Ska man skära sig så...

Ska man skära sig så ska man göra det snyggt! Det insåg jag idag när jag för första gången lyckades slica en del av fingret med en av mina juklappsknivar ifrån OBH Nordica. Det må ha rullat lite blod, men ack sicket snyggt snitt det blev. Sådär rakt och smärtfritt. Med ett lätt litet "fan" utropandes efter missödet. Inte sådär som när man skär sig med slöa, lätt tandade ikeaknivar för 49 :- för 4 stycken. Då slinter man, slaffsar kniven rätt in i fingret som köttar upp allt i dess väg och lämnar ett fruktansvärt fult och svidande köttsår medan man högt och tydligt skriker diverse könsord ur den inlärda vokabulären. Tummen ner för det. Nä, tacka vet jag snygga snitt.

På tal om att skära sig så kom jag helt plötsligt på ett litet hemskt skämt jag hört.

Vad händer om man blandar en emo med rosa?

- Det skär sig...

Kommentarer
Postat av: Muffinsmartin

Va trist! Du får klaga hos rektorn? ;)

Postat av: Rebecka

Hahaha! Jag håller med. De knivarna är fantastiska, att skiva bröd har helt plötsligt blivit ett härligt nöje :)

2010-01-25 @ 10:11:59
URL: http://intevanilj.blogg.se/
Postat av: ida

ahaa , okej då är jag med :P coolt cooolt!

2010-01-25 @ 11:17:37
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Hahaha! Ännu ett bevis på att man får vad man betalar för :P

2010-01-25 @ 12:06:12
URL: http://www.finest.se/princecharming
Postat av: Kim Ekholm

Haha så dåligt skämt:D Jag gillar det^^ =)

2010-01-25 @ 14:27:08
URL: http://kimza.se
Postat av: Joakim

haha skön där!

2010-01-25 @ 15:39:03
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/
Postat av: Emma

Stackare!krya på dig;)

Ja jag klarar mig nog med utan alles paj i det fallet;)

2010-01-25 @ 18:00:12
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Emma

Fredrik vilken slags vinäger är det du använder i grytan?

2010-01-25 @ 20:54:28
URL: http://ammina.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sv.ja precis. så ser skåne ut utan snö ;D

2010-01-26 @ 22:46:02
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback