Mah, mah, mah, maaaaa

Helgen har varit trevlig som få. Jag må vara lite fattigare, men sinnet är inte bittert för det. Jag har fått umgås med vänner, tränat och sjungit en hel del. Det sistnämnda var väldigt roligt. Jag och Mackan har nämligen ägnat oss åt att spela in vår egna lilla version av Poker Face. Döm oss icke. Ingen av oss är särskilt utarbetade studiomänniskor. Men det blev rätt bra ändå tycker jag. Låten ligger ute på min Myspace. Bilder från förra våren. Jäklar va tiden går.


Jag skulle ha skor men...

Det blev inga skor. För skorna jag ville ha fanns inte i mitt nummer. Fan. Jag måste börja köpa saker när jag vill ha dom istället för att skjuta fram det. Nu får jag leta nya färgglada skor till sommaren. Hoppas det finns någon annanstans. Kan inte springa runt i mina converse hela sommaren.

Risken när man ramlar in i butiker med tjejer i sällskap är att man handlar mer än vad man bör. Så trots att jag inte hittade mina skor så blev jag ändå 1200 kr fattigare. Men jag tar det som en födelsedagspresent till mig själv. Jag hittade nämligen två tischor, en skjorta och ett par nya solbrillor. Det brände lite i plånboken men vafan. Man kan inte harva på H&M hela tiden.


1. T-shirt, 299:- These glory days 2 & 3. Skjorta, 499:-, Poco Loco


4. T-shirt, 200:-, Cheap Monday 5. Solgrlasögon, 200:-, Cheap monday

Fuckfuckfuck

Fan att det ska gå så jävla upp och ner hela tiden. Fick nytt mail från min ISEP-koordinator att jag inte blivit nominerad till någon av resplatserna heller. Helt rövigt. Känner mig sjukt rejected och lite som gårdagens mat eller något. Dock hade de tydligen skickat min ansökan till Clemson, vilket var mitt förstaval, för att se om de kunde ta mig. Helt konstigt. Det här är ett sådant sjukt stressmoment. Den här kursen är rätt chill för tillfället, men när man har sångscen som ska vara klar, tidning som ska göras och det här överhängande så känns livet långt ifrån lugnt. För tillfället hade det varit skönt att somna och vakna igen när allt är löst och klart.

Today was a good day

Dagen har varit underbar (om man bortser från den jäkla blåsten). Det som kunde gjort den lite bättre var att jag hade kunnat få besked om utlandsstudier, men jag får glatt fortsätta vänta. Blä. Men annars så har den varit väldigt underhållande. Jag och Ebba sprang ett varv runt sjön innan frukost. Sen hade man lite föreläsning följt av en kycklingrulle i solen med några kompisar. Efter det drog jag och Ebba in till stan för att hämta min nya samson go mic. Sjukt glad för den. Smidigt liten USB-mick som inte behöver externt ljudkort, med bra ljud och den kan sättas på borde bordet eller knipsas på skärmen. Äntligen ska jag börja lära mig lite om att spela in själv. Bra att börja light. Stadsbesöket avslutades med en gratis kaffe. Aldrig fel.

Sen fick vi reda på att tentan kommit upp, och tydligen hade jag lyckats skriva ett VG på den. Sjukt oväntat efter en hel del ordbajs på de två sista frågorna. För att avsluta kvällen så grillade vi gott, och jag och mackan gitarrade och sjöng lite när resten gått hem. Nu är jag dötrött och ska sova. Imorgon är en annan dag. Looking forward to embrace it.


Time to go

Ska strax dra mig iväg på seminarium i marknadsrätt. Eller vet inte riktigt om jag skulle kala det för ett seminarium eftersom det handlar om att vi tillsammans ska gå igenom svaren på de frågor som vi fick i måndags. Har saknat den här typen av pluggande lite. Lite mindre eget ansvar, fastän det ändå ligger på oss att faktiskt göra något överhuvudtaget. Men man blir lite mer motiverad att verkligen sätta sig direkt när man får direkta uppgifter. Nä, nu får jag nog dra mig för att inte bli försenad.

Nyfriserad

This is me today. Har fixat frillan, chillat runt i solen och lunchat på Spice & Rice med Mackie. Det är alltid trevligt när man gjort vad man ska i form av skolarbete så man kan ta det lugnt. Skulle egentligen boxats med Alle ikväll, men det blir lite grillpremiär ikväll istället, så ska nog dra mig en sväng till gymmet strax. Solen skiner, livet är bra. What a wonderful day. 


Ljuva sol

Vaknade upp och ännu en dag lyser solen på mig. Fy fan va skönt. Och det är inte längre det kalla lite blå ljuset. Det är varmt vårljus. Även om vindarna kan kännas lite kalla fortfarande så värmer solen något otroligt. Synd bara att man inte fick en dag att ägna åt solen. Hade ju dugga igår så hela helgen blev lätt förstörd. Vem lägger en dugga på en söndag? Det kändes i alla fall okej, och vi gjorde det bästa av dagen vilket betydde både gym och en kopp kaffe på slottstrappan. Det är lite coolt att vi har ett slott på campus. Med gott kaffe dessutom!


Komiskt

Mannen får ursäkta. Men jag kan inte riktigt annat än skatta åt det. Det är bara hela grejen som gör det intressant. "Turken var grek" liksom. Ungefär som att jag skulle bli asförbannad för att visas på ett dansk pölsepaket. 50 miljoner dessutom. Liten lätt summa sådär. Visst, snubben har väl kunnat synas som turk i varje svensk matvarubutik i 8 år. Han kanske har räknat på antal sålda förpackningar eller dess kontaktkostnad. Vem vet? Läs mer på aftonbladet.


Kan inte riktigt sluta lyssna


Ja tack!



Modekungen.se 599 :-

Lite bättre

Livet är lite bättre idag. Magen är bättre, Förutom att det känns som man klämt typ en fet godispåse även om man bara ätit två raggmunkar. För övrigt så är raggmunkar rätt gott måste jag säga. Lite underskattat så där. Febern har gått ner, men halsen är seg och likaså näsan. Men det ska nog gå över rätt snart.

Vad det gäller ISEP-placeringen så hoppas jag det löser sig. Fick massa panik igår och kunde knappt sova i natt. Men så fick jag något knyck i skallen som sa att jag skulle skärpa mig och leva med att allt inte alltid blir som man vill. Så i morse tog jag tag i jobbet igen och hittade faktiskt en skola i Texas som var jättefin. Enda anledningen att jag tvekade var just Texas. Men samtidigt så kan det ju bli en bättre upplevelse om man åker till det riktigt superamerikanska. Så nu hoppas jag på att få svar om den platsen FORT. Vill veta. NU!

Dålig, sämre, sämst!

Fy fan vilken jävla aprövigt kass dag! Trodde det skulle räcka med att jag la mig med illamående som bara blev värre och värre. Hej maginfluensa, vinterkräkis eller vadfan det nu är. Det tillsammans med feber och förkyld. Grejt. Varför inte ha allt samtidigt. Har precis lyckats klämma i mig två rostmackor iaf. Annars har jag bara ätit lite yougurt, äppelmos och en halv biff idag.

Men för att göra dagen lite värre så fick jag ett besked från international office idag. Som inte direkt var som jag väntat. Jag fick nämligen det trevliga beskedet at jag inte kommit in på någon av de skolor jag valt. VAFAN? Vad hände där? Vad hände med "alla brukar få sina första- eller andraval"? Jag valde dessutom skolor som inte skulle vara så svåra att komma in på. Känner mig sjukt ratad för tillfället. Så vad som gäller nu är tydligen att jag antingen får välja en skola från deras restlista, eller stanna hemma i höst. Så jävla besviken och deprimerande.

Kan vara ett av de bästa filmmusikstyckena som finns...


Ja tack.

Hittade lite trevligt på zoovillage som jag inte hade tackat nej till. Synd att man inte hade ett jobb för då hade gårdagen troligtvis resulterat i åtminstone ett par nya byxor och en tröja som jag hittade på stan. Desstom hade inte ett par extra brillor suttit fel. Fasen att man är fattig student.