Spelemän

Idag har man då förlorat sin framträdande-oskuld. Jag och Alle hade nämligen spelning på Siesta. Lagom bra för mig som aldrig direkt framträtt inför folk innan. Chill stämning med lagom mycket folk. Alla satt och åt och småpratade medan vi stod för bakgrundsmusiken. Riktigt trevligt. Några små tabbar blev det väl, men man får väl skylla på nervositeten som var på topp. Om man bortser från börsta låten som hamnade lite högt på tonskalan utan mening, haha. Synd bara att vi fick köra på en mick, så stämmorna gick i graven rätt fort. Förhoppningsvis var det inte sista gången man gör något sådant här, så vi har tid att rätt till.



Kommentarer
Postat av: adam

haha ja exakt, det var de jag upptäckte nu ;)

Postat av: Tobias

haha jag vet :)tack!

2009-03-15 @ 23:31:34
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Samantha

Fan vad grymt! :) Hoppas det där var kul. Det borde ha känts jävligt nervöst först och sen lite bättre och släppa sig lite med det. Fast att stå på scen och ha den där all-eyes-on-you känslan gör ju att man blir lite mer nervös med små tabbar.



Men jag antar att det gick bra. :)

2009-03-16 @ 18:22:05
URL: http://dinosaurien.blogg.se/
Postat av: Elin

ni var duktiga fredriko ;)

2009-03-16 @ 20:51:08
URL: http://omjagbaravill.blogg.se/
Postat av: jenns

haha men va kul! =) besviken jag är att jag missade ert performance (visserligen har jag ju hört er sjunga innan kanske... men ändå!!)



om tentan gick vägen? Mjo, kanske. Jag har faktiskt inte den blekaste aning, har en känsla av att jag körde ngn sorts hitta-på-lite-som-jag-vill på en uppgift ;)

2009-03-17 @ 09:51:05
URL: http://[email protected]
Postat av: Bror Johan

FAn vad nice, inga videoklipp? :P

2009-03-17 @ 12:17:29
URL: http://sandevarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback