Badmintoncravings

Sitter här med sjuka badmintoncravings som gör att jag letar febrilt efter någon from av motinsmöjlighet som inte kostar skjortan och halva ärmen. Har inte spelat på ungefär 7 veckor, vilket betyder att jag inte varit ifrån badminton så här länge på kanske 4 år. Det visar verkligen avtryck det gjort. Dock blir det nog inte samma sak utan CBF, men att bara få svinga armen någon gång i veckan hade varit sjukt skönt. Miss it terribly.


Assar-rock-nyårsfest

Igår var det fest som gälldemed Assargänget. Det var inspark för oss nykomlingar i gänget och temat var 80-tals rock, vilket vi gick in för som fan. Vi spexade och slapp omstart, vilket typ var ett under. Och chefredaktören himself fixade risotto med kantareller, som det grillade fläskfile till. sjukt eiöst, oh fruktansvärt gott! Kvällen blev jäkligt lyckad. Och efter lite gitarr och spagetthi och köttbullar på viktors golv med typ 15 andra så vadrade man hem i mörkret. Detta gav väl i sin tur ungefär 3 timmars sömn innan man skulle upp och fixa med det sista inför arbetet.


80s rock

På onsdag är det ju nyårsfest med Assar, med temat 80-tals rock/hårdrock. Jag sökte lite på temat för att få inspiration för hur man ska se ut under kvällen. Något säger mig att det kommer att bli minst sagt intressant. Jag anar att det blir till att tupéra håret som fan, dram fram en scarves (var man nu hittar en sån?), fram med dom röda stuprören (igen), brilljera med pilotsen och kötta i något linne. Det här var nämligen första bilden jag fick upp, nämligen Guns n' Roses.


Fäst

Då sitter man här, halvbakis (ja, bara faktiskt!) och trött som fan efter för lite sömn som vanligt efter att jag druckit. Men det är sådant man får ta. Man lever ju bara en gång. Hehe.

Kvällen började hos Marcus där vi i projektgruppen träffades och käkade god kyckling, ris och ungsbakade grönsaker, som värden himself fixade ihop. Riktigt gott. Självklart blev det en massa snack och en del flumm. Senare ramlade även Viktor in och vi körde lite egenhändigt komponerad musicquiz. Sen vankades det mellanfest, Sivans, och så var vi några som avslutade hemma hos Teresia med väckta klass-/rumskamrater och bulgur med köttfärssås.

På det hela taget riktigt trevlig kväll. Men idag måste jag fasen röra lite på mig lite. Börjar känna mig lite fläskig. Urk. Dessutom vankas det, vad heter det nu igen? Ja just det, plugg, idag igen as usual. Men, men.

A hard work, work

Då var det morgon igen och de första tvättmaskinerna är igång. Snart ska jag försöka få i mig lite frukost och sedan är det dags att dra mitt strå till stacken och försöka skriva klart min del av projektarbetet. Hoppas man kommer igång lite mer i skallen snart för just nu är det mest...grötigt...måste jag säga. Förkylning är bajs.

Sen får man hoppas att Jenns Halmstadsfest blir najs och det är trist att man inte har tid att komma. Party on people!

Assar

Då var man Assarist! Eller tja, jag ska jobba med EHVS-tidningen Assar fick jag eda på nu på kvällen. Trevligt, trevligt måste jag säga. Först kändes det lite nervigt, men nu känns det bara kul. Det verkade som om det uppenbarligen inte gjorde så mycket om jag inte kunde en massa datorprogram redan. Najs.

En smått lay-out-isk dag

Igår fann jag en "rolig" lapp på dörren. "Vi kommer och målar om i din lägenhet imorgon någon gång mellan 7-9". Blir man lycklig eller? För det första så skulle dom höra av sig en vecka innan och för det andra så hade jag sovmorgon idag. För det tredje så kom dom 20 i nio vilket betyder att jag hade kunnat sova typ 1,5 h längre. Jag kommer fan decka på föreläsningen senare.

I eftermiddag ska jag på inervju på Assar som är en av skoltidningarna här på campus. Eller det är ju snarare så att det är EHVS mer seriösa tidning (tror jag). Det ska bli rätt roligt, men jag anmälde mig som både skribent och lay-out intresserad, men jag ska nog säga idag att det lutar mer mot lay-outen eftersom jag är mer erfaren på det biten. eller tja, jag är väl egentligen inte så erfaren där heller, men det verkade inte som det var så viktigt att man var särskilt utbildad, utan mer att man hade ett intresse för det. Jaja, vi får se. Ska kolla lite med PR-gruppen också. Det kan ju vara trevligt att ha något på sitt CV.

Vad dom frågade var dock om jag kunde ta med mig något skrivet eller bildligt som jag var stolt över. Sure! sa jag, men kom direkt efter samtalet på att jag har ny dator, vilket betyder att den är rätt tom på grejer som jag gjort. Bajs. Men jag hittade lite bilder på bloggen som inte var pyttesmå i alla fall, och fixade till. Få se om dom gillar det.


Grattis mormor

Idag fyller min kära mormor 88 bast. Tyvärr kan man ju inte vara hemma och gratta henne, men hon har faktiskt fått ett kort dagen till ära. Hoppas du får en trevlig dag!


In need of camera

Jag behöver verkligen en kamera. Det är så tråkigt att det är så mycket som händer som man vill visa för alla, men det är svårt när man inte har någon kamera, och när mobilkameran dessutom suger. Jag vill visa huset där jag bor, lägenheten som äntligen börjar ta form, festligheter och människor man träffar. Jaja, det kommer väl.

Dagen har varit relativt chill. Min grupp drog in till stan för att käka lunch tillsammans och ta en sväng i lite affärer för att sedan hämta Marcus högtalare. Senare blev det basket, som var riktigt kul, men det märktes att det var ett tag sedan. Efter det blev det en prommenix runt sjön med Andreas som senare även var här och fikade och checkade lite TV. Nu är man rätt seg, och dessutom känns det som jag håller på att bli förkyld. Urk, för jag vill verkligen inte.

Kul kväll igår

Men inte särskilt kul att gå upp idag. Urk. Kände mig onykter fortfarande när jag gick upp för att slänga in tvätt i maskinerna. Nu har jag dock fyllt på med en massa mat, så det känns bättre. Tror det var några från klassen som skulle käka brunch på Sivans idag, men jag har tvättid till 13 så jag hinner inte direkt. Känner mig dessutom inte riktigt fit för att vara social heller, haha. Av någon anledning så tror jag inte att jag är ensam om det...

Plugga är min livsstil, biblioteket är mitt hem

När man skriver på papper om heltidsstudier så menar man verkligen det. Idag började vi med grupparbete vid 9. Lunch vid 12 för att ha föreläsningar mellan 13-17. Hem för middag och sedan bibblan för gruppstudier till nästan 21.30. Dock kändes allt sugigt när man gick från föreläsningarna för att huvudet kändes tungt och som om allt känns övermäktigt för tillfället. Dessutom har jag inte hunnit läsa allt man ska. Men vi gick igenom allt nu på kvällen och insåg att det inte var så många uttryck som vi först trodde. Nu känns det faktiskt som om man kan klara duggan på fredag.

Vad som är kalas är att det är klassfest på kvällen. Fan va najs. Alla lär flippa efter allt jobb den här veckan, vilket kan bli rätt intressant. Haha.


Sleepyhead

Snark säger jag bara. Så jäkla trött, och egentligen borde jag sätta mig och läsa inte mindre än 2 kapitel i bibeln (stavas Kotler). Vet inte vad det är med en idag, men det kanske är gårdagen som tog ut sin rätt. Var jäkligt trött igår när man höll igång från 7 på morgonen till 3 på natten.

Så dagen har inneburit mest chill. Gick ner till Alle en vända för att snacka lite skit, sen tog vi även en runda runt Växjösjön som slutade med lite handling på Willys. Så nu är kylen påfylld också. Eller tja, skafferiet och frysen. Det känns som jag handlar och handlar men kylen är ständigt tom. Udda.

Så nu sitter jag bara här och småsjunger för mig själv och försöker spela lite gitarr. Känns som det snart blir sängen alltså. Men först Kotler...kanske...

Rejected

Nu har jag fått lite ordning. Fast alla pluggarna till ena hyllan fattades. Typiskt, men jag få dom på posten inom d närmaste dagarna. Dessutom tänker jag bo i min säng. Fifaaan va skönt. Fläk.

Igår bestämde vi oss för att festa. köade 1 timme till Sivans, kom inte in för vi hade inte fått våra kårleg. Kunde hämta kontoutdrag men stället var fullt. Så vi drog in till svindyra loft istället. Vi var nog yngst på tället. Dansade lite och drog hem igen för att hitta efterfest. Deckade typ när vi kom hem, så alla drog hem till sig istället. Jag somnade på 2 röda och sov till halv elva, trots alkohol i kroppen, vilket är sjukt olikt mig. Måste vara sängen.

Nämnde jag att jag tänker bo i min säng?


Så kan det gå när...inte torkskåpet sätter igång

Nu är första duggan avklarad och det känns faktiskt hyffsat. Det var några uttryck jag var lite osäker på, men ett G är att hoppas på i alla fall. Hoppas, hoppas, hoppas.

För övrigt skulle jag tvätta för första gången här idag. Kan tillägga att jag inte tvättat allt för ofta hemma, så jag är inte hyperhaj på det. Men själva tvättninge gick felfritt. Det var när torkskåpet tydligen aldrig startade, och torktumlaren bestämde sig för att skåpstorrt endast betydde 15 minuter sm det sket sig. Detta kom jag på allt för sent, vilket resluterade i att min tvätt inte blev så torr som den borde. Så just nu ser min lägenhet ut som en kemtvätt, med kläder upphängt överallt.

Imorgon ska jag till IKEA. Äntligen!

1,5 hour to go

Då är det lite mindre än 1,5 timme tills min första dugga startar. Vaknade i morse och kunde mer än när jag la mig, så det där med att pränta lite precis innan mn lägger sig fungerar hyffsat fortfarande. Trots att jag kan de flesta uttrycken jag pluggat in, som sitter mer eller mindre, så är jag rätt nervös för att det ska skita sig. Men det hoppas jag inte. Ska försöka bara ta det lungt nu en stund och låta alla sjunka.

Headache

Ich habe huvudvärk. Vet inte om det är sockerchocken från godiset, eller det faktum att marknadsföringsuttryck snart rinner ur öronen på mig. Jag antar att det är en kombination. Visst, folk säger att det bara är en dugga, men samtidig så vill man gärna klara den där "bara" duggan. Kommer vara så sjukt skönt när man är klar imorgon. Eller så kommer man ut oh mår asdåligt för man inte kunde ett piss.

Försöker intala mig själv att det bara är 15 fraser, och chansen att jag inte skulle kunna någon av dom, eller inte kunna svara alls på någon av dom är rätt liten, för så här mycket har jag typ aldrig pluggat. Men tanken finns där ändå. Tänk om man inte kan?

Bara för att jag är lite konstig

Vid 23.00 blev jag ashungrig, vilket resulterade i en portion pyttipanna. Inte bra för fläsket. Vid 23.30 tyckte jag att badrummet såg förjävligt ut, vilket resulterade i städning. Jag har typ blivit sjuk i huvudet...

Pluggis

Ursäkta dåligt bloggande, men utan kamera här uppe gör att det mest blir text, vilket är rät trååkigt. Vill ju kunna skriva om livet här uppe, så att folket kan ha koll på vad man sysslar med.

För tillfället pluggar jag som fan inför min första dugga som är på fredag. Idag (förutom 4 timmar föreläsning) har man spenderat 3 timmar i biblioteket för att skapa förståelse om allt. Man är jäkligt nervös för man vill inte kugga första duggan. det är typ 3 kapitel att läsa, plus en massa artiklar och en bok. Det mesta är på vetenskaplig engelska, vilket gör det jobbigare. Allt som allt handlar det om över 200 sidor som ska duggas av på typ 15 slumpvis utvalda uttryck som krävs för att man ska förstå det vi gjort tills nu. Det är alltså sjukt svårt att veta exakt vad man ska plugga på. Dock är allt mer intressant ju djupare man kommer och mer man förstår, så det är llite synd att man har duggan hängande i bakhuvudet hela tiden och stressar.