Well, jag gillar klockor...

Är med i en tävling på christofferjansson.se där man kan vinna en klocka ifrån Daniel Wellington. Har tittat på dom en hel del innan, men inte riktigt tagit steget att köpa. Så nu kan man ju hoppas på att vinna en istället. Sweet!



Fredrik Sandevärn - Someone like you

För det första. Jag skriver på papper för nytt jobb imorgon. Yay for me! Vilket självklart gav en självförtroendeboost. Så jag fick för mig att hela världen borde höra hur/när jag sjunger Adeles Someone like you. Och ja, den är jävligt rå och knappast perfekt. Men så är det lite så som jag ibland tycker om det.



Vill ni höra hur min egen låt Last page of our story går som jag lade upp för ett tag sedan så finns den här.

I väntans tider

Igår var jag på min typ första riktiga arbetsintervju. En som man inte har på telefon eller har med halva arbetsplatsen i allmänt cozy stämning. Det här var face-to-face, litet rum, rekryterare och så jag. Men det kändes som om vi fick rätt okej connection. Så nu sitter jag i väntans tider. Ska extrajobbet i Göteborg landas? I do hope so.

Snaggy like shaggy

Eller nä, vadå? Han var inte så snaggad va? Äh, orkar. Hur som helst gjorde jag idag det som jag hatar. Gå till en ny frisör. Kan inte hjälpa det men fifan va jag inte gillar när någon ny person sätter saxen i skallen på mig. Hur som helst valde jag, efter ganska mycket googlande och en hel del rejtande, Bangs for memories på magasingatan.

Resultatet? Sjukt nöjd! Det var värt den där 50-lappen extra. Speciellt eftersom det tydligen ingick tillputsande trimning om ca en månad. Fett najs säger jag och tackar.



She needed a friend

Eftersom mina programeringshjärnceller tröttnade så bestämde jag mig för att ge bruttan jag ritade igår en kompis. All good things comes in pairs. Kan inte hjälpa det, men jag har snöat in lite på den här typen av gubbar nu. Så det är nog vad som kommer synas i blocket framöver.



Artsy-fartsy!

Jag började fundera på vad jag ska ha på väggarna. För just nu ekar det lite. Jag har hittat tre krokar och ska nog inte banka in flera. Eftesom jag är ganska ego och lite artsy-fartsy så vill jag skapa konsten själv. Så jag sponsrade Claes Ohlssons med lote monyes och införskaffade lite nya blyertspennor, en bläckpenna för teckning och ett block i A3-format. Sen, tja, skapade jag. 

Efter det satte jag mig vid datorn för att börja kirra lite med vad som skulle kunna bli något printvänligt. Lite frusna ögonblick från usa förra året. För att minnas, för att sakna.


Ny epok kräver nya tag

För det är väl så, att när saker och ting förändras så vill folk vet om det. Så, nu tänkte jag ta tag i det här igen. Jag har sagt det förut, och jag lovar inget. Men jag ska verkligen försöka, nu när så många finns längre bort.

Göteborg, ja, jag har kommit dit. Jag bestämde mig, jag gjorde't, jag flyttade. Så nu sitter jag här, i mitt lilla rum i centrala göteborg, långt ifrån campus trygghet. Ibland undrar jag vad det är för starka stormbyar som viner förbi, för att snabbt inse att det är spårvagnen som bromsar in nere vid gathörnet. Lite som jag. Kört iväg och bromsat in igen för att se vad nästa hållplats har att ge.