Time to sleep

Nattens bravader börjar sätta sina spår i skallen. Huvudet känns tungt och jag är inte bara trött, utan jävligt trött. Och seg, seg får alltså inte glömmas. Dock trodde jag att jag skulle känna mig mer, ja typ, sjuk. Men det kommer kanske imorgon. Men förhoppningsvis inte. Peppar peppar.

Vad som även kan slipa ner de där trötthetsspåren i min ömmande pannlob är min låtregisterredigering. Har nämligen suttit och skrivit om namnet på alla de låtar där textningen ej varit tillfredställande nog för mitt arma huvud. Nu lyser fan datorn alldeles för mycket. sängen ropar på mig. Freeeeedriiiiiik....FREEEEEDRIIIIK. så jag ska nog gå. Gonattpuss på alla.

It's raining...rain?

Jag kan inte säga annat än att jag var som en dränkt katt när jag kom hem igår, eller tja, i morse. Jag och Alle bestämde oss nämligen för att traska hem från Emelie, och eftersom vi inte hade några paraply så blev det lite blött. Dessutom blåste det som fan bitivs. Det mest bittra var nog att jag hade tyjacka och kände redan vid Casanostra att det gått igenom in till T-shirten. Men sånt är livet. Blir jag inte förkyld nu så blir man det fan aldrig. Dessutom blev det en hel del deeptalk på vägen. Det är alltid trevligt vid den tidpunkten.

För övrigt så tycker jag att kvällen blev sjukt lyckad, tack så mycket Nea och Emelie! Trevligt folk, flumm och dricka. Precis så som det ska va. Lite perverst blev det väl bitivs men vad mer kan man begära! Haha! Dessutom fick jag rita en LA tattoo på Qunes kindben som jag antar sitter på hans örngott när han vaknar. Snyggve. Mindre roligt var kanske att min tröja kanske är förstörd. Den var dyblöt igår för någon hade spillt på den och när i morse såg vi att det allt som innan var vitt på den nu mer haden nån konstig rödrosa färg.

image539

Phest

Snart gäller det. Om en stund drar jag bort till Alle och sen åker vi med Lizze upp till Emelie där det blir partaj för henne och Nea. Det ska blir riktigt rolig. Varit lite trött idag måste jag erkänna, men känner att laddningen brjar infinna sig på ett positivt sätt. Dock är allt för många klädesplagg i tvätten. Bajs. Men vad gör man. Ny t-shirt iaf. Alltid ågot, haha.

Hoppas att dom gillar min present. Den är både seriös och rätt oseriös på samma gång. Men ajg tycker det är kul att ge bort något i alla fall. Och misströsta inte Fluffet, även om du inte fick någon present sist, för du ska ha en dring, det vet du. Så allt jämnar ut sig i längden Hehe!

Nice cover

Hittade en härlig cover på Rihannas Umbrella precis. Trodde först det var en skämtvideo, med tanke å hur den är filmad, haha, men den var faktiskt riktigt bra. Även om jag diggar dom lugna akustiska också så måste jag säga att den här nog ligger i topp ändå etfersom det är lite mer fart i den. Förresten så höjs hela videon (alternativt låten)  när han börjar porra sig med plattången. Haha. I vilket fall så är det Vanilla sky som gör den. Måste verkligen försöka hitta den.


Det är så förbenat skönt

Allt är så jävla härligt när allt bara flyter. Jag snackar såklart om dagens träning. fyfan va skönt att kändes. Visst man har ju sina mörka punkter, men det är inte mycket att göra åt. Det vktiga är att ta fasta på allt som faktiskt gick bra, och att göra det dåliga bättre. Känner att man börjar komma in i allt igen nu. Måste bara jobba lite på konditionen också så ska det nog bli en hyffsad säsong. Riktigt roligt, som alltid.

Frågan är dock resten av livet. Om frågan kommer upp, om diskussionen kommer upp, ska man då våga? Jag vill våga, för jag vill inte vara en sån som bara sitter och håller käften. Jag vill säga vad jag tycker. Trtos att man inte är så erfaren vill jag säga vad jag tycker.



image537

Monday bloody monday

Blö, börjar känna mig sjuk. ÄR väl dock hypokondrisk som vanligt, typ alla är nämligen sjuka och förkylda. Det kan bero på att jag är sjukt trött efter att ha jobbat och dessutom kört idag, så jag var inte hemma förrän 7. Dessutom koncentrerar man sig som en jävla gnu, speciellt eftersom man kört större landsväg. Så ska man försöka hålla koll på allt. Feel typ stoned.

Jag får helt enkelt försöka sova lite. Men jag orkar inte sova än. Haha, typiskt mig men vafan gör man. Det ska dock inte bli lika sent som igår, för det var för sent. Satt och kollade in flygpass och andra grejer om hur man tar sig rnut på bästa och såklart billigaste sätt i USA. Har blivit sjukt sugen nu etfer att folk åker eller ska åka hit och dit. Det gäller bara att ta steget.

Jag bränner

Inte BH:n, men likväl plånboken. det gjorde ont i mig igår när ajg inhandlade både ett par byxor och ett par skor. visserligen vet jag inte riktigt varför ajg klagar för jag har gått sönder alla mina andra skor, så det behövdes liksom lite granna om vi säger så. Men det bränner ändå. Fast nu har jag nog snart inhandlat allt jag verkligen behöver inför kommande säsong. Sen kan man bara lägga sig ner och relaxa. Dock måst ejag bestämma mig för om jag vill ha det där jädrans racket eller inte. det är lite bittert. Vet verkligen inte om jag verkligen behöver det. Det är nog inte så jäkla viktigt egentligen. Men den som lever får se.

image536

My baby has arrived!

Äntligen, efter en ganska lång väntan, fast ändå rätt okej väntan, men ändå lite lång ändå, så fick jag i alla fall min gitarr. Den är svart och fin och låter bra. Tillräckligt bra för mig iaf. En rosslig röst med en rosslig gitarr, haha. Nej, men jag tycker den låter helt okej för det priset. Nån liten skråma i lacken men jag orkar inte skicka tillbaka den till Deuchland über alles bara för det. Det ger den bara en liten smula personlighet. Jag får väl hitta på någon konstig story om hur den uppkom. När jag tröttnar på den får jag väl köpa en nya, hehe.

image535

Dåligt bloggande

Ursäkta för mitt otroligt dåliga bloggande de senaste dagarna, men det har inte hänt så mycket intressant i mitt liv. Inte för att det brukar hända så otroligt mycket intressant, utan mest ointressanta saker som ajg rabblar på om ändå, men who gives a shit?

Jobbar 6 - 14. Detta betyder no life om kvällarna ungefär, speciellt med träningen också. Men fasen va skönt det är ändå för dagarna går så fort att jag inte riktigt vet in eller ut. Många goda skratt på jobbet dessutom, även om det kan bli lite stressigt och fucked up ibland men det löser sig ju alltid. Sjukt glad och nöjd, som vanligt.

Har precis tränat småttingarna med Madis. Det gick bra. Dom var inte så många, en stark 5:a, men det är rätt skönt med mjukstart också måste jag inflika med. Då får man lite mer koll och dessutom mer tid med varje liten spellevink. Cheeky little bastards kan dom vara om dom blir för många, mne då får dom veta hut, haha. Vi är stränga. Neeej, vi är sås nälla så...ibland.

Like shit

Ungefär så kan man med två ord summera hur min gårdagskväll var. Allt var helt okej framm tills vid 6 snret när jag helt plötsligt började känna mig snurrig. På det kom sedan illamående och sedan en huvudvärk, för att sedan inte tala om hur febrig jag kände mig. Detta resulterade i att jag gick och la mig redan vid klockan 20, varpå jag inte somnade förrän klockan var närmare ett på natten. Och så skulle jag upp igen kvart över fem. Ingen höjdare kan jag säga. Har varit lagom trött idag på grund av det, men jobbet gick bra ändå. Allt går så jäkla fort när man jobbar morgonen. Först är man trött, och sen vipps är det frukost och så vipps igen är det lunch och så ska man helt plötsligt hem. Och trevligt har man under tiden också. Mums.

Undra om...

Jag börjar fundera på om jag kom med i boken 100 ord som lunarstorm ger ut nu idag typ. Dom mailade och frågade, och jag svarade, men fick inget svar på svaret om vi säger så. Så det är väl bara att vänta och se om det dimper ner ett ex i brevlådan. Det ska bli intressant att se.

image533

Dead silence

Jobb, jobb och åter jobb. Men vem fan bryr sig när man får betalt liksom? Dessutom är det rätt kul på vägen. För att itne säga riktigt kul stundvis. Men allt sånt har ni redan hört. Orka med allt jävla svammel igen. Jag får ursäkta för att jag tråkar ut dig.

I vilket fall som helst så spenderades kvällen, efter en snabb visit hemma utan fredagsmysmiddag hrmf, hemma hos Alle. När jag kom dit hade dom inte börjat kolla på film ännu, så jag han se både 23 och Dead silence. Det gick smärtfritt (bortsett från en viss snabb tripp tillbaka till jobbet, hmm, och en del krampaktiga tag i kuddar och händer). Måste säga att 23, med Jim Carrey var skum men ändå rätt bra. Om man bortser från upplösningen. sjukt udda. Medan Dead Silence å andra hand var den läbbigaste skräckis jag sett på länge. Annars sitter man hyffsat oberörd, men måste erkänna att jag braktiskt taget såg filmen bakom kudden den här gången. Men så hatar jag dockor också, sjukt läskiga. Håller du med mig Jenny? Det var bara Alle som satt oberörd (vi ska nog hitta något med gigantiska gråsuggor till nästa gång!) och Emelie (fast hon räknas egentligen inte eftersom hon sov större delen av filmen, haha). Så även om den filmen freakade ur rätt rejält också, så är det ett skräckistips, speciellt om ni hatar dockor.

 

Akustiskt

Måste säga att jag tycker det är sjukt kul att sitta och kolla på alla akustiksa versioner som folk gör av låtar. På youtube finns det ju gott om dem. I vissa fall måste jag säga att jag nästan uppskattar de akustiska versionerna mer än de riktiga. För tillfället så verkar det vara Brittans nya Gimme Gimme som gäller, mne även Rihannas Umbrella. Hittade den här som jag gillade riktigt mycket.


Jag är inte alls trött...

Okej, jag är rätt trött, faktiskt. Det kan bero på på att jag jobbade kväll igår och stack direkt hem till Alle för att kolla på film med honom, Jenny, erik, Emms och Elin. När jag anslöt hade de precis dragit igång Hostel 2, och hade redan sett ettan. Tydöigen var inte 1:an någon höjdare, och det tycker jag inte att tvåan var heller så. Haha. Jag om väl hem i hyffsad tid, men med tanke på att jag skulle köra idag vid klockan 8 så är jag lagom trött nu, speciellt när man tänker på att det är jobb till 22 ikväll också. Men, men, sånt är livet.

På lördag blir det utgång. det ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Har inte varit "ute" sedan studenten, och aldrig på en lördag, så det ska bli intressant. För att inte tala om trevligt. Kommer vara rätt död i och med att jag ska jobba lördag också, men det blir säkert prima ballerina!


11:e September

Jaha, då är den dagen här igen. Dagen då alla ska sörja och vara ledsna, ungefär. Inte för jag känner så mycket, den har varit som vilken dag som helst. Det kan bero på att det är 6 år sedan WTC drog i backen och 4 år sedan Anna Lind blev mördad (för så får man väl ändå säga). Konstigt nog måste jag säga att det känns som jag har större sympati för en människa än de tsentals som dog där borta i väst. Det handlar inte om att det hände vad man kan kalla hemmaplan, utan att man vet hur mycket folk som lider i 3:e värden och hur många USA själva plågar och tvingats till lidande på grund av att de vill leka krig.

Men samtidigt antar jag att det är taskigt att tänka så. För de människor som dog i katastrofen för 6 år sedan ville kanske inte ha krig. Vem vet. Dom säger att kriget aldrig skulle utbrutit om tornen aldrig fallit. Men det ger jag blanka fan i. Jag tror att USA, eller snarare (B)ush, hade kommit på en lagom bra anledning till att spränga halva västvärlden i luften. Så det är lite hitan om ditan om det hela. Att äta eller att ätas. Det är vad världen handlar om idag. Screw us!

Abalone dots

Man kanske inte säga att jag har en ny passion i livet, men jag måste säga att Abalone dots ökar mysfaktorn visentligt när man kommer hem från jobbet klockan halv elva på kvällen. Såg dem första gången på Östersjö för 3 år sedan om jag inte minns fel. Sedan dess har jag varit rätt fast, även om jag inte hittat så mycket att lyssna på. Det var därför med viss ledsamhet jag i år läste att de inte skulle vara med på festivalen alls. Vad är en festival utan "ska vi skicka faster Ajna till Ukraina?". Inte mycket alls, det säger jag er. Men sedan upptäckte jag att de tydligen var förband till Winnerbäck, så de blev lite förlåtna, även om ajg inte ska se honom när han kommer till Karlshamn.

I vilket fall som helst så lyssnar jag på deras Country-bluegrass-musik-stuff, även om jag inte brukar vara så förtjust i liknande musik. Men det finns väl något som gör att det fastnar. Kanske är det texterna, men vad vet jag. Det kanske bara är deras lagom sensuellt mysiga röster som gör sig bra tillsammans med mina trumhinnor.

image532

The haircut

Så, då har man varit och cuttat frillen litegranna. eller tja, inte så lite, det blev en hel del. Det känns så überkort! AH! Känner mig allt helt fucked up i huuet efter att ajg varit och klippt mig. Men, men. Jag blev hyffsat nöjd i alla fall. Brukar ta en till två veckor innan jag vänjer mig. Något som är skönt är i vilket fall som helst att det inte går åt lika mycket champo och det tar typ nåra minuter för det att torka. Så på så sätt är det rätt skönt ändå. För att inte tala om när man spelar badminton, hehe.

image531


Dresscode

Sitter och kollar på ett program om hur man ska klä sig för att gömma vissa delar av kroppen. Fast det mesta visste man redan. Jag kan ju säga att jag inte går många minuter i en affär utan att tänka på vilka färger man ska ha och liknande för att man inte väger 200 kilo mer än vad man redan gör. Jisses, det är inte lätt att ha torktumlare när man egentligen bara vill ha tvättbräda, med tanke på vilka kläder som säljs i affärerna. Det jobbiga är att man vill ha just dom som man inte kan ha. Riktigt typiskt.

Men vad ska man göra? Det är bara att fortsätta träna och äta mindre. Det brukar ju gå bättre när träningsäsongen kommer igång. Sommaren är ingen höjdare när det gäller ätandet. Fast i år blev det inte så mycket glass på grund av brist på värme. Så det blev inte så mycket sommarfläsk, om man bortser från de grillade kotletterna då. Tyvärr kan man inte träna alls den här veckan. Badminton då alltså, på grund av arbetstidera. Men vad gör man? Det får bli såhär ett tag.

På tal om utseende och sånt så är jag otroligt dålig på att ta komplimanger. Idag var den en som påstod, eller ja, sa, att hon tyckte jag såg bra ut (detta visar direkt att jag verkligen inte kan ta en komplimang). Jag avfärdade det med ett "sluta skämta ungefär". Jaja, det är sådant man också lära sig. Inte vänja sig vid, för så ofta blir det inte, haha, men när dom väl kommer kankse man ska försöka vara lite smidigare.


Att rensa cd-skivor...

Idag tänkte jag att jag skulle kolla igenom min "lilla" bunt cd-skivor som jag har stående uppe på hyllan. En jävla dammsamlare, som egentligen bara består av gamla kassa skicor som jag en gång i tiden hade uppsatta på väggen som någon form av intelligent konstverk. Idag fyller jag på så fort jag har en cd utan fodral, vilket gör att de samlas på hög.

Jag kom dock så långt som till första skivan som visade sig vara kort från förra årets stadebesök. Det finns många bra, men det kan bero på att Martin tog en jävla massa kort med sin überseriösa kamera. Måste säga att man kan få riktigt snygga badmintonbilder med en bra kamera. I vilket fall som helst så kom jag inte så långt med cd-röjandet för ajg glömde liksom bort själva röjandet. Så jag ställde upp skiten på hyllan igen. Den får stå där tills jag orkar kolla igen. Men då kanske jag fatnat på cd nr. 2. Vad det nu kan vara gör nåt.


Thank god it's friday!

Inte för att jag är särskilt uttråkad eller så, men jag har längtat hela evckan efter att få sova lite längre bara. Även om jag "bara" behövt gå upp först vid halv sex, vilket är jävligt tidigt för en som bott granne med skolan i två år, så gör de där extra två timmarnsa sömn så otroligt mycket mer än vad man tror. Faktumet är nämligen det att jag inte kan gå och lägga mig förrän klockan är ungeäfr elva, för det är ungefär som om min kropp inte varvar ner förrän den tiden. Lagom sicko, I tell you.

Nästa vecka blir det dessutom jobb 14-22 hela veckan. Känner att kvällarna kommer bli segare än vad mornarna varit. Speciellt eftersom jag inte kan träna någon badminton alls. Till råga på allt så verkar det som(?) om jag ska fortsätta jobba skift i 3 veckor till. Men vad vet jag. Det blev lite stimmigt där mot mötets slut så jag fick aldrig riktigt fram hur det lågt till. Men det märker vi nästa vecka. Dessutom är det OB på kvällen. I like.

Ikväll ska jag hem till Nea och kolla på film. Det blir trevligt det. Dock blir det nog inte så sent (synd, även om jag är trött så in i h-vete), eftersom halva bunten ska till Liseberg imorgon (You lucky bastards), men jag saknar snackekvällarna till framåt 2. Men vad gör man, haha. Låt oss bara hoppas att jag hinner få i mig någon mat innan dess.

Well, the games ON

Äntligen har den härliga badmintonsäsongen dragit igång igen. Springandes, sida till sida, sådär lagom överanfådd med svettigt hår klatchande mot glasögonen, invegs den igår under årets första lagträning. Det är otroligt skönt att allt har kommit igång igen. Direkt när träningen kommer igång så känns det helt plötsligt som om min vardag får en struktur som varit förlorad under sommaren. Visst man har väl ett jobb som strukturerar upp någorlunda, men nu har man äntligen något att göra för att få lite liv och rörelse. vilket kan behövas.

För övrigt så var det mitt första småttingpass idag också. Hela 3 tappra ungar kom dit. Men det var rätt skönt med en mjukstart, och jobba fick de bannemig göra. Det är under sådana träningar som Fredrik sadisten hoppar fram. Nej, men jag minns att man i den åldern saknade att verkligen få vara helt slut efter ett pass ibland. Låt oss bara hoppas att jag inte var den ende som tänkte så. Jag fick även höra efteråt att man inte ville att jag skulle flytta eftersom jag var viktig för de små och dess träning. Alltid roligt att höra, även om jag inte vet hur länge jag blir kvar.

Promoting

Jag lovade en del av the broderhood att jag skulle promota deras nya blogg i min. Självklart håller jag vad jag lovat, för sådan är jag. Humoristisk läsning men dock med lika mycket allvar som en brat har bakåtslickade hårstrån. Den är helt enkelt stek. Trevlig läsning boys and girls.

http://nigguzshit.blogspot.com/

Like a shark-tail

Ibland känner man sig som en svans. Vet inte varför. Det kommer fortare än blixten, samtidigt som det känts som om det legat där och grott länge. Men vafan gör man? Det är bara att vänta och se vad nästa känsla säger. I vilket fall som helst känns det jävligt pissigt. Vill inte vara en sån där jobbig bakåtsträvare som folk går och suckar åt i smyg. Jag vet att jag kan vara tjatig, upprepande och allmänt übertråkig. Men jag vill inte vara sådan. Men som sagt, jag vet inte. Usch, hatar när den här känslan slår ner som en blixt från klar himmel. And it won't go away.

Lagom lyxig morgonmüsli

image524

Till 400 g müsli:

5 dl havregryn (jag kör fiberberikade)
5 dl rågflingor
2 dl solrosfrön
1 dl cocos
1 dl valfria nötter
1 dl hela eller krossade linfrön
1 dl råsocker
5 msk naturell matolja t.ex. raps.
2 dl vatten
Torkad valfri frukt. t.ex russin, banan, aprikos etc.


Gör så här:
Värm ugnen till 200 grader. Blanda alla ingredienser utom vattnet och den torkade frukten i en stor bunke. Tillsätt lite vatten i taget och krama in (eller ut?) vattnet så att allt blir som en smulig deg. Bred ut allt på en smord långpanna (med bakplåtspapper går lika bra), och sätt in den i mitten av ugnen. Rosta müslin i 20 till 30 minuter. Rör om minst fyra gånger under tiden för att müslin ska bli jämt rostad. Ta ut müslin och låt den kallna. Tillsätt frukten och rör om. Häll över in en tät bunke/skål. Ät och njut!

Självklart kan man kombinera müslin som man vill. Jag tar t.ex. bort nötterna för att jag inte tycker att det är någon höjdare i müsli. Man kan även byta ut råsockret mot honung i valfri mängd. Själv tycker jag det är gott att ha lite socker för att få den lite knäckigare smaken.

Nice saturdaynight!

Det blev en förhållandevis oväntad kväll.
Först och främst så gjorde jag och mamma en lasagne till mat som blev jäkligt god. Som vanligt när vi lagar mat, haha. Sen satte jag mig vid datorn och var berädd på en rätt tråkig kväll, men så loggade jonas in som en räddare i nöden och ville hitta på något. Så det blev film och en självklart nattlig prommenix i korpadalen. Precis så som det ska vara när jag och jonas träffas. Mycket trevligt, och man påmindes snabbt om att det händer allt för sällan numer. Innan var det en bestående händelse på lördagskvällarna.

För övrigt så inhandlade jag en ny skjorta idag på MQ. Mycket trevligt. fick den dessutom lite billigare också eftersom jag hade lite pengar innestående genom kortet. Det är inte fyskam det inte!

image522

Fucking finnfabrik

Nej, nu pratar jag inte om de finska mödrarna som producerar finska barn. Och inte heller de företag som bakar små finska pinnar som egentligen mest smakar mjöl med lite pärlsocker på. Jag syftar på mitt fula jävla ansikte. Under slutet av sommaren har mina finnar näst intill försvunnit och jag har varit glad som fan för det. Men så fort ,det vi kan kalla värmen, försvann så har det exploderat. Jag har lust att gå och dränka mig i någon mörk smålänsk sjö där alla fiskar pratar som Karl-Oskar och Kristina så att jag går en riktigt plågsam död till mötes.

Fuck facial fucking finns! (Jag vet att det heter zits men det skiter jag i)