Detta stönande

Det är något som alltid förundrar mig, vilket gym jag än kommer till. Det är inte hur mycket somliga lyckas transpirera under ett gympass, där säkert några liter svett hade kunnat vridas ur personernas t-shirt. Jag vet att vi svettas olika. Själv svettas jag som en dränkt apa när jag konditionstränar, men när jag bara lyfter vikter händer inte så mycket. Men nej, det var ju inte det som förundrade mig.

Det är hur mycket somliga måste stöna när de lyfter vikter. Jag förstår att man vill grymta lite för att pressa ur sig det där sista, det gör jag ju själv ibland. Men att låta som en brunstig tjur känns lite väl magstarkt och ger mig konstigt nog små rysningar av obehag. Speciellt när det måste göras typ varje set och varje repetition. Snälla, knip igen lite iallafall.



Lätt stressigt

Dagen har bjudit på lätt stressigt röj på jobbet, vilket också innebär att tiden går sjukt fort. Vi är bara två som jobbar i butiken vilket gör att man springer lite som en skållad grävling till höger och vänster. Något säger mig att den här veckan kommer flyga förbi snabbare än blixten. Vilket i och för sig inte gör så mycket, eftersom helgen förhoppningsvis ska spenderas i Kristianstad där Tivoliorock kommer gå av stapeln i vanlig ordning. Timbuktu, Daniel Adams Ray, Miss Lii, Sahara Hotnights. Kan nog bli bra.


Inte mycket till liv

Får ursäkta mitt dålig uppdaterande. Mitt liv är inte så intressant för tillfället. Mer än att jag möjligtvis sökte ett jobb som jag hade telefonintervju för i veckan. Tyckte nog att det kändes hyffsat. Dock får jag vänta till i början av augusti innan jag får veta mer. Lite trist, men jag får väl sysselsätta mig tills dess.

Under tiden underhåller jag mig med att överföra fett massa gamla/nya bilder till externa HD:n. Här kommer ett axplock ifrån midsommarhelgen på Mulö.