Imorgon smäller det!

Imorgon går MFP08:as boys night out av stapeln. Det ska bli riktigt roligt. 14 killar från klassen som ska käka middag och partaja. Det lär väl bli så att jag står framför kastrullerna hela dagen. På något sätt får jag väl skylla mig själv, men samtidigt så är det jäkligt kul om det blir lyckat, vilket jag verkligen hoppas. Förhoppningarna på hela arrangemanget är stora. Kommittéen is ready! Ska verkligen itne glömma kameran imorgon.

Men skit också

Idag lyckades jag med det som jag aldrig tänkte lyckas med, på helt fel dag dessutom. Jag stack till gymmet utan mitt band, vilket betyder att jag inte kommer in. Det var som sagt helt fel dag att lyckas på. Jävlig motvind på vägen dit, minusgrader och is på vägen. Varför? Jag som var sjukt sugen på att träna, men när jag kom hem igen orkade jag inte med isande motvind en gång till. Nej, det får bli lite sit-ups och armhävningar här i lägenheten istället, så får det bli ett nytt gymförsök imorgon.

Singstarnight

Då har man varit på singstarkväll. Jag, Per och massa tjejer, haha. Och jag ägde, som bara den. Dessutom var jag spiknykter, som alla andra iofs, men det var roligt ändå. Dessutom bjöd Cissi på ost, kex och frukt. Mumisgt, fast jag var sjukt mätt efter köttbullarna jag gjorde ikväll. Och Johannas chokladmuffins på det fyllde ju magen som fan. Tur att man tränat idag.

Lägenheten

Nu när äntligen gardinerna har kommit upp i min enkla boning så tänkte jag att det var dags för lite bilder från min ungkarlslya. Nu är det bara lite fler tavlor på väggarna som saknas för att den ska kännas fullbordad. Vi väl se om någon på längre avstånd kanske får lust att komma hit och checka upp den på riktigt någon gång i framtiden, hehe. Och nej, det är inte mamma som har inrett mer än lagt upp gardinerna!



Party up

Igår var det lite festligheter på schemat. Jag kan ju inte säga att jag var så fruktansvärt sugen på dagen, men när kvällen närmade sig så kom taggningen sakta men säkert. Så det blev en liten smurfreunion hemma hos Carro och senare Sivans där det var jäkligt mycket folk, vilket betydde ett tjockt dansgolv. Det blev rumskakande hela natten lång som vanligt och senare dumpades faktiskt efterfesten för jag blev så fruktansvärt trött.

Idag är det slappande som gäller, med en liten touch av plugg. tänkte att det är dags att börja läsa kapitlet som vår lärare har gått igenom. Det lär nog bli lite diskuterande med gänget dessutom. Ska man kanske klämma in en promenad också?

Fredrik goes blödig

Så fort jag hör den här låten blir jag blödig av någon konstig anledning. Eller tja, jag vet ju varför jag blir blödig, men jag fattar inte hur jag kan bli det fortfarande. Det kanske är något som aldrig går över. Det är bara sjukt jobbigt när man förknippar något dåligt med något så...fint? Från Pearl Harbour är den i alla fall.


Chiefen har talat

Jag reagerade lite på att Johan petade undan alla grönsaker på Thairestaurangsbesöket.

- Äter du inte grönsaker?
- Jodå, men det finns så många andra godare saker att fylla magen med...

Helt sant! Så skulle jag också vilja tänka.


719 kr

Idag gjorde jag en inhandling som var...rätt....dyr? Men så går det när man inte har handlat på 2 veckor innan man åker hem och är borta en vecka. Så jag antar att det kompenserar resten. Dessutom har man ju äntligen fyllt både skafferi och kyl. Så nu är det bara att välja och vraka bland läckerheterna, haha.

Back in Växjö

Då var man tillbaka i sin lägenhet och man kan börja ta det piano igen. Visst, det är sjukt skönt att få vara "hemma" igen, men samtidigt är man lite orolig i kroppen eftersom man vet att man ska tillbaka igen förr eller senare. Men, men. Det har varit en trevlig vecka även om jag har snytit mig mest. Dock insåg jag hur man tagit både havet och utsikten hemma för givet innan. Det är faktiskt riktigt mysigt att stå och kolla när det stormar. Det er någon form av lugnande känsla.

Igår var Tilda hos mig och vi gjorde mat och kollade på lite film. Vädret var ruggigt och vi satt båda inlindade i varsin filt. Lite snack hanns givetvis med också. vi kom fram till att det var synd att hennes föräldrar inte kom på att skaffa henne ett år tidigare, för då hade vi antagligen hunnit med lite mer resande i våra liv. Mest eftersom jag ville resa, men inte hade någon att resa med, vilket är samma problem för henne nu.

Några av boysen var här uppe ikväll och fixade lite inför vår herrkväll. Nu är invitsen ute, och vi hoppas på att det kommer att bli en trevlig kväll framåt december till. Vi försökte även plugga in mitt gamla supernintento, men ack, det ville sig inte. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. någon som har ett förslag?


Snoreri snorera

Jaha, då ligger man här i sängen igen och fortsätter snorandet på en hög nivå. Det var längesedan jag hade en sådan här genomkörare måste jag säga. Samtidigt som jag inte orkar vara förkyld så är det jävligt skönt att den kom igång riktigt. Har nämligen gått runt och känt mig lite sådära halvt fökyld i säkert en månad, men man har väl haft för mycket att göra för att ens orka bry sig om det. Så några dagar till, sen ska jag nog vara top notch igen och förhoppningsvis ska jag inte behöva känna röken av en förkylning på ett tag.


Massa cred till Per "Pärlan" Adolfsson idag dussutom, eftersom han erbjöd sig att hämta mig på stationen så jag slipper sitta och vänta på bussen till i typ 20-30 minuter. Det ska han få igen, antagligen genom alkohol för av någon konstig anledning så blir det alltid så på Campus?


Jag saknar min TV

Här ligger jag och kan inte somna! Lade mig strax efter tolv och låg bara och skruvade på mig i nästan två timmar så jag startar dator en stund ch hoppas på att jag ska bli lite tröttare. Jag saknar min TV. Innan, eller nsarare annars, kan man bara starta TV:n och smna till den i bakgrunden, men nu är det jävligt tomt på mitt rum.

Jävla förkylning dessutom. Orka åka hem för att bli förklyld. Det är INTE okej. Speciellt när jag helst av allt ville träna och så sket det sig radikalt. Snor är överskattat.

Klippe, klippe håret och det blir så....kort

Aaah, jag känner mig sjukligt skallig. Såhär kort hår hade jag knappt i början av sommaren. Det är helt sjukt. Vi får hoppas att jag vänjer mig. Annars är det väl bara att tänka positivt, det kommer att kännas bra till jul ungefär, och då vill man ju se bra ut. Haha. Dessutom lär jag ju inte behöva klippa mig igen på sisådär 3-4 månader heller. Student, javisst.


Klockren


Dags för ett lyft för ut(åt)seendet

Jag har bestämt mig för att det är dags för nya bågar. Har haft mina nuvarande i snart 2,5 år, vilket betyder att jag börjar tröttna. Dom var jäkligt coola när jag köpte dom, men nu har jag tröttnat och dom har dessutom blivit slitna i metallen, vilket ser lite ofräscht ut. Så när jag nu ändå måste göra linskoll så kan jag köra en rejäl genomkörare synmässigt. Dock kommer det ju kosta lite, ajsombajsom.

Under kommer i alla fall mina favoriter. Testade asmånga bågar i affären och fick med mig inte mindre än 8 hem, but they've been narrowed down to 5. Four more to go. Jag vill ha ett par som jag inte bara har när jag skiter i linserna, utan faktiskt kan tänka mig att ha även under utgång osv. Ska man nu ha glasögon så ska man ju vilja ha dom på sig också. Jag har en favorit som dock kan se lite annorlunda ut för de ska komma i en annan färg om ett tag. Frågan är ju dock vilket par som andra gillar? (lägg märke till att jag vandrar ut längre och längre till vänster för varje bild, haha)



Home sweet home

Då var man hemma i gamla vanliga hederliga Karlshamn. Jag har redan hunnit planera in en fika med Beafen, en träff med Tilda, en förhoppningvis after work och att vara matchledare på lördagens seriespel. Det är sjukt vad man kan lyckas med på så kort tid. Klippa mig ska jag försöka hinna också ja.

Annars känns det sjukt skumt att vara hemma. Man tycker att det borde kännas som vanligt, men det gör det verkligen inte. Man är liksom på besök, man bort inte här längre. Sen blir det ju dock plock i kylen. Fan va skönt att ha fyllt skafferi att bara välja och vraka i. Det är sjukt. Fan va grejer man borde handla egentligen.

Snyggingen själv

Igår var det Halloweenfest som gällde här på Campus. En bra anledning till att få spöka ut sig rejält utan att ha allt för dåligt samvete. Stallarna kanske inte var riktigt lika fullt som vi trodde, men faktum är att om 1/3 av MFP1 går dit, så skiter man i vilket.

Själv var man utklädd till lik. Kom inte på någon bra idé sådär på lördagmorgonen, så det fick bli lite fantasilöst. Hade funderingar på Jokern, men under kvällens lopp insåg jag att det var tur att jag avf'ärdat den idén. Det fanns gott om dom om man säger så. Men när jag stod vid spegeln med kajal och vit färg i hand började idéer spridas i skallen och utloppet blev riktigt nice. Att folk inte hade lust att kolla på mig gjorde att jag insåg att mina sminkkunskaper var hyffsade. Att kvällen dessutom avslutades med "Du var mycket sötare utan smink" gjorde det hela lite bättre. En kommentar som det nog dock var sista gången som man kommer höra från mig är nog "Jag kommer när jag kommer, det beror på hur lång tid det tar att sminka mig".