Segardag

Tack vare gårdagen/natten har dagens dygnsrytm varit förhållandevis fucked, men det var det värt. Vaknade redan halv tio och kunde inte somna om. Dessutom sken solen lagom precist in mellan mian persienner, så jag tänkte vafan och steg upp. Dagen bjöd på prommenix runt sjön med Mackie och Ebba, en utflykt till Willys och dessutom en utmordentligt god kvällsvard i Ebbas nya lägenhet. Skönt att slippa laga mat dessutom.

Låg och slötittade på film idag dessutom och det fick bli så mycket som Madagascar 2. Fullkomligt älskar pingvinerna, men hela jargongen i filmen är lätt flippad. Så jag vet inte om det var tröttheten eller faktiskt så att filmen var riktigt bra som gjorde att jag satt och småskrattade för mig själv hela tiden. Det har alltid varit något med mig och animerade / tecknade filmer. Men så vet jag att jag inte är ensam heller.


Kommentarer
Postat av: lina

jag har inte ens sett första filmen!! :o

känner att jag ligger väldigt mycket efter

Postat av: Kalle

ang tavlorna. tänket så man hade koll på vad det betyder. hörde en tjej i stan som hade sett ett koolt kinesiskt tecken o tatuerat in på armen under sin thailandsresa. sen när hon kom hem å träffade sin kompis med en kinesisk pappa la han sig på golvet å kved av skratt. hon fattade ju nada men sen visade det sig vad han skrattade åt. tatueringen på armen betydde 4 små rätter haha!

2009-02-01 @ 23:20:02
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Tobias

det har jag varit :D haha

2009-02-01 @ 23:26:01
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: jenns

jag småfnissade oxå, så du kan vara lugn ;D

2009-02-03 @ 13:37:15
URL: http://[email protected]
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

haha dne äger x'D

2009-02-07 @ 18:42:02
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback