Bra sätt att förgylla morgonen på


Bort, bort, bort!

Där åkte det, skägghelvetet. Kliade som fan gjorde det. Men nu när hakan är lika len som en babystjärt så saknar jag det nästan lite. Eftersom min hårväxt inte direkt kan jämställas med en greks (förutom på benen möjligen), så tog det ett tag för det att komma fram. Men jag hade i alla fall roligt på vägen. Testade lite olika facialhairstyles. Fredrik goes Anders Bagge.

Jag vet inte om man ska se det som en fördel eller nackdel att man precis tappade drygt tre år i uppskattad ålder. Hur som helst nådde jag inte över 25årsgränsen i alla fall, så någon större åldersnoja infann sig aldrig. Nåväl, med tanke på att nästa tenta är om bara två ynka veckor så är det väl bara att börja spara igen. Nah, ekonomhelgen nästa vecka får bli skäggfri.


Jag är lycklig...snart

Imorgon är det dags för tenta. Eller snarare begreppstenta. Ett ord som ska vara synonymt med dugga, fast ändå inte. Uppenbarligen så får man inte kalla det dugga, eftersom det egentligen inte finns något som heter det. Fast egentligen finns det ju faktiskt visst något som heter det, men kruxet är att vårt tentamenssystem inte fattat det. Undra om detta tröga tentamenssystem följer med när vi byter till Linnéuniversitetet? 

Nä det är väl dags att sova och förbereda mig på morgondagens dugga. Eller begreppstenta. För imorgon vid typ 9 kommer jag vara lycklig, hoppas jag.


Workieworkie

Idag har man jobbat i några timmar på hemmaplan i K-town. Det var rätt skönt att komma hem igen och chilla lite. Dessutom klagar man ju inte på maten som man får här hemma. Men lite lyxigt får man väl ha det kan tyckas. Dock kan jag inte säga att jag tjänade särskilt mycket på mitt arbete. Men jag får skylla mig själv när jag direkt efter jobbet lyckades hitta både en oversizekofta och en stor mysig halsdukt till hösten. Hoppsan...

En dag av både glädje och sorg

Idag fyllde min kära vän Mackie 22 år. Äntligen (för hans del) så drog han ifrån mig med ett år igen. Fast jag kommer snart igen, om 6 månader eller så. Haha. I alla fall så bjöds det på god fika ikväll, och vår fina arbetsgrupp överraskade honom med muffins i morse som en liten present. Trevlig dag helt enkelt.

Vad som är mindre trevligt är att det är så länge som 5 år sedan min kära morfar dog. 5 år. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Jag tycker fortfarande som om det känns som igår som man såg honom för sista gången. Eller inte sista gången. Man har väl egentligen raderat den där sista tiden ur minnet. Man får helt enkelt säga att det känns som igår som man fick en bamsekram och ett "Hallå Fredriksson!" när man kom innanför dörren. Jag saknar det. Jag saknar det mycket. Jag saknar dig mycket.



Grattis gamling!


Mingelkväll

Har precis varit på en skön liten mingelkväll på Sivans för att försöka ragga nya Assarister till tidningen. Det gick helt okej hyffsat för vi skrapade ihop 20-25 namn som ville var sugna. Vi tar dessutom bara in ca 6 stycken så det blir lite gallring. Ska bli kul att få sitta med under intervjuerna för att se vilka dom nya är. Det är alltid svårt att se sådär direkt vilka som är potentiella arbetare, haha.

I väntan på en amerikan

Sitter här och småfiser. Nä, inte riktigt. Men småtröttar mig i alla fall. Jag är ungefär lika mätt som en övergödd ishavstorsk och lika trött som skalman under sjupsömn. Men vafan, klockan är bara nio och jag är inte den som är den. Sitter och väntar på att Alex, som jag är så kallad buddy till ska komma över. Vi ska gå en sväng och sen kolla in en film. Det blir nog trevligt.

Vad som är mindre trevligt är att vi har föreläsning kvart över åtta imorgon. Det är på tok för tidigt. Dessutom har vi först två timmar föreläsning, för att sedan ha två timmars paus, för att ha två timmar föreläsning igen. Vad fan hände där?

Äntligen på spotify

Äntligen finns Erik Hassles album på Spotify. Jag är så lycklig. Synd bara att något söndagsex till anställd där har fuckat upp alla låtar så bara 2 stycken har rätt namn. Så nu kan jag lyssna på både bump in the road och don't bring flowers after I'm dead hela tiden (Isn't it obvious eftersom allt kommit fel). Komiskt! Dock ska jag föröska hinna lyssna in mig på de andra låtarna också.


Jag har varit upptagen, okej?

Ja, jag är den dålig bloggare. Men det kan inte riktigt hjälpas. Det har varit nollning då schemat var lika späckat som en blåval. Sen blev det semester för min del i några dagar, och efter det började skolan igen. Men nu, NU kännde jag att det var dags att sätta sig ner för att pränta lite igen.

Så hur var nollningen då? Den var fullkomligt överjävligt rolig. Den slog faktiskt vår egen nollningsvecka förra året, även om även den var kul. Kanske var det för att man var kicker och reda kände lite folk som gjorde att man inte behövde vara lika spänd och så. Det var en vecka som var full (ja full för det mesta på mer än ett sätt) av aktiviteter och festande. Sittningar, lekar, förfester, mellanfester, efterfester. Och så hoppade jag bungyjump helt plötsligt. Jag vet inte riktigt vad som hände där? I alla fall så var min goa reggaegrupp grymma och man hoppas att man lyckas hålla kontakten med de flesta.