OH happy day

Sista redovisningen i skolan idag. It's over. Jag har nu, nästa, officiellt gjort mina väl valda år i skolan. Det känns sjukt skumt att man ska ta studenten. Jag kan inte fatta det. Innan har man stått och drömt vid sidan om och tänkt om att den dagen ska komma. Och nu är den snart här. Det här är fan sjukt.

Avslutningskonsert idag med. Den var väl okej. Den slår fortfarande inte treornas när jag gick i ettan. Ingen kommer slå dom. Dom hade allt. Flera bra sångare och sångerskor. Dom hade utstråling, bra variation på låtarna och dom gjorde allt så jälvla bra. Jag tror jag såg den 3 ggr. Den var lika bra varje gång. I vilket fall som helst så fungerade den här också att lyssna på. Även om mina förväntningar är för höga, vilket gör att det inte blir lika kul. Ska dock se den imorgon igen med Nea och Alle.

Idag har jag bakat nallebröd. Fast jag säger som Alle, diss på russinen. Dom är bara...grose.

Memories

Satt och kollade på lite bilder på lunar, av alla ställen. Hittade några gamla bilder som jag och Jonas tog för überlängesedan. Det känns som igr, men snart insåg man att det typ är två år sedan. Tiden bara rinner iväg. I vilket fall som helst så pajade ju min dator och alla bilderna försvann. Men som tur väl var hade jag skickat de bästa till Jonas, för jag gillar verkligen många av dom. Så sjukt fina färger.




Run biatch run!

Har precis kommit in från en joggingrunda. Kan ju inte säga att det var särskilt skönt. Det var bara jobbigt idag. Och åter igen, jag kan verkligen inte springa med musik i öronen för jag får aldrig in någon riktig takt i springet. Men, men. Var tvungen att ta en runda, eftersom Alle får en att känna så dåligt samvete när han drar sina milarundor några gånger i veckan. Snart nollar han väl en i badminton också. Bittert.

Studentfest?

Vafasen. Det var studentfest idag ändå. Får väl se om det händer något. Jag är sjukt festsugen måste jag säga. Har inte avrt ute sen den 11:e. Alldeles för längesedan måste jag säga. Har ju dock geografiredovisning imorgon. Eller, tja, snarare diskussion  med hjälp av Powerpoint som vanligt. Ska väl snacka nårra minuter bara.

Me want to partheey!

Dancy

Då har man varit och haft den sista stuffaträningen innan balen. Förhoppningsvis ska det bli alldeles perfa. Ibland har man väl inte riktig koll på var man har fötterna, men det löser sig nog. Får väl träna lite här hemma i hallen. hehe. Fick även dansa lite med min baldam. Dock bara foxtrot, och det är ju ingen höjdare. Valsen är lättare tycker jag nog.

Måste bara lägga in den här videon. Bara för det var så längesen.


Lyckorus

Måste säga att dne här dagen varit perfa än så länge. Två lyckliga besked. Mvg i både rättskunskap och Engelska C. Kunde inte ha blivit bättre. Dessutom har man inget kvar i skolan heller. Jag är SÅ lycklig för tillfället. Det går inte att beskriva.

Couldn't be happier

Just nu är jag så jävla lycklig. Skrev precis klart slutet på mitt geogarfiarbete. Äntligen är det färdigt. så nu kan även jag säga att jag är färdig i skolan. Eller, tja, jag ska ha muntlig redovisning också. Men det ska nog gå finfint, för man skulle inte snacka så utvecklande, vilket är skönt. Nu har jag bara lite engelskaläxa att göra. Men just nu känns det inte som något större hinder. Allt känns bara så jävla bra!

Studentfoto

Så, då har man varit i hela studentmunderingen åter igen. Tog nämligen studentfoto uppe i Belleveueparken. Eller tja, strax utanför i högt gräs, blans tubbar och vid träd. Det var skitkul att springa runt där och leta platser som skulle bli snygga. Får se om typ två-tre veckor hur bilderna blev. Men Johans kort blev skitfina, så förhoppningsvis blir mina precis lika bra.

Man kände sig riktigt som en modell där man stod bland myggen och ibland i allmänt underliga och onatruliga poser som samtidigt skulle se naturliga ut. Haha, wäästa Top Model.

- Sätt handen där..SÅ JA!...Sitt still där nu, upp med hakan, sträck på dig...är det jobbigt?
- Njä, jag klarar mig
- Bra, för nu ska jag bara ta typ 100 lika dana till..HAHAHA!


- Och så kan du le, det ska vara roligt att ta studenten.
- *ler*
- Nej förresten, se seriös ut istället...

Love my life

Ibland är det bara så sjukt pissigt. Här går man upp tidigt för att vara duktig och skriva klart geografiarbetet. Vad upptäcker man då? Jo, att Niclas har råkat få med sig mitt frågepapper också, vilket betyder att jag inte kan se vilka frågor det var, så jag kan inte skriva klart arbetet. GAWH! Bittert.

sneakpeak

Idag tog jag en sneakpeak på hur jag kommer se ut (nästan) på studenten. Ska bara klippa mig och så. Sjukt nöjd är jag faktiskt. Man känner sig så jäkla fräsch i kostym måste jag säga. Längtan är större än någonsin. Har bestämt mig för att slutföra det jag har kvar på geografin imorgon. Så kan jag bara chilla sen, och ta ett äpple, haha. Vad tycks?


Typ...pank?

Så, då var man hemma från en lång dag i Kristianstad. Det enda jag skulle ha var ett par skor till kostymen. men det slutade med två par skor och två linnen. Helt okej ändå, eftersom jag fick det ena paret för halva priset, och linnena inköptes på H&M, vilket betyder rätt billigt. Dock så sved det i plånboken ändå. Men jag behövde verkligen ett par nya skor som funakr till det mesta. I sommar iaf, haha.



Kristianstad

Snart bär det av till Kristianstad med Mamms, Johan och Becka. Förhoppningsvis så ska jag få ett par skor köpta till kostymen. Hoppas, hoppas hoppas. Dessutom ska jag nog hämta smoking lite senare också. Får väl se hur snyggt det blir. Haha, men det blir säkert bra.

Helg at last

Då var det helg igen. Vet väl inte riktigt vad som händer, mer än att det blir en tur ner till Krisitanstad imorgon för att köpa skor till kostymen. Sen ska jag checka Nea när hon balminglar. Det blir nog helt okej. får se vad som händer sen till kvällen.

Idag har jag varit ytterst onyttig. But who the fuck cares. Midjemåttet var det samma som sist. Tänka sig vad snabbt man vänjer sig vid kroppen och blir missnöjd. Det blev iaf en fika med Jonas på stan. alltid lika trevligt. snackade om framtiden och så. Lång fika blev det. säkert 1-2 timmar.

Kvällen har spenderats med Nea och Alle. Det skulle inte bli sent, men vi höll igång till närmare tolv ändå. Helt okej kväll med en massa snack, en del godis och en udda men mycket bra film.

Veckans mest klockrena filmkommentarer:

- Look, he's got a freaky little twin growin' out his back!

- BUDDY!

- Maygala, Malaga, Umgeley!!

- So how is the girl?
- Hard to say...
- And what is her name?
-...Also hard to say...

Dåligt bloggande

Måste be om ursäkt för mitt kassa bloggande den senaste tiden, men jag har kommit i någon form av blogg-dal, som ibland är svår att ta sig ur. Dessutom händer det inte så mycket speciellt för tillfället. Men de kommande veckorna så tror jag nog att det ska bli lite fart på både skrivandet, och bilderna också.

Idag var det skola som vanligt. Jag och Madestam var sjukt effektiva och skrev rätt många sidor. Nu ahr vi bara mvg-frågorna kvar som man ska skriva själv. Det blir nog bra.

Eftermiddagen spenderades med beachvolleyspel med Alle, Made och Wennstig. Fyfan va jag suger på volleyboll. Förhoppningsvis blir det fler gånger så jag kan få träna upp mig litegranna. Jag förstörde spelet ganska starkt. Sen stack jag in till stan igen för att köra en lektion. Röjde runt uppe i dalgången. Det gick väl hyffsat.

När jag kom hem mådde jag så sjukt pissigt. Varm som en gris, huvudet dunkade och jag mådde allmänt illa. så jag fick käka nåt, dricka några liter och gå och lägga mig. Efter ca 1,5 timmes sömn var jag på fötter igen. men fyfan va jag hatar att må dåligt.

Mr. American

Jag vet att jag brukar kallas för typ amerikan. Främst av Nea för att jag alltid bakar mega size (men det skiter jag i för det blir alltid gott, haha!) Iaf så va kylen typ tom, och ika så skafferiet. Eller tja, inte tom, men det var brist på något intressant att äta. Och så blev jag assugen på pannkakor. Men jag dissade dom vanliga och körde på Amerikanska för en gång skull. Det blev väldans gott måste jag säga. Kändes dock konstigt att käka fluffiga pannkakor istället för dom vanliga platta. Men who cares? gott var det iaf. Synd bara att man inte hade lite glass.


å 1, 2, 3

Idag har jag inte alls gjort särskilt mycket. Hade engelska och rättskunksap i skolan. rätt chilligt. Det märks att allt börjar gå emot sitt slut nu måste jag säga. Fortfarande bara det där jävla geografiarbetet kvar. Usch. Jag vill inte, orkar inte.

Nu ikväll var det dansträning med stuffa som gällde inför balen. Vals och foxtrot och dessutom lite etikettträning. Det mesta kunde man redan. Så artig som man är, haha. Tack vare Sofie fick vi fungera som försökspersoner under etiketträningen. Men vi var rätt duktiga måste jag säga. Hehe.

- Jag ser inget!
- Men va bra, då kan ni gå in som nästa par.
-....NEJ! jag ser visst!...FAAAN


- Jag ska dra ut stolen för dig nu.
*Sofie drar ut stolen själv*
- KAN SJÄLV!

Asos.com

Satt och checkade läget lite på asos, eftersom det var ett tag sen. Hittade ett par fräna skor, och en tröja. Skorna, i svart, hade varit sjukt najs att ha till både balen och utsparken. Har fortfarande inte hittat skor. Damn.


You give love a bad name

Tycker det här är en rätt cool version Av Bon Jovis - You give love a bad name. Det är Blake Lewis från  American Idol som sjunger. snacka skilnad på nivå i våra program. Haha. Han är typ med i top 6 här.


Good n' bad

Dagen har avrit både bra och dålig. Utifrån den mera nyttiga skalan dvs. Jag och Johan startade dagen ganska nyttigt genom att styrketräna i över en timme. Det var gött eftersom det var ett tag sen. Nu ikväll blev det även en prommenix med mamms. Det var också jäkligt skönt, för vädret var verkligen underbart. Tyvärr har jag käkat choklad, glass och tzatziki idag. Menmen, bättre att ha rört på sig än att inte röra på sig alls.

Fick även svar från min baldam idag. Gött, så nu har man numret, och stuffan skulle hon också på. Måste kolla upp färg på klänning och så, så man vet till balen.

Sleepyhead

Nu är jag sjukt trött måste jag säga. Var bara tvungen att blogga lite om kvällen först. Det var väldigt trevligt. Det amla vanliga gänget med Nea, Alle, Emms, Wennstig och Lizze var här. Men även Tilda och Lina var här. Mycket trevligt med lite nytt folk ! Det är inte varje dag man får så celebert besök, hehe.

Jag grillade grillspett, och även kebab på pinne. Sen blev det klyftpotatis, tzatziki och ajvar sås till det. Mest nöjd med tzatzikin. Var väl inte övernöjd med resten. Men det var kanske för att jag stog i matosen hela tiden, vilket ofta gör att man inte tycker det blir lika gott. Men vafan. Det gick helt klart ner. Dessutom massa tzatziki över till imorgon. MUMS! Till efterrätt blev detbananbajs med glass (även kallat grillad banan fylld med choklad av de som inte klarar av den dåliga associationen, haha). Det var en mumsig avslutning.

Vi spelade även spel och snackade. Dom sista försvann inte förrän vid 1. Så jag drog av disken och körde igång diskmaskinen så slipper man det imorgon. Grillen var dock ett helvete att få ren. Jaja, men nu är det gjort. Sovedags. Hoppas alla andra hade trevligt ikväll!

Skållad råtta

Springer runt här som en annan skållad råtta och fixar inför ikväll. Har städat lite, fixat tzatzikin. Johan är och köper det sista som inte fanns på Hemköp. Hoppas nu bara det blir bra. Har ju inte riktigt gjort det jag ska göra innan. Förutom grillspetten dvs. Men det blir nog bara bra. Inte för att vara allt för egoistisk, men jag brukar inte misslyckas fatalt så ofta. Peppar peppar (ganska kul skämt när man tänker på ämnet, haha). Dessutom blev tzatzikin så jävla god. Jag skulle kunna sätta i mig hela skålen på en gång.

Fridaynight

Kvällen spenderades på hemmaplan med inte allt för många aktiviteter. Eftersom parentsen är bortflugna över helgen så fixade vi alla, dvs jag becka och johan, mat tillsammans. Det blev tacos. Mycket mumsigt för det var faktiskt ett tag sen. Sen blev det lite smarrig fruktsallad till eftrrätt. Lite godis hann jag med också. dumma mig. Jaja, gjort är gjort. Har trots allt varit nyttig resten av dagen typ.

Idag började jag fundera på studenten igen. Så jäkla nära nu. Man ska abra få in det där jäkla geografiarbetet. Snacka vi sten som kommer släppa från mitt arma hjärta när man lämnar in den pissen. Stor slutlig uppgift som bestämmer hela betyget. Jippie. Inte.

Jag testade kostymen idag bara för skoj skull också. eller tja, mest för att johan skulle se hur mycket som var kvar för att han skulle komma i sin. Men min satt finfint fortfarande. Inte världens hetaste i kostym. Men lite snygg känner man sig faktiskt ändå. Hade man inte haft en stor jäkla Beyoncé röv så. Måste även hitta ett par pjux. Blä, jobbigt läge.


image292

Duktig

Idag har jag varit väldigt duktig. Jag började rensa mina lådor från all den skit som inte borde vara där. Hittade både det ena och det andra som jag borde slängt för länge sedan. Två år gamla skolpapper och liknande. Efter det städade jag rummet väldigt grundligt...typ. Måste säga att jag ibland är glad över att jag har ett litet rum för dammsugningen tar inte mer än några minuter. Härlisch.

Vad händer ikväll tro?

Partypics

Fick lite förfestbilder från Jenny innan. Tyckte det var dags att lägga upp dom. Många är sjukt bra. Men så är det itne heller varje dag som en Eos 400D följer med till förfesten. Haha. Om ni inte får nog av dessa så lägger jag upp ännu fler på min bilddagbok.





Congratz!

Grattis till Lizze som fyller år idag!

image270

Vanlig sketen onsdagkväll

Kvällen hos alle blev mycket trevlig. Efter lite westlifenördande med nea så stack vi ut på en prommenix. Bonzo fick också hänga på som draghjälp till mig. Men sånt är livet. Har man ingen att hålla i hand får man köra med hundtricket, haha. Sen hade Wennstig anslutit när vi kom tillbaka, och då blev det Tack gode gud och Robins. Mycket trevligt. Bästa skämtet ikväll var nog dock: "Vad är det för likhet mellan regalskeppet Wasa och prinsessan Lilian?....De tog båda sin jungfrufärd för över 100 år sedan" haha.

Mot slutet blev vi alla dock lite trötta, och det märktes inte minst på den låga humorn. Det var allt från att bli in-vadderad i drömmarna, och guppa tillsammans i takt i en vattensäng. Allt kan bli sjukt roligt fel när tröttheten tränger sig på. Mycket garv blev det i ala fall. Väldans trevlig vanlig sketen onsdagkväll.

En överraskningarnas skolvecka

Måste säga att det varit en otroligt bra vecka. eller tja, vecka och vecka, dagar kanske är rätta ordet. Det har i alla fall varit jäkligt bra dagar i skolan eftersom de bjudeit på en del överraskningar som ajg inte hade väntat mig. I måndes fixade man VG på MaC nationella. Oförväntat och otroligt roligt. Igår på Eng C fick vi tillbaka vår förra skrivuppgift som kändes sjukt dålig när jag skrev den. Döm om min förvåning när där stog mvg -. Tydligen ahde jag utökat ordförådet och massa sån shit. Kanske låter fjantigt, men med tanke på vår lärare så är jag sjukligt nöjd. Idag var också trevlig, eftersom jag reda på att jag fixade mvg i Nk B också! Nästan värt att fira.

Om ett tag bär det av till Alle för en prommenix och sedan Tack gode gud och Robins. Det börjar bli stående schema nu för onsdagarna. Promenaden lade jag dock in eftersom jag är trött på att gå själv. Så nu får fan han och Nea följa med mig ut. Haha,

Lagfoto is the shit

Att självutlösaren kan vara så förbenat rolig!

image269


Får man säga så?

Konstigaste kommentaren på länge hörde jag idag när jag stog och väntade på Jannérus i korridoren. en kille med utländskt utseende kom springande genom korridoren eftersom de skulle börja det nationella provet i Eng B igen. Då utbrast mannen som vaktade:

- Nu får du ta och skynda dig lite! Vi är faktiskt i Sverige nu och här kommer vi i tid!


Det enda jag tänkte var:  Vad sa han?!

Kort vecka

Den här dagen har varit chill. Gått i skolan typ 30 min, och då gjorde jag inte ens något. Så jag har varit rätt duktig. Bokat om körlektionen, letat studentpresente, fixat med studentmössan, läst lite engelska och tagit en promenad. Lite glass, gitarr och sång hanns också med. Inte helt fel om man säger så.

Kom på att det här blir en jäkligt kort vecka. Bara engelska, och lite rättskunskap imorgon. Inget större att göra. Diskussion på engelskan och sen nåt brottsfall på rättskunskapen. Får läsa innan jag lägger mig så ska det nog lösa sig alldeles finfint. På onsdag är det bara lite naturkunskap, lite kvar att göra där dock, men dt går nog. Möjligtvis lite geografi. Sen är man ledig fram till nästa tisdag igen. GÖTT!

Obeskrivlig lycka

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jag fixade VG på nationella i Ma C, vilket betyder att jag får VG i betyg. Fyfan a lycklig jag är nu! Det här måste fan firas på något sätt. Vet inte hur dock!

Håll i hatten franskavänner

Jag måste bara dela med mig av vad jag hittade på lunar/youtube för en stund sen. Haha, fan va fult. Ni som gick i min franskagrupp vet precis vad, vem och vilka det handlar om.



För att se mer:
http://skinnyboy.skyblog.com

52 poäng

Dom poängen räckte fasen inte långt. Trodde faktiskt på låten, speciellt när publiken ropade som dom gjorde, men icke sa nicke. Ingen vinst hade jag förväntat mig, men iaf 10 i topp. Menmen, man ska inte försvänta sig något. Tävlingen faller mot botten måste jag säga. Det gäller inte längre att ha en bra låt. Det ska typ vara så freakigt som möjligt. Urkraina var dock roliga. Jag tippade dom som vinnare, men det blev bara en andraplats för den nya hitlåten, Fan! HAHA!

Kvällen har trots allt varit bra. Mycket gottisätande. Kladdkakan var helt okej, inte lika god som sist, men det är svårt i långpanna. Jennys banankaka var lika god som vanligt. Måste ha receptet så jag kan göra den.

citat från kvällen (vi måste sluta associera!):

- Som Fredrik och hans hår då!
- Ja! du skulle sett den fjongen jag hade härromkvällen!
*tystnaden sprider sig*
- HAHA ÖRK FREDRIK! för mycket info!
- oj....på håret menade jaaaag!!!! det var på håret jag hade fjongen!
- Var det på håret att du hade fjong?
- kul!


- Tar du jordgubbarna så tar-ja-hallonen
- HAHAHA
- Nea, du fattade inte eller hur?
- Nej....

Rullning

Fatta het jag är. Lyckades med min första rullning på betapet. Sjuklig tur, men roligt var det. Så mycket poäng fick jag inte heller för besväret, men vem fan bryr sig. En rullning är en rullning. Och för er som itne vet vad det är så är det när man använder alla 7 bokstäverna på en gång. Hehe.

Snart bär det av till Alle för Schlagerkväll. Vi blir väl en 10 personer eller något. Det blir nog till att träna imorgon, för jag har bakat kladdkaka, och det ryktas om både banankaka och natchos. Vem vet, kanske blir det mer? Men det kan behöas att stoppa i öronen under vissa av framträdandena. Go Sweden.

image268

Uteliv

Efter mycket velande fram och tillbaka så blev det trots allt en utekväll. Förfest hos Cassa med massa skitsnack och en del Twister. Dessutom hade Erik sin seriösa kamera med sig så vi röjde runt med den. kan säga att han ahr en hel del skumma kort att ta sig igenom. Puben var la okej också. Mycket folk på dansgolvet. Sjukt trångt, så vi orkade inte så länge. Tog en burgare på hemvägen, vet att det är fett, men orkade inte bry mig. Dessutom dissade jag cidern på puben. Samma pris så vafan. I'll walk it off.

Thank god it's Friday

OOOOOOOOOOOOOOOOOOH, va skönt det är att det är fredag. Är lite sådära extra trött idag. Kan vara på grund av att jag fått alldeles för lite sömn i natt. Främst på grund av att några, två stycen, snackade som fan utanför min dörr i morse (syftar inte alls på Johan och Becks). Dessutom är det kort vecka nästa vecka!

Om ett tag ska jag ner på stan och handla lite blomma med Jenny. Inte till mig och inte till henne. En present till nästa vecka. Hoppas bara på att det blir lyckat. Men det tror jag säkert att det blir. Får se om ajg orkar dra ner lite tidigare och ta en runda. Det var ju inte allt för upphetsande igår när det regnade. Även om jag fick köpt en ny tröja.

Får se hur det blir ikväll. Utgång eller inte, det är frågan. Får se om känslan komme.r Inte supersugen för tillfället. Samtidigt som jag faktiskt är ganska sugen ändå. Haha. Ibland är livet svårt alltså. Vill hitta på något, men vet inte om utekväll är det som önskas. Säger som Nea, ena delen av kroppen vill som fan, medans den andra säger nej tack.

Torsdag

Idag har det varit ganska chilligt. Jag och Madestam var produktiva på geografin och skrev sisådär 1,5 sida. Dessutom hittade vi massa göttiga kartor som vi kunde ha användning av.

Hade körlektion idag också i regnet. Det gick vä hyffsat. Vet inte varför jag alltid blir så nervös när jag ska ha körlektion. Det gick dock hyffsat ändå måste jag säga. Simon påstod dessutom att det gick frammåt. Så det får man väl ta och lita på.

Träningen gick hyffsat. Man går ner sig som fan nu när det är så lite träning. Måste börja springa och röra på mig lite mer så man inte faller tillbaka på dåliga vanor. Kom igen nu Fredrik. Ge järnet för fan!

Dessutom stog jag för dagens snilleblixt! Eller hur Jenny?

Gallej

Mammas kommetar var ganska rolig.

- Usch, jag hatar sånna dära jippon. Man måste vara trevlig hela tiden! Det är jag ju hela veckan, kan man inte få slippa det på helgen!?

Duktigt

Så, då har man gjort en hel del nytta idag. Först spenderade jag heeela långa förmiddagen med matte nationellt. Det gick väl sådär. Första delen sket sig totalt, men förhoppningsvis ordnade jag upp det på andra. Har inga förhoppningar ändå. Lika bra att hålla det så. Man har alltid gjort en massa fel man missat. Bittert.

Sen har jag lagat mat, diskat, dragit igång diskmaskinen och sovit en stund. Tänkte ute och gå en runda men det började ösregna. alltså släppte det suget ganska rejält. Bittert att man tränar så lite nu. Man får inte tjocka till sig nu till sommaren och studenten. Måste ut och köra en stund sen, har ju lektion imorgon igen.

Lakrisoman

Lakritsomaner är riktiga individualister och coola typer som inte hetsar upp sig i onödan. De vet precis vad de gillar och varför de gillar det. Och om man nu göret, varförka prova en massa annat? Lakritsomaner kan färför  uppfattas som lite fyrkantiga och ointresserade. Å? andra sidan skulle en lakritsoman aldrig försöka tala om för någon annan vad de ska tycka. Var och en har rätt till sin åsikt och det är inget att bråka om! De är kanske inte alltid så pratsamma, men om man frågar dem om något får man alltid ett genomtänkt och ärligt svar. Många lakritosmaner kan vara ganska känslosamma under ytan och när de är ensamma tycker de mycket om att se på snyftfilmer och lyssna på hårdrocksballader. Man vet inte varför, men de flesta lakritsomaner är storasyskon.

Måste säga att jag tycker att det stämde förhållandevis bra!

sjung om studentens...oroväckande tankar?

Jag antar att det är dags för en av mina längre utläggningar, men det är mest på grund av att jag behöver skriva av mig. Idag gjorde jag mitt sista prov i rättskunskap. Det gick ganska bra, och det känns onekligen som o det går mot slutet. Ett prov och en inlämning kvar. Sen är det slut.

Men vadå slut? Det kan inte vara slut. Det känns inte så i alla fall. Varje gång jag funderar på det så känns det helt absurdt. Man tänker "Jaja, då var det lite jobb och sen tillbaka till...nej fan...". Det känns lagom konstigt att man faktiskt inte ska tillbaka till det där tråkiga, jävliga stället där man får massa läxor. Ska det verkligen kännas jobbigt att lämna det?

Visst, det är sjukt skönt att få slippa läxor och skit ett tag, eftersom jag inte ska läsa vidare direkt. Men nu gäller det istället att söka jobb, eftersom man inte längre får in det där futtiga, men ack så livsviktiga studiebidraget varje månad. Helt plötsligt känns det faktiskt som man kommer sakna det. Men det handlar inte om själva jobbet. Det handlar om gemenskapen. All den där tiden när man inte gör ett piss (vilket kanske händer allt för ofta). Då man snackar skit, läser en tidning, "pluggar" och så vidare. Helt plötsligt är det inte säkert att man träffar alla människor som man brukar längre.

Den tiden är förbi, då man träffas varje dag, för att skratta, skämta och bli kollektivt sura på alla konstiga lärare som man helt plötsligt kommer sakna yttepyttelite för skoj skull. Helt plötsligt kommer det där ovissa, den där känslan som gör att man inte riktigt vet vad man ska göra av sitt liv. Borde man ha bestämt sig? Borde man redan ha hela framtiden uppstakad framför sig?

Frågorna är många och jag kan inte säga annat än att det känns rätt vemodigt ändå. Man vet att det kommande året antagligen är det sista då de flesta befinner sig på samma plats. Om lite mer än ett år har många flytt vår lilla håla, som helt plötsligt känns sådär lagom stor ändå. Innan vi vet av det så snackar vi inte mer än på msn, och de flesta gymnasiekompisarna är ett minne blott.

Jag kanske är pessimistisk, men samtidigt så vet man vad som händer. Man tappar kontakten, inte med alla, men med många. För hur många av våra föräldrar är det som idag har kontakt med sina gymnasiekompisar, eller kompisar från förr över huvud taget idag? När det gäller min familj så är de flesta vänner som mina föräldrar täffar studiekompisar eller kompisar de träffat på senare år. Men vad hände med alla de där göttiga kompisarna från gymnasietiden? Försvann dom bara?

Samtidigt vet jag att vi kan hålla kontakten på ett helt annat sätt idag. De hade inte datorer, internet och MSN som vi har. Men samtidigt så är en msn-kompisrelation inte så mycket för världen när man kan vara ute och festa med sina nyfunna studiekompisar. Och bor man i stockholm eller något liknande, så är inte chansen stor att man kommer hem, eller hälsar på andra kompisar långt borta, så särskilt stor. Speciellt inte med ekonomin som en normalt studerande har.

Men vi (de flesta) har troligtvis något år kvar att oroa oss på. Ett helt år då man förhoppningsvis kan träffas och göra allt sånt som man bara måste hinna med innan alla försvinner. Ett år att ha roligt på, trots arbeten eller inte. Ett år att verkligen knyta band med de man vill ha med sig i framtiden. För det är trots allt upp till oss själva att hålla kontakten och fortsätta träffas, trots att vi kanske bor långt ifrån varandra. För även om jag vet att flera säkert kommer försvinna ur ens liv, så finns det ändå några man vill ha kvar, och förhoppningsvis komer hålla kontakten med så långt som det bara går.

Så sjung om studentens lyckliga dar, för här kommer dom tamejfan. Med jobbiga tankar eller inte. Allt jag kan fråga mig är bara:

Who's with me?


Inofficiell sovmorgon

Orkade helt enkelt inte engelskan idag. Såg dessutom att jag hade 100% närvaro, siffror som jag var tvungen att fixa till. Haha. Kände att det var viktigare att försöka skriva bra på rättskunskapen, så jag satt uppe lite längre och pluggade igår. Gick även upp tidigt för att kunna läsa lite till. Det går hyffsat iaf. Börjar få ordning på det nu känns det som. Mycket visade sig vara sådant man läst i både 9:an och 1:an så jag måste bara fräscha upp minnet.

Efter den här veckan ska det bli så skönt. Bara en stor redovisning kvar (hoppas jag!), sedan är det snart slut. Samtidigt som studenten ska bli något av det roligaste i hela mitt liv, så är det även något av det mest oroväckande någonsin. Vad fan ska man göra sen? Får jag något jobb? Om jag inte får jobb, vad ska jag börja läsa?

Frågorna är helt enkelt många och sjukt svåra att besvara. Det är bara jag som kan ha svaret på frågorna i slutändan. Vetifan hur jag ska komma fram till svaret på någon av dom. Svåraste provet i mitt liv helt enkelt. Och det här kan man fan inte plugga på i förväg.

Trött

Jag är så FRUKTANSVÄRT trött. Vet inte o det har med det faktum att göra att jag ställt klockan fel imorse och fick skynda mig iväg, eller om det är allergin som spökar också. Snorade som en torsk som fått en kallsup på matten. Sen kan det ju vara rättskunskapen också. Skulle vara jätteduktig, men har inte orkat. Bara läst det en gång. Så vi får se hur det blir med engelskan imorgon.

Jobb?

Pappa sa precis att det såg ljust ut för jobbet på hamnen, andra perioden. Gött, då har jag iaf 4 veckor betalda, vilket betyder att jag lär klara mig bra hela hösten iaf om jag inte får något annat senare. Känns riktigt skönt måste jag säga. Har ändå lagt in min CV å så för att se om man får några napp. Chansen finns ju alltid...

Plugg, plugg, plugg. Vemodigt att skolan och säkerheten snart är över, men fy fan va skönt det ska bli samtidigt. Får se hur det går med den här jäkla rättskunskapen. efter idag och igår känns matten helt okej ändå, konstigt nog.

Pluggiplugg

Som jag redan skrivit så har jag nationellt i matte C på onsdag. Därför fick det bli pluggkväll hemma hos Nea, tillsammans med Alle och Jenny. Mycket trevligt och nyttigt, för det känns nämnligen som om det klarnat en del. Man kan nog mer än vad man tror ändå. Iaf av det nyttiga. Sen kommer det säkert skita sig ändå. Jag är duktig på att få det att skita sig.

Vad som var mindre myttigt var kladdkakan som jag hade bakat. Kände mig lite crazy så jag gjorde en och en halv sats, och dessutom slängde jag i lite hackad choklad som jag hittade i kylen. Den blev helt freaky tyckte jag, men när vi väl åten så var den faktiskt makalöst god. Den blir det fasen upprepning på.


Fläskläpp

Vaknade och kände att det var något fel i morse. Gick upp och såg mi i spegeln. Det var då jag insåg att jag fått världens fläskläpp. Fattade inte varför, men kom på att jag bet mig själv som fan igår. Skitsnyggt verkligen. Jaja, får säga som mamma sa. Tur jag inte skulle fotograferas inför studenten eller något iaf!

Idag ska jag försöka vara duktig och plugga en del för att jag inte ska känna mig helt överdrivet stressad imorgon. Det ska bli rättskunskap, om jag orkar, och ikväll blir det matte med Alle och Jenny. Känns gött att plugga lite eftersom vi har nationellt på Onsdag. Jag bävar verkligen. Känns pissigt att ha två prov, dagarna efter varandra, som båda kan vara avgörande för betyget i kursen. Jätteroligt! Not.

Studentplanering

Så, då har släktingarna lämnat huset, och lugnet har lagt sig. Kusin Ida var här med föräldrarna och kvällen spenderades genom att äta en amssa och planera inför studenten. Eftersom familjerna har ungefär samma släkt och dessutom en hel del gemensamma kompisar, så bestämde vi att det fick bli så. Jag tror att det kommer bli alldeles utmärkt trevligt, med en massa folk, god mat, champagne och allmän lycka efter examenstagandet.

Pappa var ändå fulast med sin kommentar precis.

Jag -  Mmm! vi har choklad
Pappa - Men Fredrik! Inte nu! mitt i natten!?
Jag - Vaddå! nu råkar det vara så att jag var sugen på choklad.
Pappa. Men ändå, du behöver ju inte öppna den nu!
Jag - Äh, mörk choklad är gott!
Pappa - Jasså var det mörk choklad....

Fyfan va gött!

Idag är det en historisk dag. Äntligen blev vi färdiga med det förbenade projektarbetet. Vetifan riktigt hur det lbev mot slutet, men vi får hoppas p det bästa. Vi har iaf lämnat in och allt nu, så ett G ska vi väl kunna ordna. Ändå är det som en sten som släppt från hjärtat, magen, whatever. Det är bara så jävla skönt.

Eftermiddagen spenderades med Jonas, genom en fika och en runda på stan. Det var trevligt, för det var ett ganska bra tag sedan som vi gjorde något. Får bli någon filmkväll snart igen, för det var tämligen längesedan måste jag säga.

Kvällen har spenderats hemma hos Jenny, tillsammans med Alle, Nea, Lizze, Emelie, Erik, Elin och Wennstig. Väldigt trevligt, även om vi loosade mot tjejerna i kubb, två gånger. Men mitt spel var över förväntan, eftersom jag alltid är asdålig i vanliga fall. Slog ner två kubbar på ett kast, snyggt! Måste även se bilderna som togs. Lag och gruppbilder is the shit!

Fotnot. Elin är nu tillaggd. Hemskans mycket och många förlåt för att jag glömde dig!

Tröttski

Idag har det varit sjukt fint väder, och allt man har gjort är typ att sitta inne och inte göra något alls. eller jo, skola då, men det räknas inte som någon vidare aktivitet. Vi skrev nåra sidor på rapporten, som ska vara färdig imorgon. Det blir nog bra. Dessutom har jag kört en lektion idag också. Det gick faktiskt bättre än förväntat. Jag fick t.o.m köra in och parkera. Men det gick bra, utan demolerade bilar.

Ska träna om en stund. Måste bara upp och hämta ut lite bollar innan. sen efter det så är det åter igen plugg som gäller. Jag och Made ska snacka om skräddarsydda barn imorgon. Men ajg har ett papper som jag typ bara ska plugga in munligt, så det blir nog inte så svårt.

Idag har jag dessutom fått hem kostymen. Dyrt blev det, så jag får använda den flitigt. Men jag kan säga att jag kommer använda allt flitigt, (kanske inte byxorna hela tiden) för det var riktigt snyggt. Skjortan och slipsen är göttiga med. Allt är faktiskt så snyggt så det får bli fundering på smokingen. Men vi får se.

My back

My back is killing me! Fyfan va det hgger till ibland i ryggen. asont. Fattar inte var det kommit ifrån. aldrig haft problem ed ryggen innan. Iaf inte deun delen av ryggen. Finns typ inget sätt jag an dra ut den på riktigt heller. Sjukt bittert måste jag säga. får väl hoppas det försvinner snart.

Sjukt seg idag är jag. Jättefint väder men jag orkar inte göra något typ. Men ibland är det ganska skönt att bara relaxa lite granna. Dessutom har allergin satt igång också. ingen höjdare precis. Det värsta har väl dock inte börjat än antar jag.

Fy mej

Usch, nu har jag satt i mig massa godis igen. Dåligt för både kropp, själ och psyke. Speciellt när man vet att det är tisdag och man borde ha träning egentligen. Jaja, får ta igen det så fort som det bara går. När jag orkar.

Idag har jag chillat, men även varit duktig. Skrivit hela min utvärdering till projektrapporten, och dessutom loggbok för hela projektveckan. Inte helt fel att få något gjort, av helt fri vilja dessutom! Sen har jag varit ute och kört lite ikväll. Det gick ganska bra. Börjar få hyffsad koll på saker och ting. har lektion på torsdag, så ajg var tvungen att plugga lite, eller vad man nu säger!

Kvällen spenderades framför TV:n med 10 orsaker att hata dig. sjukt överskattad film. Förstår inte varför vissa är så hispiga över den. Chickflick i stil med John Tucker. Jaja, man kan inte alltid få som man vill här i världen. Nu är det bara msn som gäller.

Skola igen imorgon. Nu börjar upploppet. Det är maj. Typ 4 prov/inlämningar kvar tror jag. Ska verkligen försöka vara seriös och orka med det sista. Det ska gå.

WOOT

Fick precis hem terra's album. Asgött. Sitter och lyssnar igneom låtarna nu. Mycket bättre än de versionerna jag hade innan. Plus att jag fick lite låtar som jag saknat. Nu ska man bara vänta på att ett nytt album med hennes nya låtar ska komma. Tror dock inte det händer förrän i juni. Men den som väntar på något gott...

When i look at you i don't see what i used to see
If i want a better life i'm sorry
Forgive me
You're angry
You should be
I'm happy

In the summertime

Nyaste låten från Terra. Den är lika mysig som alla andra. Dock svårt at hitta låtarna för hemladdning. Men jag får klara mig med hennes myspace och YT sålänge.


Parthey

Igår var det part party som gällde för hela slanten. Jag var jävulskt mycket sugnare än vanligt, men hade tyvärr ingen dricka. Det ordnade dock upp sig för det verkade som om Mäts var ute efter att fylla mig(?). Den där romen slog, men den gjorde också kvällen, haha. Först var det mösspotagning som gällde, och inte mösspåsättning! Sen förfestade vi hos Alle "några stycken" (haha).Tyade inte dra först till Stigmännen så jag stack direkt till Lorden med Jenny, Elin, Lizze, Micka, Cassa, Mikael, Erik, Jonathan och Johannes.

Väl på Lorden var det dött som fan först, men det ordnade upp sig allt eftersom folket ramlade in och musiken förbättrades avsevärt. var längesedan jag hade så roligt på Lorden måste jag säga. Shake och lite trevligt folk gör susen. Sen kom Stig-folket också vilket gjorde det hela ännu bättre. Sen blev det en burgare efter det. Godaste jag ätit på länge. Måste även säga att kvällen urartade i något otroligt positivt, och antagligen blev den bästa utekvällen på länge!

- Vi pussades inte, det var bara en sån..French kiss!
- FREDRIK
- Oj....

Här är lite fula bilder från min mobil. Men kommer förhoppningvis mer sen när man fått bilderna av
Emms. Ni får checka hennes bilddagbok så länge.