Snart bler jau gammel!

Fasen. Imorgon fyller jag 23. Det är fan inte okej. Var tar tiden vägen egentligen? Lönnfet och hjärtklappning snart. Jösses. Nä. Jag får nog ta och rycka upp mig lite. För så jäkla gammal är jag väl inte egentligen. Eller?

Lätt uppehåll

Det var ett tag sedan man skrev nu. Det har varit lite mycket på sistone. Den här sista terminen knäcker mig lite. Det är en blandning av C-uppsatsstress och framtidsstress. Nu är dock anmälan till höstens eventuella studier gjorda. Vad som fastnade på ansökan till sist var grafisk design för webben, grafisk produktion, verktyg för designprocessen och Fotografi och bildproduktion. Funderade lite på ett program i Jönköping också, men det var lite för mycket webbutveckling. Det kanske märks att jag vill fylla på med lite praktiskt arbete.

C-uppsatsen går/har gått som en bergochdalbana. Ena stunden WOW, sen blä, och sen hyffsat på spåret igen. Ärligt talat ska det bara bli skönt när det är över. Känner mig rätt färdig med det här pogrammet nu. Tyvärr har det varit lite av en besvikelse, men samtidigt hade jag kanske aldrig upplevt Clemson om jag inte gått här. Så jag kan inte säga att jag ångrar det heller.