Thinking about the future

Är hemma i Karlshamn för tillfället. Det blev en dag tidigare än beräknat, eftersom det körde ihop sig med brorsans arbeten och grejs. Men vad gör det. Hemmalagad mat en dag extra, plus att jag ändå hann både gym och promenad med Alle i morse. Gött när man är lite tidseffektiv. Dock fick jag inget pluggat idag. Dumma Fredrik. Och imorgon ska jag ner på stan för att slänga ut lite CV:s inför sommaren. Det bli väl inte så många, men jag får hoppas ändå.

Nya tag.

Nu har jag kommit in i nya tag. Träning, träning, träning och bättre mat. Kan väl inte säga att jag ätit så fruktansvärt onyttigt, men det är slut på småätandet framåt kvällen. Dessutom har jag tagit tag i böckerna direkt den här gången, så att jag inte ska känna mig så stressad när tentan närmar sig. Känns som upplägget är bra nu. Känner mig fit for fight. Nu blir det repeat på förra våren.

Söndag

Idag är det söndag, jag är inte bakis trots en rätt hård kväll, men jäkligt trött eftersom jag aldrig kan sova längre än 9.30. INTE okej när man drog till sängs vid närmare halv 4. Dessutom gick jag upp för att jag trodde jag hade tvättid, men ajsombajsom, det var inte förrän vid 19.00. Ja, ja, det får väl bli en tupplur lite senare. Och förutom tvättiden har jag bokat in en date med tv:n och en stor godispåse. But until then ska jag bara sitta och mögla lite i mitt täcke. För första gången på länge har jag riktigt helg. Sjukt nice!

My turn to fail?

Just nu känns det sådär bra alltså. Känns som det känns lite övermäktigt fastän det inte borde göra det. Ge mig vad jag vill så ska jag svara bra, men hamnar det i pereferin skiter det sig. Men alla ska vi misslyckas en första gång. Men jag vill verkligen inte att det blir imorgon. Jag orkar inte riktigt att det är imorgon.

Bra låt, mumma...


Från glad till att vilja typ döda någon

Jag är fortfarande glad över mitt vg, och dessutom för att vi har fått in vårt arbete som kändes helt okej. Dock fick jag idag se schemat över kursen som börjar i slutet av mars. Vi har haft det fullt upp sedan man kom tillbaka hit efter jul med tenta på arbete på arbete på tenta.

Nu tänkte vi att vi kanske skulle få två dagar eller åt att andas ut efter nästa kurs, för det verkar bli fullt upp där också. Men ICKE! Trögt nog har dom lagt både introduktion och första föreläsning samma dag som tentan? Hag hade lust att strypa någon. Dessutom hinne vi ha en föreläsning innan vi ska lämna in ett pm som dom verkar vilja att vi ska skriva på helgen? Den helgen jag ska iväg och tävla. Men jag hoppas det är ett kort pm, för det är den enda helgen som verkligen står skrivet i sten för min del. Inte nog med detta ska vi ha två överlappande projekt på två veckor och avsluta med en tenta, på min födelsedag, som är på en MÅNDAG? Ursäkta ni underbara akademiker men har ni dragit hjärnan genom dokumenförstöraren?


Så, nu har jag fått lätta lite på mina aggressioner. Jag känner redan nu hur vackert aprilvädret kommer se ut genom biblioteksfönstren.


YuppieKayey muttha'f*kker!

Jag är så jäkla obeskrivligt glad. Innan var jag så glad att jag skakade. Jag klarade nämligen nationalekonomitentan, med rätt hyffsad bravur dessutom. Jag lyckades nämligen pricka in ett VG. Så jäkla jätteglad. Det går inte att beskriva.

Det hela firades med en Kinagryta hos mig, och sedan kladdkaka och en massa mariocart hos Mackie som jag ÄGDE på. Sen spelade vi Goldeneye, och det behöer vi ju inte riktigt diskutera. MEN så jag har aldrig varit bra på skjutspel heller. Nu känns det som någon vill ta sig ur mitt huvud så sängen väntar. Snuttigull på er.


En helt vanlig kväll vid Sandevärnska matbordet...

J - P6 gav oss några små plastbehållare man kan förvara kondomer i...
MJaha, dom kallas visst pöksökare!
J - I Växjö behöver man ingen pöksökare direkt, på sivans villde flesta pöka
P - Kanske hade varit bättre med en mens-detektor då?
J - HAHA, ja det blir så jobbigt annars, "Jag skickade ett fylleSMS, men allt jag fick tillbaka var PMS"
Alla - HAHAHAHAHA


Pooletta?

Idag gick jag till tävlingen, eller nä cyklade om det nu skulle ha någon betydelse, med en tanke om att bara spela för att har roligt. Hade det varit förra året hade pressen var sjukt mycket högre eftersom man ofta tränat hårt inför en tävling. Nu är fallet inte så, eftersom jag bor i Växjö. Uppenbarligen funkade den inställningen. För först vann jag en match i poolen, sen två och senare även sista. Det var ingen direkt promenadseger, så man kan undra hur jag hade kunnat spela om jag faktiskt tränat det senaste halvåret. Sen sket sig dock åttondelsfinalen, och mixeden ska vi inte ens snacka om.

Imorgon blir det dubbel eftersom Simon och jag fick WO idag. Hoppas bara att han inte är för sjuk för att spela idag. Hade varit kul att få kötta lite i dubbel också.

Uppladdning inför SOS

Nej, jag är inte i nöd. Det handlar om SydOstSmashen som går av stapeln imorgon, lördag. Dags för lite tävling i badminton för att vara mer exakt. Kan inte säga att min form är långt ifrån på topp, men det skiter jag i. Det är roligt i vilket fall som helst. Dock går första passet i tennishallen, men det verkar inte som om vädret ska bli bra, vilket gör att vi lär slippa solen. Lucky us.

Eftermiddagen och tvåmannaspelet avgörs i väggahallan. Hoppas det blir bra. Har ju inte hunnit särskilt mycket träning med mina parters, men det ska nog gå i alla fall. Förra gången gick det ju faktiskt över förväntan. Singeln kändes rätt okej, om man bortser från att jag måste ta i lite mindre. Bättre det än att ta i mer och inte orka. Allt löser sig. Sweet.


Back in old C-to the -A- to the -rlesharbour

Hemma i Karlshamn igen alltså. Mycket mysigt och mycket trevligt. Drog iväg direkt på träning igår som kändes rätt hyffsad för att inte ha spelat på 1,5 månad. Hade väl kanske varit najs att ha ett träningspass till, men orka bry sig. Det hade nog inte hjälpt så mycket. Synd bara att man tappat så sjukt mycket på den lilla explosiviteten jag faktiskt hade. But life is life.

Klantarsle som jag är tog jag med extralinser men glömde de jag faktiskt brukar ha. Så jag ska strax ner till stan för att fixa ett nytt linsetui. Tur att man hade några med sig över huvud taget. Hade aldrig kunnat spela i glasögon. Sen blir det Gourmet grön till lunch med mor min och kanske ett besök på Pixy. Måste ju testa nya pingisbordet med Flaw-Lex (Alex) som jag nu har döpt honom till.

Waiting

Sitter här och väntar på att Mackie och Per ska komma tillbaka från Dans kontor. Antar att han var dä eftersom dom varit borta ett antal minuter. Eller så har dom bara jävligt dåligt lokalsinne. Samtidigt sitter jag och raggar in lite fler undersökningar till vår sammanställning. Känns som det här kommer bli bra. Så råkar någon vara student och villig att hjälpa mig så säg bara till så drar jag iväg en undersökning per mail. It only takes a few minutes!


Sovmorgon

Igår när jag gick och la mig slapp jag sätta klockan. Grymt skönt. I morse vaknade jag innan 9, och orkade inte somna om, i väntan på att klockan skulle ringa. Efter ett par vändningar i sängen jag kom på att den inte lär göra det på ett tag. Ibland är man fint virrig, mildt sagt.

Ska träffa paper-gänget vid 13.00 och hoppas på att vi sammanlagt fått in tillräckligt med undersökningar för att kunna börja analysera resultatet. Skulle vara grymt skönt att få mycket klart, så att man kan åka hem imorgon kväll utan dåligt samvete. Vad som är bra är att vi redan skrivit 4 sidor. Duktiga oss.


Dagens I-landsproblem

Åh nej, jag har blivit nergraderad till silvermedlem på MQ...

Just for a penguin laugh


Segardag

Tack vare gårdagen/natten har dagens dygnsrytm varit förhållandevis fucked, men det var det värt. Vaknade redan halv tio och kunde inte somna om. Dessutom sken solen lagom precist in mellan mian persienner, så jag tänkte vafan och steg upp. Dagen bjöd på prommenix runt sjön med Mackie och Ebba, en utflykt till Willys och dessutom en utmordentligt god kvällsvard i Ebbas nya lägenhet. Skönt att slippa laga mat dessutom.

Låg och slötittade på film idag dessutom och det fick bli så mycket som Madagascar 2. Fullkomligt älskar pingvinerna, men hela jargongen i filmen är lätt flippad. Så jag vet inte om det var tröttheten eller faktiskt så att filmen var riktigt bra som gjorde att jag satt och småskrattade för mig själv hela tiden. Det har alltid varit något med mig och animerade / tecknade filmer. Men så vet jag att jag inte är ensam heller.


Nighty-night

Dags att krypa till kojs alldeles snart. Har varit en utomordentligt trevlig dag minst sagt, men speciellt kvällen. Först blev det badhuset med boysen, sen tacopaj/förferre hos Mackie, där en övereuforisk Ebba studsade runt som en guttaperkaboll över sin nya lägenhet.

Dock var jag inte sugen på fest idag (även om suget steg på förfesten, men nej), så jag drog upp till Alle vid 21.30 efter hans lilla konsert. Där samlade vi in extern hårddisk, en gitarr och en burk med cocktailfrukt som följde med upp till mig. Sen blev det först film i form av komedin The Rocker och skräckisarna The fair-haired boy och scream for icecream. Den första var över förväntan med fruktansvärda kommentarer. Skräckis 1 hyffsad men inte så läskig och den sista var mest skrattretande. Efter en del skratt, där vi förmodligen skulle varit rädda, slets gitarren fram varpå vi sjöng en stund. Och som ni ser blev klockan vad den blev. Så nu ska jag sova, och varken vakna av efterfester eller klockan. Godnatt!