Well this is it

Usch va jag har varit onyttig idag, fymejfymejfymej. Kanske fest imon, kanske inte, Ida verkade dock angelägen om att jag skulle komma. Lät som hon hade nåt fuffens för sig. Jag orkar inte se ut såhär. Urk. Dessutom skulle jag vilja ha et jobb så man kunde få lite extrapengar. Det hade varit mumsfillibibblan.

Dagens

Göra: Träna småttingar, lämna tillbaka film, slappa
Gjort: Ätit äppelpaj och kollat på date movie och herkules.
Kläder: Mina fyndjeans (stolt eller vad), sen ska vi bara hitta något tillbehör också!
Humör: På topp, sett göttiga filmer och dessutom lov.
Tv: Prisonbreak, nån mer film kanske?
Citat: Diggar precis som Emelie Skrik och Panik i Herkules...

- Han kommer vara SÅ sur när han kommer upp därifrån!
- OM han kommer upp därifrån!
- OM...om är bra...

Förlåt, jag tappade min kölapp älskling...

Förlåt, jag tappade min kölapp älskling...

Förlåt, jag tappade min kölapp älskling...

Då var det söndag, aah, ljuva söndag. Eller nej vänta, något är fel här va? Ja, självklart, det är ju lov, och det är helt enormt skönt att inte ha den vanliga söndagsdepressionen. Sen är det bara 6 veckor kvar till jullov. ÅH, fan va jag längtar till julen. Mys. Tyvärr så har man ingen att dela den med, i år igen. Även om jag förra året lovad mig själv att inte vara utestängd i kylan nästa jul. Precis som året innan det, och precis som året innan det också. Det blir som en ond cirkel.

Förlåt, jag tappade kölappen älskling, så känns det just nu. Och jag undrar varför det inte blev vi från början. Vi är så lika, känns det som. Tyvärr får jag aldrig dela livet med dig i alla fall. På något konstigt sätt slutar det alltid med att vi hamnar nära varandra. Tyvärr, för det är alltid precis så nära, att jag missar dig med mina fingertoppar. Det är då jag bara vill glömma dig, så är det alltid, och jag lyckas. Men s fort vi träffas igen, känner jag något, som jag inte brukar känna. Det är då jag står där igen, famlar i mörkret, vetandes att dina varma andetag finns vid min sida. Men i jul får jag åter stå på fel sida av dörren älskling. Du är inne i värmen, medan jag står utanför dörren och väntar på att du ska öppna.

This is one hell of a life I'm living. Jag är grymt osäker. Jag förlorar hellre än att våga vinna. Det är som om jag är rädd för vad priset ska bli. Därför vågar jag inte vinna. men ajg vill våga, jag vill vara den du vill, men jag är rädd att jag inte kommer vara det. Idag sa du något som du aldrig sagt innan, men jag vet verkligen inte om det var meningen. Du ville kanske bara vara snäll. Men aldrig förr har jag känt mig så nära, det är nästan så ajg kan ta på det. men samtidigt har jag aldrig heller kännt mig så långt borta.

Det är som om jag står i kö, men så fort det är min tur, så upptäcker jag att jag tappat min lapp, och får börja längst bak igen. Jag vågar inte hålla kvar mid min plats i kön.

Rör inte min banan!

Då var det lördag igen. Tiden går, och jag har ätit för mycket godis som vanligt. Har dock gått en runda, men det lär inte räcka. Ska ut och springa imorgon, så jag hoppas vädret blir finfint. Försöker leva bättre, men man får ta lite i taget för att inte göra en så drastisk förändring. Så det blir nog bra.

Någon hade kommeterat mitt tidigare inlägg, om att insidan räknas, och att det yttre inte är så viktigt. Nej jag vet, mne för att jag helt ska kunna acceptera mina inre förmågor behövs ett yttre för att backa upp det. Det låter säkert jävligt ytligt, men jag vill må bra inte bara psykiskt, utan fysiskt också.

Har träffat Tilda den här veckan, och inte mindre än tre gånger t.o.m. Vi kom fram till att det måste vara mer än på ett halvår i vanliga fall. Igår skulle hon shoppa, "tyvärr" slutade det med att kom hem mett ett par jeans och en randig väst. Idag var det dock dags igen, och den här gången var det hon som gick hem med två tröjor. Men hon var jättefin i dom! Tyvärr fanns ingen sådan svart klänning som jag tyckte hon skulle ha, haha.

Dagens citat:

- Fredrik! rör inte min banan!

"fritidsaktivitet"

Fy fan va gott! Tränat hårt nu två timmar. Riktigt skönt, och vann faktiskt ett set över Gryth, gasnka stolt faktiskt, haha. Han missade dock en del, så det var nog mest tur från min sida. Men annars var der bra spel och bra drag. Hade dessutom innan träningen en diskussion med några ajg inte nämner namnet på, haha. Dom ansåg inte att badminton räknades som sport, endast som en "fritidsaktivitet" eftersom man stog stilla för mycket och dessutom inte behövde så mycket koncentration. JO pyttsan. Vissa har fastnat i trädgårdsstadiet. hehe.

Måste ju bara lägga till hur duktiga jag och Madestam var idag på naturkunskapen. Vi skrev nästan tre sidor om försurning i mark och övergödning i sjöar. Vi kände oss sjukt effektiva och funderar på att fortsätta så under det stora arbetet, så vi slipper sitta hemma och jobba. Grymt skönt.

Nu ska jag kolla på helt hysteriskt och sen sova. Imorgon är det lov, wie!


Fys är mys för fläsket

Min nya filosofi, fys är mys för fläsket. Jag vil vekrligen tappa vikt till studenten, eller bli smalare, eller muskulösare. Jag skiter i vilket sålänge som jag blir av med min feta mage! Så nu blir det springa nån extra dag i veckan också. Det blir fint. Måste bara ta tag i maten också!

Träning snart. Det är härligt att få jobba lite. Tyvärr blir det väl inget redigt superjobba idag eftersom dom ska spela serien i helen. Blir nog ganska mycket spelträning om jag tror rätt. Men det funkar. Sålänge som jag får en jobbig match att sätta tänderna i!

Because she's my friend.

Because she's my friend.

Because she's my friend...

Tilda var här i lördes! Det var bara några timmar, men ändå. Man blir alltid så otroligt glad när man är med henne. Snart har vi känt varandra i 3 år, även om det känns som hela livet. Konstigt nog träffades vi genom lunarstorm, eller ja, hon träffade Jonas genom lunarstorm. Sen fick jag hänga på på ett bananskal! Första gången vi träffade henne tog vi tåget till Ronneby och våldgästade lite. Det var kul, haha, eller hur Tilda?
Det var då som jag fick mitt första intryck av Hennes pappa:

- Och vad går du då?
- SP
- ööh?
-Samhällsprogrammet.
- Och vad fan blir man på det?

Att Jonas gick el var helt klart mer godkänt. Efter den gången har vi varit med om mycket tillsammans. Vi har gått skrivarkurs tillsammans, vi har sett på idol tillsammans, vi har gjort narr av hennes lillasyrra och jag har dessutom hört hennes mamma skrika ätthjärna så högt i mobilen att det hördes över hela stenhagen. För det var den gången hon glömde en nyckel, och hamnade utelåst. Då fick hon sova hemma hos mig, och det var gulligt när hon hela tiden frågade om min brorsa skulle komma hem. Men hon klarade sig, för han kom aldrig hem, haha.

Även om vi haft våra up's and down's som alla andra, så är hon en otroligt bra vän som amn kan snacka om allt med. Så fort man träffar henne blir man sådära glad. Hon är sådär mysigt blyg och jävligt trevlig. Med lätt porrig humor, även om hon inte vågar erkänna det själv. För det måste man ha om man ska klara mer än 10 minuter i samma rum som mig. Dessutom är hon jävligt kass på att fuska i poker...

Never leave me!

Bära eller brista

Japp, nu orkar jag fan inte mer. Har läst igenom allt sisådär 5-6 ggr, men allt bara blurrar, eller nja, nästan allt, men det räcker för att man ska bli orolig. SKa läsa igenom engelska pappret en gång med. Fan jag ORKAR inte. Jag vill bara att morgondagen ska vara över...

Räknade ut lite högskole poäng innan och så. Får ha typ 2 VG så ligger jag på 19.0. Big chance säger jag bara. Får vara glad om jag hamnar på 18. om det blir som jag tror så kommer jag hamna på typ 17.9. Lär behöva så högt jag kan få för att komma in på grafisk design och kommunikation.

Balders den 4:e, haha, geek jag vet, men vafan. Trött på lorden säger jag bara. Kan va kul att bara komma iväg nån stans.

Bpugg, lpugg och åter plugg...

FYFAN, jag är så jävla trött på plugg. Allting ska ligga samtidigt också! Har muntlig + skriftlig redovisning i engelska, sen prov i int.ekonomi. Jaaaa, umma kardemumma, jag kan inte vänta. Jag är så trött på allt. Satt och drömde mig bort mot norrköping och grafisk design och kommunikation. Om jag nu ens kommer in. Verkade vara eftertraktat. Vill ju inte plugga direkt. Men det hade vart gött med egen lya.


Jaja får se om jag överlever morgondagen. Wish me luck. Inte för att det kommer hjälpa, I'm already fucked.


Dagens

Låt: Five for fighting - All I know
Göra: Plugga, har dock läst klart educating Rita. Grymt rolig. SKa se Djävulen bär prada ikväll. kul!
Tv-titt: 8 simple rules, One tree hill
Klädsel: Mysbyxor och t-shirt. Såklart! Det är söndag.
Citat: Från Educating Rita, som dessutom ger klockrena kommentarer rakt igenom.
Frank förklarar för Rita skillnaden mellan tragedi i literaturens värld, och tragedi i verkliga världen.
Frank - Rita, a woman's hair being reduced to an inch of stubber, or - or the sort of thing you read in the paper that's reported as being tragic, 'Man killed by falling tree', is NOT a tragedy!
Rita - Well it is for the poor sod under the tree...


Educating Rita är verkligen något att rekomendera! Men läs den på engelska, annars får man inte med den härliga engelskan som hon snackar. Klockrena och grymt dumma kommentarer rakt igenom. Har garvat som en gnu, och dessutom haft ett leende på läpparna rakt igenom hela boken. Eller ja, bok, det är ett manus man läser, eftersom det är ett drama egentligen.


15 minuter

Tills idol börjar. Jäss, kvällens höjdpunkt!
Ibland funderar jag på varför jag ens har en blogg. För ingen verkar läsa den ändå. Aldrig några kommentarer eller så. That sucks...


Jag vet inte, det kanske är för att jag inte skriver om mode, eller kändisar, eller något annat heller för den delen. Absolut inga samhällsproblem eller debatartiklar. Jag skriver bara om mig. SÅ det kanske inte finns mycket att kommentera. Jaja...


Freitaaak

Så var det fredag igen. Tänk att det kan vara så underbat skönt varje jäkla gång! Sitter här å chillar, lyssnar på lite msuik. Och dessutom sett på entertainment now med massa dissade kändisar. Sjukt mycket ironi i det programmet alltså. Ikväll är det idol med som gäller! Rock och allt, det lär bli gött. Markus lär äga alla känns det som. Jag är ju inte så jäkla glad i Snäckan. Men han gör nog bra ifrån sig eftersom han är rocker. Fick dock inte riktigt ihop det där med att vara troende och rocker på samma gån`g? Känns inte som om den livsstilen funkar. Men vad vet jag. Det kanske går skitbra!

Varför kan man inte sjunga? jag skulle så gärna vilja kunna sjunga. Jag är inte helt fucking tondöv, men liksom sjunga på riktigt. Det hade varit riktigt nice. Jag hade viljat kunna spela nåt instrument också. Men tyvärr har jag noll tålamod, haha. Piano och gitarr, inte helt fel inte. Fast som sagt, då aksnke man skulle sjunga också. Känns lite kässt att kunna spela men inte sjunga. Men ajg antar att man inte kan få allt.

Såhär på fredagen får det bli en klassisk dagens:


Låt: Gavin DeGraw - I don't want to be

Göra: Slappa och se på idol

Klädsel: Svarta jeans, svart piké och min bruna lyle & Scott tröja

Humör: Trött, men ganska glad, det är helg för fan!

TV-Titt: Entertainment now och Idol

Citat: - Ulf ger inga IG-varningar......eller gör han det?


Blame it on the boogie

Diggar verkligen den låten starkt! Sitter här på en vanlig sketen tisdag och funderar lite över livets värdsligheter. Hur mycket jag skulle vilja vara smal till studenten, hur jag verkligen inte orkar plugga mer nu, vad jag ska göra efter skolan, hur jag ska göra det jag vill efter skolan osv. Jag vet att jag är ensam om mina tankar om livet efter studenten, och inte minst om mina tankar om att vara trött på skolan.

Satt och smådrömde idag, och kom fram till att jag verkligen inte tycker något är roligt längre. Bli inte rädda nu, för självklart har jag kul med mina vänner och all sådan shit. Men inget i skolan är verkligen roligt, inte ens det minsta intressant. Ibland kunde man ju faktiskt överleva på grund av att man fick skriva en trevlig novell ibland, ta lite bilder, eller kanske måla en vacker bild. Men nej, nej. Nu har man bara tråkiga ämnen, och den här engelskan förstår jag mig inte på! varför valde jag engelska C. Fick för övrigt mitt första G i engelska i världshistorien. Känns grymt bittert, och på nåt konstigt sätt verkar jag tro att detta ska fortsätta på grund av min trötthet. Men det sjukaste var att jag var grymt nöjd med arbetet. Men jag hade tydligen missförståt allt. Blä på henne. Usch.

Förra året hade jag Foto och bild. Det var en grymt skön avslappning. Nu undrar säkert varför jag i helvete inte spridde ut skiten lite. Jo det hade jag självklart gjort, om det inte vart för att jag bara läser C kurser på individuella och valbara, vilket betyder att jag var tvungen att läsa B först. Alltså suger det mesta. Men efter jul har jag blivit av med typ 4 50 poängare, och börjar bara en ny, vilket betyder grymt mycket mer ledig tid. Hoppas på att livet kommer tillbaka lite då, för just nu är jag så trött på allt. Vill verkligen inte ha ett VG år, vill kunna fortsätta som innan.

Jag fattar att allt blir svårare, och jag verkar inte vilja förstå det. Men jag har ofta haft ganska lätt för saker. Så när jag helt plötsligt måste kämpa riktigt för något så tappar jag bara orken. Jag menar inte att jag aldrig behövet jobba för det, för det har jag, men nu blir det så mycket att jag inte orkar längre. Jag bli besviken på mig själv och inte alls nöjd. Det som är bittert är att det ofta sprider sig, så att man tröttnar på annat också.


Festifesti

Festifesti
 

We look amazing tonight darling...


Jaha, då var det fradag igen! Det är grymt skönt, eftersom de här varit en fullständigt, förjälig, helvetesvecka! Två inlämningar, ett prov och en muntlig redovisning. Det vill säga utöver alla de andra läxorna som man självklart har! Jaja, idag har man då haft geografiprov som gick förhållandevis bra, får jag väl lov att säga. Det var klimat och sånt shit, trodde verkligen att det skulle vara svårare än det var.

Men nu är det över och ikväll är det endast PARTY på hög nivå som gäller. Först drar vi till Micka och festar hos henne. Efter det är det så klart Lorden som gäller, för mycket shaky och en del tequila. (hoppas jag). Enligt många olika källor lär det bli mycket folk ikväll, speciellt 88:or, vilket inte är särskilt fel alls. Köpt presen har jag gjort också, det blev snygg. Min egen lilla kreation, haha. Hoppas Micka blir glad. Köpt en present till mig själv också! en grå kofta. Den är fiiin. Den köpte jag för pengarna som jag växlade tillbaka från Prag-resan. För där nere hittade jag inget speciellt ajg ville ha. Och förresten fick jag nya MQ poäng, inte helt fel alltså!

Ida fick vi med till Puben också, göttans, göttans. Hon som inte skulle med först, haha den kinkisen. Men nuså är hon med. Tyvärr kommer inte Dennis ner, vilket är tråkigt. Men vi får festa när han frisknar till. Jonas kommer inte heller, tråkigt, för han har jag inte festat med på skitlänge! Men det får väl bli samtidigt som Dennis kommer ner då. Men Mikke ska med, och alla andra också för den delen. hehe.

Måste bara lägga till det här från tjuvlyssnat:

(Två pandatjejer 18+ står vid ett falafelstånd och pratar.)
Pandatjej 1 (till tant som går förbi): HEEEJ TANTEN!
Tanten: Men HEJ lilla vän! (Kramar om pandatjejen) Vill du ha en till mat? Här har du lite kontanter! (Ger pandatjej en 50-lapp och går iväg.)
(Pandatjej 1 står och ser chockad ut).
Pandatjej 2: KÄNDE du henne?
Pandatjej 1: Nä, jävla psykotant, hon ba kramade mig. Shit man bli ju helt hypat scared.
Pandatjej 2: Men varför hälsade du då?
Pandatjej 1: Det var rösterna...

sjukt roligt. haha!

slutligen skulle jag bara skriva att Prag var helt jävla Fucking Amazing! Dit ska jag igen, det lovar jag och svär och allt sådant. Men orkar tyvärr inte skriva allt som hände och så. Men det får ni säkert höra i framtiden. Förresten är jag och Micka grymt snygga på bilden! :D