Då var man fast igen

Plugg, plugg. På torsdag är det tenta. Allt kändes väldigt bra, men så hamnar man i paniken igen. Ena stunden känns det som om man kan en massa, och andra stunden så vill man bara slita av sig typ allt hår man har på skallen, Dessutom klippte jag mig i veckan, så det finns inte så mycket hå att slita i. Men ja, ja. Det ska nog gå det här också. Man vill så jäkla gärna sätta den här sista tentan och känna att man har första året i Växjö bakom sig, utan några omtentor. Jag säger bara: Ta i trä!

Sjukt dålig bloggare

Jag vet, men det bara blir så. Meningen med den här är väl egentligen att folk ska kunna hålla koll på vad man har för sig när man inte är "hemma". Men av någon konstig anledning så brukar det mest bli bloggande när jag faktiskt är "hemma". Om ni undrar vad "hemma" är så är det numer Karlshamn. Hemma är här, i min lägenhet, i Växjö.

Hur som helst känns det jävligt skumt att man ska ta sitt pick och pack tillbaka till old K-town och lämna livet här för nästan tre månader. Tre månader! fatta sjukt, nu när man nästan bott här i ett år, nära inpå kompisar som man umgås med varjde dag. Nu kommer man inte se dom på aplänge. Kommer kännas skumt.

Vårigt

Även om det kanske inte är så varmt som man kunde önska så har ändå solen lyst i helgen. Sjukt skönt när man är lite ledig, eftersom arbetet är praktiskt taget färdigt, om man bortser från bilderna jag ska försöka fixa imorgon. Passade på att ta lite soliga bilder igår när jag var ut,  nu när jag ändå har brorsans kamera på låns. Idag blev det dessutom gratisfika på torget. Tydligen var det något svenskt rekord som skulle slås. Att 2600 personer skulle ha fikat på samma ställe idag. Vet ite hur det gickt, men gratis är gott.




Kickermöte

Första steget mot nollningen ska tas ikväll. Det blir kickermöte där alla grupper kommer att delta. Har ju redan fått reda på mi grupp som verkar riktigt nice. Alla kom fram och hälsade snäll i lördags ute på Sivans. Så det ska nog bli en alldles utomordentligt trevlig vecka. Nu måste vi bara komma på ett roligt tema som gör att man syns lite. Sen vankas det innebandy efteråt. Röra på fläsket. Niiiiiiice.


Semestern är över

Dags att försöka gå tillbaka till verkligheten. Eller egentligen gjorde man väl det i måndags, men nu börjar plugget igen. En kurs kvar, en tenta kvar (förhoppningsvis!). Ska försöka vara igång från början så att man orkar hela vägen ut. Hade varit skönt att lämna Växjö om en månad och veta att man inte har något efter sig.

De 4-5 dagarna där jag absolut inte behövde göra någonting var helt underbara. Jag har inte varit så avslappnad sedan man var hemma i julas. Vi grillade, man tränade, solade och chillade. Vädret kunde dessutom inte varit bättre. Snacka om livet på en pinne. Lite festligheter klämdes in också i och med valborg, när hela tufvanängen fylldes med studenter. Dessutom kom familjen hit och firade min födelsedag i helgen. Lite bilder ifrån veckan syns nedan.
 
Den nya kursen verkar intressant. Blev väl lite smockad av verkligheten i måndags av vår bästa föreläsning hittills. En kvinna som gått i Växjö på marknadsföringsprogramet. Dragit till USA och läst grafik och jobbar sedan dess där borta som fotograf/illustratör. Lät sjukt nice. Dock vet man att vägen inte alltid är helt rak. Dock tror ja gatt jag kommer göa något liknande som henne. Att när man är färdig här med sina grunder så ska jag nog läsa till grafiken, för att kunna jobba på ett mer konentrerat företag där man har fler arbetsuppgifter som går ihop. Men vi får se hur det går. Jag har två år kvar.