Jag gillar inte riktigt tröttheten

Det är måndagkväll och jag är riktigt trött. Borde sova, men då vet jag att det är jobb som gäller ganska direkt. Det är det enda bittra med att börja lite senare om dagarna, man slutar senare. Vilket betyder att jag ofta är så seg att jag inte orkar göra mer än att möjligtvis gå en promenad efteråt. Lite halvdassigt för att nästan citera min gode arbetskollega Sara.

För övrigt så hade det varit SÅ skönt att vara ledig nu. Fast eftersom jag är kapitalist så tänker jag kravla mig igenom de tre "sista" veckorna för att kunna fylla sparkontot ytterliggare. Hoppas inte att jag är för död när jag ska börja igen. Gillar verkligen jobbet och arbetskamraterna, men det är lite slitigt att veta att man praktiskt taget har gått från skolan, till jobbet, till skolan igen. Känns inte direkt okej att ens tänka på det. Blaj.

Honey, I'm home!

Ja jösses vilken trevlans helg man varit med om. Bilkörning i ösregn, shoppig, porrgömma-hittande, bohem-boende, Kungsholmspickick, turistfotograferande, bubbeldrickande, barrunda och en hel del mer. Har umgåtts med boysen Per, Marcus och Johan hela helgen och det är fruktansvärt tråkigt att det redan är över. Man blir alltid lite deppig när något är över som man längtat till hela sommaren. Dessutom påminner det om hur snabbt tiden går när man har roligt.

En längre uppdatering och fler bilder får bli senare, för nu är jag så trött att jag snart vimmar. Har bara kört 3 timmar idag, men ändå känner jag mig helt avdankad. Men så har vi varit igång hela tiden också. Dags att sova. So long!


And off we go!

Här sitter jag och har precis sett på Harry Potter och Halblodsprinsen i Bromölla med Anderas. Jag förstår varför jag hade behövt läsa om boken, för jag kom inte ihåg jättemycket. Man fick en del "ja just det!"-ögonblick men annars så var filmen helt okej. Gillar hur allt är uppbyggt. Vackra miljöer och så. Nu får man bara vänta typ 2 år på nästa...halva av första boken. Röv.

Jag sitter för övrigt här och inväntar Per som är på väg upp från Helsingborg, eftersom vi drar till Stockholm imorgon! Fan va najs! Hela sommaren har man nästan längtat så det är med lite skräckblandad förtjusning man ger sig iväg, eftersom är jag är lite rädd för Söder-kisen Marcus...Näää...Men sommaren  har gått så fort att det är lite jobbigt. Samtidigt som det självklart ska bli asroligt att träffa både Marcus och Johan igen.


Boom boom

Det åskar ute. Sjukt mysigt faktiskt. När jag var mindre hatade jag åska. Det var det västa jag visste ungefär. Bara det visar väl hur mycket livet förändras och vilka problem man hade som yngre. Hur som helst kan det få smälla på så ur in i helvete bara för att det ökar mysfaktorn, men det verkar det inte vilja göra. Typiskt, man kanske ksa ge sig ut och gå lite istället.

Östersjö är över. det var precis som vanligt. Jag glömde köpa naturgodis från tanten som alltid står på samma ställe, men hittade en sjal istället. 60 spänn, lätt värt det. Dock märker jag hur mycket överskattat östersjö börjar bli. Allt är som varje år, alla är lika fulla. Men visst är det trevligt att träffa alla människor man inte sett på så jäkla länge.

3 dagar kvar till Stockholm. yay!

Klockrent!


Don't bring flowers after I'm dead

Grymt bra låt måste jag säga. Blev rätt nöjd med hans framträdande trots sjukdom(?) på tivolirocken. Fick ju trots allt höra de tre låtar jag ville. Sitter här och sjunger högt. För övrigt så blev jag niondereserv till sånkursen. Känns rätt kört. Men 27:e av 98 känns ändå helt okej.


Tivolirock!

Den här helgen var en sån där sjukt härlig helg där det verkligen känns att man har varit ledig. Drog mig ner till Krisitianstad i lördags för att möta upp Ida, Alle, Karin och Yvette. Drog in till tivolirocken för att kolla in Erik Hassle, Bob Hund, Markus krunegård, Maia...hajamajja eller vad hon nu heter, haha. Och många fler. I vilket fall som helst så var det väldigt trevligt. Bra musik, även om jag inte lyssnat på allt tidigare, och trevligt sällskap. Det blev inte sömn förrän in på småtimmarna.

Då var man dessutom så sjukt trött att det gick alldeles utmärkt att sova påklädd på en enkel madrass på golvet med en 2 dm för kort filt över sig. Fram till halv 10 för att vara exakt. Det är nästan sent för att vara mig.



Friday, I'm in love

Det är fredag idag, igen. Tiden rusar och även sommaren. Det är ganska sjukt hur snabbt tiden far iväg ibland utan att man riktigt har koll på vart den tar vägen och vad man gör med den. För min del är det ju en del jobb, men ändå.

För tillfället har jag alltså tid att sätta igång datorn. Något som är otroligt underligt eftersom jag brukar rusa runt som en skållad gnu vid den här tiden för att hinna bli färdig i för att komma i tid till jobbet. Men jag duschade igår och lunch får jag köpa ute, så jäklar va tid man sparade. Hann ju ta en lång frukost till och med. Nä, nu ska jag kirra det sista så man ser lite pråper ut inför dagens kunder.

När bitterheten tar överstyr

Jag och Alle fick en liten  fundering idag när vi varit på gymmet. Hur människor ibland kan vara så otroligt bittra på allt? Det var en man där som praktiskt taget bara klagade och var sur från stunden han kom in genom dörren. Visst, han kanske hade en dålig dag vilket gjorde honom lite sur, men frågan kvarstod ändå. hur orkar man vara så bitter?

Frågan är väl egentligen hur mycket energi som egentligen går åt? Ser jag till mig själv så är jag aldrig särskilt bitter, nästan. Visst, även jag kan väl vara sur och tvär ibland, men oftast håller det inte mer än en kortare stund. Enligt mig så tror jag att det är otroligt mer energikrävande att vara sur, än att försöka bita snabbt i det sura äpplet och kanske glömma det som hänt. Man kan ibland få samma vibbar när man möter en kund. Det verkar iband vara fel på allt, medan andra kommer in och skämtar bort det lite, är trevliga och säger "det kan hända vem som helst". Vilka tror jag lever lyckligast? Den glade såklart. En positiv inställning, ger positiv utstråliing, vilket ofta ger ett positivt bemötande från andra. Det finns ju en anleding att man själv alltid försöker vara glad även om någon annan är lite bitter.

Nä, nu ska jag nog faktiskt ta mig en liten jordgubbe och fundera lite över livets glada istället. Det är dags spola av sig lite av dessa bitterhetstankar. Jag blir nog lite bitter på bitterheten själv. Remember, karma's a bitch!


Trött som...jaa...

Idag är jag seg. Riktigt jävla bajsseg. Det var mycket att göa på jobbet bitvis, vilket var riktigt roligt, men sedan när det väl lugnar ner sig blir man ju som ett ursketet äpplagröt i skallen. Nåväl, det ska nog gå över tills jag gifter mig.

Var inne och hälsade på hos grannarna en stund för att se om tröttheten skulle gå över och kanske spä ut tristessen något. Det funkade rätt bra och luften jag just insöp när jag var nere på stan för att hämta min cykel (plus en liten omväg runt stan) gjorde sitt för huvudet. Mumsfillibiblan.

Död, dödare, Campus

Allt är släckt, det är helt tyst, och jag hör ljudet av mina egna fotsteg. Ingen hög musik, ingen bas, inga fyllevrål och inga vinglande tjejer på allt för höga stiletter. Det är bara...tyst.

Var  precis ute en runda runt campus. Det var precis som beskrivet ovan. Helt jävla stendött. Det känns som en egen  liten spökstad i hörnet av Växjö. När jag kom hit verkade det rätt mysigt dock. Någon enstaka grupp människor som grillade. En dörr som stod öppen här och där. Det kändes exakt som min första dag här på campus förra året. Man ser inte en jävel man känner och allt känns öde och nästan lite hjälplöst.

Imorgon blir det kansliet (kommer jag inte in där slår jag någon). Insåg dock att vårt tryckeri tydligen bestämt sig för att ha sommarstängt, så vi får väl se vad som händer där. Annars ska nollningsnumret färdas så jag slipper det i bakhuvudet. Sen blir det hämta micro, stan och sen återvända till Karlshamn. Känner att det här stället inte har mycket att ge för tillfället.

Fredag och back to Growlake

Imorgon är det fredag, wioppie! Det blir jobb till 18.15 och sedan vidare till först Ryd för att sedan på ett eller annat sätt fortsätta till Växjö. Måste upp och fixa klart med nollningsnumret. Känner att jag har det där bak i skallen ältandes. Kan lika gärna färda det så att jag slipper tänka på det mer. Förhoppningsvis är det bara mitt kvar som ska in, men på någon vänster så tvivlar jag. Men vi får väl se hur det ligger till.

Vet inte riktigt om jag stannar till söndag eller om jag åker hem redan på lördag. Känner att jag inte har så mycket där uppe att göra för tillfället. Men som sagt, vem vet, kanske tycker jag det blir otroligt jätteskönt att vara där uppe, så att jag stannar kvar hela helgen.