Kändis

Är med på bild på aftonbladet.se. Tur att man ser ut som en seriös student. Jag och Ingar liksom. Värsta tighta bundisarna. Typ.


Emla - Who you are (Jessie J Cover)

Mina otroligt duktiga vänner Emelie och Alle sjöng och spelade på Tufvan ikväll. De gjorde riktigt bra ifrån sig och jag passade på att fotografera och filma lite medan de var igång. Det var Alle som gjorde min Last page of our story-video för någon vecka sedan. Vill du höra mer av Emelie finns hennes blogg här.


Klippiklippi

Sitter i biblan och skriver personas, vilket innebär potentiella kunder egentligen. Något som gör att jag känner mig sjukt personlighetskluven. Menmen.

Bokade tid för klippning precis. Tänkte att det kunde vara bra att snagga till att innan jul och nyår så man ser lite freeesch ut. Blev riktigt nöjd förra gången. Vanligtvis tar det någon vecka innan jag vänjer mig, men sist kändes det 100 ifrån första stund. Kan helt enkelt rekommendera Sandra på Carpe Diem här i Växjö. Duktig duktig. Och det vet jag att jag inte är ensam om att tycka.

Uppgiftsfoton

Fotograferade ju Emelie härromdagen för min fotouppgift. Även om det var mörkt, regningt och blåsigt så tycker jag ändå att jag fick några sköna bilder. Ljuset ifrån gatlyktor kan bli sjukt fräckt. Dock har jag elkt med färgerna i vissa eftersom det tillhör uppgiften.