And then it was over...

Då har man avslutat den sista, absolut sista Harry Potter. Det känns skumt att veta att det inte kommer fler. Man brukar alltid gå i väntans tider annars. Men nu är det över. Precis som skolan. Allt går fort. Dock ka man uppleva böckerna igen, men det blir ändå aldrig som första gången man läser dom. När man absolut inte har någon som helst aning om vad som ska hända.

Måste nog säga, utan att råka göra några spoilers, att det här var den bästa boken hittills. Just för att det hände så mycket hela tiden. Precis som Jenny sa, man kan inte vänta på att byta sida, för varenda en av dom är som en cliffhanger. Även om man vill lägga ifrån sig boken så går det inte. Det är som en drog. Är stolt att några av mina föraningar uppfylldes. dock var andra saker mer oväntade. men det är ju precis så en bra bok ska vara.

Det är nu man börjar undra om J K Rowling kommer att skriva något nytt. Något som inte alls har med Harry Potter att göra alls. Det hade varit intressant att se om man skulle tycka det var lika bra. eller om det faktiskt bara är så att Harry är något som har suttit i sedan barnsben och därför har blivit så bra och viktigt. Den som lever får se.

Kommentarer
Postat av: elin

hon har redan påbörjat 2 böcker, 1 för vuxna o 1 för barn, o ingen av dem är fantasy. ni får ju hålla er uppdaterade :P

2007-08-01 @ 20:21:58
Postat av: Fräddan

JÄJÄ ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback