Städdag

Idag har jag varit snäll och hjälpt mamma och pappa lite granna. Så jag har damsugit och dammat hela (iaf det mesta) av lägenheten. Tog även mitt eget rum idag så sliper jag det imorgon. Rätt skönt att veta att jag måste städa skiten imorgon. Det tar ju dock bara ca 15 minuter, men vafan. Lika bra att ha det gjort.

Ikväll är det träning, gött mos. Hoppas det blir trevligt. Jag hoppas på mycket spel med. Det är alltid roligt. Får väl se vilka som ska spela i serien också, om nu Roger är där. Dock tror jag inte att jag kommer med i vilket fall som helst. Men jag får väl gå och kolla på lördag iaf, eftersom det är på hemmaplan.

Förresten så fungerar äntligen bilddagboken för mig. det var på tiden. Har känt mig lite off faktiskt, eftersom det verkar ha funkat för alla andra. Men nu är man på att igen. Inte för jag har haft så mycket bilder att lägga upp, men vem bryr sig. Det är kollandet som är roligt, haha.

Bildfixning

Sedan jag lagt in lite musik på mi myspace, så kände jag att det var lite tråkigt att inte ha någon bild till varje låt. Det såg lite tomt ut. Dessutom ser det lite profsigare ut när folk har sin singelframsida, eller bara en cool bild där. Så jag drog igång mitt ps, vilket var ett tag sedan, och slängde ihop lite skumma "vad-som-skulle-kunna-bli-framsidor". Dock är som sagt inte mitt bildutbud det största, men man tager vad man haver. Det får räcka sålänge i alla fall. Även Alle fick en till way too beautiful. Den blev skum-cool-läskig.



Inloggningsproblem bå bilddagboken

Är det bara jag som inte kan logga in på bilddagboken? Ända sedan dom bytta design har allt varit fuckat och jag vet itne varför. Jag är in big need of a computernerd som förstår sig på sådana här problem. Det uppstår i både Explorer som Firefox. Det som är fel är att inloggningsrutan fastnar, och ajg kan inte trycka på några av knapparna, eller i bildkalendern. Länkarna fungerar dock. Någon som känner sig manad att hjälpa till lite?

image789

Last page of our story

För det första, så hade jag jävligt roligt i lördes under alla festligheter. Det blev dricka, mycket snack, flumm, mer dricka och lite shaky shaky. Dock var det kanske lite mycket folk på Harrys, men det gick rätt bra ändå. Måste säga att det var jädigt skoj att få festa med "gamla gänget" igen. Även om det var lite nytt folk som absolut inte gjorde någon som helst skada på stämningen. Får bli nån mer utgång om ett tag. Kanske runt 20 års-dagen? Det hade nog inte varit helt fel.

För det andra, så fixade Alle klart min senaste låt idag. All cred ill honom. Det var helt oförväntat, och själva låten blev över förväntan för min del också. Lite stämmor, lite mysgitarr och så. I alla fall så heter den Last page of our story, och om någon har lust att lyssna så finns den på min
myspace.

Dressed for success

Hmmm, tja, eller inte. Jag är klädd och färdigfixad för party, party iaf. Nya skjortan är på, med ett par av favoritstuprören. Feeling great av massa olika anledningar. så kvällen blir förhoppningsvis lyckad! Nu väntar jag bara på att alle ska komma så vi kan dra till Lizze sen. Ha en trevlig kväll folket, för det tänker jag.


20 års kalas

God morgon från en trött Fredrik. Fast rätt pigg med tanke på omständigheterna. I alla fall så blev det ju aldrig något skåne igår på grund av vädret. Det var rätt skönt ändå. antar att det hade varit rätt jobbigt att ligga och krypköra framåt kvällen. Istället så begav jag mig till Alles 20 års kalas, där jag fastnade. God paj, god cheesecake och godis, haha. När alla gått utom jag, så bestämde vi oss för att vi bara orkade en film under 2 timmar, eftersom klockan var strax innan tio (dags att prata pension?). När vi dock hunnit ca 15 minuter in i filmen blev vi sms-bombade av en galen Lina som hade tråkigt.

Så helt plötsligt befann vi oss istället hemma hos Jonna, tillsammans med henne och lina, där vi spelade twister, brainstorm och ta i trä. Vi hann även med en mysig sångstund och allmänt knäpp-prat. Haha, det var nog tur att ingen hörde oss. Det blev lätt flippat ibland kan man säga. Hur som helst så slutade kvällen, eller morgonen, vid 4 istället för vid typ midnatt. Duktiga som jag och Alle är, så bestämde vi oss ändå för att gå vår mogonpromenad, men en halvtimme senare. Sovmorgon, haha. Därav tröttheten.

I eftermiddag blir det träning, sen ikväll blir det fest. Det var riktigt längesedan jag var ute nu. Det faktiskt bli riktigt roligt att festa med större delen av det gamla gänget igen. Röj, röj. Bilden här under visar förresten Alles present. Den som jag legat inne med ett tag. Jag hoppas han blev nöjd, hehe.


image786

Bara för att det är ett coolt liveframträdande...


Blaskväder

Någon morgonpromenad blev det minsann inte idag. Det ösregnar, snöar och blåser så in i helvete. Jag kan ju inte säga att jag är särskilt sugen heller. Dock hade det varit skönt med lite luft. Det verkar inte heller som det blir nåon skånetrip för pappa vill inte köra ner i skitvädret. Men visst, kan till viss del förstå det när man inte har några riktigt vinterdäck och inte riktigt vet hur vädret ska bli. Lite tråkigt att det skulle bli så idag bara.

Jag fick lite bilder ifrån Ystad igåg. Haha, fruktansvärt osnygg man kan vara ibland alltså. Men det gör inget, för dom flesta är lika skabbiga under dagarnas spel. I och med Johans (och niclas) kamera så blir det lite bättre bilder nuförtiden. Jag blir så jäkla sugen på en lite bättre kamera när jag ser dom. Dock var ljuset i hallarna inte särskilt bra, men det är sådant man får räkna med. Jag insåg dessutom att jag ser utvecklingsstörd ut när jag slår clearen.




Fika, fika, fika...

Eftermiddagen har varit minst sagt hektiskt. Den har spenderats uppe på Briggens café med Lizze, Nea och Elin. Låter kanske inte så jobbigt i och för sig, men om man jämför med vad jag brukar göra om dagarna så har det varit mycket. Haha. Det blev en del framtidssnack. Men även lite prat om helgen. Jag är faktiskt riktigt sugen nu. Har inte varit ute på väldigt länge, så det känns minsann som om det är dags.

Jag köpte även en rutig skjorta på MQ. Hade lite rabatt så det sved inte så farligt i plånboken. Så äntligen ahr jag nu min rutiga skjorta. har försökt hitta en rätt länge nu. Vet väl inte om det är så mycket till vår/sommarfärger, men vem bryr sig. Nu har man i alla fall något nytt till helgens bravader.


Då var det över igen...

Då var Pro-viva cup över för i år igen. Varje gång det händer så infinner sig en liten saknad, eftersom man vet att det är så lång tid tills nästa gång igen. I år vad dock känslan värre, eftersom man inte riktigt vet hur framtiden ser ut. Drar man till Växjö så vet jag inte riktigt hur det går med badmintonen. Förhoppningsvis så kan man fortsätta spela där, men det kommer ine bli samma sak som med moderklubben. Det lär väl bli så att man kommer tillbaka och spelar lite här ändå.

Hur gick det då? Nja, inte jättebra. Inte för mig i alla fall. Det sket sig i singeln totalt och benen kändes tunga. Motståndet i dubbeln var för hårt för mig och Emil, men det blev åtminstonde en semifinalplats i mixed för mig och Viktoria. Dock så missade jag 4:e platsen med mycket lite i den sammanlagda poängplaceringen. Det sög lite. Det hade antagligen räckt att bara gå ur poolen för att hålla mig kvar på pris-placering. men sådant är livet. Förhoppningsvis kommer man spela nästa säsong igen. Vi har dessutom bestämt oss för att dra ut på jakt efter nån mer tävling. Det känns lite tråkigt att tävlingsäsogen skulle ta slut nu. Det är trots allt inför tävling smo man taggar till lite extra!

Som vanligt så var umgänget lika roligt som vanligt. Myckt flumm, mycket gap, mycket kladdkaka och många pro-vivapoäng. Som sagt, det käns inte riktigt som man kan hitta en annan klubb där man skulle hitta samma känslo hos, som i CBF. We are the shit. Ibland önskar man bara att man skulle börja gymnasiet eller något igen, så att man hade 3 år kvar med alla underbara människor.

image773

Roligt mail

Jag tror precis jag fick ett av de roligaste mailen någonsin. Jag såg nog ut som en guldfisk när jag läste (ironiskt nog, haha). Sen började asgarva för mig själv här hemma. jisses vad dom kan komma på saker nuförtiden.

Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se

 

Tävling

image772

Jag gör som Emelie, tävlar om ett par biobiljetter på
turbotrollets blogg.

Dagens tanke

Världen hade varit en så mycket finare och vänligare plats om alla människor var trevliga motvarandra, smilade stort hela tiden, fes fjärilar och sjöng disneysånger när dom städade.

Bara för att det är Björn...


Sommar-/vårsnyggt

Helt plötsligt insåg jag igår att min sommargarderob kommer behöva antingen bytas ut, eller åtminstonde utökas. Tur att man kanske (förhoppningsvis!) har lite jobb på G så att man slipper sänka kassan i botten. Det börjar ta emot faktiskt. Men en (ljusblå?) kortärmad skjorta, två par shorts, ett par vita sneakers eller nåt är iaf det som står på önskelistan.

Hur som helst så var jag inne på Asos och kollade. Dock tycker jag att sidan har gått från billigt till dyrt i vissa fall. Det börjar bli mycket märkeskläder, och som flera vet så lyckas jag alltid hitta det dyraste. Kanske inte alltid, men jag är jävligt bra på det. Där fanns mycket snyggt, men tyvärr lär man inte beställa där ändå. Men en inspiration kan det ju alltid vara. Här är dock ett mindre urval på det jag hade kunnat tänka mig. Shortsen ser lite skumma ut när man ser dom sådär, men i en hel outfit så tror jag nog det skulle kunna bli prima.



Bloggtorka

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men det känns som om mitt liv är rätt monotont för tillfället, så det finns inte mycket att skriva. Dessutom känns det tråkigt att bara ha massa text och inga bilder. Men det kommer väl snart igen antar jag. Ibland är livet bara allmänt ointressant, haha.

Helgen var ju trevlig iaf. Var hemma själv eftersom föräldrarna försvann till Götet. Blev inbjuden till grannarna på fredagen, så att jag slapp laga mat och sitta själv. Där inne fastnade jag resten av kvällen. Väldans trevligt och riktigt god mat. Slog att sitta ensam rätt hårt. Lördagskvällen spenderades hos Alle, tillsammans med Mikey och Nea. Lite melodifestivalsgluttande och filmen the Mist. Trevligt det också. "Skrällar" i musiksammanhanget och allmänt psykologiskt filmmässigt. Det var ytlig skräckis med psykologiskt djup. riktigt bra faktiskt, om man bara tänkte efter lite.

Jackan

Under helgens vistelse i Halmstad så inhandlades en ny vår-/höstjacka. Det måste vara något konstigt med Jenny eftersom jag hittade rocken när hon var med också. Jag måste sluta gå i affärer med henne för då kommer jag fanemej bli pank tror jag. Eller så är det bara så att hon tvingar mig att köpa, haha. här är den i alla fall. Ljuset är kässt, as always. Vår hallampa suger.


Borde man sagt något?

Kom på att jag igår under min korta vistelse i Hässleholm var nära på att kalla en äldre dam för bitch. Skulle nämligen in på ett litet kebabhak för att köpa något att äta. Medan jag väntade på min mat kom en äldre dam in med sin "partner". Hon beställde snorkigt till dem båda och började chabbla om betalningen. Redan då tänkte jag att tanten i sin fula, röda omoderna parkas var något i hästväg när det gällde att vara snorkig. Vad jag dock reagerade mest på var vad hon sa strax efter att hon betalat:

- Och så vill jag ha ett kvitto också du. Men du vill kanske inte betala skatt? Det brukar ju vara så.

Jag blev så chockad att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra. Okej att det finns fuskare i restaurangbranchen, men så säger man fan inte ändå. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte sa något till henne. Typ "Du lilla, fula tantjävel i allt för mycket rött för ditt eget bästa. Passa det inte kan du ta din business elswere". Fast ett kort enkelt "OMG BETCH!" i ren Fredrikanda hade nog räckt.

Helgen i stort

Helgen har ju som sagt spenderats i Halmstad för de som inte visste det. Måste säga att det var den roligaste helgen på länge. Jag antar att anledningen är att det var riktigt kul att komma iväg någon annanstans. När man sitter här hemma så kan det ju lätt bli lite enformigt.

Man kan inte säga annat än att dagarna tre har varit händelserika. Jag hann inte mer än komma upp till Halmstad förrän vi drog iväg och spelade basket, fotboll och innebandy i 2 timmar. Svettigt och sjukt roligt. Även om jag suger på alla tre sporter, så lyckades jag faktiskt göra två mål i innebandyn, och något i basketen. Kvällen spenderades på Thai med Jenny, Oscar och Lizze. Det var riktigt gott. Senare bakade jag och Jenny en banankaka. Det blev inte riktigt som vi ville dock. Mitten ville aldrig bli fast. Men vad gjorde det. Vi gick emot principen och åt upp mitten. Det såg inte så gott ut, men ack så fel man kan ha. Det måste vara den bästa depressionsmaten på länge. Inte för att vi var deprimerade dock. Haha.

På lördagen shoppade vi under förmiddagen. Det blev en jacka för min del. Dessutom hann vi med en fika på Espressohouse. Gott, gott. Sen blev det laserdome. Jag sög, men var ändå rätt bra för att vara första gången kändes det som. Jävlar vad man fick springa. Vi fem som var i lag fick dessutom kämpa hårt mot cs-nördarna vi mötte. Kvällen bjöd på korridorfest med sporttema. Pingisturnering och singstar höjde stämningen rejält. Även om mycket folk försvann vid ett höll vår tappra skara igång till efter 4. Måste säga att det var riktigt kul att träffa lite nytt folk. Här nere blir det lätt att det alltid är samma människor. Även om jag nu inte är så duktig på att snacka med nya så tyckte jag att det var väldans trevligt.

Söndagen bjöd på städningen. Dock gick det fort för det var mt burkplock och dammsugning som gällde. Personen som skulle panta hade att göra. Vi fyllde en hel svart säck med bara tomurkar, och ytterligare en halv med glasflaskor. Haha. Resten av dagen slappade vi, efter allt för lite sömn, för att senare spela lite oseriös bakisbadminton. Sen var det dags för mig att åka hem.



(mer bilder på bilddagboken)