End of week-end

Då var det söndag. Precis som valigt av någon konstig liten anledning som så fint heter att tiden går vare sig vi vill eller inte. Denna gången har helgen varit till ypperlig belåtenhet. Bestämde mig redan i fredes för att jag behövde en helg helt från plugg för att återfå lite krafter och viljan att kämpa på igen. Jag hoppas att det har fungerat. Men det märker vi inte förrän imorgon.

Helgen har spenderats dels på stan med Alle och Ida där vi gjorde diverse inköp. Alle fick med sig en stor kasse hem från HM efter att jag och Ida lekt "pracka-på-alle-nya-stilen-leken". Det funkade rätt bra tyckte vi (se resultat nedan), dock insåg vi att vi såg lite ut som bröder, eftersom jag hade en liknande outfit som honom på kvällen. Alle verkade i och för sig inte inte klaga på vårt lilla påfund. På kvällen blev det partey at Mikaelas place och efter det Sivans som vanligt.

Idag har jag mest tagit det lungt. Inte bakis - najs. Inte så trött - najs. Så det blev faktiskt både promenad och tvättande. Så lite har man fått gjort. Dessutom hann vi med både en sångstund hos Alle och spelstund hos Darko och Lina. Snart ska jag nog knoppa som en loppa, så jag orkar med promenad och gym imorgon. För jag märkte nyss mina kära vänner att min hosta verkar ge med sig! (peppar, peppar!).


Kommentarer
Postat av: Tobias

gör jag i vanliga fall med ;D

Postat av: Chrille

Sv: Tackar tackar :) Ja, eller hur, det är kul med färg! Och jag håller med dig om det där med våren, ska bli så skönt!

2009-03-09 @ 00:18:43
URL: http://chrstffr.blogg.se/
Postat av: ida

det är nästan så att man blir rörd. vilken fin pojke vi har..

2009-03-09 @ 14:25:54
URL: http://idapettersson.se
Postat av: ViktorE

Snygga kläder! :) Väst är väldigt snyggt :)

2009-03-09 @ 18:59:22
URL: http://viktore.blogg.se/
Postat av: Samantha

Oh! Fräscha kläder!

2009-03-10 @ 23:55:58
URL: http://dinosaurien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback