Underbar parodi


Bra sätt att avsluta kvällen på


At home, in my home away from home...

Det känns som att åka hem, fast ändå inte. För det här är inte mitt. Fast den här gången känns det lite som mitt eftersom mamma och pappa inte ens är hemma. Dom kommer ifs imorgon, men än så länge så är man herre på täppan.

Var en trevlig dag på jobbet. Sådär lagom med folk. Lite mycket en stund, men det är också då som det är som roligast. Annars så var det en ganska jämn ström av kunder och beställnigarna rullade på. Det är alltid trevligt när man ser direkta och faktiska resultat när man jobbar. Hur det liksom lägger sig på hög.

Kvällen har spenderats med favoritbiffen. Vi har käkat thai, kladdkaka och sett på transformers och snackat skit. Alltid lika trevligt.

Bara för att ida vill...


Snart är hellweek över

Tentan är avklarad. Klarar jag den här tentan så har jag troligtvis ingen mer förrän i februari. Det hade varit helt jävla underbart. Så jag tar i trä och hoppas på det bästa. Nu är det "bara" fredagens paper och redovisning + utlandsstudier kvar. Sen får jag någon dag ledigt. Ska bli fullkomligt underbart.

Det har varit lite av en kommentarernas dag idag. Vår föreläsare drog av en fin en när han skulle sudda ut det som stod på tavlan från tidigare föreläsning, vilket bestod av en massa x, y, ettor och nollor. Han börjar sudda, tystnar och kollar på tavlan när han utbrister:

- Who does things like these? I mean....get a life?

För övrigt berättade precis en liten tjej på tv vad hon skulle sakna när hon var hos sin farfar. Det var inte mamma eller pappa som man skulle kunna tro. Till och med hunden eller katten hade varit lite okej. Men nej, lillbruden kommer sakna sin guldfisk, för den är en så bra vän. I mean, get a life?



Skönt att man har normala vänner

Sms en vanlig lördagkväll:

- Dags för en helt vanlig liten undersökning. Sover du med eller utan kalsonger?


Spy galla var det ja

Blah, snacka om att en dag kan förstöra ens humör nåt så in i helvete. Tenta nästa tisdag, det visste vi om. Nya kursen börjar för tidigt, det visste vi. Vad vi inte visste var att 50% av klassen kuggade förra tentan, och eftersom ladoc ligger nere där alla betygs skrivs in får vi inte reda på den förrän på ondag. Irritationsmoment ett. Nya kursen startade och sket blanka fan i vad vi tyckte. Vi ska dessutom praktiskt taget göra exakt samma sak som de andra som läser 2,5 poäng mer än oss. Irritationsmoment två. Vi ska ha inlämning och redovisning redan nästa vecka, två dagar efter tentan. Irritationsmoment tre. Lågt blodsocker, irritationsmoment fyra. Under denna tid ska dessutom ansökn till utlandsstudier göras. Irritationsmoment fem. Faktura på dubbla beloppet för tidningen av någon konstig anledning. Irritationsmoment sex. Nu ska jag gräva ner mig.

Note: Bräde maten i skrivandes stund. Irritationsmoment sju, åtta, nio och tio.