Jag är så trött!

Jaha, nehej, ingen träning idag eller då. Det är kul att ha en mamma som är sjuksköterska i början när man är sjuk. men när man varit borta så länge från träning som jag har nu så fan! Nejnej, fcik inte träna idag heller "du är fortfarande röd i ahslen, det kan vara jättefarligt" like I care anymore! Men tänker ändå gå ner till träningen och vara social iaf!

Konserten var bra, tyvärr är det mer fel på publiken. Sjukt tråkiga är vissa. Orka gå på konsert om man bara sitter och suckar hela tiden? Det fanns både ljuspunkter och mörkare moment i den, men den var förhållandevis bra. Tyvärr var musiken sjukt hög ibland, så man hörde inte vad dom sjöng. Dåligt när det finns dom som verkligen sjunger bra. Dom spelade dancing in the moonligt me, den är så bra! Tror det är Thin Lizzy, men kommer inte ihåg.

Igår insåg jag att
asos aktiskt inte bara är en sida för tjejer! dom har ju fasen killkläderockså! Vissa är väl inte så speciella men andra är grymt snygga! Och ajg vet att Jenny håller med mig, för hon vill bli kille! haha! Hittade iaf de här plaggen och skorna! tyävrr kostar skjortan 1000 kr typ men skorna går för 650, göööttt...har dock inte råd vilket är synd. Vågar inte nätshoppa heller för den delen! haha. Tyvärr så är man ju inte riktigt perfekt dör dagens mode som är smalt och slimmat. Men nog fan får man göra det bästa ut av det.

   

Kommentarer
Postat av: Anonym

ida tycker inte heller om dagens smala mode! vill me se konserten!

2006-12-07 @ 18:15:12
Postat av: Jenny

Vill INTE bli kille!! Sa bara att ni killar har ASSNYGGT mode! och att androgynt är häftigt =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback