Då var det över, igen

Stadeutbytet år 2008 har kommit till sitt slut, igen. Varje år går det så jäkla fort att man inte riktgit hinner med att förstå det. Det har varit lika roligt som vanligt. Inte bara för att man träffar lite nytt folk, utan att det är en av få tillfällen då hela badmintongänget samlas tillsammans och hittar på massa roliga saker.

I år tyckte tyskarna att schemat var speciellt roligt. Det har varit en hel del fotboll, och badminton självklart. Vi har varit i nytorpet där vi sprang och bastade efteråt. Något som vi verkar ta för givet här i Sverige. Uppenbarligen är det något väldigt exotiskt bara man kommer ner mot kontinenten. Igår var vi även på Mulö där vi grillade, kollade på fotboll, spelade volleyboll och sjöng en jäkla massa. Båtturen hem var riktigt skön. hur mysigt som helst att se solen gå ner över kustlinjen och ha månens starka sken i ryggen. Häftigt.

I år var det extra vemodigt när dom åkte. I och med att man inte riktigt vet hur det blir med badmintonen till hösten, så är man lite orolig att man aldrig ska få vara med om det igen. Menuppenbarligen så ansåg både svenskar och några tyskar att jag kunde följa med ner till Tyskland i vilket fall som helst nästa år. Det skulle bli 7:e året för mig. Det börjar märkas att man hållt på ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback