Nä men panchisen i mig är framme ibland

Jag kan inte hjälpa att jag stör mig på det. Fastän jag vet att jag själv varit en bov i dramat många gånger. För vem lever egentligen som man lär? Det jag stör mig lite på idag är ljudnivån på biblioteket på mitt kära universitet. Linnéuniversitetet i Växjö. För här tycker folk om att att prata. Gärna högt och tydligt. Gärna i telefon med högtalaren på. Gärna om vem man låg med igår och inte minst dra en och annan reprimand till en stackars kundtjänstmedarbetare. För att inte tala om hur många bra Youtube-klipp man bara måste visa sina kära klasskamrater. Och så här i juletider är det klart alla ska höra att man själv kommit i stämning med sin favoritjullåt. Och för övrigt. De där grupprummen som är öppna upptill ni vet? (som på bilden) Ah, precis, INTE ljudisolerade.

Men det är klart. Klart som fan vill socialisera i biblan. Det är halva nöjet. Det tycker jag själv. Men man kan ju alltid fundera på om alla runt om en är lika intresserade som man verkar tro. För nej, jag ger fan i att han inte gav dig orgasm igår. Gör en statusuppdatering på facebook istället, så ser säkert folk som bryr sig. Typ han, så kanske han kan bättra sig?


Kommentarer
Postat av: ebba

WORD!

2011-11-25 @ 10:33:23
Postat av: Christoffer

sv: Ja, det känns så himla kul!



Haha alltså, jag hatar när man har sina gamling-moments, men det förekommer!

Postat av: Viktor

Sv: Ja det kan man minst säga. Hennes musik känns så fräch och ny. Det känns inte samma sak som när alla andra artister kommer med nya låtar. Speciell är vad hon är :D

2011-11-26 @ 11:47:09
URL: http://sandbergv.blogg.se/
Postat av: Johan Ruda

Sv: Tacktack! :D

2011-11-26 @ 17:44:34
URL: http://www.johanruda.se
Postat av: Anonym

hahahaha fan va kul inlägg! måttligt road va du då eller hahaha ;)

2011-11-27 @ 19:09:43
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback