Dinkelpizza

image739Så var det åter dags för ett av Fredriks försök att utöka sitt kulinariska levene. På dagens meny stod nämligen dinkelpizza, eller nyttig pizza. Jag måste säga att det gick riktigt bra. Dinkelmjöl i degen och mager ost ovanpå. Dessutom gjorde jag egen tomatsås och slängde på lufttorkad skinka och ananas. Det blev riktigt gott. Men jag vet inte hur dom hade tänkt gällande portioner. Jag åt endast halva pizzan och blev väldigt mätt.

Med tanke på att Det var Anna Skippers recept på dinkelpizza (hon från du är vad du äter), så antar jag att det hela var hyffsat nyttigt. Dock orkade jag inte slänga ihop en sallad till lunchen, så det får bli bättring till ikväll. Då är det dessutom träning, wie!


Pizzadeg på dinkel mjöl 4-5 pers
:

20 g jäst
3 dl kallt vatten
2 tsk salt
500 g dinkel sikt

Rör ut jäst och vatten, blanda i salt och mjöl. Knåda i 5-10 min (helst i hushållsmaskin). Pizzadegen blir bättre ju längre man knådar den. Jäs till dubbel storlek ca 2-3 tim. Dela i 2 lika delar. Kavla ut pizza degen och lägg dom på varsin plåt. Sätt ugnen på 250 gradet. Låt degen vila på plåt ca 20 min.


Tomatsås:

rapsolja
1 stor lök, fin hackad
2 msk tomatpuré
2 burkar krossade tomater
2 msk oregano, basilika, timjan
2 vitlöksklyftor, pressade
salt, svartpeppar
7 dl ost, riven

Häll oljan i en kastrull, fräs löken. Lägg i dom övriga ingredienserna och låt koka ihop. Låt såsen svalna.

Bred ut såsen först på pizzadegen, lägg på favorit fyllningen.

Sätt in båda plåtarna samtidigt, en uppe och en nere.
Byt plats på plåtarna efter 5 min och gör om detta byte 3 gånger.
Den totala gräddningstiden blir 20 min.

Tråkdag

Okej, för första gången som arbetslös har jag haft en riktig tråkdag. Vet inte riktigt vad det berott på. Har bara inte haft ork eller lust till särskilt mycket alls, men samtidigt har jag haft tråkigt för att jag inte gjort något. Men,men. Sådana dagar måste man väl ha ibland för att inse att man lever.

Alltså har det inte hänt särskilt mycket intessant att blogga om heller. Inte ens matlagningen ahr jag varit särskilt seriös med. så några nya framgångar kan jag intre skryta med i den kulenariska hörnan. däremot funderar jag starkt på att inhandla dinkelmjöl för att testa att göra lite nyttig pizza. Vi får se hur det blir imorgon.

Sjöbergs bilder från helgen...



Run betch, run

Dagen har gett mer rörelse än vad som var beräknat. Rätt mycket mer, rättare sagt. Jag vaknade tidigt, men bestämde mig att dra ut på min vanliga morgonpromenad trots att jag skulle ut med alle senare. Visste ju inte riktigt hur långt krypplingen skulle klara med den skadade foten. Det visade sig några timmar senare att foten höll riktigt bra, så det blev en rätt lång runda där också. Lite alldagligt skitsnack dessutom. Det är alltid trevligt.

Det enda var ju att jag dessutom hade bestämt mig för att antingen styrketräna eller springa en runda på eftermiddagen. Dessutom var det så skönt i luften, så jag testade att springa några varv i spåret. Tanken var att jag skulle se om det höll för 4 varv, dvs 5 km. Men 4 blev 5, 5 blev 6 och 6 blev 7. Dessutom tog jag mig en svängom i skogen så att det hela skulle bli 9 km jämt. så nu har Fredrik sandevärn för första gången i sitt liv sprungit 9 km i ett streck. Lucky me. Imorgon tar jag fan sovmorgon. Det är jag värd.


A bit of light reading

image724Så, nu har jag kinkat klart. Nästan iaf. Ursäkta för mitt lilla utbrott men jag var bara lite lätt förbannad. Men det var inte bara jag till slut. Man var liksom inte ensam om att var lite kinkig över hela situationen. Jaja, sådant äro livet ibland.
Det blev en tur ner till resemässan. Man kan ju alltid hoppas att man vinner en liten trip någonstans. Det hade inte varit helt fel. Efteråt fikade vi och jag diskuterade grafiskt jobb med grannen. Under diskussionen nämnde han att jag kunde få låna en bok som handlade om lite allt viktigt när det gällde grafisk formgivning. Och så efter min prommenix så låg den där på sängen. Den grafisk kokboken på 450 sidors läsning. A bit of light reading before bedtime.



Jomenvisst

Känns ju som det var sjukt stor mening att betala alla dom pengarna ur egen plånbok för att ta körkort för tillfället. NEJ. I'm smått pissed off som ni märker.

Jag...är....trött....zzzzzZZzz

Att jag är trött är väl egentligen bara förnamnet. Frågan är ju odck varför jag nte gått och lagt mig ännu. Svaret är att jag inte riktigt kunde förmå mig att krypa ner i sängen och sova innan 22 på en lördag. Det kändes bara allt för B. Det gr inte att hjälpas, och snart somnar jag väl sittandes, så jag kan lika gärna sitta här en stund till. Det gör inget om jag sover halva dagen imorgon, eftersom jag inte ska till Karlskrona.

Karlskrona ja, jag var ju och tävla idag. Var sneaky och spelade bara singel. det gick riktigt bra måste jag säga. Över förväntan. att Fredrik Sandevärn skulle lyckas nå kvarten i singel hade väl egentligen inte någon förväntat sig. Lite tur med lottningen hade jag, det kan inte sopas under mattan, men det brukar ajg aldrig ha så jag är lycklig ändå. det enda jag dock inte är nöjd med är spelet i de sista två seten i kvarten. Benen bara dog, vilket gjorde att allt annat dog också. vilket gjorde att spelet dog. Riktigt dåligt av mig. Men jag ska jobba på. Måste bli lite flinkare i benen bara. Bilder kommer snarast då jag fått dem av mister fotograf himself. Nämligen Sjouubeeerg....dot coooooom. hmm, internt.

Flyttardag

Dagens uppdatering har varit ganska dålig som ni säkert märker. Detta ar främst, eller ja, inte främst, det beror ju faktiskt på att jag varit i Växjö hela dagen för att hjälpa Johan och Becka att flytta till deras nya lägenhet. Jag som hade planerat vilodag idag. Istället kommer jag väl ha armar som potatismos imorgon efter johans 2 tons TV. Jaja, det blir nog bra förr eller senare.

Ikväll måste man sova tidigt (yeah right!) eftersom jag ska spela I Karlskrona imorgon. Bara singel dock, så vi får väl se hur det går. Kände mig jävulskt seg igår, men jag hoppas på att det blir bättre till morgondagen. Nu återstår dock packningen så att man är färdig och vaken (yeah right igen) till halv åtta när Made kommer och hämtar.


Dagens outfit

image723Well, this is how i look today. Ska snart ner på stan och luncha med Mikey, sen ska jag få testa Wii för första gången i mitt liv. Det ska bli roligt, haha. Väntar bara på att han ska få bil, så ska jag dra mig ner mot stan. Magen kurrar rejält nu. Nya pjuxxen är på. Känns gött.



















Outfit
(medans jag ändå är på G)

Kofta: Fred Perry
Skabblinne: H&M
Byxor: Emilio
Skor: Lacoste
Skärp: No idea

Damn, insåg att jag är jäkligt märkestöntig idag.

Politiskt Disney?



Fick den här filmen skickad till mig av min bror. Tycker den är skitrolig. Skrattade som fan bitvis. Värd en tidd är allt jag kan säga.

Oväntad shopping

Eftersom dagen inte bjöd på några större roligheter så bestämde jag mig för att gå ner på stan för att se om jag kunde hitta något trevligt på rean. Det tog inte mer än 30 minuter så stod jag där med både ett par nya skor och en ny t-shirt. På skorna var det halva priset på reapriset och t-shirten blev det fullpris på, men vem bryr sig. trelvigt att hitta något med lite färg för en gång skull.


Dagens lunch

Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, men jag lagar så jävla mycket mat för tillfället. Jag vet inte om det beror på att man faktiskt har tiden för en gång skull. Fast tja, ska man lära sig riktigt så ska man väl göra det nu. Det är ju rätt viktigt att kunna lite iaf när man ska flytta och sån shit sedan. Främst för att man kan experimentera utan att allt smakar piss, haha. Dessutom försöker jag utnyttja det som finns hemma. Också viktigt för framtida eget boende och lägre matkostnader.

Dagens lunch blev iaf fetafyllda färsbiffar med tomatsås. Orkade inte fixa med potatis, ris eller pasta. Jag är så jäkla trött på allt sådant för tillfället. Dessutom är det tråkigt och det blir bara mer onödig disk, haha. Det blev helt enkelt en GI-middag helt ofrivilligt. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd. Första gången som ajg gör riktiga pannbiffar sedan hemkunskapen i åttan. I vilket fall som helst så blev det riktigt gott, så det får göras om.


Oh happy (and still healthy) day

Idag är jag glad. Och klockan är fan inte mer än 20 över 1. Det är ju bara för bra för att vara sant. Jag tog mig nämligen i kragen ochstack ner till Commersen för att lämna lite papper. Förväntade mig att bara lämna av dom och hamna i en hög på något bortglömt skrivbord. Men istället så snackade vi lite och hon skulle ringa mig nästa vecka. Riktigt kul att kanske ha något på gång.

Dagens lunch blev seriös. Eller tja, ur matlagningssynpunkt var den väl det. Jag provade nämligen på att göra något så vegetariskt som bönbiffar. Körde allt i mixern så det var rätt smidigt. dock hade jag inte alla ingredienser som behövdes, så jag fick köra lite på måfå. dom blev väl hyffsat goda. Lite kvalmiga kanske, men så hade jag ju inte rätt kryddor hemma heller. Jag kände mig duktig i alla fall. Och det är väl det som räknas. Dessutom var det en stadig men ädå nyttig lunch. Good Fredrik.


Bloggtorka

Även om det inte ser ut som om det har hänt så mycket i mitt liv så har ändå helgen varit hyffsat händelserik. I fredags var det bowling som stod på schemat, tillsammans med Alle, Nea, Emms och Micke. Även om jag inte bowlat på ungefär ett år så tog jag hem vinsten med ett 20 tal poäng. Det som kan sägas är att jag måste bowla oftare, det är riktigt roligt. Efteråt gick vi hem till alle, tyvärr blev Nea inringd från jobbet till en tidi morgon vilket resulterade i att dom avlägsnade sig tidigare än väntat. så där satt jag och alle med alldeles för mycket morötter för vårt eget bästa. dock lyckades vi knapra i oss dem rätt bra, kollandes på Jeff Dunham's Sparks of insanity.

Igår var man fyllechaffis, vilket resulterade i att jag mest satt hemma och chillade. det var rätt skönt, även om tiden gick lite långsamt bitvis. Men jag kollade på lite film, spelade gitarr och var ego genom att sjunga lite egenkomponerat.

Egentligen skulle dagen spenderas genom att checka när Alex spelade handboll, men eftersom jag kom på att kusselussebullen drar till Asien i 3 måndaer så ville jag följa med för att säga hej då. Så nu får man inte mobba Idapida på tre månader. Riktigt tråkigt eftersom vi missar att fira hennes 20 års dag. Men vi får väl ta det när hon kommer hem igen. Vill till slut bara önska henne lycka till på vägen.

Förresten. Träningen har gått bra i helgen. Jag är på stort G!

Good to be back

Idag har man då jobbat en heldag för första gången sedan innan jul. Det kändes riktigt skönt att vara tillbaka på gammalt territorium, även om det bara var över dagen. Dessutom var det ärtt mycket som skulle bäras, så lite gratis träning kan man nog räkna med att man fått. Lagret skulle rensas och organiseras. Sen "råkade" det vara så att 1300 påminnelser var utskrivna så vi fick vika dom och lägga i kuvert. Det tåg några timmar jaaaaa. Dessutom hann vi inte organisera ateljen, så det blir till att komma tillbaka igen någon dag i framtiden.

Idag har man väl dock inte varit så duktig när det gällde maten, men det får gå ändå. Det är ju träning ikväll i vilket fall, inklusive allt bärande. Tyvärr hinner man ju ingen prommenix heller, men det kan man ju alltid ta imorgon istället. Hade velat springa men mitt fucky knä fuckar det för mig. Kanske kan jag ta mig ut på en liten runda ändå. hähä,.

Sockersug


image712Idag hade jag ett fruktansvärt sockersug
. Jag vet inte riktigt varför, det bara flög på mig. Jag vet itne om det är för att jag inte tränat "riktigt" idag. Bestämde mig nämligen för att det var dags för en vilodag, så att musklerna kan få återhämta sig lite. Något som behövdes efter gårdagens fys med redan existerande träningsvärk. I vilket fall som helst fick det räcka med en promenad, kanske en till senare, det beror på om jag orkar.

När det gäller sockersuget så sprang jag runt och rotade, men ville verkligen inte äta något som choklad eller kakor. så jag rotade lite till. Och tänka sig vad man kan hitta i vårt skafferi. Annanas, apelsin, lite olika sorters nötter och lite flytande honung. så jag la upp annanas och apelsin, klämde över juicen, och hällde på någon tesked honung. Sist men inte minst rostade jag nötterna och slängde på dom. Det blev sjukt gott. så nu vet jag vad jag kan göra någon annan gång när jag inte tillåter mig att äta godis eller kakor.

Världens mest onödiga...

image711Jag läste på Expressen att man listat nåra av världens mest onödiga varor. Vad sägs t.ex. om en The Quadruple Bypass Burger? Inte för jag vet om någon varit seriös nog att beställa den. Men visst, är du sjukt sugen på en burgare, innehållande 1 kilo kött, 12 bacoskivor och 4 lager ost så kan detta vara den rätta aptitretaren. Frågan är dock bara, hur man ska få in helvetesskapet i munnen? Litte lätt ofräscht kan det bli. Vad jag dessutom inte vill veta är vad som händer om jag väljer att supersiza?

Annars finns det ju saker på listan som är mer "normala". Leksaker som tagits ur bruk eftersom de innehållit för mycket bly och liknande. Men andra fantastiska prylar som tydligen går att inhandla är vad man skulle kunna kalla Red bull i natchosform. Det är minsann något för den evige soffpotatisen. Snacka om att vara speedad när man sitter där framför TV:n och mular in.

Eller varför inte införskaffa en ny dockningsstation till Ipoden? Det enda är att denna ska användas på toaletten, som toalett-pappershållare. Varför får jag en konstig känsla inom mig att jag inte skulle vilja röra den Ipoden som suttit där senare? Don't want any more jucie details on that, do you?

Simrishamn - Johans bilder


Congratz och så...

image691


Idag har jag varit duktig igen
. Jag gick nämligen upp tidigt för att springa innan frukost. Jävlar, jag trodde jag skulle dö. Dels har jag inte sprungit sedan september ungefär och utan någon energi i kroppen på det. Sen kan man ju lägga till att jag har ganska fin träningsvärk sedan helgen. Men jag tog mig runt4,5 km, sen fick det räcka. Kom fram till att det istället får bli raska promenader innan frukost, och sen springning på eftermiddagen istället.

Jag var även uppe på Pixy med Alex för vi skulle överraska Emelie med kaka och blomma. Hon blev väldigt glad och kakan blev uppskattad av alla. Det var trevligt att träffa alla igen, eftersom även L-G var tillbaka. Dock gör det ju att man saknar det ännu mer, men vafan gör man. Jag vet att stället finns ifall jag inte vill läsa till hösten iaf.

Good Fredrik

I natt fick jag äntligen sova ut, riktigt skönt för en 11 timmars sömn blev det nog. Somnade runt 12 som en inlagd, klubbad  och död sill på ungefär 2 röda. Även om kroppen var lite mör efter gårdagens spel så måste jag ändå säga att det kändes bättre än vanligt. Inte en känning i knät. Undra om det kanske är så att det börjar bli bättre?

Idag har jag dessutom varit sjukt, hur skam an uttrycka det, nyttig? Det började med att jag promenerade en timme, sen fick jag något ryck under eftermiddagen, så jag stack och styrketränade också. jäklar, jag lär vara seg imorgon. Dessutom gjorde jag ny müsli, och bakade en kaka till den lilla surprisen imorgon. Kände mig även sjukt duktig som dissade glassen som jag egentligen var sugen på. Det blir ju kaka imorgon. hmmm.

Let's decka här och nu

Jag är FRUKTANSVÄRT trött, inte bara lite trött utan väldigt mycket fruktansvärt trött. Tyvärr har vi dock gäster, så det känns lite B att kuta ut i slappekläder och sånt. Då kan man ju kanske fråga sig varför jag i hela friden är så jäkla trött. Främst beror det väl på att vi spelat serien idag, i kombination med att jag knappt sovit på två nätter. Förhoppningsvis blir det ändring på den varan i natt. Sen kanske kombin, trött efter rörelse + en massa rödvin och god mat inte gör det bättre. Men man lever bara en gång.

Serien ja, det blev ju debut för min del. Jag har ju ingen jättekoll på lagen, men jag tyckte att jag spelade rätt hyffsat. Mer än hyffsat bitvis. Det blev i vilket fall som helst vinst i 3 av 4 vilket inte var helt dåligt för en rookie som jag. Vi vann båda "matcherna" vilket gjorde att vi drygade ut vår ledning. Det kändes gött att få vara med och påverka till det hela. Speciellt eftersom folket verkade glada över att ha mig med. Sen om dom spelar över vet jag inte, men jag tar det positivt, haha.


Sista måltiden?

image693


Dagen började med mina numera allt vanligare morgonprocedur

. Jag vaknar, äter och kollar de mail jag fått ifrån Monster och Stepston med otaligan jobbanonser som är "särskilt utplockade" för just min profil. Som vanligt bläddrar jag igenom listan och inser att det otal platser som product manager på Ikea och dierse andra företag inte är något som jag riktigt kan drömma om. Så jag stänger mailen och återgår till min roll som, tja, hemmafru?

Eftermiddagen spenderades med Jenny. Eller iaf en del av den. I vilket fall som helst så tog vi en fika som jag valde att kalla den sista måltiden, något som både min mor och Jenny ansåg var lite väl grovt. Så visst, vi kan väl kalla det för en avskedsfika istället. Där diskuterades framtid för oss båda, far och morföräldrar (av vilken anledning egentligen?) och diverse annat smått och gott. Sen tog vi en runda på stan och provade fula glasögon innan vi skiljdes åt. Mycket trevligt.

Ännu en dag i arbetssökandets tecken

I och med en rätt sen filmkväll igår så tillät jag mig själv att sova lite längre idag. Det behövdes, men det gjorde även filmkvällen så det jämnade ut sig. Den var i vilket fall mycket trevlig. I vilket fall som helst så anmälde jag mig idag på 3 olika jobbsajter. Inte för jag har så stora förväntningar på det, men bättre att göra det än att inte göra det. Dock var det sega att man typ skulle göra exakt samma sak på varje sida och det tog en jävla tid. Men nu är det färdigt iaf.

Resten av dagen utnyttjades i nyttans tecken. Jag var nämligen duktig och fixade med all disk och diskmaskinen, sen fick ajg ett ryck och strök all tvätten. Jag har blivit hemmaman skulle man väl kunna säga. Sen blev det en härlig prommenix med Jenns och lurbollen Ebba som gillade att buffa på mig under tiden. Sen blev det tupplur och träning. Så helt passiv har man inte varit idag.


Julavslutning @ Pixy




The real life

Jaha, idag börjar man då sin karriär soma arbetssökande. Usch, jag bävar verkligen. För det första hatar jag att skriva CV där man ska sitta och skriva lite snyggt om sig själv. För det andra hatar jag att ringa/gå in och fråga om jobb. Det känns så, typ, påhoppigt. Haha. Menmen. Någon gång ska vara den första. Vi får väl ser hur det hela utvecklar sig.

Ska iaf till Pixy och lämna/hämta lite grejer, och så ska jag passa på att skriva ut lite pappar så att jag kan börja gå runt till några förutbestämda platser. Vi får väl se om man överlever. Fast det är väl som pappa säger. Man kan inte få mer än ett nej. Vilket är helt rätt.

She's another work of art...

image677



Satt och kollade runt lite på diverse grafisk på nätet
och bestämde mig för att (äntligen?) göra klart min ängel som jag hållt på med under en längre tid. Jag har inte riktigt haft varken ork eller tid att göra färdigt bilden, så slutet blev väl lite haffsigt. Det var alla skuggorna på fjädrarna som skulle göras, så jag hastade ihop det, men blev rätt nöjd med resultatet ändå.

Så här ovan är hon, my latest (eller äldsta?) work of art.


Long time no see

Kvällen har spenderats i ätandets och socialiserandets tecken. Först var vi nämligen inne hos grannen som fyllde år. Jag hade bakat tårtorna. Måste säga att jag lyckades rätt bra idag. Det blev mumsigt, men mäktigt. Som vanligt var där rätt mycket folk, men jag orkade inte vara så social så jag höll mig på min kant.

Vid 8 körde jag och hämtade Tilda (märk körde, jag dissade vinet för henne, vilket framsteg!). Sen drog vi hit och kollade på Shoot em up som var, tja, skum. Den var ungefär som Hot Fuzz men inte riktigt lika urflippad. Men tillräckligt urflippad och samtidigt seriös för att den skulle vara sevärd. Sen snackade vi mest skit och gamla minnen tills dess att jag körde henne tillbaka. Helt okej kväll.


Fredrik goes bokmal

Det var jäkligt längesedan jag läste en bok. Faktumet är faktiskt den att sista jag läste en bok så var det samma bok som jag precis läst ut. Haha, fan va tattigt egentligen. I vilket fall som helst så är Nu den sista Harry Potterboken utläst även på svenska. Dock känns den mer B, eller kanske mer barnslig på senska. Men det är väl sånt man får ta antar jag. Hade kanske inte kännt så om jag inte läst den på engelska. Vad jag dock insåg var att jag inte missat något på grund av engelskan.

Mitt bokmotto (eller kanske Harry Potter motto?), står i vilket fall som helst fast fortfarande. När man ändå bara har 400 sidor kvar kan man lika gärna läsa ut den, haha. Nu har jag dock fått mersmak, men jag tyar inte läsa 6:an igen även om jag typ inte kommer ihåg ett piss av den. Frågan är om jag ska läsa Da vinci koden som jag köpte i somras. Känner mig LITE efter nämligen. Är jag ändå arbetslös kan jag lika gärna vara arbetslös gone bookwild.

image674

Kvällens felskrivning...

XXX (stämmer väl rätt bra?) säger:

jag vet, jag råkade ut för samma sak igårnatt när jag inte kunde komma, jag försökte spela på mobilen. det gick... sådär


Sannerligen, det är inte lätt att manövrera allt på samma gång. Enda problemet var att personen i fråga inte kunde somna. Bigg difference, huuuuuge misstake.


Fler nyårspics...


Slappdag

Idag har jag gjort, hmm, inte ett jävla skit. eller jo, läst har jag gjort. Men något nyttigt har jag inte tagit på mig att utföra. Fast jag diskade ifs, det var ett rätt duktigt dagsverka om ni frågar mig. annars har jag väl läst ungefär halva Harry Potterboken och imellan det har jag sovit, fikat och kollat på film/TV. Jobbigare liv kan man ha.

Dock har jag ganska snabbt insett att jag måste orka ta tag i mitt liv. Fast jag tänkte vänta till alla dessa helger är över. Jag måste få vila ut lite efter en jobbig, nej förresten, stryk det. Jag måste vila ut efter en jävligt rolig höst. det tar på krafterna att må bra tydligen. haha.


Gott nytt år!

Jag kan inte säga annat än att gårdagen blev över förväntan! Eftersom jag dessutom skippat förväntningarna och bara tog det som det kom lite granna så var det inte svårt att misslyckas. Maten och drickan var god, sällskapet trevligt och humöret på topp.

Vi samlades hos Jenny där vi åt natchos med salami och ost. Till huvudrätt gjorde vi fetaostfylld kyckling inlindad i bacon i creme fraichesås. Till efterrätt blev det en smarrig After eight tårta. Jag måste säga att menyn var utomordentligt god. Rätt mycket cred till Lizze som var gårdagens receptfixare! Det ska defenitivt bli repris på den menyn på hemmaplan.

Senare ramlade lite mer folk in, så vi var väl en 15 stycken som mest. Det dansades dansmatta, sjöngs kareoke. Sjöng och dansades vanligt och dracks en hel del. Vid 12 blev det rätt mycket pangande och en hel del skumpa (och tyvärr så dog även min kamera då, bajsbatteri!). Kvällen slutade inte förrän strax efter 4 när man var hemma igen efter välbehövlig skjutts av Eriks mamma. Sjukt snällt, så slapp jag och Alle gå hem. Haha.

Så nu är det väl bara att säga Gott nytt år till er alla. Förlåt för alla hälsningarna jag aldrig skickade, eftersom min mobil vägrade. Och som dom sa i någon film, så som man hade det på nyårsafton blir det nya året. Om detta påstående stämmer så kommer mitt år att bli världs. Men som sagt, jag håller på förväntningarna.