3:e plats

Nu så mina vänner är det så att jag tidigare fick veta att jag snattade hem tredjeplatsen på topplistan jag skrev om förra veckan. Trevligt, så jag får ta och tacka alla trevliga människor som röstade in mig. Men nu är räkneverket nollat igen, så inte för att vara röstfiskare, men dra gärna iväg ett sms igen om ni gillar min låt. Jag får tacka Alle för hinten om att skicka in den. Det var det helt klart värt!


Packelipack

Då var "arbetsdagen" över och nya kursen verkar väldigt mycket inressantare än föregående. Dessutom verkar en av lärarna inte vara helt tråkig att lyssna på heller. Lite humor i lärandet sådär gör att allt blir mer lättihågkomligt. Vi får se hur det går i fortsättingen!

Nu har jag hämtat upp badmintonväskan ur källaren och det börjar bli dags att packa inteför helgens badmintonbravader i Ystad. Tyvärr blir det ingen träning ikväll, men jag känner mig sliten efter plugget fortfarande, så det är rätt skönt ändå att slippa stressa hem för att hinna med det. Hemfärden får vänta till imorgon efter Alles föreläsning. Ska se hur duktig man har blivit på att strunta i överpackningen.

Tentan färdigskriven

Det kan gå, det kan gå inte. Who knows? Lite lustiga frågor, men legitimerat ordbajs är en students bästa kompis. Jag kunde i alla fall svara på allt inom de två största frågorna, vilket var sjukt skönt. Frågan är HUR bra man svarade. Har aldrig skrivit en tenta som vår nuvarande lärare skrivit innan, så det är svårt att avgöra betygsättning och så vidare. Men vi märker hur det går. Men det kan gå. Kunde jag klara förra tentan så känns det som den här borde gå bättre. Hur som helst är det som en sten som släppt och det är väldigt skönt att den är skriven.

Det börjar dåligt men bättrar sig...

Jag har sovit dåligt, skit. Jag vaknade halv åtta, skit. Det har snöat 5 cm i natt, SKIT. Och till råga på allt så är det sista pluggdagen idag. Jag vill inte. För min del så får det gärna vara onsdag eftermiddag nu. Orkar inte riktigt bry mig. Känns som hjärnkontoret är lätt överhettat.

Vad som däremot var trevligt var att jag hade fått ett mail ifrån topplistan på P4 radio Blekinge som skrev att jag var utmanare den här veckan. trevligt! Så
gå gärna in och släng iväg en röst på mig!

Bara för att man måste hitta ljuspunkter under plugget


Aj, aj i magen...och sinnet

Varför gör man alltid såhär? Godis på söndagkvällen så man får ont i magen. Ajsombajsom. Och ändå tyckte jag inte att jag köpte så mycket som jag brukar. Kanske börjar mitt nyttigare veckotänk göra att jag inte riktigt kan äta som förut? Det är ju bara bra för min del ifs. Det kan dock ha att göra med de där varma mackorna till kvällsmat. Snacka om socker + kolhydratsboost idag. Not good för magen eller sinnet. Äh, vafan, idag var min frossardag.

It kinda' sucks

Jag pluggar och pluggar och, nej, inte mer plugga. Idag har jag inte varit så väldigt effektiv. Det blev innnebandy istället och jävlarimig vad skönt det var att få röra på fläsket mer än runt sjön och på gymmet. Jag har saknat det, minst sagt.

Kvällen har spenderats hos min kära vän och granne Alle som fyller 21 imorgon, eller idag snarare. Så grattis, grattis till dig! Ha fick en liten, eller rätt normalstor, egenhändigt målad tavla av mig i alla fall. Det var förfest med en massa trevligt folk. Tyvärr ska jag upp och stoppa huvudet i boken imorgon igen så jag följde inte med till Sivans. I vanliga fall hade jag nog inte riktigt brytt mig, men idag var jag så jävla sugen på att gå ut. Riktigt bittert. Men vad gör man när organsiationsteoritenta nalkas på onsdag. Jag vill inte!



Lady Gaga - Pokerface

Och där har vi ett bevis på att radiopopikoner inte alltid behöver leva på lipsyc...



Seminariedag

Hela dagen går åt till seminarie i organisationsteori. Dock verkar det inte som om vi kommer hålla på till klockan 18.00 som det står i schemat. Vi är sista grupp, eller var sista grupp, men efter lite omflyttningar så verkar det som att vi slipper det. Hade varit skönt att inte behöva vänta till sista sekund.

För övrigt så måste jag varit en elsnålare den här månaden. Jag hade nämligen lägsta elräkningen någonsin och dessutom 40 kr mindre än förra månaden. 40 kronor låter kanske inte mycket, men eftersom det är ungefär en fjärdedel av förra månadens räkning så kanske ni förstår.

Spelemän

Idag har man då förlorat sin framträdande-oskuld. Jag och Alle hade nämligen spelning på Siesta. Lagom bra för mig som aldrig direkt framträtt inför folk innan. Chill stämning med lagom mycket folk. Alla satt och åt och småpratade medan vi stod för bakgrundsmusiken. Riktigt trevligt. Några små tabbar blev det väl, men man får väl skylla på nervositeten som var på topp. Om man bortser från börsta låten som hamnade lite högt på tonskalan utan mening, haha. Synd bara att vi fick köra på en mick, så stämmorna gick i graven rätt fort. Förhoppningsvis var det inte sista gången man gör något sådant här, så vi har tid att rätt till.



Kan man annat än gilla det?

På ekonomihögskolan kör man nu med något av ett försök till Youtube-revolution för att ragga mer folk till kommande utbildningar. Lite roligt ändå. Speciellt this guy!



My new obsession

Kan inte riktigt sluta lyssna på mina nya favoriter, nämligen safetysuit. Sjukt bra band med låtar helt i min smak. Annars brukar jag inte lyssna på hela album heller, men den här gången s har jag faktiskt kört igenom hela ett par gånger och gillar det mesta. Trevligt, trevligt. Dagens tips...typ.

Crank that!

Trodde att jag skulle ha fått tillbaka lite inspiration idag, men icke. Eller tja, 2 sidor blev ifs skrivna, så helt dåligt var det inte. Dessutom fick vi veta att vårt förra arbete blev ett VG-arbete, vilket betyder att jag bara behöver få G på tentan för att få VG i kursen. Tråkigt nog är jag 99% säker på att jag kuggade den. Bittert men sant. Så någon topp blev det inte direkt.

Nu sitter man här efter promenad, spexträning och lite solrosfrön och borde nog sova så att man orkar ta sig upp imorgon. Då blir det promenad och sedan lite mer plugg. Plugg, plugg, plugg. Me det är ju därför man är här.

End of week-end

Då var det söndag. Precis som valigt av någon konstig liten anledning som så fint heter att tiden går vare sig vi vill eller inte. Denna gången har helgen varit till ypperlig belåtenhet. Bestämde mig redan i fredes för att jag behövde en helg helt från plugg för att återfå lite krafter och viljan att kämpa på igen. Jag hoppas att det har fungerat. Men det märker vi inte förrän imorgon.

Helgen har spenderats dels på stan med Alle och Ida där vi gjorde diverse inköp. Alle fick med sig en stor kasse hem från HM efter att jag och Ida lekt "pracka-på-alle-nya-stilen-leken". Det funkade rätt bra tyckte vi (se resultat nedan), dock insåg vi att vi såg lite ut som bröder, eftersom jag hade en liknande outfit som honom på kvällen. Alle verkade i och för sig inte inte klaga på vårt lilla påfund. På kvällen blev det partey at Mikaelas place och efter det Sivans som vanligt.

Idag har jag mest tagit det lungt. Inte bakis - najs. Inte så trött - najs. Så det blev faktiskt både promenad och tvättande. Så lite har man fått gjort. Dessutom hann vi med både en sångstund hos Alle och spelstund hos Darko och Lina. Snart ska jag nog knoppa som en loppa, så jag orkar med promenad och gym imorgon. För jag märkte nyss mina kära vänner att min hosta verkar ge med sig! (peppar, peppar!).


På tal om konstigheter...

Nu är jag trött på att städa och innan jag färdar det hela genom att göra så att den vita porslinsbussen blänker vackert hade jag bara en liten fundering. Det hela började med ett telefonsatal i vecka.

- Chaa!
- Hallå, är du hemma? för då kommer jag upp till dig snart....i badbyxor!


Vad svarar man på det? Jag har underliga vänner...

Mackie är inte som han borde...

Fick precis ett samtal från en viss Mr.M. Berättade att jag städade och för tillfället ansåg att det var sjukt mycket itressantare än att plugga. Varpå han börjar flina hysteriskt och säger att han börjar tänka på låten Qeen - I want to break free. Fick uppmaningar uder garv att jag borde kolla in videon efter samtalets slut.  And so I did. Slutfundering? Mackie är inte riktigt  som han borde. Men vi skyller lite på att det är fredag.


I do as they say...kinda'

Igår sa läkare till mig att det inte var något direkt fel på mig, mer än att halsen var röd och svullen och att jag antagligen hade fått ett virus som inte vill ge med sig riktigt. Men alltså inget farligt direkt. Sjävlklart sa hon till mig att jag kanske skulle ta det lite lungt 2-3 dagar. Dock så har jag inte rört på mig på 4 dagar så helt enligt hennes rekommendationer så gick jag en runda i morse....och hamnade på gymmet. Men jag körde typ hälften så mycket som jag brukar. Kände att kroppen var seg, men det var sjukt skönt att få röra på fläsket lite. Lite bittert när man varit riktigt duktig med maten den här veckan, så har man inte velat träna. Ja,ja, det blir nog bra.

Bara för att jag är uttråkad




My album cover.


1 - Go to "wikipedia." Hit "random"
or click
http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations"
or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on "explore the last seven days"
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Now do up yer album...MSPAINT is fine!

5 - Challange your friends!


Antar att jag utmanar Nea, Jenny, Emelie och resten som känner sig manade, haha.

Det blir tufft

Då var man uppe igen. Nu inbillar jag mig igen att halse är bättre än när jag la mig igår, fastän jag lovade mig själv att ringa till campushälsan. Låt oss säga att jag är rätt trött, nej, SJUKT trött på att hosta. Vill kunna träna riktigt.

För övrigt så har jag föreläsning idag. Och inte vilken föreläsing som helst. Den är 6 timmar. Jag kommer dö. Dock sa han att vi antagligen inte kommer utnyttja hela tiden, men ändå. Bah! 13-19 blir tufft. Sen blir det spexträning.


New Frill

Idag fick håret åka av. Ny salong och allt. Alltid lite läskigt när man byter frisör, eftersom man inte riktigt vet vad man ska förvänta sig. Jag blev dock nöjd och glas. Kunde kanske varit lite kortare i nacke,  men det kan ma ju alltid kirra själv i värsta fall. Känns som huvudet är typ ett kilo lättare. To much hair. Men så får man skylla sig själv också när man inte klippt sig på 4 månader...


Kan jag få sova?

Uppenbarligen inte. Snacka om att jag har gått back to basics. Känner mig som när jag var 10 bast och vaknade typ halv åtta om mornarna. Tror inte jag har sovit längre än till 9.30 på ett tag. Annars ligger jag runt 8 snåret varje dag känns det som. Trevligt när man vill ha lite sovmorgon? INTE.

Igår skickade jag sms typ hela kvällen. Jävligt många sms. Ett tag fick jag 3 samtidigt. Tur att man inte betalar för dom. För tillfället är jag fruktansvärt glad över mitt abonnemangsbyte faktiskt. Annars hade det blivit lite dyrt.