Bara för det var ett tag sen...


Imorgon gäller det

Imorgon är det slutet på första kursen. Om jag nu har klarat tentan och om vi får G på vårt arbete, vilket jag verkligen hoppas. Samtidigt kommer det kännas lite skumt at man är färdig med marknadsplanen som har varit igång sedan vi började. Shit va tiden går fort dessutom. Nu har man varit här uppe sedan mitten av augusti.

Och snart är det jul. Eller tja, kanske inte snart, men det är inte länge till. Det känns faktiskt som det lika gärna kunde vait december nu för här har flingorna fallit sedan 2 timmar tillbaka. Lite har faktiskt lagt sig, men det lär nog förvandlas till slask ganska fort.

Plättkväll

Då var ännu en dag till enda här i Växjös vackra landskap. Eller tja, idag har det också regnat mest, som det brukar. Men man överlever ändå faktiskt. Idag har det stått plugg på schemat, sen var Marcus här och käkade lunch tills det var dags för arbetande igen. Det ska bli grymt skönt när vi blir klara med marknadsplanen.

Kvällen bjöd på mys med plättkäkande hemma hos Ebba långrtistan, dvs Krebo. Det var redigt najs. Har inte ätit plättar med glass och sylt sen jag vet inte när. Sen blev det lite musiklyssnande och snack. Musiken påminde mig m högstadiet så nu har jag suttit här sen jag kom hem och försöker hitta låtar som jag lyssnade på då. Dock är det mest depressiv musik, hmmm.

Vintermundering

Igår var det lite shopping som gällde för min del. Insåg att jag inte köpt något förutom en scarves och en ful mockaväst (go hippies!) sedan typ mitten av agusti. Garderoben gapade tråkig och vinterkläderna var en bristvara, vilket gjorde att sparkntot fick sig en liten smäll. Gick in för att köpa ett par byxor och kom hem med det också. Och en skjorta, och en slipover, och ett par skor. Hoppsan. Det råkade bli en hel outfit. Men jag är nöjd eftersom ajg behövde det. Speciellt vinterskorna. Ett bar boots blev det. Riktigt snygga och det är faktiskt mest Pers fel att jag faktiskt köpte dom till slut. Fast han brydde sig ifs mer om expediten...


Nervis

Imorgon gäller det. Min första tenta. Jäklar. Idag har jag inte varit särskilt effektiv. Har gått igenom min sammanfattning två gånger och pluggat lite formler och räknat lite ränta. Jäklar, igen. Jag känner bara att jag är sjukt pumpad i skallen och inte får in ett skit mer. Samtidigt som det känns som jag kan en hel del, känner jag mig helt blåst. Är sjukt orolig för att man inte ska klara den här tentan. Det känns liksom som den behövs för att man ska få upp självförtroendet. Det är så svårt när man inte vet om man har pluggat på rätt sätt eller rätt saker.

Wish me luck, för imorgon klockan 8 smäller det, så då får ni tänka på mig. På kvällen blir det en hejdundrandes jättefest. Antingen blir det dricka för att fira eller dricka för att trösta. Låt oss hoppas på det första.

Dags igen

Jag vet att ag upprepar mig, och jag vet att jag är tråkig som aldrig skriver. Men den här gången har jag faktiskt en liten anledning och det är för att mitt internet varit paj den senaste veckan. Inte roligt, man känner sig så...hopplös? Förhoppningsvis kommer dom och kirrar det fort nu i början av veckan.

I övrigt så är jag hemma för första gången på 2 månader ungefär. Riktigt skönt att bli lite ompysslad och käka mammas goda mat. Även om jag är seriös med maten jag lagar i Växjö, så är det ändå något speciellt med det man får hemma. Yum, yum.

Sen har jag spelad badminton också. Det är inte förrän jag stog där på planen och drog iväg första serven som jag insåg hur mycket jag saknar det, speciellt gänget. Man blir så jävla taggad och det känns som en frihet att skutta runt på banan. Dock var nog inte skuttandet det bästa, men mot slutet av tävlingen så började det ordna upp sig. Ska bli lite mer träning inför Proviva. Det ska bli skitkul!

Här var det dött

Ja, här har det dött ut lite. Jag vet att jag är tråkigt, men har inte riktigt orkat uppdatera om mitt liv här uppe. Började ny delkurs idag. ekonomistyrning. Det kommer nog bli ett par sega veckor tyvärr. Det märks att det var ett tag sedan man jobbade med likviditetsbudgetar o.s.v. Men det ska nog gå det här också. Det gäller väl bara att rota där uppe i det gamla minnesarkivet från Britt-Maries lektioner på Vägga.