Feeling blue

Feeling blue

Feeling a bit blue today?


Jaha då var det frdag kväll igen. Höll precis på att skriva att om två veckor är det studentfestandes på G, men sen kom jag på att det minssann och dar är på torsdagen! Men, men ibland är man lite schnurrig!
Dagen har varit gasnka slapp. Jag skrev klart mitt filosofiarbete. Jag är inte nöjd, men det får duga, för jag orkar verkligen inte mer nu. Vet att jag kommer gräma mig som fan om jag inte får mvg i filosofi (precis som när det gäller alla andra ämnen) men har ju redan fått två glädjande och oväntade besked den här veckan. Så vem fan orkar bry sig? *räcker upp en hand*

Tog lite bilder idag på eftermiddagen. Jag vet inte om mitt själförtroende börjar komma tillbaka, men jag tycker att bilderna blev ganska bra. Men det brukar ju bli så. Så länge jag själv får bestämma hur de ska se ut så är jag nöjd. Ingen annan får ta bilder på mig. Förutom något proffs kanske. Lekte lite med bilderna i PS, har på tok för mycket finnar för att våga visa det publikt (vilket jag ifs ändå gör varenda eviga dag) men det ser alltid värre ut på bild. Tack var blixthelvettet. Men har man inte den så blir ju bilderna skit ändå. Fan va jag vill ha en profskamera! Drömma kan man ju alltid.

De två små turturduvorna är i Göteborg
. fyfan va avis jag är. Jag vill bara komma iväg någon stans. Orka Karlshamn, här finns verkligen ingenting alls (d.v.s när man cruisat affärerna sisådär 10 ggr på en vecka). Skor finns här iaf inte, om man inte vill ha exakt sånna som alla andra har, eller fula skor. Så det är ju bara att välja. Nej, men gött att få komma iväg någon stans då. Blev ganska festsugen ikväll med, såg flera studenter. Avis som fan på allt och alla känner jag. Vill ta studenten, men ändå inte, haha. Det är skrämmande vad konstig jag är idag. Fast jag är konstig för det mesta. Så det så. That's me ;)

Moulin Rouge

75803-1175803-1075803-12

Moulin Rouge


Nu funkar äntligen bloggen igen. Den har varit helt konstig på min dator. Allt har gått himlans segt och så. Men men, nu är allt okej igen! Då kan jag ju berätta lite om helgen, som stog i festandets tecken. Jag, Micke, Ida och Becka hjälpte nämligen till på JCI:s 20 års jubileum. Det var Moulin rouge tema, som man ser på bilderna ovan. Det var i vilket fall som helst skitkul! Jag hoppas att vi får göra om det någon annan gång. Den 2:a Juni blir det "efterfest". Det blir nog skoj. Haha, mer drinkar. Vi är heta på att blanda sånt.

Jag kan ju ta lite om skolan också, som har legat i något av ett chockens spår i veckan. Det började med att Leif drog mig åt sidan för att berätta att jag får mvg i gympa. Lycklig som fan blev jag, och förvånad. "Positiv, alltid glad, och ett föredöme för andra". Jag kan inte säga att jag blev ledsen av dessa ord. Idag blev det inte mycket bättre, när jag gick till Sofie för att få reda på matte nationella. Hon skrämde upp mig när hon sa att hon "inte bestämt mitt betyg riktigt". Sen visda det sig att jag bara var ett ynka vg poäng från mvg på np Ma B. Jag kan ju nämna att jag satt som ett frågetecken, och undrade om det verkligen var mitt prov som hon rättat! Men jo, sedet var det. Stolt som fan är jag nu i alla fall.

Nu på kvällen såg jag ES3:s konsert för tredje gången. Jag kan ju bara säga att det var den bästa av dem alla. Det var lite nya låtar som de inte spelat innan. Göttans, söta bruds å allt! Nu har man långhelg framför sig. Tyvärr blir det massa plugg, så att jag blir klar till nästa vecka. Sen är typ skolan slut. Det är bara för skönt! Skulle vara coolt om man lyckades få det där lilla stipendiet med, som en i varje klass tydligen får. Häftigt, säger jag bara. Dom lär dock bara gå på betygen, och även om jag har bra, så tror jag det finns värre människor i min klass. Hoppsan, sånt kan livet vara ibland.

Kärlek och sånt då? Joda, det ligger kvar på samma dåliga nivå som innan. Det känns ganska pissigt, med tanke på att man inte har nåt ragg inför sommaren, och inte är jag tillräckligt het för att gå på stranden och spänna mig heller. Snarare tvärt om. Fläka på hemmaplan får det nog bli. Fast först är det som sagt jobbet som gäller. Fyra veckor, hoppas dom går snabbt, så är man klar sen. Haha! Skål parabol!

75803-9

75803-9


Stress, stress...

Usch, det känns helt plötsligt som skolan är övermäktig. Har hur mycket som helst till nästa vecka och jag kommer inte ha en minut till övers i helgen. Man mår ju iaf lite bättre när man ser alla snygga modeller å tv, haha! Det var nån Victorias secret sak, många söta bruds. Tänker härma emelie nu, sno hennes frågor. Har man tråkigt så har man.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Sedan pratade styrelseledamötena med varandra en stund"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min bokhylla
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Victorias Secret runwayshow, haha, hett, jag vet ;)
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.58 (22.55 var rätt)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Kollar på tv, snart sova...tror jag...
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Spelade fossingboll med alla dampiga badmintonfriends.
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Gamla blogginlägg på lunar, pathetic, I tell you.
8. Vad har du på dig?
morgonrock och fleecefilt om det räknas?
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Skumt var det, kommer knappt ihåg.
10. När skrattade du senast?
På forbollen, när jag stämplade Jenny, förlåt *skäms* :P
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Massa fina foton som min pappa tagit.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
JA! Jenny utan tandställning! Sweet! :D
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Det är lika fjolligt som det verkar, haha, ingen orkar förmodligen läsa...
14. Vilken var den senaste film du såg?
Typ Zorro 2, somnade i mittenpartiet, men kom igen i slutet.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En massa skit som jag inte behöver! sätta in på panken, räntar är mumma!
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är inte den man tror när man ser mig.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Gaaah, makt gör mig rädd...
18. Tycker du om att dansa?
Oja! ska det vara inför publik kan dock en del alkohol behöva tillsättas!
19. George Bush?
B(usch)?
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Helt klart! skulle vilja flytta till Paris och lära mig franska. Coolt.
21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Du är försenad, Nu missade jag tiden för min brazilian wax, helvete!"

Kiss me Once

Kiss me twice, c'mon pretty baby, kiss me deadly. *Sjunger* Haha, jag har verkligen fått pippi på alla låtar från musikalen. De är faktiskt riktigt bra, vissa åtminstonde. Andra hade behövt lite mer fart i sig. Just nu spelas deadly kiss, dock inte av Lita Ford, utan Reel Big Fish. Lite såhär reagge vs. pop vs. punk version av låten. Bra är den iaf.

Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls. Legat inne eftersom pollenhalterna är så höga. Gick ut 20 minuter och höll på att nysa ut hjärnan när jag kom in, usch. Blåste gjorde det också, då blev det verkligen inte bättre. Men tror jag ska gå en liten runda om en stund, för här blir det minsann inte värre framåt natten, snarare tvärt om. Måste bara ha tag i min kära granne och rådgivare, så att hon kan skriva på min och Anges verksamhetsberättelse. Den ska lämnas in imorgon. Så får jag väl börja på det nya arbetet antar jag. hmmm...

Jag längtar verkligen till sommaren. Även om alla gullepar skuttar fram såhär i försommarvärmen som jag skrev om igår. Men längtar gör jag. Jag hoppas att den här sommaren blir som 2003. Det är konstigt, att en sommar kan sätta sig så enormt i skallen på en. Visserligen var det faktiskt bara de sista veckorna som var så speciella, men ändå. Det var sådär underbart varmt, och man badade varje dag. Jag och jonas hittade tillbaka till varann. Det låter skumt, men vi hade inte umgåtts på sådär ett halvår. Undra varför. Anyway, det var en bra sommar. Gessles skiva Mazarin gick på högvarv i stereon och alla känslor kom på en och samma gång. Haha, där var jag allt vitsig. Bara för det ska jag lyssna på den nu. Ciao folks.

Cum on feel the noize

Dålig stil, av mig alltså. Inte bloggat på flera dagar. Men jag har haft så mycket att göra att jag helt enkelt glömde bort den. Fy mig! Men jag antar att man har så mycket att tänka på såhär i försommartider. Härom dagen skrev jag om hur bra allting är med sommaren, och hur skönt allt är. Tyvärr hade jag glömt bort alla par som gullar med varann på klipporna, som tar nattliga promenader hand i hand. Alla de där paren som ser ut som om dom vore "ment to be". Det tär på en. Dom skämtar om att dom ska skaffa mig en flickvän. Om att dom ska lägga ut mig på blocket. Yay. Allt blir så mycket bättre då.

Så här långt har helgen sett ut som följande: Fredagskvällen gick till Nea och Mikke. Mikke tyade inte med sin mösspåtagning, så vi satte oss vid strandpromenaden med en engångsgrill, några värmeljus och lite godis. Det var mys. Fast för dom var det nog mysigast. Dom såg så gulliga ut, ihopkrupna tillsammans under min blåa fillt. Jag hade ingen att krypa ihop med. Synd, men jag är van vid kylan nu.
Idag har jag gått på stan med Johan och Becka, jag handlade inget, för jag tyar inte lägga ut några pengar för tillfället. Däremot tog vi en clubsandwitch på Siesta. Därefter skulle dom till glassbåten, jag var strong nog att stå emot glassen, så jag gick hem och sov en stund. Därefter tog jag mig ut på en joggingrunda, 4 km, inte mycket, men jag antar att det fick duga.

Nu har jag, som vanligt, krängt i mig massa godis så jag har ont i magen. Förlåt för att jag alltid låter så deprimerande, men det blir lätt så på lördagskvällarna. Förlåt. Självklart förstörde jag med godiset min joggingrunda, och min lilla promenad. Men det får väl gå. Mikke sa, att hans mamma sagt, att det där naturläkemedlet "Cuur" verkade fungera. Det ska förbättra ämnesomsättningen om man vill gå ner i vikt. Jag funderar på att testa. "Det är inte menat för folk i så ung ålder" sa Mikke. My ass att det är, jag vill testa ändå. Jag börjar bli desperat. Mamma ramlar ner i vikt som en elefant släppt från ett flygplan. Men hon är ju duktig och kan stå emot alla frestelser och så med. Scheise.

Livet vore så mycket enklare om man vore någon annan. I guess. Alla har ju sina problem, men jag tror ingen skulle vilja vara jag. För att låta lite mer självsäker så hade säkert någon viljat ha lite av min personlighet, och mina "estetiska sidor" men mer finns det inte att hämta tyvärr. Går jag ner i vikt, och blir lite muskulösare och så, kanske det finns en större chans, men jag har inga större förväntningar. Min rädsla för ett skitliv är lika stor i vilket fall som helst.

When night falls

75803-8

When night falls

Det är helt sjukt härligt att det forfarande är lite ljus kvar vid 22.00. Tänk, om bara några veckor är det ljust ända till 23.00 Helt sjukt gött! Var ute och gick en runda innan. Även om det inte var lika varmt som igår så var det väldigt härligt. Man såg hur alla träd var på väg att slå ut, all grönska är på väg. JA ÄNTLIGEN! Nu är det bara eken som ska komma igång med, så känns sommaren riktigt nära. Men då ska man ifs börjsa sommarjobba. Men det är ju första perioden, så jag är ganska glad. Hörde förresten nån säga att han skulle jobba på oljehamnen också. Vet ju dock inte om det är samma period eller så.

Eftermiddagen spenderades med freaky-mikke. Konstigt nog hamnade vi på badhuset av någon konstig anledning. Jag lovades att få simma en kilometer (40 längder). Efter 4 längder tröttnade blåsfisken Åkesson. Kul! *host*. Sen röjde vi lite, men sedan var det tydligen dags för bara motionssim. Men inte ens då fick jag fortsätta, NEJ, då skulle vi ha vatten-fys! Vilka påfund. Men sen sprang han upp på toa, så då simmade jag 6 längder till. Sen blev det lite bastu, sen stack vi hem. Förhoppningsvis gav det något, haha. Dock vägde jag mig också, inte allt för upplyftande. Neråt ska det gå, hej och hå.

Pretty in pink

Nej, jag är inte pretty in pink om det är det ni tror. Men musikalen vi ska kolla på idag heter så. Jag hoppas den är bra. Äh, vem bryr sig, vi slipper havla svenskan och matten iaf. Har gjort nationellt i Engelska, läs och hör. Det var svårare än vanligt. Eller så pressade jag mig bara lite mer än vanligt. Det brukar ju vara så. Shiet man. Det gick väl hyffsat ändå hoppas jag. Nu är jag klar med alla nationella, i engelska iaf. Det är gött. Nästa som gäller är matte, nästa fredag. Man kan ju hoppas att det går vägen. Matten har ju inte gått helt bra det här året. Usch!

Läste något hemskt igår. Nu kommer ni freaka ut, haha. Mischa Barton kanske ska sluta i the O.C! Hon har tydligen gjort allt för att bli sparkad. Fan, manusförfattarna funderar på att ta dö på Marissa genom en drogöverdos. Vafaaaan, lägg ner serien innan den spårar ur. För det gör alla bra serier förr eller senare. Tror jag ska köpa O.C säsongerna, så har man något att göra under regninga sommardagar. hehe.

Det känns lite tattigt att stå och blogga i skolan. Men det är 40 minuter kvar tills jag börjar. Matte, usch. Men bara en stund, sen är det dagsför musikal som sagt. Usch, en blivande student sprang förbi precis. Inte för att jag har något emot treor, men jävla vad avundsjuk jag är. Själv har man ett år kvar med projektarbete och sånt. Det är bittert. Även om studenten är något man längtar efter så är det även en viss osäkerhet. Det är då man måste ta tag i sitt liv, börja utbilda sig, eller jobba. Jag vill jobba lite så man får ihop lite pengar så att jag kan sticka iväg någonstans. Australien eller USA hade varit asgött.

Peace out.

75803-7

75803-7

My scattered self


I'm so tired of being here, Suppressed by all my childish fears. And if you have to leave, I wish that you would just leave. Cause your presence still lingers here. And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal, This pain is just too real. There's just too much that time can not erase.

When you cried, I'd wipe away all of your tears, When you'd scream, I'd fight away all of your fears.
And I held your hand through all of these years. But you still have all of me


Började lyssna på My Immortal
av Evanescence. Jag får sånna jobbiga tankar när jag lyssnar på den. När jag var som deppigast lyssnade jag på den hela tiden. Men det är något visst med den. I vilket fall som helst tycker jag att den är skitbra. Iaf om man är lite smånere. Kommer ihåg speciellt en gång hos jonas, han var nere och åt tror jag. Då lyssnade jag på den så jävla högt och låg typ deckad i sängen, lite halvt borta. Skumt, att man får minnen av en låt. Hade dock hellre haft ett trevligare minne.

Den där känslan är så härlig, när man vet att någon bryr sig. Fick den igår. Tack. Inte för att jag menar att ingen bryr sig. Men ibland får man lite extra känsla, och det känns så jävla bra. För någon dag sedan fick jag höra att jag var behöv också, att hon inte visste vad hon skulle göra om jag inte kommit in i hennes liv. Det kändes också bra. Det är sånna saker man inte förstår, förrän någon kastar dom direkt i ansiktet på en. Tack, det är också sådant som behövs. Sådana små stunder gör livet värt att leva.

Imorgon är det skola igen. Och snart är det sommarlov. Jag borde nog skriva klart det lilla arbetet som Leif ville ha. Jag är nästan färdig tror jag. Blir nog inte två sidor som han snackade om, men en och en halv iaf. Jag vill ha VG i gympa. annars blir jag ledsen. FAN, nu börjar jag snacka betyg igen. Jag ska inte bry mig om betyg. Det finns bättre saker i livet! så det så!

För er som inte förstår det, så är bilderna jag lägger ut mina egna. Inte för jag vet om så många läser den här bloggen, för ingen kommenterar och jag kan inte se hur många som varit inne. Jag vill använda foto i mitt framtida arbete tror jag. Det är så jäkla kul. Inte för att jag är så duktig. Men det är kul ändå. Man lär sig på vägen. Dessutom är det ett bra sätt att få ut sina känslor på, precis som när man skriver. Snart är jag uppe i 100 dikter på socker. Men, men. Time to go. Peace out.

Summer's on it's way

75803-6

Summer's on it's way


Igår var det Lördag för er som inte visste det. Haha. Jag och jonas chockades med att upptäcka att Mission impossible 3 gick i Karlshamn dagen efter världspremiären. Det är inget man är van vid. Vanligtvis tar det väl en sådära 4-6 veckor innan filmen kommer hit. Lite folk var det med. Men filmen var göttig. Kan dock inte förstå varför dom ska behöva ha så jävla högt ljud. Men, men, panchisvarning på mig. Sen stack vi hem till Jonas och promenerade vår vanliga runda. Riktigt gött att återse gamla Korpadalen. Det känns fortfarande som hemma för mig, tro det eller ej. Alla minnen finns kvar. Riktigt fint rum hade Jonas fått också, snygga färger å allt. Fick lust att möblera om i mitt rum bara för det, haha.

Tänkte skriva massa här i bloggen igår när jag kom hem. Men jag orkade inte. Så nu kommer jag inte ihåg vad det var jag skulle skriva. Haha, tabbe kan man lungt säga. Mamma och pappa stack till golfbanan i det fina vädret. Jag vill också ut, men jag vet inte vad jag ska göra. Tror min dumma broder har kameran så jag kan inte fota, this SUCKS! Det är så fint ute nu, blommor börjar slå ut, havet är så blått, träden börjar bli gröna. Vilket ifs resulterar i en förjävlig allergi för min del, men det är sånt man får ta! Man får bara käka lite piller, så blir det nog bra.

Det känns verkligen i skolan att det börjar närma sig sommaren. Ganska chilligt (förutom på engelskan). De prov vi har är mestadels nationella, och dom kan man ju inte plugga på ändå. Jag vill verkligen ha MVG i engelska B också. Blir sur om jag inte får det. Hade varit gött med ett tre-bokstavigt betyg i Filosofi med, men vi får väl se hur det går på inlämningen. Jag vet att jag är konstig, att många tycker jag är skum när jag blir missnöjd med ett VG. Men jag kan inte hjälpa det. Höga betyg är som en drog. Har man väl börjat, så blir man missnöjd om man inte når upp till den nivån igen.

Snäll och rara, helt underbara, och deras saga berättas igen *nynnar*. Haha, töntvarning. Vad ska man hitta på idag då, för att inte fastna inne när det är så fint väder? Ja, ja något kommer jag väl förhoppningsvis på. Jag kan inte sitta inne och blogga hela dagen. No, it's time to make my life a little bit more intressting. Write ya later biatches!

Fading like a flower

Fading like a flower

Fading like a flower


Den där bilden tog jag förra sommaren. Den blev ganska fin! På tal om något helt annat så är det lördag idag. Göttans! Ska in till Stan och tönta mig, ska försöka hitta fläcken på min tröja och fråga vad jag ska göra om den inte går bort i tvätten. Dom lär tycka jag är asdum. Menmen, 500 kr är fan mycket pengar så! Ange tyckte jag gjorde rätt så, och mamma blir sur om jag inte går dit. So I guess there's no choice.

Idag är det ett år sedan min kära bror var med i en bilkrock. Inget vi vill minnas egentligen, men bara påpeka. Ta det lungt där ute i trafiken, särskilt om ni har medpassagerare. Somliga verkar ju aldrig lära sig, men jag hoppas att det finns förnuftigt folk där ute också! Även om Johan inte är helt återställd efter olyckan så är han vid gott mod tror jag. Idag är det marinens dag och allt. Men jag tyade inte åka till Karlskrona för att bara se honom marchera ;)

Nä, nu ska jag dra mig in i duschen så att jag kan gå in till stan. Tror jag ska ha min nya fina lacostetröja! Har velat ha en sån hur länge som helst. Snyggt till vita byxor med. Sexy.


75803-3

75803-3

As time goes by...


Fasen alltså. Känns som om det var igår jag tog den där bilden! Fast det var säkert tre månader sedan. Tiden går fort som fan. Snart har man gått två år på Väggaskolan. Stenis är ett minne blott och Korpadalen ska vi inte ens prata om. Fast man blir ju ganska glad av att tänka på det. Alla minnen man har, och alla vänner man faktiskt har kvar, från just den tiden. Angelica, min söta företagspartner. Vill inte ens tänka på vad ajg hade gjort idag om inte du bytt till Väggaskolan. Någon logotyptävling hade jag då inte vunnit! 13 år nu, shiet. Jonas, också 13 år, men kanske inte kompisar så länge. Började nog inte umgås förrän i 5:an, men vad fan gör det. Glad att jag har dig nu iaf! Dennis träffar man ju tyvärr inte så ofta. Men det är kul att man håller kontakten ändå, trots alla milen. Tacka vet jag MSN! Sen märker man ju att kompisar försvinner också. Det känns grymt hemskt faktiskt, och jag vet att jag är usel på att hålla kontakten med vissa. Känner att jag måste ta tag i vissa "vänskapsrelationer" snart.

Man märker att det är fredag. Inte på grund av att man hör fullt folk sjunga nere från strandpromenaden, utan eftersom jag har så mycket att skriva av mig. Jag vet inte varför det alltid kommer så mycket tankar på helgerna. Men jag antar att det är för att man äntligen har tid att slappna av. Det värsta är att det är nu som alla de där tankarna kommer, som man egentligen inte har lust att tänka. Som vanligt sitter man här ensam. Nu menar ajg inte att jag alltid sitter här ensam. Jag brukar trots allt försöka umgås med folk. Men jag syftar på ensamensam. Som olyckligt singel. Jag vill verkligen inte längre. Undra om någon ens orkar läsa så här långt. Jag hoppas att jag skriver tillräckligt bra för att det ska vara någolunda intressant. Inte för mitt liv är särskilt intressant, utan snarare händelselöst. Men det kanske är just därför folk läser. Att trots att mitt liv är ganska tråkigt. Så pågår det faktiskt en hel del upp i min hjärna.

Jag har börjat fundera. (Eller snarare fortsatt fundera) på vad tjejer egentligen vill ha. Jag har fattat att utseenet visst räknas, trots att så många verkar förneka det. Första intrycket är trots allt utseendet. Sen om det gömmer sig världens bästa människa där inne, eller ett psyko, det vet man ju faktiskt inte förrän man umgåtts ett tag. Men sen så är det ju människor som inte ser så mycket ut för världen, som är värsta tjejmagneterna. Hur går det ihop då? Men jag antar att det är självförtroendet. Och mitt är ganska obefintligt, så även på den här punkten är det kört för min del. Sen kommer ju allt det där andra, charm, humor, romantisk, blablabla. Men allt det speglas ju i självförtroendet. Har man inte självförtroendet är man blyg. Är man blyg vågar man inte visa vem man är, och då kommer inte allt det där fram. Hmmm, jag antar att det är dags för en självförtroendeboozt. Men var hittar jag en sån? inte finns det att köpa på ICA iaf.

Svara på telefonen nu då Tilda! Jag vill prata med dig...


As time goes by
I dream away
As time fly by
I say a pray
To get out of my shelf
and find myself
Cus' it's now my turn to play




Freaky Friday

75803-2


Rebecka goes model.

Fredag är det idag. Och vädret är lika jäkla gött som igår. Sjukt härligt faktiskt. Känns verkligen att sommaren är på gång. Snart sommarlov. Eller inte ifs. Först sommarjobb i fyra låånga veckor. Men vad gör man inte för att få pengar. Hehe. Det blev hamnen i år igen. Jäkla gött faktiskt. Man känner ju dom som är där lite nu. Undra om jag får högre lön nu när jag är 18?...

Jag shoppade loss idag. Det blev ganska dyrt. Men snyggt. Det var trots allt födelsedagspengar och presentkort som brändes. Upptäckte dock en liten, nästan obefintlig fläck! på den ena tröjan. Får gå dit och snacka med dom. Snart är även jag och Ange även klara med vårt företag. Så lite extrapengar kommer man ju få. Härligt! Vi hade ju tydligen mer pengar på banken än vad jag trodde. Hoppsan! Då behöver vi kanske inte vara så stressade med att sälja fler par, för att det ska se snyggt ut i vår redovisning.

Kvällen spenderas hemma. Mikke kommer väl hit hoppas jag. Vi kanske får nåt ryck och sticker ut å drar igång en brasa. Då tar man även med sig min gamla skorvliga CD-spelare. Men vi får se vad som händer. Det blev ju festifesti förra veckan, så det blir nog lungt. Imorgon blir det till att leka med Jonas. Ett bra tag sen nu, så jag tyckte det var mer än dags. Kul!

sunny Day

Fysatansinihelvete va varmt å gött det har varit idag!
25 grader i solen hörde jag något om. Tjenamittbena. Från vinter till sommar på en vecka!

Var hos farbror doktorn idag också. Det gick bättre än förväntat. Får svar om drygt en månad
om jag kan få medicinen jag vill ha. Hoppas verkligen det! väntat i 6 år ffs. Men han var trevlig och så. Mycket bra, den förra var en sån bitch, eller en HEbitch blir det då ifs. haha.

Beställt mina glasögon idag me. Tio dagar tar det ungefär. Göttans. Kankse ska beställa
solglasögon me. Sånna slipade som bara jag kan se med, mouahahah ;) Men det vore gött
att kunna ha solglasögon för en gång skull. Funkade ju inte riktigt med linser på sommaren
eftersom jag får allergiryck ibland. Inte bra att ha linser inne då.

Ensamheten har stannat kvar med. Fuck, vill verkligen inte ner i en svacka igen. Kom precis ur en.
18 års dagen å förra helgen fick mig att må så bra! Men sen igår så slog jag dit igen. Men ja,ja
Det går över tills jag gifter mig...OM jag gifter mig. Just nu ser det mörkt ut ...


Kärlek

"I just want to feel, real love"

Fick en vanlig släng av ensamheten idag. Känns som om alla andra har någon, medan ajg får gå utan. Som vanligt. Blir nästan trött på folk som haft nån för inte så längesen och redan klagar. Så sitter jag här som singel för 18 året i rad. Tragiskt, japp.

Visst, man får ju höra ganska ofta att det helt plötsligt händer, när man minst anar det. Men jag börjar tvivla. Jag är ganska trött på vänta. Visst, helt plötsligt händer det, men för min del får det hända snart innan jag...typ..ja. Känns jävligt bittert att vara jag. Varför kan man inte få vara någon annan? Nån snygg, smal, vältränad sak, som dessutom är trevlig och social. Men nä, sån kunde man inte födas. Helvete.

Frågan är var man hittar den där lilla gnistan som får igång en riktigt bra låga. Jag antar att det är frågan om att hitta de där speciella små stunderna i livet då det flammar till. De där små livskickarna som ger bra självförtroende, men var fan hittar man domMin gnista slocknar snart, och det är långt ifrån en brinnande låga. Fan, what a life I'm living.

20 kilos, I mean, how hard can it be? hard? oh boy.

This is me

This is me


So this is me, Fredrik Sandevärn.

Idag har det inte hänt särskilt möet alls! Har haft nationellt i engelska. Det gick väl hyffsat, hoppas jag iaf! Man vet ju aldrig med Anti-Krist. Hon kan ju få för sig saker. Måste sätta mvg på två av tre nationella för att få mitt mvg. Bajs. Tänk om det går skit :/

Var på festmöte innan me, det lär bli perfaaaa, så snygga vi kommer bli, helt sjukt!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, då har Sandevärn en egen blogg me!
Både bilddagbok och blogg. Häftigt ;)