpter till med sånt här. Fast det blir man ju alltid så fort man är på IKEA så. Men sanrt är det väl min tur antar jag. Om ett år eller två, haha.



       

Pragminnen

Har inte gjort så mycket alls ikväll. Eller jo, vi käkade gott inne hos grannen, drack lite och kollade på tv sen. Alldeles lagom för min del. Imorgon följer jag inte med på seriespelet. Tyar inte sitta inkläms i en bild i 2 timmar. Så jag sitter inklämd i en timme istället för ajg ska med till Växjö, haha. Mamma och Johan ska upp och städa lite i lägenheten och skruva ihop möbler. Och eftersom jag älskar att skruva ihop IKEA möbler så bara måste jag följa med. Kvällen kommer tillbringas hos Dennis på bästa sätt. Lite spel, snack och kanske en promenad. Känner jag honom rätt så blir det säkert lite kaffe också.

Satt och kollade igenom de få(?) pragbilder som jag har. Alla de andra försvann ju när datorn kraschade. Men jag får fixa dom igen. Jag blev så inspererad att jag var tvunen att göra ett litet kollage på vår resa. Alla bilder kanske inte är så roliga, men jag får väl göra ett nytt när de andra bilderna tankats hem. Fick även lite av Parisbilderna av Jenny. Ska få mina egna någon dag. haha. Det är tur att alla skickar runt sina bilder. annars hade mina varit puts väck! Men man blir så sjukt sugen på att resa igen när man ser bilderna. Man kan ju alltid hoppas...

Man ser inte jättebra på bilden nedan. Men det är nämligen för att den är så jäkla stor. Jag drog på rejält och den ska kunna dras upp på ett A3, haha. Jag vet att jag är överseriös, men det var kul. Dåligt klippt blev allt också bara för att jag inte orkade vara så noggran.


75803-103

Say it's possible

Japp, jag geekade och la ut när jag sjöng den på Youtube igår. Ville höra Alles omdöme. haha. Han freslog att jag skulle flytta capot 2-3 steg. Det gjorde jag. Och ärligt talat blev det en jäkla skillnad för nu passar det rösten bättre och jag missar itne toner lika mycket som jag gjorde innan. Så nu är jag happy happy! Vet ju dock inte om det låter så bra i vilket fall som helst. Tycker min röst är så..skrovlig...

Gick och la mig typ halv tre inatt. Vaknade ungefär halv nio av att dom stökade och bökade i rummet bredvid som fan. Jag trodde ju min broder hade varit smart nog att faktiskt ha klart allt igår, men inte då. Jag behövde inte följa med iaf. Det blir trångt i lägenhetn och det är inte så fasansfullt mycket, eller tungt, att bära. Så idag är det chill på hög nivå som gäller! Mycket gitarr!

Träna + helgen

Då har man varit på ytterligare en träning. Det gick uselt. Fast uselt är nog ett ganska snällt ord för tillfället. Jag blir så jävla sur när jag inte orkar jobba. Biland är benen så jävla flinka och jag träffar hur bra som helst. Men idag var det total katastrof. Nä, det blir fanemej skärpning på det området tills nästa gång.

Vad händer till helgen då? Vet fortfarande inte om jag ska eller får åka med på seriespelet. Trodde Micke hade frågat, men tydligen inte. Jaja, får la se om jag kan få tag på Jimmy. Det lär ju kvitta, det är vi som frivilligt klämmer ihop oss i baksätet så, haha. Förresten har jag inget bättre för mig ändå så. Om alla ändå är bortflugna till helgen, så kan jag lika gärna flyga med dom.

Imorgon flyttar Johan. Eller tja, hans saker flyttar. Vet dock inte om han flyttar direkt. Tror inte jag hinner med upp, och dessutom har jag ändå ingen ork till det, haha. Jag är faktiskt ledig imorgon, varken geografi eller svenska. Sjukt härligt. . Förresten så måste jag upp och hämta lite böcker på skolan ändå. Men jag örvelever nog. Chillschema kommande termin. Världs!


Musikutmaning

Om ajg fattade det rätt av Emelie så skulle man använda samma låtar. Dom betyder inte så mycket för mig, så nästa gång får du fan välja bättre låtar. Sen tänkte jag att eftersom Lizze valt andra låtar (väldigt mycket bättre låtar för övrigt, hehe) så utmanar jag henne med...eller vad amn säger...

Mauro Scocco - sarah
Jag tänker på Dennis som för full hals skrålar ut i natten efter lite för många cider. När vi sedan skrockar om att det låter förjävligt så säger han surt emot.
Guns n' roses - paradise city
Jag tänker nog inte mycket mer att det är en ganska go låt.
Timbuktu - vi drar till malmö
Här tänker jag defenitivt inget alls för jag har aldrig hört låtjäveln :P
Inner circle - bad boys
Jag tänker på den sommaren när jag lyssnade sönder johans reggaeplatta.
Amy Diamond - what's in it for me
Jag tänker på den taniga lilla figur som skuttade ut på scen under östersjöfestivalen 2005.

-----------------------------------------------------------------------------------------------


A whole new world - Martin och Alle
Måste säga att jag ser ungefär samma sak som Lizze. Ninjamartin!


Black or White - Micheal Jackson
en jävligt bra låt, som tyvärr inte får så mycket betydelse med tanke vad han har gjort mot sig själv...


Only one - Yellowcard
Aldrig hört, så jag tänker ganska tyst här...


Champion - Agnes
Shopping på MQ? :P


Fear after dark - Iron Maiden
Tänker på en grymt härlig liveversion av den som min brorsa har. najs

Ska man promenera så ska man göra det ordentligt

Eftersom det inte blev någon fys så bestämde vi oss för att gå en runda istället. Det blev jag, Nea, Jenny, Alle och Emelie. Det blev en ganska bra runda, eftersom vi var ute ungefär en och en halv timme. Men det var riktigt skönt. Då fick man iaf dagens motion gjord. Så här borde vi göra oftare när vi inte tränar!

Eftersom bloggen inte ville riktigt igår så får jag väl uppdatera idag istället. Igår kom jag fram till hur sjukt underskattat det är att duscha. Iaf när man fryser. Annars är det bara blött och jobbigt, oftast på mornarna. Men när man fryser, fyfan va skönt. Jag råkade ramla in på samma spår som Alle, det blev nämligen en ganska lång och filosofisk dusch. Saker som jag frågade mig själv om var varför hålet i schampoflaskan måste vara så jävla stort. Det kommer så mycket på en och samma gång. Diskriminerande, helt enkelt gjort för långhåriga tjejer. Bananer är också underskattade, det är så jäkla gott, speciellt som fylmat och direkt efter träning. Fint att få in träning och fyllemat i samma mening, haha.
Sen frågade jag mig också varför man inte är ute och promenerar oftare som vi gjorde igår. Det är ett bra sätt att få tiden att gå, få dagens rörlighet och dessutom att knappt märka att man faktiskt går. Det är ganska häftigt...

Fysa?

Vetifan om jag ens tyar ner och kolla alltså. Känner mig inte helt på topp idag. Sov jävligt dåligt så det kan vara att jag bara är trött. Annars känns det lite som en analkande förkylning. Men det hoppas jag verkligen inte. Fast för säkerhetensskull tror jag att jag hoppar fysen ändå. Lika bra. Vill inte dra på mig något i onödan!

Fast nu visade det sig att det inte var någon träning. För det kom inte någon tränare. Bittert? jag var faktiskt sugen på simningen ändå!

Stor mening?

Idag var det sannerligen ingen mening att ens vakna? Man masar sig upp, trött som en trubbigt klubbad bergsgnu, kommer till skolan. Och så har vi ingen geografi! Trött man blir! Men jaja, en ledig dag. Mys, frågan är bara vad man nu ska hitta på?

När natten kommer tätt inpå

Och då undrar säkert många vafan jag gör vaken fortfarande. Men det är faktiskt så att jag har sovmorgon imorgon eftersom vi har avslutat svenskan! Dessutom är det inte vår grupp som ska ha naturkunskap. Klockrent. Skulle inte förvåna mig om vi inte har någon geografi heller, bara för att viska få ny lärare. Bittert att byta lärare nu. Martin var ju bra...

Fast det är nu när det är som mörkast som tankarna kommer. Det kan ju dock ha med musiken att göra med. Så egentligen är det ju Alles och Jennys fel, haha. Fast jag orkar inte vara så filosofisk. Just nu är jag bara sur för att jag inte kan ta Bm tillräckligt snabbt på gitarren. Antar att det finns större problem i världen. Jag har inte orkat tänka på min framtid än. Det blir bra när jag väl kommer dit antar jag.

Det som är lite bittert är att man vill göra så mycket nu innan skolan slutar. Efter studenten ahr man ingen aning om vad alla göra, och det lär inte vara så stor chans att man träffar så många igen. Det känns faktiskt ganska hemskt.  Förhoppningsvis blir man inte totaldissad dock. haha.


Grattis Körtkortstagare

Grattis till de små knytten Nea och Emelie! Jag visste att Nea skulle ta sitt körkort innan Micke, men att sedan dessa två skulle ta samma dag är ju lite skumt. Men för all del grattis. En annan blir ju lite avis eftersom man själv inte ens börjat än. Men så fort nästa bidrag kommer så jävlar börjar det för min del också!


75803-102

Dagens

Låt: Breaking Benjamin - The Diary of Jane (Acoustic)
Gjort: Skola, betygsamtal, sen sluta. Cilligt
Göra: Jadu, Träna?
Humör: Förbannat lycklig (se nedan)
Klädsel: Grå rutiga baggys m. hängslen, svart t-shirt, vit skjorta, grå kofta.
Mest oväntade: VG+ på engelska redovisningen och ett mvg i Int. Ekonomi (?!!?!!!!??!??!??!!)
Citat (teckenspråk):
Jag och Ange på Int. Ekonomi lektionen

Jag kommer ut lycklig från betygsamtalet och visar tyst tre fingrar till angelica och mimar mvg.
Angelica ser måttligt lycklig ut, drar snabbt upp ett finger och mimar fuck you tillbaka.

Bumbibjörnskonversationen

Jag och Jenny är grymt flippade. Fast mest jag...

Jag - Med bilden blev min blogg hetget!
Jenny - Ah! Nea är den enda äkta hetgeten.
Jag - Hon passar inte som get, jag ser henne mer som en...bumbibjörn...
Jenny - HAHAHA
Jag - Jaaaa...hon uppfyller lätt kriterierna. Hon är liten, gullig och kramgo. Och dessutom så blir hon studsig och flippar när hon får i sig den magiska drycken! (d.v.s alkohol!)
Jenny - HAHAHA, NU fick jag bilder i huvudet....aaaw...va söt hon är!
Jag - Jag också...Nea i rosa björndräkt studsandes fram och tillbaka på en stor gummiboll!
Jennyhaha, så ser hon nästan ut i mitt huvud också.
Jag - Aaaaw

För det märks när tröttheten tränger sig på

Idag började skolan. Och jag mste ju säga att det direkt kändes som om jag inte haft något lov alls. Pappa försökte vara positiv i morse och sa att, "det är bara upploppet som gäller nu!" Upploppet my ass! Upplopp är det inte förrän man är nära, dvs typ april eller något. Men tiden går fort antar jag. Snart tar man studenten. det är ganska coolt!

Man kan ju verkligen säga att tröttheten trängde sig på, och min humor var som vanligt aldeles för låg för de flesta. Dessutom var jag tvungen att göra en fin liten tillhörande bild, som egentligen inte tillhör alls, utan jag fick bara lust att tönta mig lite i photoshop.

- Det är helt skumt hemma, man hittar ingeting, och det luktade havregrynsgröt i mammas och pappas sovrum eftersom micron stog där. isch.
- Men jag äter också havregrynsgröt på mornarna.
- Men nu var det inte det jag syftade på, det var havregrynsgrötsluktem i sovrummet som kändes lite ovanlig.
- ....Fast det beror ju på hur du definierar havregrynsgröt....
- FREDRIK!


75803-101


söndagsdepression.nu

Japp, aldrig har jag kännt maken till söndagsdepression innan. Jag vill verkligen itne tillbaka till skolan. Jag orkar inte. Urk. Det som är härligt är att internationell ekonomi nu är slut. Men engelskan och matten är kvar. Varför, varför valde jag det? Jag vill verkligen inget annat än att ta studenten nu. Fast samtidigt inte, för jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men just nu känns vad som helst mycket bättre än skolan.

Sitter här och lyssnar Breaking Benjamins aukustiska version av The diary of Jane. Den är förjävla bra. Originalversionen är också bra. Men just ikväll är den aukustiksa så in i helvetes bra.

       

Gitarrskolan

Japp. Idag har det plinkats gitarr en hel del, och jag tror faktiskt att Bm sitter snart alltså. Det är ju trevligt. Än spelar man ju jäkligt lätta låtar säkert. Men man måste börja någon stans. Tar ett skumt ackord i taget, hehe. Stackas Alle får stå ut med mina klagomål. Vilket följs av en fin förklaring från hans sida, vilket i sin tur gör att jag fattar ännu mindre. Haha, men jag kan inte hjälpa att jag är trög. Men sen har jag så dåligt tålamod också. Men det kommer. Man tar små steg i taget.

Är förresten sjukt såld på den här låten för tillfället.
Taking back sunday med makedamnsure. Vet inte hur man länkar för att se youtubefilmer direkt på bloggen, men ni får hålla tillgodo med bara en länk. Men ni klarar er nog era småfjärtar!

http://www.youtube.com/watch?v=zSOkaVH-toc

För övrigt så har jag fått typ 30 punk-rock låtar idag av både Alle och Axel. Haha, jag börjar faktiskt digga det. Bullet for my valentine och taking back sunday gillas starkt.

Ansiktslyftning

Blev allvarligt störd på den orangea färgen på min blogg. Så det fick minsann bli blått! Hag ändrade lite på måfå och det blev hyffsat iaf, haha. Hope you like it!

Spelkväll

Ikväll var det spelkväll som gällde. Jenny var hemma själv, så vi invaderade där. Det var jag, Alle, Nea, Emelie, Micke och Jenny såklart. Vi tog oss igenom spel som Skruppler, Pictionary, Med andra ord, Galen-panna, Twister, Black out och tärningspoker. Ytterst trevligt, och som vanligt så blev det mycket skratt, och många dumma kommentarer. Tyvärr för många för att man ska kunna komma ihåg allt. Det enda som behöver sägas är väl egentligen att det inte bör gå allt för lång tid innan vi drar igång nya spelrundor. Who's with me?

Självklart togs massa bilder av både mig och Emelie
, the photo-nerds. Ni får dock klara er med dessa så länge, men imorgon så kommer fler upp på bilddagboken (Troligtvis Emelies också!)

                   

spelkvällsnerds

Spelkvällsnerds, Call me when you se this, måste veta tid å sööönt...


Oxen

Snodde nåt från Lizzes blogg. Tänkte test om nåt stämde in...

POSITIVA EGENSKAPER: Praktisk, pålitlig, tålmodig, skicklig i affärer, stark förmåga till uthållighet, en säker känsla för värden, förkärlek till god mat, ihärdig, rejäl, bestämd, viljestark, tillgiven, varmhjärtad, värd förtroende.

NEGATIVA EGENSKAPER: Maktälskande, lättjefull, njutningslysten, kanske en tråkmåns, orubblig i åsikter, saknar rörlighet och ursprunglighet, glupsk, halsstarrig lättstött, rutinfixerad.

Jomenvisst, det mesta stämde ju faktiskt...


Träningssnack

Kommer inte riktigt ihåg, det var lite flamsigt, men ungefär så här lät det...

- Du ser ut som han i Långbenfilmen när du har håret så, han Powerline!
- Hans kropp är helt konstig *visar* feta axlar, och sjuukt smal!
- Dah, han är ju tecknad!
- Jaaaa, men ändå, han kanske har fettsugit sig lite granna.
- Han är lite som Michael Jackson...
- Michael Jackson har väl sugit det mesta....oj...det lät fel....
- MEN!

Nya slipsen

75803-85

Bakom min nya randiga slips, kan jag vara mig själv....

Dagens

Var länge sedan jag tog en dagens så...

Låt: The lost prophets - Rooftops
Göra: slänga skit i tubbaryd :P, träna, kanske en fika på stan någon?
Gjort: Vaknat, käkat, duschat å så...
Humör: Efter gårdagen kan man inte vara annt än flippig!
Klädsel: Gråa blendjeans,
vit/svart randig emilioskjorta och min nyinköpta svarta JL tröja :D (rea, haha)
Tv-titt: Efter gårdagen så tror jag att jag hoppar tv:n...
citat: Jag och Ange diskuterade projektarbete.

- Vi kan intervjua Kuratorn ju!
- Jag undviker gärna kuratorn, hon ger mig rysningar...

Lista

Som vanligt är jag för feg för att ögra något själv, så jag följer strömmen. Dock är min playlist hyffsat kort jämfört med förr tack vare datorhaveri, menmen, vi får se hur det blir!

1. Vem är mest lik dig? Jimi Hendrix (shiet, är jag både svart och pundare?)
2. Vem är mest lik din mamma? My chemical romance (öööh? är inte dom bara boys?)
3. Vem är mest lik din pappa? Eskobar (HAHAHA, den dagen min pappa ser ut så och kan ta dom tonerna så ska jag...jaa...)
4. Du vore ett perfekt par med... Coldplay (shit, alltså det här bli bara värre och värre)
5. Du skulle lätt bli bästis med... Gnarls Barkely (ooh, svarting i mysdress med ölkagge, men något hade vi säkert kunnat prata om..typ..Atkins?)
6. Ni skulle avsky varandra, du och... Muse (jag vet alltså knappt vem/vilka jag hatar)
7. Du drömmer om att träffa... Rooney (haha, jammen, ett bra svar nästan!)
8. Du har vilda sexfantasier om... Rooney igen! (Okej, rooney fetish, jag erkänner!)
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om... David Hasselhoff (HAHAHA, tysk baywatchkille som försöker sig på att sjunga...sjukt kul samtalsämne!)
10. Vem har världens vackraste röst? Looptroop (eeeh NEJ!)
11. Vems röst vill du ha? 3 doors down (Japp, det stämmer faktiskt, skulle faktiskt kunna döda för att kunna sjunga bra :D)
12. Du tror att du är släkt med... Alle (Japp, jag har något att berätta för dig...)
13. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag... Michael Jackson (AAAH, lätt coolt det hade varit! och jag skulle sjungit duett med honom...haha....)
14. Du dansar bäst när du hör denna person/dessa personer... The magic numbers (eeh, nej, inten ens något man dansar till...)

Eeh
alltså, det finns ju inte så mycket att säga om den här listan. Det gick ju faktiskt käpprätt åt helvete....

Hipp hipp

Idag, eller ikväll, har det varit hipp hipp på hög nivå. Jag var hemma hos Gryth, med Jenny, nea, Erik och Mikael och kolade på hipp hipp. Massor av hipp hipp. Vi avslutade med live, som lugnt är bäst enligt min mening. Sen vlev det lite alla mot en, sjukt dåligt dvd spel som vi klarade ut med hjälp av internet. Men jag kunde sachertårtsfrågan, haha. Vi kom fram till att det borde bli spelkväll i framtiden iaf.

Fan va jag älskar alla sjukt dumma kommentarer i Hipp Hipp.

- Julanta, har du svamp?
- Nej, inte sån som man kan äta.

- Trevligt att ha dig här, och var är du ifrån då?
- Stockholm
- Okej, men välkommen ändå...

Tyvärr kommer jag inte ihåg våra dumma kommentarer. Blev inte så många kanske, eller jo, några, men jag kommer inte ihåg dem, haha.

- Vänd dig om igen fredrik!
- höh? *vänder mig om*
- HAHAHA, När dina hängslen hänger så ser det ut som du har string!
- Vaddå? skulle han ha stringen utanpå då eller?


MQ-Rean

Wouhou. Idag blir det in till MQ för att se om jag hittar något på rean som börjar där idag. Jag har ju 800 att spendera, så jag ska försöka fördela dom väl om jag hittar något, hehe. Tyvärr så brukar ju ajg vara duktig på att ha de numren som alltid redan är slut! menmen, annars är det bara att spara till annat tillfälle. Sen är det hipp hipp marathon som gäller.

Dagens citat

Nea - Snäll? han har fan inte varit snäll? jag har inte ens fått min julklapp än!
Micke - Men jag samlar älskling *tar sig på pungen*...Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! *raur*

Framtidstankar

Japp, kvällen började tråkigt. Men har nu resulterat i ett jädrans framtidstänkande. Fick ju frågan "och vad ska du göra efter skolan?" ca 5 ggr igår, så jag har tänkt en del. Visst, man kan inte bestämma sig men ajg tycker det är viktigt att faktiskt kolla runt lite på alternatien som finns här i världen. Ja, precis, här ii världen. För det är just den jag vill se lite av. Som många vet så är USA något som jag tänker mycket på.

Det finns ju olika möjligheter såklart. Både längre och kortare. Hamnade på någon konstig vänster på EF:s hemsida och gjorde ett engelskatest som tog en kvart eller något. Lyckades hamna på advanced nivå, även om jag inte orkade vara så seriös på läsbiten. De rekomenderade en 12 veckors studie där man fick upp nivån på sin fackliga engelska som fungerar bra i företagsvärlden. Man kan även välja att ta ett masters år, dvs. masters of art and media som jag blev intresserad av. Att utveckla sin engelska inom reklam, journalistik och medieområdet. Samtidigt som man går kurser i fotografi, grafisk design och liknande. Boende på studentrum eller i en familj. Jag tycker familj ahde varit coolast, dels för att man får betala mindre själv och dels för att man då skaffar sig kontakter.

En annan variant är ju det här med Au-pair. isst det är mest tjejer som gör det. Men fler och fler killar väljer att göra det. Jag har ju ganska bra referenser med eftersom jag varit tränar nu i ett och ett halvt år. Risken finns ju alltid att man hamnar i värsta konstiga familjen. Fast det är ju ganska stor valfrihet så. Hittade en
länk på platsbankens utlandsjobb på arbetsförmedlingens hemsida. Det verkade ganska perfekt för mig. Ganska liten kille, boende hos ensamstående pappa som behöver nån sorts "rolemodel" eller nästan syskon. Fanns dock två liknande, vilket var kul. Tror de skulle tillsättas vid vintern nästa år om jag fattade det rätt. Men det kommer ju upp nya hela tiden. Risken är ju att man hamnar i en freaky familj, men chanser får man ju ta. Det var som Ida sa, ibland måste man faktiskt våga ta risker här i livet, och visst har hon rätt i det.

Men vi får se vad framtiden har att erbjuda. Det var ju inte riktigt såhär jag hade tänkt att spendera kvällen, men ibland så kan amn bara inte hjälpa att man ramlar in på dessa outforskade stigar. Allt jag vill är bara att jag inte ska stå där sedan och säga "Hoppsan, hade jag den valmöjligheten, det visste jag inte".

Översättning

Såg precis världens fulaste översättning på polisskolan.

- Don't move dirtbag!
( - Rör dig inte DASSRÅTTA! )

Omröstning

Vilket blir årets citat? 

Läs min årsresumé och skriv i en kommentar vilket citat som borde bli årets. Var inte fega nu, ni ahr en vecka på er...typ! ;D


Mitt 2006

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Drev eget företag, Freakade i photoshop, hade min första baksmälla, var "ute" på puben för första gången, Träffade Micke, började plinka gitarr, var i Prag...mm
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, eller jo, till en början, men efter sommaren sket det sig...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Näää....tror inte det....
4. Dog någon som stod dig nära? Nä, närmast var vl morfars syster, men henne ahr jag bara träffat en gång...
5. Vilka länder besökte du? Tjeckien, Tyskland, Danmark
6. Är det något du saknade år 2006 som du vill ha år 2007? Mer pengar, ett jobb
7. Vilket datum från år 2006 kommer du alltid minnas, och varför? 27:e april, min födelsedag då. Då när stadefolket var här, sen månadsskiftet september-oktober när vi var i prag. Alles förfest, när det nu var...and so on...
8. Vad var din största framgång i år? Framgång? moi? haha. Nej ajg vet inte, mina betyg kanske. Patetiskt jag vet. Kanske att jag vågar prata mer med folk. Inte lika asocial bland nya människor.
9. Största misstaget? Att jag inte vågar ragga mer, och att inte vara mig själv tidigare hehe.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nä det har varit hyffsat lungt på den fronten. Knät freakar sig däremot.
11. Bästa köpet? Mobilen typ. Lite flashigare kläder kanske?
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, resor och...ööh..sjuukt dålig koll på mina pengar!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Nea, Micke och Jenny har gjort mig grymt glad heeela året. Våra konstiga diskussioner och spelkvällar kommer aldrig glömmas. Dessutom var Emelies snoopy-flash grymt oväntad, men dock rolig.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2006? Coldplay - the scientist, KT Tunstall - Suddenly I see, Jason Mraz - I'm Your's, Galvin Degraw - I don't want to be mm.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, I think?
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat, övningskört, festat och tränat..bara varit jag?
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat och krängt...
18. Hur tillbringade du julen? Hemma tillsammans med familjen, sen hem till kussisarna
19. Blev du kär i år? Njaaaaaaaaeeeeaaa....svårbedömt! :P
20. Hur många one night stands? Orka?
21. Favoritprogram på TV? The O.C, Grey's, Hipp Hipp, Kvarteret Skatan och Ugly Betty...ochkustbevakarna? :P...idol me ifs
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Näääe...tror inte det...hatar nog samma som innan. haha Finns nog dem jag lärt känna bättre som ajg tycker både bättre och sämre om.
23. Bästa boken du läste i år? Harry Potter. Educating Rita var dock jävligt rolig...
24. Största musikaliska upptäckten? ....ööh....Terra Naomi? och Jason Mraz...
25. Något du önskade dig och fick?
Sommarjobba med bra lön? haha
26. Något du önskade dig men inte fick? Kärlek?
27. Årets bästa film? Hmmm...Devil wears prada diggade jag, haha...men jag vet inte, sett så många filmer i år så jag kommer inte ihåg hälften...
28. Vad gjorde du på din födelsedag? Hur många år fyllde du? Jag fyllde 18, och jag var på lorden med Micke.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? någon att få hålla om....
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2006? Haha, jag säger som jenny då som beskriver min stil som Preppy vs. casual...hon diggar den iaf, haha
31. Vad fick dig att må bra? Alla härliga skratt med alla härliga människor som jag känner.
32. Vilken kändis var du mest sugen på? OOOH Anne hathaway, Micha Barton och Rachel Bilson
33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? Bra fråga, arbetsgivaravgifterna kanske
34. Vem saknade du? Morfar, forever and ever kommer jag att sakna min största idol som någonsin kommer sätta fötterna i ett par 45:or
35. De bästa nya människorna du träffade? Ja jäklar, det var många, Micke tror jag, fast partygänget är skönt med...
36. En värdefull läxa du lärt dig i år? Att inte få förhoppningar någonsin...
37. Citera en sångtext som summerar ditt år:

Nobody said it was easy - Livet är hårt

Oh, but at often times those words get tangled up in lines
And the bright light turns to night -
Man förväntar sig vissa saker eftersom folk säer att det kommer hända till slut. Men oftast rinner det bara ut i sanden ändå. Så jag har slutat tro på det.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

Gott nytt år!

Gott nytt år ska jag önska er allesammans! Blev väl en hyffsad nyårsafton även om det var stor brist på vänner. Men fick ju iaf prata en 10 minuter med Tilda efter 12-slaget. Viktig stund. Inte så mycket pangande såg vi heller. Vi är ju lite inringade här i viken, men lite fick vi se. Orkade inte gå och ble ihjälskjutna på torget heller. Lite Trivial och pictionary blev det med. Och skumpan fick jag med till slut. Fastnade nämligen hos de vuxna på andra sidan viken, och där blev det hetsiga genusdiskussioner och after-eight. Passade mig utmärkt. Det blev invigning av mina nya byxor idag med. Klädseln var helt klart heto. Rutiga, grå baggy, med vit skjorta och grå kofta till det. Hängslena är inte att glömma...

Åter igen Gott nytt år till er alla, och som vanligt tar det väl ungefär ett år innan man inser att det är

2007