Dagens ordvits

Idag könde jag mig otroligt rolig när jag slängde ur mig mitt egenhändigt komponerade skämt á la Pappa. Får tydlggöra för dom som inte fattar, haha.

- Du har vågor i håret
- Självfallet


Varför är jag så töntig?

Det är frågan jag har idag. Jag har gått och väntat med att ringa killen som bor i lägenhetn jag ska ha skitlänge. Men jag hatar att ringa folk jag inte vet vilka dom är. Vet inte riktigt varför jag har blivit sådan. Precis som vanligt så visade det sig att andra parten var sjukt trevlig, så det löste sig bra. Visade sig dessutom att han kanske kan flytta ut redan den 15 augusti, vilket är skitbra för min del. För då skulle jag hinna in i lägenheten, och få den klar tills jag börjar den 21:a. Nu måste jag bara köpa lite böcker och dessutom skaffa hemförsäkring så är det mesta kirrat. Om man bortser från allt som ska köpas till lägenheten ifs. Så snart är Man boende på P G Vejdes väg 7. Nam,nam.


CBF-barbecue

Igår var det grillning som gällde för CBF-gänget. Det var jag och Alle som bestämde oss för att dra ihop något, med tanke på att iaf vi försvinner från klubben ganska snart tyvärr. Det blev Kubb, massa mat, kladdis och en hel del tjöt. Dessvärre droppade folk som flugor, en efter en ganska tidigt. Så framåt 23.00 så var det bara jag, Frida, Lina och Stiller kvar hemma hos Alle, spelandes picionary.

Men det var då rycket kom. Helt plötsligt fick vi för oss att vi var badsugna. Så vi drog alla hem till Stiller och plaskade runt i hans pool till halv två snåret. Därefter drog alla utom Stiller tillbaka till Alle, där vi drog igång bastun och satt där en bra stund och svettades. Kvällen (läs morgonen) slutade vid halv fem cirkus, då Jag, Frida, Alle och Lina deckade smått sammantryckta i en och samma dubbelsäng. Hela kvällen slutade alltså fruktansvärt trevligt i slutändan. Impulsivitet is the shit!


First night out at Östersjö

Första kvällen med lite röjröj under året upplaga av Östersjöfestivalen var väldigt trevlig. Lite dricka (hmm), lite snack, lite musik och lite tjo och tjim. Karatefyllor för vissa och andra inte. Kvällen slutade med att jag fick fruktansvärd magknip och kunde inte sova, så jag satte mig upp för att kolla på TV runt klockan 3. Tänkte blunda lite, öppnar ögonen igen och inser att jag sovit en timme sittandes. Det kändes ungefär som ett ögonblick. Lade mig för att sova och vaknar typ halv ått. skitkul när man börjar jobba halv tolv och kan sova till halv elva. Ja, ja, det får bli lite sömn när jag kommit hem igen för ikväll är det på att igen. Just nu är jag dock förvånansvärt pigg för att ha sovit så lite.

Jag tänkte bara informera...

Tänkte att jag skulle informera om att jag FÅTT LÄGENHET! Jag är så jäkla lycklig! Visst, det blev den en hundralapp dyrare, med egen elräkning. Men jag har räknat på det och det kommer inte bli så farligt ändå. Dessutom ingår allt annat, och jag får ungefär exakt den planlösningen jag var ute efter (om inte bättre). Mn jag ska inte säga något förrän jag sett den på riktigt. Vilket nog inte blr förrän framåt terminsstarten. Fan va jag längtar.


Hmmm

F - Men se, armen ser ju helt konstig ut. Värsta svullen eller något.
A - Grattis, det kallas muskler.

Ny hemsida

Då var äntligen CBF:s hemsida lite uppfräschad. Alle har gjort ett najs jobb med att fixa allt med koder och skit så att allt fungerar som det ska och jag fick agera designer. Det är ungefär samma design som innan, bara lite mer uppdaterad i nya färger och trevligare uttryck. Vi tyckte det blev riktigt nice.


Nervös

Usch, jag är nervös. Från att vara helt tomt på bostadssidan börjar nu folk vallfärda och poängen höjs hela tiden. Är sjukt nervös för att jag inte ska få någon lägenhet som jag vill ha. Hatar att inte kunna veta hur man ligger till. Det enda ajg vet är att ajg ligger bland de 6 främsta och vad den på plats sex har för poäng. Men spannet därimellan kan ju vara jättestort, eller jättelitet. De kommande tre dagarna blir usch, usch.

Lägenhetssökning

Då var man lägenhetssökande. Jag har sökt 3 stycken likadana lägenheter (visst är jag otroligt rolig?) som verkar färscha. Eller tja, enligt Becka och Johan så ska dom vara helt okej. Men det tror jag nog. Så nu får man sitta och vänta igen. Denna ständiga, jävla väntan. Vad är den bra för? Inget alls. Och i min ensamhet denna Fredagkväll, så planerade jag snabbt upp hur jag vill ha lägenheten, psyko som man är. Men det är väl bra att ligga före? Inget är ju dock bestämt förrän jag sett hur den ser ut. Om jag nu får en av dom. Jag hoppas. Hoppas, hoppas, hoppas.


Japp, han kan sjunga

Japp, Erik Hassle kan uppenbarligen sjunga lika bra som det lät i hans bidrag till MMC. Riktigt bra. Eller hur Alle och Jenny? Hehe.




time for study

Japp, jag kom in. Som Kornelia sa "väntade du dig något annat?". Nej egentligen inte, men man är inte säker förrän man ahr det där brevet, eller snarare mailet, till hands. Det som visar att "Du är antagen". Nu känns helt plötsligt framtiden, i alla fall för ett tag, som lite mindre oviss. Men vem vet, jag kanske vantrivs. Något vi dock INTE ska hoppas på. Så nu blir det till att börja söka lite bostad, vilket jag tror ska gå prima ballerina.

Samtidigt som man är glad så är det lite ångestfylld glädje. Jag är lätt orolig för att jag typ inte ska hitta någon att umgås med. Dessutom blir det alltså inget Pixy till hösten. Det var ju som sagt väntat. Men nu är det klart. Lite tråkigt. För jag kommer sakna det stället. Och av en viss känsla och en del kommentarer så tror jag minsann att dom kommer sakna mig också.

Mulötrip

Det blev en rätt spontan och oväntad trip till Mulö idag. Hade inget att göra så Frida förbarmade sig och körde in för att hämta mig. så där ute dödade vi några timmar med fika, studsmatta, promenad, spel och lilla söta Mitzy såklart. Världens underbaraste hund. Ozzy fick också vara med på ett hörn, men han var itne lika glad för att hämta pinnar, haha. För övrigt så kör Frida båt rätt bra, när hon inte slänger sig över vågorna när man sitter längst fram. Min svanskota är mörbultad.


Sing a song

Igår så hände det något trots allt. Var först inställd på lite festligheter, men jag och Alle bestämde oss istället för att vara hemma hos honom för lite musicering och film. Så vi spelade in lite badmintonmaterial (internt), gick en runda med Bonzo och avslutade det hela med den senaste stålmannenfilmen. Den var väl helt okej. Lite lång, så hade man kortat ner den lite, så hade jag nog uppskattat den ytterligare.


Barbecue

Då har man komit hem, trött och dräggig efter en trevlig liten grillning ikväll. Trodde det skulle bli lite trist för jag hade inget att göra (igen?) men drog ut med föräldrarna, grannarna och halva familjen Erlandsson för en liten grillning på klipporna. Där ute satt vi tills solen försvann med ett glas rödtjut i högsta hugg skrattandes åt det mesta. Det hela avslutades med lite kaffe hos Erlandssons. Mycket trevlig kväll.

Imorgon hoppas jag dock på att något händer på kvällen. annars blir jag fan nipprig. Borde väl dock gå och lägga mig. Först promenad, frukost och direkt till gymmet för att sedan hem och duscha så att jag kan komma iväg till jobbet några timmar. Smell ya later.

3, 6, 9

3, 6, 9
The goose drank wine
The monkey chewed tobacco on the streetcar line
The line broke, the monkey got choked
And they all went to heaven in a little rowboat

Haha, love it.

Gårdagens kommentar á la Frida

- Frida, jag tycker allt du ser lite trött ut
- Men jag funderar, det är svårt att vara snygg då...

4 år sedan

Hörde en Gyllene Tiderlåt igår på radion igår och insåg att det var ett tag sedan jag lyssnade på dom. För mig så betyder all deras mysik sommar. Det är glatt och trallvänligt. Kanske inte mycket till texter egentligen, men så kan man dom också. Insåg dessutom att det snart är 4 år sedan jag och Jonas stod i Jönköping på Elmia och sjöng med. En av dom roligaste kvällarna i mitt liv. 32000 pers bakom en. Och då var det nästan dubbla på Ullevi. Jäklar.



T-shirt

Handlade förresten lite mer på rean i Torstes när jag var och lunchade med Wennstig. Det var halva priset på en massa på Karl Oskar, så jag passade på. Två T-shirts för 150 kr tycke jag var överkomligt. Den ena ligger redan i tvätten, men den här diggade jag för de skrikiga färgerna, haha. Och ja, den kanske är lite kort, men det råkar vara en S *host*. Orkade itne bry mig när den kostade så lite.