I do as they say...kinda'

Igår sa läkare till mig att det inte var något direkt fel på mig, mer än att halsen var röd och svullen och att jag antagligen hade fått ett virus som inte vill ge med sig riktigt. Men alltså inget farligt direkt. Sjävlklart sa hon till mig att jag kanske skulle ta det lite lungt 2-3 dagar. Dock så har jag inte rört på mig på 4 dagar så helt enligt hennes rekommendationer så gick jag en runda i morse....och hamnade på gymmet. Men jag körde typ hälften så mycket som jag brukar. Kände att kroppen var seg, men det var sjukt skönt att få röra på fläsket lite. Lite bittert när man varit riktigt duktig med maten den här veckan, så har man inte velat träna. Ja,ja, det blir nog bra.

Kommentarer
Postat av: Samantha

Alla läkare drar nästan samma historier om hur man ska göra med hälsan när det gäller halsen etc. När jag har trott att det är som värst, så ska man "ta det lugnt i några dygn tills det lättar" - men det hjälper inte alltid. Jag tyckte du gjorde bra ifrån dig med någon promenix. Fast att träna.. var ju kanske inte så jättesuper.

Postat av: Samantha

A, okej, jaha! Hade jag vetat att du vart sjukling i en månad så är det ju förståndigt. Fy tusan, senast jag var sjuk sådär länge, så hade jag lunginflammation. Du har inte känt att det är något värre på väg då?

2009-03-06 @ 14:00:15
URL: http://dinosaurien.blogg.se/
Postat av: Samantha

Okej! Men då önskar jag dig att kry till! :) Det där går nog strax över. Btw, jag funderar på att lägga till dig på bloglovin. Du verkar ha massa kul att läsa om.

2009-03-06 @ 14:49:04
URL: http://dinosaurien.blogg.se/
Postat av: Samantha

http://bloglovin.com där kan du se vad jag menar.

2009-03-06 @ 16:37:29
URL: http://dinosaurien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback