Slapparkväll

Kvällen blev väldans trevlig måste jag säga. Den har spenderats tillsammans med familjen inne hos grannen. Först blev det Thai, tyvärr smakade det inte lika gott som vanligt. Mesigt kryddat. Men man kan inte bli glad varje gång. Sen fick jag och Victor ryck efter maten så vi slängde snabbt ihop en kladdkaka. väldans kladdig blev den, men samtidigt väldigt god, så det gjorde absolut inget alls. Dryck blev det med, så jag är helnöjd med hur hela kvällen blev. Trodde nämligen att det bara skulle bli jag och en godispåse ikväll.

Imorgon blir det upp vid typ halv tio eftersom jag ska träffa Dennis på stan vid 11. Stackars mig som måste se på när han gör av med pengar. Menmen, det är sådant som man får ta ibland. I Augusti kan jag med shoppa en del. Fast jag tänker fan spara.

Ny design

Som ni säkert ser så har jag fixat lite ny design på bloggen. Blev trött på den andra eftersom jag haft den ett rätt bra tag nu. Fredrik goes CMYK säger jag bara. Men vafan. den är häftig för ett tag. Får se om jag kommer på något bättre när jag har mer fantasi i skallen.

Gjorde klart fas B idag på datorn. Hade Rwan bredvid mig så jag fick lite hjälp, haha. Tack så mycket. Tror nog jag hade fått rätt bra ändå, men hon hjälpte mig att fixa till siffrorna. Det är bara så jäkla sjukt tråkigt med teori. Dessutom är frågorna helt konstiga ibland. Jaja, jag blir nog färdig förr eller senare.

Little miss sunshine

Lagom skum film för min smak. Många hade nog spytt på den men jag måste säga att jag ändå gillade den. Den var delvis sjukt djup samtidig som den handlade om ytlighet. Jag måste nog dock säga att jag satt med ett litet leende på läpparna genom hela filmen. I början trodde jag inte att jag skulle orka se klart den, men när den väl kom igång så var det rätt svårt att dra sig. Så för er som gillar lite halvskumma filmer, this was defenetly something for you.

Träningen var helt okej. Lite seg bara. Dessutom kom ju Sjöberg också. Sjukt kul att se honom där efter alla dessa USA-månader. Lång hade han blivit och biffat sig. Jäklart vad man förändras ändå, fastän att man inte riktigt tänker på det. För övrigt fick jag en cool seniors t-shirt i försenad studentpresent. Bilder kommer senare. Tack igen!

Nu ska jag dock sova. Imorgon är det körskolan som gäller igen. fixade fas A idag, får se hur bra fas B går.

The last kiss

Såg den filmen idag. Trodde det skulle vara mer komedi än vad det var. Var kanske ingen höjdare, inte i min smak iaf. Kan ifs berott på att mina förväntningar var åt helt fel håll, främst på grund av att en av huvudrollerna spelades av Zach Raff som spelar Dr. Dorian i Scrubs. Men, men. I alla fall så innehöll filmen en massa bra musik som jag försöker hitta. Tyvärr har det inte gått så bra. Men Coldplay - Warning sign hittade jag såklart. riktigt mysig låt.


Typ översvämmning

Eftermiddagen har varit sjukt lustig. Ena stunden strålande sol, sen helt plötsligt så öppnade sig himlen och det började regna och åska som fan. Det blev typ översvämning här nere för det kom så mycket vatten att brunnen inte klarade av det. Tog lite bilder på det. För övrigt så kom en feteblixt som lyste upp och sen kom en smäll så jag trodde jag skulle hoppa av stolen. Undra var blixten slog ned?

Annars idag har jag varit på körskolan för att ta tag i mina körkortsstudier. Gjorde färdigt sista pärmen och alla vägmärkestester, så nu kan jag börja på datorn. Känns skönt att man kommit någonstans. Så jävla tråkigt är det bara.

Kvällen har spenderats hemma hos Alle tillsammans med Wennstig och Nea. Kollade på Epic Movie som ajg väntat som fan på att se. Tyvärr sög den rätt rejält, bortsett från vissa ljuspunkter. Men ingen höjdare direkt. Dessutom var alla rätt sega, men det är sånt man får ta såhär i arbetstider. Det är bara jag som typ...chillar runt. Det var rätt skoj när jag lekte barbapappa iaf, enda tills johan kom med sina mindre trevliga kommentarer om påsar, haha.


Hot Fuzz

Ja jävlar. Jag såg precis färdigt filmen Hot Fuzz. Kan ju inte säga att den var som jag förväntade mig. Jag trodde den skulle vara sjuk, men ärligt talat, SÅ SJUK? Som Alle sa, sista halvtimmen var nog något av det mest flippade jag någonsin sett. När man trodde filmen nått sin freak-peak så blev det, ja precis, värre. Dock har jag nog inte garvat så mycket för mig själv på länge. Vetifan om jag ska ska rekomendera den eller inte. Jo, se den, för hittar ni något sjukare så lovar jag att betala psykologhjälpen.

image429


Lycka

Lyckan är stor eftersom...

...JAG HAR FÅTT JOBB TILL HÖSTEN!

Resedagboken

Sitter åter igen som helt fastklistrad vid resedagboken. Har återfått min gamla dröm om att få komma iväg till USA. De återuppväcktes i och med jobbsökandet. Dock har jag inte fått något jobbsamtal än. Vi får se när det kommer. man vill ju inte hoppas allt för mycket. Det är bara sjukt härligt (och avundsjukt) att sitta och läsa om alla som dragit fingrarna ur och verkligen gett sig av. All credit till dom måste jag säga. Det är säkert ett minne för livet.

Satt i och med ämnet även och kollade lite på ams och hamnde inte helt konstigt nog på utlandsjobben. Mest au piar som gällde, vilket inte är så konstigt. Hittade ågot som verkade vara rätt perfekt. Nårra med en son på typ 8 bast som diggade musik och bild. Hade ju varit helt perfa för en annan. Menmen, vi får se vad som händer.

På tal om USA så har jag även hört att allas vår Mr. American kommer hem idag. Får väl se om man får se honom på träningen under den närmaste tiden. Fett många frågor har man ju!

Heroes

Såg precis klart på sista avsnittet av Heroes. Lagom bra slut ändå, sen såg jag dock att dom ska fortsätta med en säsong två. Blö. Måste dom förstöra alla bra serier? Det suger när dom aldrig tar slut för att de tjänar mycket pengar på dem, sen när publiken sviker så läggs allt ner genom nåt skitfult slut. Se bara på the OC. De hade kunnat avsluta det snyggt och prydligt, även om serien redan flippat en del, men nej, de skulle fortsätta, och allt slutade med att de fick avsluta efter halva sista säsongen bara för att publiken svek. Ja jäklar. Ibland kan man ju fråga sig vad smo är viktigast. Att göra något riktigt bra eller att göra så mycket pengar som det bara går.

image428

Duktig

Idag har jag faktiskt varit rätt duktig måste jag säga. Fick något skumt ryck och gick inget mindre än två pormenader. Dryga 6 km per gång, nån timme tog det per prommenix. så man kan väl inte klaga på motionsinsatsen idag inte. Synd bara att man ätit chips idag igen. Äh, bättre med promenaden än ingen alls.

Hjälpte ange med att fösöka sätta ihop två bilder till en igår. Vet itne om det blev så väldans bra. Man ser att dom är ihopaklippta, men vafasen. hyffsat blev det iaf, Vet inte om jag hade kunnat göra det så mycket snyggare med mina självlärda PS-kunskaper. På tal om det. undra om jag får veta om jag fått jobbet imorgon?


Josie and the pussycats

När jag kom hem igår insåg jag att den filmen gick på tv. Tyvärr drog jag på tv:n så sent att ajg bara hann se slutet. Diggade den rätt möet när jag gick i nian eller något. Musiken är rätt skön faktiskt, och det finns en hel del fula skämt. Så jag rotade fram den och kollade på hela filmen medan regent ändå föll. Nu är det dock sjukt varmt. Skumt väder.

image424



Fler Stadebilder

Det blev tydligen jag som skulle dra ihop allas bilder ifrån Stade, så jag fick Jans skiva av Alle. Där fanns ytterligare ltie trevliga bilder att delge. Hehe.



Filmkväll

Då blev man rätt ockuperad ikväll också. Det blev en tur ut på landet hos Jimmy där det först blev kubbspel (och vårt lag vann med 2-0, varav en blev en nollning av dom andra, haha). Sen kolade vi på Happy Feet. Skuuuum film. Inte min smak riktigt, men vi snackade rätt ycket under filmens gång, så det kanske var därför. Dessutom såg vi sedan hela Eurotrip och en bit av Not another teen movie. Fullt upp helt enkelt.

Mådde typ piss i början. Mådde inte så dåligt i morse, utan det slog till mot eftermiddagen. Inte blev det bättre att åka på små landsvägar. Jaja, det försvann under kubbspelet så det var inte så farligt. Sen blev jag sjukt hungrig, vilket gjorde att man frossade i chips/grönsaker och dipp. Dipp är sjukt underskattat, fett, men underskattat.

Imon åker nårra av brudsen till Rodhos. Hoppas ni får riktigt kul tjejer och gör inget dumt. Hehe.

Jag vill också utomlands!

Midsommmardagen

Wöj, det är fint väder idag. Bättre än igår i vilket fall som helst. Det var faktiskt lite roligare att vakna idag, jämfört med igår. Dock är man ju lite seg men det är sånt man får räkna med. Tror jag ska ta en prommenix eller något för att rensa skallen ett tag och sen tar man en välförtjänt dusch. Det blir gött. sen får vi väl se vad som händer under dagen/kvällen. Man vill ju hitta på nåt nu när folk inte jobbar. Även om man är ledig under veckorna så är det rätt trist när man är ensam om det.

Måste åter igen nämna hur trevligt det var igår. Satt och snackade sjukt seriöst med Elin, sjöng Hallelujah med Martin som påstod att jag kunde hålla tonen, hjälpte Nea att städa osv. I vilket fall smo helst så var det jäkligt lyckat (Förutom Määts flitastek kanske).

Midsommar

Ja då var man hemma efter midsommarfirandet. Härregud, jag har nte vairt så onykter på länge. Fattar dessutom inte var det kom igfrån. Kroppen kasnke har avvänjt sig sen studenten eller något. Jaja, vem fan bryr sig, trevligt var det iaf. Mätt så in i helvete är jag också. KLänns som jag inte gjort nåt annat än att kränga. GFast jag och Alle gick hem så man har väl gjort av med en del.  Vet inte vvadhan tyckte, men jag tyckte det var sjukt najs. Lite luft och lite motion skadar aldrig. Dessutom snackade vi som fan hela vägen, både seriöst och oseriöst. Så tiden försvann som ingenting. Men det kanske bara var jag.

Glad midsommar på er alla, igen. Oregning sådan för det har fan slutat regna. Hoppas ni alla har haft minst lika kul som jag. För då har ni haft jävligt roligt. Puss.

Det öser ner

Å det regnar och regnar. Idag är det midsommar. en typsik svensk midsommar. Men vafan, vi överlever nog tror jag. Tur att vi har någonstans att vara. Hoppas dock lite på uppehåll, hade varit sjukt gött att promenera hem sen ikväll/natt. Men vi får se vad vädret tillåter. Man kan ju inte alltid lita på det. Speciellt inte idag.

Har marinerat köttet till ikväll. dumpade lunchen, eller ja, snarare sena lunchen. Tyckte att jag klarade mig bra till ikväll. Nu börjar jag dock bli hungrig igen, haha. Jaja, får väl ta en macka eller en frukt eller något så jag överlever. Kanska någon jordgubbe också.

Hur som helst, glad midsommar i regnet!

Tabbe

Kvällens fetaste tabbe. Jag vill bara gå och dö.

skjut mig...

*uppdate*

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Men sen blir allt bara precis som man ville från början. Man vill bara ha ut något som man inte vågar säga. Frågan är varför man inte bara säger det direkt och sedan tar diskussionen. Jag behöver inte längre skjutas (bara lite för att jag är så enormt dum i huvudet som går bakvägen). Det finns dom där ute med sån otroligt stor förståelse som man inte trodde fanns. Det är skönt att veta, att du finns, att ni finns. Tack för att ni fångar mig när jag faller ni i dumhetens hål. Jag har dåligt samvete fortfarande, och det är inte mer än rätt.

I vilket fall som helst så vill jag bara säga en sak. Jag vill laga rostbiff, och det ska tamejfan vara kvickt.

Tröttadagen

Jag sov sjukt kasst inatt. Fast det hade tydligen hela familjen gjort, så jag var inte ensam. Jag tror dock min dliga sömn mest berodde på att jag skulle på intervjun. vet inte riktigt varför jag var så nervös, för det gick väldigt bra. alla var jättetrevliga och jag fick gå runt och kolla lite på vad dom gjorde och så. Får besked på måndag förhoppningsvis. Det blir spännande. Mycket nytt att lära sig, men det blir det väl var man än börjar som ny.

Ringt runt hela eftermiddagen för att få tag på bollar. Men det löste sig nu. Det var bra. Så slipper jag komma till träningen med endast 5 badmintonbollar i näven. Det hade var snyggt!

Vilken Harry Potterfigur är du?

Jag gjorde testet som Emelie bloggade om. Nämligen vilken person i Harry Potter som man är. Jag blev rätt nöjd ändå. En blandning mellan Harry och Dumbledore. Jag tycker faktiskt texten stämmer rätt bra på mig själv ändå.

image411

Tanning

Idag har jag solat. Jag känner mig jäkligt duktig för jag brukar inte sola. Dessvärre verkade det itne som det hände så mycket. Men som Emelie sa, man brukar inte märka något sjäv. Fast jag blir ändå bara röd, så vem fan bryr sig.

Tog en prommenix med Jenny innan. Det var skönt. Vädret var perfekt och sällskapet självklart inget att klaga på. Vi snackade om allt möjligt, jobb och sånt. Vad vi skulle göra med en massa pengar, haha. Konstigt nog blev det typ glasögon och sånt shit. Ja jäklar va skumt det kan bli ibland.

Jag börjar bli sjukt nervös nu. Tänk om. Nej tänk om inte, tänk bara om inte. Det blir bäst så.

Flipp på allt tekniskt

Jag har flippat allvarligt på typ allt tekiskt det senaste dygnet. Min mp3 har varit konstig smo inte ville funka med rogrammet på datorn, vilket gjorde att jag fick rensa hela skiten. Min mobil har något allvarligt problem, igen, men bara ibland. Död åt den. Dessutom dog internetet igår också. Död åt allt tekiskt för tillfället.

Nu ska jag fan ut och sola. Med tanke på den blå himlen så kan man nog åtminstonde lita på solen för tillfället.

Studentbilder

Idag fick vi hem mina studentbilder. Det fanns flera bra bland dom måste jag säga. Hade varit kul att se ännu fler. Men man kan ju inte få alla. Tog ett kort på korten, bara för att visa lite. Hehe.


Stone Sour - Trough glass

Ibland hittar man mysig musik utan att det ens är meningen. Det är trevligt. Flippade nämligen på min mp3 efter tyskland. Den ville inte funka med programmet på datorn, vilket resulterade i att jag fick rensa hela mp3 helvetet och börja om från scratch. När jag satt och kollade igenom hela listan så dök den här låten upp. Nåt brorsan tydligen lyssnat på som jag totalt missat. Jag kommer inte ihåg om det var så att sångaren även är sångare i slipknot. Men det är inget vi ska lita på för jag har säkert blandat ihop allt. Men vem bryr sig. Låten är bra.

 

Bilder från Stade





Här är lite bilder från Staderesan. som vanligt finns det väl närmare en miljon av dom. Så fler kommer gå att hitta på min  bilddagbok.

SpongeFreddie Cheezypants

Ja, det blev mitt nya vackra smeknamn idag. Jag är sjukt solt över det. Varför det blev just så kom jag och Jenny fram till. Nämligen att jag är så mjuk och go att krama och dessutom är jag lite lagom cheezy. Dessutom ska jag öppna en ny psykologwebbtjänst. Farbror Freddies Fundersamma Funderingar. Vackert, vackert.

Faktiskt suttit och snackat med min kära tysk större delen av kvällen. Väldans trevligt. Jag lärde honom fjortis. Tyvärr fattade han nog inte riktigt vad betydde för han skrev fjortis istället för hej då. Så jag örklarade för honom och då blev det hej då istället. Så han skulle kalla några tjejer i sin klass för fjortis imorgon. Haha. Jag älskar språk. Komasaufen är mitt nya favoritord på tyska. För övrigt ägde min tysk. alla diggar honom, han var glad heela tiden. Var man något fundersam så kom han springande med sitt tanställningssmile, så var man helt plösligt lycklig igen. Nu börjar jag förstå varför vissa tjejer gillar tanställningskillar! Haha!

Varför är jag så fruktansvärt dålig på att vara irriterad/sur på människor? Jag vet inte om det är alla leenden och skratt som jag har mött som gör att det inte går. Åhw...jag kommer dö i en depression av överlycklighet! Me need words, me don't need speculations. Som sagt nya psykologiwebbtjänsten var det.

Det blev en hel del flippsägningar ikväll under konversationen med jenny:

- Ja, då kan han och jag slabbedaska tillsammans.

- Säg till när du är inne!

Makes me wonder

Låten som Jenny ska ha sen. Älskar den för övrigt. Den säger så mycket. Tycker jag.

I still don't have the reason
And you don?t have the time
And it really makes me wonder
If I ever gave a fuck about you

Give me something to believe in
Cause I don?t believe in you anymore
Anymore
I wonder if it even makes a difference to try
(Yeah)
So this is goodbye

Home again

Då var man hemma från Tyskland igen. Det har varit en otroligt rolig resa som jag har haft lyckan att få genomför för tredje gången i mitt liv. Jag hoppas verkligen att jag kommer få fortsätta i flera år till framöver bara för att det är så jäkla kul. orkar inte skriva om allt som gjort. Men jag kan dra det lite snabbt. Vi kickade ASS, eftersom vi vann med 15-5 i landskampen. Numer kan halva Stade huvud, axlar knä och tår. Jag tänker slå ihjäl nästa person som spelar låten fågeln roger i en buss igen. Roggan är oslagen mästare på hinkgolf. Tyskar har sjukt dålig festivalmusiksmak.

And since I showed Jannic my blogg, I have to write a bit in english just to say that it was very nice to stay with you. Your whole family was very kind to me, and it made my stay exellent. Hopefully I'll see you next year here in Sweden.



Förresten...

Jag har typ arbetsintervju nästa torsdag.

Coolt.

Trött, Tröttare, Fredrik

Jag tror jag somnar snart. Och ändå har jag inte ens börjat packa än. Stabilt säger jag bara. Men det ordnar sig. Har varit ute i Torstarp och käkat lite mer mat. Det finns dock fortfarande hur mycket som helst kvar, så jag vet åtminstonde vad jag kommer äta till matsäck imorgon på bussen.

Dessutom tog jag hem alla presenter. Frågan är bara, var fan gör man av...skiten? Här gäller det att leta utrymme kan jag bara säga. För egen lägenhet har jag ju inte som jag kan skuffa undan det i. Men, men. Det ska nog bli bra ändå tror jag. Förr eller senare.

image389

Sjung om studenten lyckliga dar!

Då var det över. Nu är man student och allt gick så fort att jag inte riktigt hann med. Det var åter igen en av de roligaste dagarna i mitt liv. tror dock inte det slog balen riktigt, men ändå. Det var så sjukt härligt när man sprang ut och gapade för full hals. Även det gick fort, lie för fort. tror det var meningen att vi skulle sjunga ett tag till. Menmen, lite svårt att ändra nu. Sen letade jag som fan, men hittade tillslut min skylt och blev övervälld av blommor. Tur man har stark nacke! haha.

Festen var också bra. God mat och trevligt folk. En hel del presenter, trevliga sådana också. Sen var det utgång som gällde. Det var sjukt roligt och det var sjukt tråkigt att dom bara hade öppet till ett. tycker fan dom kunde skaffat något specialtilstånd för en kväll iaf. Sen hade vi inget att göra efter det, så jag, Jenny, Alle, Emelie och Erik drev runt på stan till 3 eller något. Lite bittert, men vafan gör man. Vi får väl ha efterstudentenfest, haha.

Sov bara några timmar. Det var så varmt när jag vaknade att jag kunde dö. Så jag gick upp. Blir till att sova middag sen, men även äta resterna av all maten. GOTT! Upp för hämtning av betygen om nån timme. Måste in till stan med och köpa tysklandspresent.

Lite fina kommentarer i min mössa:

"Du ska DÖÖ mannen!!"
"Fortsätt vara smart"
"Freddie is da gangsta shit!"
"Glöm aldrig Kajsas rullstolssnusk"
"Lycka till *Passfotosmile*"




Vemod

Nu börjar den där känslan komma. Visst, det ska bli så jäkla skönt att slippa skolan. Men samtidigt sprider sig ett vemod i min kropp som verkligen inte går att beskriva. Var uppe på skolan för att tömma det sista ur mitt skåp och det var precis när jag stände dörren som jag bara kände. Fan, det här är sista gången jag står här och drar igen skåpet med en smäll. Det var itne längre med en lättnadens suck som man drog igen skåpet. Det var med någon form av sorg. Så jag drog upp skåpet igen och skrev ett litet meddelande.

Fredrik was here!
Ha 3 trevliga år och ta väl hand om skåpet.
 //Fredrik S 110607


Det är säkert sjukt cheezy, men för första gången på jättelänge, har jag börjat känna att det verkligen är slut nu. Gymnasietiden är slut. 3:an har än sålänge varit den roligaste tiden i mitt liv. så många nya människor man har träffat, och så många nya kompisar man har fått. Det känns därför konstigt att man ska lämna allt nu. nu är allt är så jäkla bra. Förhoppningsvis så försvinner väl inte vännerna än på ett tag. Men ändå. Det känns hemskt. Tragikomiskt på något sätt.

image376

Närbildsknappen

Jag såg en liten stackars bärfis som jag ville fota. Som vanligt klagade jag på kamerans makro när brorsan plötsligt utbröt:

- Du måste trycka på närbildsknappen!
- Vilken närbildsknapp?
*brorsan trycker på knappen*
- Den som gör att du kan ta snygga närbilder såklart!
-....Jasså...den...knappen....


Varje dag lär man sig något nytt. Synd bara att det skulle ta sisådär 3 år innan ajg hittade närbildsknappen. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Tyvärr vägrade bärfishelvetet att sitta stilla, så han blev suddig ändå. Bittert.


Sommarlunch

Eftersom det är en hel förberedelser på G så orkade vi inte laga någon riktig middag. Istället köpte vi melon, jordgubbar och banan som vi blandade ihop med lite yogurt. Sen käkade vi lite glass till efterrätt. Måste säga att det är sånt jag älskar med sommaren. Fräscht och gott. Ikväll ska jag och Johan laga broccoli och skinkpaj eftersom Farmor, Farfar och Farbror kommer.

image372


And the night turned out well

Måste säga att kvällen slutade sjukt oväntat trevligt, efter att jag först trott att jag skulle sitta hemma själv och tråka. Istället hörde jag mig för, och fick veta att folket skulle ut och röja, eller bara snacka lite. En full och glad Emelie mötte upp mig, så vi fixade dricka och snackade skit, och stack sedan ner för att möta hennes föräldrar på Hotellet. Fick mig en öl och snackade skit medans Erik, Lizze, Oscar och Clifford ramlade in.

Efter det satt vi på bönan, drack ltie och snackade en massa. Kvällen slutade allså sjukt trevligt. Det var lagom, eftersom jag inte tyade gå ut, men samtidigt ville göra något. Helt i min smak när vädret är så bra som det är. Ärligt talat så tror jag inte att jag träffat så mycket (nytt) folk som de senaste veckorna. Helt sjukt.

Äsch

Ingen höjdardag. Känner mig helt jäkla off idag. Ingen lust alls att cykelfesta måste jag säga. Hade bara velat chilla, suttit på stranden och snacka skit och dricka nån cider. Känner att jag inte alls har lusten till att typ rulla mig i skit å hålla på. Ibland känner jag mig bara så jävla tråkig.

Nea och alle ska ner till SRF och se Hinder. När man kollade i tidningen idag var det tråkigt att man itne såg Aerosmith. Menmen, sånt är livet. Händer säkert inte något idag då, men vafan gör man. Snart student iaf. yay!

Pirates yoho!

Igår hände det inte mycket alls. Därav det dåliga bloggandet. Det var lite klassträff med champagnefrukostplanering. Det gick väldans bra och det ska nog bli prima. Frallor, jordgubbar och picniquande blir mys innan kyrkan.

På kvällen var jag hemma hos Lizze med Jenny, Erik och Elin. Dom höll på att fixa kläder för dagens cykelfest utan cykel. Dom skulle nämligen vara pirater, och dom var sjukt seriösa. Men roligt var det. Jag fick dessutom sy Jennys byxor. Dom blev faktiskt rätt heta, haha. Snyggaste synen för kvälenvar när Elin stog med rumpan mot spegeln när hon skulle försöka måla blod på baken på sig själv.

Vet inte själv om jag ska vara med ännu. Men jag har fortfarande tid att bestämma mig. Förkylningen är ite bra ännu heller. Hostar som en gnu ibland. Bläää.


Båtrace

Idag har man inte gjort ett piss. Finns ju inget kvar att göra i skolan, mer än att städa skåpet, men jag tror jag gör det imorgon eftersom vi ändå ska träffas med klassen och göra upp planen för utsparksdagen.

För övrigt så var det idag båtrace. Något som studenterna gör varje år (utom förra året, fråga mig inte varför?). I alla fall så var flottarna ungefär lika dana som sist jag såg det. Men några hade varit sjukt seriösa och gjort riktigt coola flottar som dom kunde ro fram istället för att paddla. Dock van typ NV/tekniklaget på grund av sin snabba flotte. Vivle la France!

Nu ikväll var jag bara på ett tränarmöte, sen stack jag ner med alle till näsviken, där massa folk satt och piplade och snackade skit i värmen. Det var riktigt härligt, och jag måste säga at det är första gången ajg varit sugen på öl. Men det känns bara sjukt somrigt. Avslutade med att grilla med Nickie och Ida, för när jag tog en tur tillbaka till Snäckan så verkade det som mina känningar försvunnit. så jag drog hem.

Här är lite bilder från dagen. La in rätt många. Men jag tog en hel del, så jag lägger in fler på
bilddagboken som vanligt så fort jag orkar. Förövrigt så ramlar det nog dit ytterligare några från balen som jag luskat till mig.




Massa bilder!

Bilderna från gårdagen bara strömmar in.  Som vanligt är jag sneeky och lägger in på min egen bilddagbok också. Men checka för fasen emelies bilddagbok och lizzes pixbox också. Vi kanske inte har samma prioriteringar . Hehe.




Balen - ÜBERNAJS!

Så, här kommer ett inlägg tillägnat gårdagen. Alla förstår väl redan att det handlar om balen. Måste säga att det är sjukt tråkigt att allt redan är över, men fy fan va roligt jag hade along the way så att säga.

Dagen började med att man mådde allmänt piss på grund av en viss förkylning. Det blev dock bättre under dagen, även om det kunde varit bättre. I alla fall så sket man i vilket när det var dags för att åka iväg och hämta Sandra som jag gick med. efter lite felkörningar så hittade vi i alla fall dit, och pappa tog oss säkert till balen.

Väl efter det så minglade vi en massa, eftersom fotograferingarna var rätt försenade. Men det var hlt okej, förutom att ryggen och fötterna kändes tunga. Haha. Väl upp fick vi iaf skåla, äta jäkligt god mat och dansa hela natten lång. Måste verkligen ge en eloge till Jenny, Emms, Sofie och Emma som gjort balen till verklighet. Det blev som sagt prima balleringa, och det var längesen jag hade SÅ jävla roligt.

Idag är halsen seg, näsan rinner och fötterna ömmar. men det skiter jag i, för det kommer dröja länge innan jag upplever samma sak igen.

Citat från kvällen:

- Jenny! Du sätter stort P i PUDELROCK!


- Min bordsgranne åt precis upp bordsdekorationerna...

- Tryckare är sjukt underskattat!
- Ja, det är mysigt, MELLANSTADIEDISCO IS THE SHIT!


Jag lägger upp lite bilder från minglet, eftersom det är det enda jag har änn så länge. Men mer kommer, jag lovar. Som vanligt finns mer på
bilddagboken.

 

Today is the day

Idag är det dags för balen. Har rätt stora förväntningar och orkar itne direkt bry mig om att jag är förkyl, även om jag säkert låter skitrolig. Menmen. Var precis nere på stan med Alle och hämtade upp blomman till daten. Den var fin tycker jag, hoppas hon tycker det också.

Ska nog försöka sova en stund och se om jag piggnar till lite mer. 3 timmar inatt var ingen höjdare känner jag. Haha. Så vi syns sen folks. Finare än vi någonsin varit! Imon kommer det säkert finnas 100-tals bilder att lägga upp. Fint det.

Förkylningsbekämpning

Den går rätt bra. Verkar inte bli värre än såhär, så ajg antar att det bara är en liten sommarförkylning. Den hade ändå inte behövts nu. Hade varit roligare utan! Sitter här med Ipren, Zovirax, Bafuci och vatten. YAY. Hade ju dck klarat mig utan röjjet på stan och utsparksövningen.

Nej, inte nu!

Ont i halsen och rinnande näsa. Nej, inte nu! Helt fel tidpunk som fan. Visst, det är säkert en kombi med allergin, men ändå. Så en annan knarkar alvedon, käkar frukt, dricker vatten, använder nässpray och slemlösande. För jag tänker då fan inte vara sjuk imorgon. Det gäller att ingripa innan det brutit ut! Dessutom har jag sovit sjukt dåligt. Det gör inte saken bättre. Arghh!

Skum dag

Den här dagen blir bara konstigare och konstigare. Fick precis det här mailet på lunar.

"LunarStorm kommer under hösten att ge ut boken "100 Ord" genom bokförlaget Nicotext, boken kommer att finnas tillgänglig i ordinare bokhandel. Bokens innehåll kommer att bestå av ett antal utvalda "100 Ord"-bidrag som LunarStorms medlemmar skickat in genom funktionen med samma namn de senaste åren. Vi har nu gått igenom en stor mängd bidrag som och ditt bidrag (du kan läsa dina 100 Ord längst ner i mailet om du inte kommer ihåg det) är ett av de ca 300 bidrag som vi skulle vilja använda i boken."

För mig själv,
och alla andra, kommer här en påminnelse om hur mina 100 ord var.

"Dom säger att det är brist på unga skribenter av det manliga könet. Kanske är det på grund av att många killar är rädda för att visa att dom faktiskt har någoting innanför pannbenet. Populära killar visas ofta som lite halvdumma, med snygga muskler och duktig på någon sport. Det är svagt att visa att man faktiskt har ett fungerande intelekt. Kanske bygger det på naturens lag, fysisk styrka gör att man blir ledare i gruppen. Men varför inte visa att man har ett starkt ledarorgan i kroppen? Jag är pluggis och jag skriver, and I'm damn proud of it."

Läskigt sammanträffande

Satt och spelade Betapet, precis som vanligt när jag inte har så mycket annat för mig. Då uppstod denna läskiga situation under spelets gång:

- Jag ser att du heter Sandevärn, Känner du Gunnar Sandevärn?
- Nej, men det är min Farfars bror.
- Jag känner Gunnar och hans frånskilda fru Marie
- Läskigt!
- Jag var gift med Maries Bror.
- Läskiiiigt sammanträffande....

Göteborg och fotbollsskandaler

Mamma och pappa kom hem innan idag från sin weekend i Göteborg. Dom har varit där med Erlandssons och kollat på Mamma Mia och lite sånt. Roligast var dock deras berättelse om gårdagen. De hade suttit på Joe Farellis och ätit och kollat på fotbollen, när man fick se fotbollshulliganen springa ut och slå på dommaren. Plötsligt ubröt damen vid bordet bredvid:

- NÄMMEN KOLLA! Det är ju min arbetskompis man!


Och mycket riktigt, det visade sig att det var hennes arbetskompis man efter några telefonsamtal senare. En dansk boende i Göteborg. Lite lätt komiskt alltså.

Det är så synd...

"Det är så synd att du är så söt, det är så synd att du är så söt."


Från att ha gått från typ hatobjekt så tycker jag nu den här låten är helt okej och rentav übergullig. Stackars mig, jag måste skärpa mig. Men jag skyller på att jag alltid är lite blödigare inpå småtimmarna när jag är hemma själv. Speciellt när jag suttit och snackat seriöst en del. Ja, det skyller vi helt enkelt på.

Bilder från igår

Har nu äntligen fått ta del av bilderna från igår, efter mycket om och men. Det blev rätt många, men tog några av dom. Tänkte lägga upp fler på bilddagboken när jag orkar.




Tzatziki

- Jag hade blivit så tjock och luktat såå illa, men lycklig hade jag tamejfan varit.

Jag om att leva på Tzatziki


Now it's time for gradiation

Sitter här och Alles låt Graduation går på repeat. Man blir sjukt glad av den. Tur att man redan kan hela texten, nördig som man är. Haha. alla måste ha låten. Det är avslutningslåten som gäller. Den och studentsången, hehe. Har ni inte den, så be om den.

hämtade min mobil idag me. Snopen man blev när man kom in, för den hade varit färdig sen typ den 21:a. DVS skitlängesedan. Fast hans kommentar var ändå bäst

- Ja här är den, den har varit färdig sen den 21/5
- Jaha, men ni skulle ju ringa?
*läser på pappret*
- Men han har ringt en gång, men ingen svarade.
- .......


Jaha? varför ringer man inte lite fler gånger då så man fattar att mibolen är färdig? Sjukt irriterande. Jaja, nu har jag iaf fått tillbaka den. Det var tur för jag började tröttna rejält på den gamla skorven.

Gäsp

Tänkte precis klaga på hur sjukt tidigt jag vaknade (9.00). Men jag kom på att Emelie antagligen skulle slå ner mig då, så jag skippar klagandet. ÅH, va skönt med 6 timmars sömn. Nej, men allvarligt, lite trött är man helt klart. Men det går nog över.

Gårdagen var mycket trevlig. Det Blev förfest hos Ida med göttigt folk, sen blev det Lorden. Musiken var bra till en början men sen sket det sig. Men jag hade kul ändå måste jag säga. Jag hängde kvar lite efter dom adra hade gått, eftersom vi hittat Martin och gänget i ett hörn på Lorden. Och eftersom inte Alle kunde gå ut p.g.a migrän så fick man sällskap av J.J på hemvägen för omväxlingsskull. Tyvärr blev vi hyffsat blöta för det ösregnade. Men jag tror vi över levde. Som sagt, tror, jag vet aldrig om han kom hem. Haha.


Partheey

Nu börjar jag bli färdig. Sitter här och tar en grogg, och ska snart in till stan för att träffa Nea, Emms och Wennstig. Sen drar vi till Ida för förfest och sedan är det Lorden som gäller.  Jag är sjukt festsugen. Inte festat på aslänge, men ska inte ha för stora förväntningar för då får man bara tråkigt. Det blir nog dock kul. Diss på fyllebrännbollen på grund av vädret, men det gör mig inte så mycket. För nu äre partheey som gäller!