Olika träningstyper

När jag stod där och svettades på gymmets band, utan att komma någon som helst stans, kollandes rätt in i väggen eftersom bandets tv inte fungerade, började jag fundera över människorna som fanns där. Tämligen inga original, vilket var trist eftersom jag inte hade så mycket för mig, men jag börjde istället i huvudet gå igenom de olika människorna som finns på mitt gym i Växjö. Visst, många är normala, men det fins ju alltid typer som står ut. (Alla namn kommer ifrån min underbara fantasi)

Tänjar-Tore. Nej, man ska inte klaga allt för mycket på panschisar som gymmar, men ibland kunde de lika gärna tagit sia stavar och gått en runda istället. För att göra drygt 3 lyft på varje maskin, för att sedan börja skutta runt och tänja den precis använda muskeln är mest jobbigt. Hade han gjort det en gång hade han fått sympati, men nu tränar han mest för att slippa frugan en stund. Not cool.

Frisyr-fläkaren. Killen som mest är där för att visa sig, för att inte tala om frisyren. Varesig klockan är 07.30 eller 18.00 är den perfekt, utan ett hårstrå som står fel. Dessutom tränar han bara i vita linnen som gära får visa så mycket som möjligt av kroppen.


Sminkbrudarna.
Kommer aldrig ensamma och helst i grupper om 3. Ockuperar löpbanden för en långsam promenad, självklart bredvid varandra, utan att munnen är tyst i 2 sekunder. Samtalen får gärna handla om killar och då helst helgens fågst som inte var till belåtenhet. Viktigt är dessutom att vara helsminkad med perfekt hår. Vem fan vill vara svettig och ovårdad på ett gym?


Butt-crack-Bert.
Ser egentligen för ung ut för att heta Bert, men vad gör man inte för att det ska låta bättre? Han är min personliga favorit och originalet av originalen. För kort linne, med byxorna över halva röven. Självklart med mening, för både brallor och kalsonger kan knappas åka ner så långt utan att man märker något. Tur att ha inte är kvinna för då hade en halv urinverksinfektion varit färdig utav vinddraget utifrån. Jag kommer aldrig glömma Pers skräck-förvånade uppsyn vid första anblick av detta underbara fenomen. Priceless!


Kommentarer
Postat av: Henrik

Ja det är riktigt gott!

Postat av: Patrik

fan det här inlägget diggar jag verkligen! XD

dagens favorit helt klart! :D

2009-12-28 @ 19:59:22
URL: http://jagputte.blogg.se/
Postat av: Tobias

yes det har blivit mycket julfirande ;O

2009-12-28 @ 23:54:45
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Det är helt rätt beskrivning av alla på gymmet. Ska dit idag då ska jag tänka på det, hehe! Allt bra med dig då? :)

2009-12-29 @ 09:22:10
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: MUFFINSMARTIN

Den är klockren! Jag tror det finns många bloggare som känner sig träffade ;) Hur är allt med dig idag då? :)

2009-12-29 @ 11:51:23
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: Alexander

Haha va? Fattar inte? :P

2009-12-29 @ 12:02:47
URL: http://rajjarn.blogg.se/
Postat av: MUFFINSMARTIN

Okej! Härligt! kika på mellandagsrean? :D

2009-12-29 @ 12:21:27
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: malinm.se

haha ja tyvärr så är det ju så ;)

2009-12-29 @ 12:35:51
URL: http://malinm.se
Postat av: David

I knoow:)

2009-12-29 @ 12:55:33
URL: http://davidbjorkskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback