Filmnight

Jag och Wennstig var väldigt uttråkade, vilket slutade med en filmkväll hemma hos honom. Det var ett väldigt trevligt initiativ tycker jag allt. Det var spännande att se hans hus, hehe, aldrig varit där. Såg det dessutom före Jenny som faktiskt gått i samma kalss som honom vääääldiiigt länge. Lika spännande var det att köra dit. Inte suttit framför ratten på en månad. Men det gick bra.

Vi bestämde oss efter mycket om och men för att kolla på Poseidon. Ingen höjdarfilm när det gäller story eller realsim, men specieleffekterna är det minsann inget fel på. Helt lagom att smälta en sånhär vanlig sketen onsdagkväll. Speciellt när amn sett den en gång innan.Trevligt var också att Jenny anslöt, så vi satt och snackade en stund.

Oturen kom dock trippandes senare. Johan skulle köra mig hem eftersom han ändå skulle hämta sin syster på stationen. Först ringde hon och sa att de snart var i bromölla. 2 minuter senare ringer hon och säger att det hänt en olycka längre fram på spåret, vilket gör att de står stilla några hundra meter från stationen. En buss sattes dock in, men vem vet hur lång tid det tar? Johan den stackarn får vara uppe halva natten,han som ska upp och jobba vid 7. Bittert. Hoppas allt löste sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback