Besvikelse

Det finns inte många saker som gör mig besviken. Eller jo, saker jag gör själv kan göra mig besviken ganska ofta, men det är svårt för andra att göra mig besviken. Den här dagen har givit mig besvikelse. Jag är inte sur, och jag är inte arg, för det har jag ingen anledning till. Men besviken har jag rätt att få bli. Idag var en sådan dag, när jag hade rätt till att få bli besviken.

Det gör mig ont att se smärta, och det gör mig ännu ondare att veta att smärtan och besvikelsen är två saker som hör samman. Jag är förvånad, för det var inte något jag hade räknat med. Förvåningen gör besvikelsen värre. Det var inget som var väntat, inte väntat alls. Jag har sett ilska, och ofta har jag förståelse för ilska. Jag brukar försöka se ilskan från olika vinklar, så att man inte fastnar på en och samma synvinkel, och på så sätt skapar egen ilska. Så har jag klarat mig hittills, att se allt från olika håll, och på så sätt skapat mig en bättre förståelse för andra. Men det är när någons ilskan i sig övergår till ett nytt stadium som jag inte trodde var möjligt, som besvikelsen kommer.

Den kom idag, den kom ikväll, och jag är besviken. Snälla, kom och ta bort den, för jag vill inte känna så här om någon jag håller så högt.

Runiering

Idag har man varit och beställt heeeela, studentmunderingen. Kostym, skjorta, RUBBET! Vilket betyder att föräldrarna är typ ruinerade nu, men man tar bara studenten en gång. Det blev sjukt najs i alla fall, och jag är riktigt nöjd. Byxorna blir säkert prima när dom varit på jusering hos sömmerskan. Nu är det faktiskt bara studentpjuxen som fattas. För jag var inte så på dom som fanns i affären. Men jag hittar nog några.

Jag sprang även inom Karl Oskar där jag äntligen tog mod till mig och köpte de där jeansen. Så nu hoppas jag det blir bra, och jag tänkte faktiskt ha dom ikväll. Det blir ju inte studentfest eftersom man ska upp och göra högskoleprovet imorgon, så jag tänkte checka lite film med Alle och Nea istället. Det blir säkert prima, eftersom det trots allt är ballotting nästa vecka. Man börjar bli lite lett nervis faktiskt.

På vägen tutade jonas förbi, så jag stod och snackade med honom en stund medan han väntade på sin mamma. Och då kom min mamma okcås, så det blev bra timeing. Som vanligt när det gäller mig och jonas. Helt sjukt. Vi snackade lite om Gessle konserten och jag var helt enkelt inte den enda som var lite nervös inför ballottningen. Så får det bli shopping snart kom vi fram till. Så fort jag fyllt år så, hehe.

Typiskt!

Fredrik Sandevärn i ett nötskal. Här har man sovmorgon till halv elva, så jag går och lägger mig klockan ett. Och när vaknar man? Jo, tjugo över åtta! Vafan. Jaja, chillar lite och städar, så slipper jag det sen. Ska ju in och prova kostymen efter skolan. Wie!


Dåligt bloggande

Idag har jag varit riktigt dålig på att blogga måste jag bara medge. Men ajg har itne haft någon lust bara. Det blev ganska sent innan jag somnade. Ganska ofrivilligt, samtidigt som det var frivilligt, eftersom jag gav mig in på oupptäckta stigar. Jag tänker hoppa det från och med nu. Aldrig mer.

Idag var jag och Made seriösa på geografin och jobbade på ganska bra. Jag lämnade äntligen in mina och Palles frågor som ajg haft i mitt block aslänge utan att renskriva. så nu har man raderat det från samvetet också. Mitt på lektionen ringde även mobilen, och det visade sig vara från sjöbergs, så jag antar att min kostym har ramlat in. Gött, för då blir det till att in och prova imorgon.

Jag hade även sista teorin idag, jippie! nu ska man bara vara duktig nog att gå ner där och plugga lite så man får pärmar och skit färdigt. Sen var det träning. Knät kändes ganska bra faktiskt, och det där bandet jag har verkar faktiskt funka helt okej, för det blev t.o.m singel idag.

Nu har jag även suttit och fortsatt retuschera bilden till projektet. Får jag säga det själv så tycker jag att det blir riktigt bra. Inte för att skillnaden är jättestor. Men den är ju inte färdig ännu. Det ska nog bli riktigt bra om jag bara får lite mer tid till boobs n' ass! haha.

Mitt iaktagande öga fäller en uppgiven tår

När jag ser er känna smärtan

från återurgröpta gamla sår

skurna med skärvor från krossade hjärtan


Both sides of the story

A neighbourhood peace is shattered it's the middle of the night
young faces hide in the shadows, while they watch their mother and father fight
he says she's been unfaithful, she says her love for him has gone
and the brother shrugs to his sister, and says "looks like it's just us from now on"

We always need to hear both sides of the story

Förståelse

Jag kanske söker förståelse för ofta. Eller jag vet inte. Men det har alltid fungerat innan, men nu verkar det inte finnas någon vilja att förstå. Det kanske är jag som är naiv, vill se det bästa i alla, och som förlåter allt för lätt i längden. Men samtidigt så är det väl det som gör mig till mig. Jag hade kanske inte hade träffat de jag träffar idag om det inte varit för att jag är just sådan. Men jag vet inte. Det känns som allt faller, och jag försöker rädda spillrorna, men blir typ spettad av skiten istället.

Jag känner mig hemsk för att jag är jag
Jag är hemsk

Fotografering

Idag fick jag leka seriös fotograf, och det mina vänner var ett bra tag sen sist. Vi skulle nämnligen fotografera till projektarbetet, vilket jag inte visste om. Men det blev några fina bilder på micka som ska retuscheras lite. Inte för att hon behöver retuscheras, men det tillhör ju arbetet så, haha. Men här är iaf en av de finaste bilderna, tycker jag. Den har jag faktiskt bara ändrat konstrasterna lite på och sen tagit bort lite gult ur den, för jag var inte särskilt bra på varken ljussättningen och vitbalansen.


image218

Wake up sleepyhead

Det är alltid mys med onsdagar då man inte har laboration på naturkunskapen. Jag börjar nämligen inte förrän klockan 11.15, vilket betydde en lång och välbehövlig sovmorgon. Men eftersom jag är jag så vaknade jag 9 i vilket fall som helst. Men det gjorde inte så mycket. Bara tanken på att ha sovmorgon gör att man blir ganska nöjd. Så nu sitter man här och lyssnar på lite nya låtar som man fixade igår. Tyvärr är det typ partylåtar som gör att man blir sugen på att festa, haha.

Träningen igår gick faktiskt bra, trots knät. Visst, kunde ju inte direkt slänga mig som en gnu och jag vågade inte riktigt lägga tyngen på högerbenet när man gjorde det närmaste jag kom ett utfall. Men det funkade hyffsat ändå. Det gjore iaf inte så ont efter, så förhoppningsvis funkar det där lilla bandet jag sätter runt knät. Det blev ju ingen singel, men däremot mixed med Fluffy. Vi var helt enkelt the fucked-up-knee-team. Men jag tyckte det gick bra för att vara uppfuckat, haha. Vi mötte bland annat team-fucked-up-vader vs. säsongen är över. Dvs Frida och Jimmy. haha.

Dessutom flippade jag och Malin lite lätt när vi fysade lite:

Jag - Fan, det märks att jag inte har tränat dom nedre delarna på ett tag (syftar på de nedre magmusklerna).
Malin - ...HAHA...jag trodde du menade DOM ANDRA nedre regionerna!
Jag - Ja det också *blinkar och nafsar i luften*
Malin - *ser förskräckt ut*.........nee.....HAHAHAHAHA

Grattis!

Ett stort grattis till Rebecka, Rwan och Annelie som idag tog hem inte mindre än tre priser på UF-mässan. Det blev bästa vara, bästa monter, och inte minst bästa UF-företag! Grattis, grattis, grattis! Det var ni värda med den heta kokboken och allt jobb ni laggt ner (och nu kan ni gå upp och kicka rektorernas asses för deras lilla utspel. Haha, bitchesen får äta upp tillsammans med mulikulturell sås!).

image217

Love don't let me go

Nu har man snackat med Hanna och fått några av låtarna från i söndes. Gött, för ajg har suttit och tänkt på det sen i måndes. Haha, sjukt jobbigt när det inte finns så mycket text att gå på så att man kan söka upp skiten själv. Men nu har jag som sagt dom, så jag kan sitta här och digga. Mamma tyckte dock inte om det för hon sa sänk så fort hon kom innanför dörren. Haha, stackars mammsen.

Idag har jag varit duktig igen. Satt nästan 2 timmar efter skolan och läste alla artiklar till projektarbetet och ajg måste ge mig själv lite beröm, för jag tycker att det fanns mycket att gå på. Dessutom läste jag lite i böckerna vi fick av Britt-Marie, och där fanns lite lagtext att gå på. Alltid trevligt när man får ett litet breaktrough! Snart ska vi bara ta bilder på micka med oms jag ska mixtra med i PS. Det lär bli en del timmar att lägga på det. Men det gör jag så gärna!

Idag ska jag träna, för jag orkar inte bry mig om mitt jävla knä. Får väl försöka göra så gott det går, och verkligen värma upp så mycket som det går. Har även mailat Fys-Staffan och checkat läget lite, om han kunde fia lite bra övningar som jag kunde göra för att stärka muskulaturen runt knät. Men det ska nog bli bra, och förhoppningsvis så försvinner min schlatters snart, haha.

You and I both

Sitter här och njuter lite av Jason Mraz musik. Hörde worplay igår på mp3:n, och kom på att jag helt glömt bort den stackaren. Han försvann liksom litegranna när min dator dog. Men nu får han vara med igen. Hans texter är grymma, han rimmer som en gud och dessutom finns det alltid några rader man känner igen sig i.

Was it you who spoke the words
That things would happen but not to me
All things are gonna happen naturally
Oh, taking your advice and I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing

Oh, but at often times those words get tangled up in lines
And the bright light turns to night

Värsta morgonen

Min morgon startade nog på ett av de sjukaste sätten man kan tänka sig. Klockan ringde, och ajg skulle stänga av, precis som vanligt. Det enda var att jag sovit på armen, så jag hade typ noll blod i den. Det hela resulterade i att jag istället dunkade ner mitt glas, som i sin tur drog ner både glasögon och mobil på golvet. Så visst slutade mobilen låta, men det var färmst eftersom den i smällen fick ryck, och minneskortet höll på att skjutas över halva golvet.

Trött och jävlig går jag in i köket där mamma frågar om jag tänkte riva huset. Jag berättar min stor, när hon frågar "det var väl inget vatten i glaset?". Nejdå, svarar jag lyckligt, mne precis då komer jag på att det sista jag täknte innan jag la mig var att, titta jag behöver inte fylla på glaset, för det är vatten kvar. Så jag kutar in i rummet igen. "PLASK", dyblött över halva golvet och nattduksbordet. Så det var bara att börja torka. Fyfan vilken morgon.

Inte nog med det så fick vi tillbaka matteprovet, där jag för en gång skull nått upp till VG gränsen, men tyvärr hade fått för lite VG-poäng för att faktiskt få VG. Sjukligt sur blev jag. Jag fattar inte varför jag måste göra sådana dåliga och onödiga slarvfel som freakar upp allt. Låg iaf på ett mycket starkt G eftersom hon trots allt tycker att jag visar att jag är smart under lektionerna. Så nu blir det fan till att skriva ett bra nationellt så jag kan få ett VG. Jag kommer bli såååå nere annars.


Powerpointnisse

Powerpointnisse är ungefär det jag har varit idag. Hjälpte till lite på Maddes, Emelies, Hannas, Elins och Sannas modevisning. Det gick väl hyffsat, förurutom att några skor kom ut på fel ställe så det inte riktigt stämde med ordningen på bilderna. Men det löste vi snabbt med några knapptryckningar. Annars var det en bra show som dom satt ihop bra tycker jag allt. Önskar att vårt projektarbete hade kännts lika seriöst! haha.

Såg väl inget sådära som jag var megasugen på. Det är fortfarande mina typ stuprör som hägrar. Om jag nu kan ha dom fortfarande dvs. Har varit en sjukligt onyttig vecka och jag måste verkligen skärpa mig. Men samtidigt får jag inte gå ner för mycket för då blir kostymen för stor. Jävla problem man har alltså. Men ajg vill ändå ha stuprören. Tror jag.

Haj på daj, thai!

Kvällen har varit himskans trevlig, som man säger här nere i nästan Skåne, så att alla ni Stockholmare som läser min blogg ska förstå. Jag kutade lite för tidigt till Gryth vilket resulterade i att jag fick se honom endast iförd kalsonger springandes runt för att hitta både kläder och lypsyl..eller hur fan det stavas.  Dessutom blev jag sjukt utfrågad när det gällde utstyrsel till studenten av hans mamma. Så nu är inte jag den enda som ska ha smoking på balen. Haha.

Därefter så gick vi bort till Thai-restaurangen, lite försenade (inteeee mitt fel alltså, haha). Där Nea, Emelie, Lizze, Erik och Wennstig väntade. Väl där avnjöt vi en trevlig måltid i goda vänners lag. Förstår inte varför man inte går och bara käkar lite oftare. Både gott och trevligt på samma gång liksom. Oftast när man träffas så lite fler brukar det bara vara utgång som gäller, eller möjligtvis en film. Vi får la testa att laga mat någon gång med. Det var ett tag sen jag gjorde något sånt.

Efter en stunds minglande stack vi hem till Gryth där det blev en del fläk, och en del skräckfilmsdissande. Fick även äntligen se den ocensurerade Pragfilmen. Kanske inte så het som jag hoppats, men delar av den var sjukt rolig. Dessutom var jag själv med i den, vilket kanske inte uppskattades lika mycket. Fyfan va jag låter konstigt?

Föräldrarna är fotfarande inte hemma så jag tror jag åker med brorsan och hämtar dom sen, så får han lite sällskap. Dessutom råkar det vara så att jag tycker om att åka bil på natten. Fråga mig inte varför. Det är bara något av det mysigaste som finns (antagligen sålänge man själv inte kör, haha)

imorgon ska man dessutom hjälpa till på klasskompisarnas modevisning. Försökte verkligen hålla mig ifrån, men det gick inte så bra. Men nu var tydligen uppgiften endast att trycka på enter några gånger så att loggorna byttes. Musiken hade väl någon annan tagit hand om. Tur, för sånt suger jag på och ville inte göra så. Man får väl offra sig, men jag är ändå sjukt dålig på att säga nej. Får helt enkelt hoppas på att jag inte fuckar upp hela deras show.

Citat från kvällen:

- Han vann helt enkelt 4 av 2 matcher, vilket är bra!
- Ja det är jäääävligt bra gjort...
- Oj...

Bittert

En annan trodde ju att man hade fått studiebidraget nu, men där blev man fan dragen vid näsan. Så det blev inga nya byxor. Det avr synd för ajg har typ inte köpt några nya kläder på skitlänge. Om man bortser från en t-shirt då. Men som tur väl var så var pappa skyldig mig pengar så jag har så det räcker till ikväll. Det ska bli sjukt trelvigt att komma ut och käka Thai och snacka lite skit.

Var även och kollade på kostym. Blev inte så upphetsande eftersom han var tvungen att beställa hem lite nytt för han ahde inte i exakt dom numren och färgen ajg behövde. Men jag ska dit och prova nu i veckan igen och då ska allt vara komplett! förutom att byxorna var tvungen att sys in i rumpan. Tydligen har jag sjukt skum kropp. För mina lår gjorde att jag var tvungen att ha större byxor. Det är mina badmintonlår, haha.

Dagens stadsoutfit

Nu ska man snart ner en runda på stan. Ser lite halvseriös ut idag med kavaj och halsduk, för jag tyar inte ha jacka. Det är trots allt stråååålande sol där ute. Förhoppningsvis blir det kostymprovning idag! Det ska bli kul, kul!

Kavaj - JC
Halsduk - H&M
Tröja - Alan Paine (eller vafan det heter?)
Skjorta - Emilio
Jeans - Jack n' Jones
Skor - Lacoste
Kamera - Canon (haha)


image216


Ystadbilder

Fick alla Linnéas bilder från Ystad. Precis så oheta som dom ska va. Men jag rensade bort dom som var mest psycho på mig. haha. Ska lägga in så många som möjligt på bilddagboken sen när jag orkar. Så håll till godo med de här så länge! Jag tror dom är fula nog för en stund...

    
   
  

Ängel

Sitter och fjompar mig lite i photoshop som vanligt. Men jag har kommit till någon sorts dilemma för jag vet verkligen inte vilken färg min ängel/älva ska få ha på sitt hår. Diggar faktiskt det vita, men svart är med coolt. Eller så ska jag fortsätta i lite samma färgskala som klänningen, fast mycket ljusare då, GAH! Det är jobbigt...

75803-205

Kunde hon andas under vattnet månne?

Dagen har varit hyffsat chill hittills, även om jag varit jäkligt duktig också. Jag har hunnit med en naturkunskapsredovisning som gick ganska bra. Jag har hitta massa gamalt och nytt material till projektarbetet, och dessutom städat mitt rum. Egentligen borde man ju tränat med, men knät vill verkligen inte. Vi får se hur det går med den saken. Är inte saken bättre om tre veckor så blir det besk hos sjukgymnasten.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Hade varit kul att hitta på nåt. Bara kolla film med nån eller så. Det är trist att inte hitta på nåt, även om jag vet att det blir mer av den varan imorgon. Så det blir säkert trevligt i vilket fall som helst.

Fint citat från nk:n :

Conny -
Hon hade en liten extra kromosom, vilket gjorde att hon faktiskt inte var tjej utan kille, fastän hon var precis som en vanlig tjej. Så hon fick inte vara med i OS och tävla i styrkelyft.
Kouzmine - Härreguuud hon var en amfiibiiee!!!
Conny - Haha....jag tror faktiskt du tänker på hermafrodit.
Kouzmine -  Kunde hon andas under vattnet månne!?


Schlatter?

Nej, jag har inte hittat en tysk flickvän med alldeles för konstigt efternamn! Det är troligen såa tt min knäskada är Schaltter. Sjukt skumt namn, men i alla fall. Mammsen hade varit smart nog att komma ihåg att ringa till den kära sjukgymnasten, vilken underligt visade sig vara vår granne, haha.

Det som gäller är tydligen att undvika att göra sånt som gör ont i största mån (yeah right, easy peasy!? not). Och att kanske nu i början undvika ansträngande träning. Vilket jag duktigt nog håller på med för tillfället. Sen måste jag bygga upp muskulaturen runt knät, speciellt lårmuskeln på bästa sätt. Så vi får väl se hur det går. Symtomen stämmer på mig, men det verkar vara vanligast om man är typ 10-16 bast. Skulle kunna vara hopparknä med, men vafan. Får väl se vad som händer, annars skulle dom undersöka det. Bittert är dock att schlatter kanske inte läker på typ några år, men vad som är positivt är att det faktiskt läker förr eller senare. Men roligt att ha ont i typ två år?

Dåligt bloggande

Det var sjukt dåligt bloggande igår, så jag ursäktar så väldans mycket och jag ska skärpa mig.

Jag är jäkligt trött, men ändå nöjd.
anledningen var studentfesten igår. Jag ar väldans nykter, men på grund av obehövlig garderob så fick jag mig en cider mest för sällskapets skull. Det var helt okej. Lite shaky hanns också med, alla var så onyktra så jag sket i vilket, men tydligen gillade inte mitt knä det. Så idag har jag gått med inlindat knä, och det känns bättre än inatt iaf.

Ska man eller ska man inte gå på den där riksbanksskiten? Känns som om det bara kommer bli jag, men jag får väl offra mig. Är verkligen inte alls intresserad av vad han har att säga + att jag har en redovisning imon som ajg inte börjat plugga på, och till råga på allt så har jag 2 timmars teori också. Men det löser sig säkert. Det brukar det ju göra.

Ingen tränng ikväll heller nej. Sjukligt bittert som vanligt, men vad gör man. Bättre få det att läka lite än att förvärra det antar jag...

Och sist men inte minst, grattis Alle!

Some boys can, some don't

Dom här boysen ser fan inte möet ut för världen men sjunga kan dom. Och inte kasst heller. Ibland hatar jag bara folk som kan sjunga, haha.


Banansagga

Banansagga typ det vi gjorde idag på vår naturkunskapsletion. Och vår grupp lyckades bäst med vår, haha. Man skulle mosa banan, vilket jag var skitbra på för jag hittade en mortel. Sen skulle det blandas med diskmedel, salt och vatten. Gojset, som såg allmänt oupphetsande ut, skulle sedan silas så vi bara fick nån salivliknande vätska kvar. Efter det sprutade vi i kall T-röd från botten och imlellan bildades då ett skikt av Dna-trådar. Men som sagt, det såg mer ut som riktig sagga. Det var en vit tråddig och kletig klump. Jag ångrar att jag inte tog bild på det. Fan va vi skrattade. Vår sagga blev som sagt bäst, för det var mest sagg-likt.

Ikväll är det, antagligen, studentfest som gäller. Ska dock inte dricka, för jag har en aslång dag imorgon med diverse shit att göra, så jag måste vara hyffsat pigg. Dessvärre ska jag göra högskoleprovet efter nästa veckas studentfest också, vilket är grymt bittert. Men jag antar att det är smällar man får ta. Mest längtar jag ändå till ballottningen för det lär bli askalas!

Lilla farbror doktorn

Idag gick jag upp trött och sleten för att ha min vanliga engelskalektion. Men den var ganska chillig idag, lite grammatik, lite bokhittande, lite rättande och lite läsande. Fick reda på att jag ligger och gungar mellan vg och mvg, så jag måste skriva liiiiiite bättre, för mitt muntliga var tydligen helt okej. Sånt blir man glad av.

Eftermiddagen spenderades delvis på sjukhuset hos farbror doktorn. Dock blev det inget snack om knät för han typ dissade det, så mamma ska ringa till sjukgymnasten för att fixa en tid. Jag vill verkligen inte ha mer problemas med knät. Jag fick göra ett pricktest och lite lungcheck med men där var allt som vanligt eller bättre. Lite mer pollen kanske, men mindre allergisk mot hundar sen sist och grymt mycket bättre lungkapacitet. Gött.

Nu ikväll lindade jag in knät och stack till träningen. Det var ganska skönt för jag fick en hel bana för mig själv eftersom det var så lite folk. Där spenderade jag 1,5 timme med bara servträning. Mestadels blev det lång dubbelserv och det gick faktiskt frammåt. Jag får typ ändra hela min vanliga servteknik men det är det fan värt, för dom nya servarna blev så mycket bättre. Askalas alltså. Kanske för det fåliga något gott med sig ändå.

Onyttodag

Idag har jag varit sjukt onyttig. Främst eftersom jag var jävligt deprimerad efter matteprovet som sket sig mer än någonsin. Så det blev hämtmatfrån bönan, pastasallads ifs, men sen käkade jag upp mammas godis. Efter det sov jag två härliga timmar och åt lite till. Känns som jag är på väg ner i ett hål igen. Främst på grund av att jag inte orkar hålla samma takt i skolan längre, samtidigt som mitt knä är überfucked. Det betyder att jag antagligen inte kommer kunna träna på ett tag, eftersom det gör ont efter bara någon minuts tyngre belastning eller skuttande.

Med tanke på att jag äntligen kommit igång sjukt bra med träning och mat så är det ett riktigt bakslag. Ska till doktorn imorgon på vanlig rutinkoll, och får ta upp det med knät då. Kanske vet han vad jag ska göra eller så får jag en remiss. Men jag hatar remisser, för jag vet hur lång tid det brukar ta. Så med tanke på allt det så klämde jag en massa salta cashews precis. dumma mig.

Men en sak var bra. Jag och mamma var och handlade efter småttingträningen, och i affären hittade jag den nyttiga müslin som Jenny pratade om, mina flingor, och dessutom Alles nyttiga pasta. så jag ska föröska hålla kolla på maten trots att jag inte kan träna så hårt. Jag antar att det får bli promenader. Men som sagt, det är bara att fortsätta knarka Ipren-gel och hoppas på det bästa imorgon. Kanske kan få några tips av fys-staffan också på bra rehabträning om jag nu får reda på vad felet med knät är. Att inte kunna träna är som socialt självmord för mig. Det är där man träffar allt underbart folk. It's only been a day, and it's already killing me slowly.

Kom förresten på några av alla de nya smeknamn som uppkom i helgen.
Vad sägs om; Goliat a.k.a Jätten eller mannen. Fisheye, hamstrarna, Herr B-klasspelare och många fler.

För övrigt så har jag lagt upp massa bilder från Ystad på
Bilddagboken

  

Fuck matte

Åh, jag älskar matteprov. Speciellt nu i matte C för jag känner mig bara dummare och dummare för varje prov vi har. Det fula är att det känns helt okej på lektionerna, men så fort det blir dags för bprov blir ajg bara stressad och flippar ur totalt. Inte blir det bättre för att alla efteråt kommer och säger att provet var sjukt mycket lättare än i vanliga fall. För min del går mattekurvan bara länge och längre ner mot botten. Jävla skit.

Nu ska jag gå och dö eller nåt, hej då!

Hemskt citat från helgen:

På lördagsnatten:
- Nu skulle man haft lite kul. Man kunde hämat hem en polack.(som magnus uggla sjöng)

På söndagsmorgonen när vi skulle städa:
- Åh, det är så jobbigt att städa!
- Jag sa ju att vi skulle hämtat den där polacken!

Inga namn nämnda, men jag tror att de felsta badminton-nördarna vet vem.

Bloggprio!

Nu har man äntligen kommit hem. Och egentligen borde jag inte sitta här för jag borde sitta med min jävla mattebok eftersom jag har prov imorgon. Men det fick bli bloggprio, eftersom jag inte bloggat sen fredes.

Helgen har varit bra. Med sjukt mycket flumm, som förväntat, och både bra och dåligt spel. Tyvärr är knät typ kört i botten , så det är en jävlans tur att man ska till doktorn på tisdag. Antingen får jag väl veta vad det är, eller så får ajg väl en remiss. Jag hatar dock remisser för det tar typ femtioelva år att komma dit då.

Jag är alldeles för trött och flippad på matten för att orka skriva några resultat från helgen. Men jag kan ju bara nämna att Mikey vann förstaplatsen i C med bästa sammanlagda pro-viva poäng. Och CBF tog hem bucklan för bästa klubb igen. Inget oväntat något av det, men sjukt roligt ändå måste jag säga! Så även om knätsuger, och jag har en jävla träningsvärk i rumpan, så var helgen väldigt lyckad.

Några citat måste ju tas med:

- Jag vann en match, jag är inte så tjock ändå!
Malin efter att ha vunnit en stenhård singel

- Det är Alles nötter som ligger krossade på golvet.
Don't remember who!

More to come!

    

Snart är det helg

Sitter här och tröttar mig lite. Som ajg skrev innan så är torsdagar numer en ganska hektisk dag i Fredrik Sandevärns billianta liv. Men på något sätt klarar jag det så gallant ändå. Haha.

Idag gick väl träningen hyffsat ändå. Bitvis iaf. Singeln är fortfarande inte bra. Det går som i en berg och dalbana. Dessutom så är jag så jävla seg i benen att det känns som jag sinkar Alle som fan när vi spelar dubbel. Det är inte kul när det känns som man bara förstör för den andra som spelar. Han håller ju ganska jättemycket högre klass än vad jag gör för tillfället. Får allt skaffa mig ett adrenalintopprus som jag hade i Karlskrona, jävlar va gött spelet kändes då. Mixeden gick ändå okej, vi fick en liten svacka men det var mest för Nea:s öga, som Jimmy lyckades trycka in en smash i. Jag hoppas det blir bra, men det tror jag nog.

Ystad imorgon och det ska bli så jävla roligt. Hela gänget är samlat på ett och samma ställe, och vi ska freaka och äga så mycket som bara CBF kan. Hade det funnits ett pris för mest högljudda och dampiga klubb hade vi inte haft svårt att ta hem det. Men så har vi så jäkla bra sammanhållning med, alla är trevliga och roliga. Även om lite lätt mobbning är tillåten ibland, haha. Bucklan till bästa klubb ska för övrigt hem till Karlshamn igen, med några klassegrar i bagaget också såklart. Jag är så sugen nu så det finns bara inte.

Nu ska jag nog lägga mig. Har sovmorgon imorgon, och sen blir det naturkunskapsplugg med Madis. Men just nu sitter mamma här inne och sällskapar och kollar på anna Phil, eftersom hon är ledig imorgon. Dessutom har hon erbjudit sig att göra pastasallad till mig till helgen. Mumsigt!

Hectic Thursday

Jo numera så är torsdagarna ganska hektiska i mitt liv känns det som. Skola till tolv, projektande, vidare till körteorin, hem och äta, sen direkt till träningen. Det är inte konstigt man blir trött. Men efter idag är hälften av teorin klar så. Ska för övrigt boka lekton me hade jag tänkt.

Idag var vi på Korpadalen för att göra vår undersökning. Blev bara en klass för den andra hade gympa, så vi tar den andra en annan gång. Men shiet va snälla och tysta dom var. Dessutom räkte dom inte upp handen om dom ville fråga, utan dom kom fram till oss och viskade lite försynt. Det var verkligen min och Anges gamla klass upp i dagen. Tysta och snälla. Hehe. Let's not talk about Mickas, för dom nådde inte riktigt upp till samma snälla-barn-skala som vi. Det var ganska kul att det var i vårt gamla klassrum med. Man borde gå på mellanstadiet igen. Inte massa problem och stress hit och dit.

Nu ska jag sova en stund. Men först dagens tips:

Ät inte knäckebröd i sängen.

Studiedag

Idag har man haft studiedag då. Har faktiskt bedrivit lite sduier genom att jag, Ange och Micka gjorde lite saker till projektarbetet. Vi är duktiga den här veckan, eftersom jag och Micka ska göra andra delen av vår undersökning imorgon. Det känns faktiskt bättre nu. Som om vi verkligen kommer ha något att komma med.

Annars har ajg fortsatt med ett nytt mangaprojekt, i form av Tildas ängel. Den kommer inte bli lika fin som originalet, men det är kul att testa ändå. Utöver det har jag bara chillat, fikat med Mikey och fysat. Fysen var het idag och jag blev riktigt trött. Mådde illa på slutet, men jag skulle inte ge mig, så fan heller. Det känns så jäkla bra efteråt! Dessutom hjälpte jag Alle med omelättreceptet för han hade....smärre fel...i sitt gamla. Jag hoppas det blev bättre nu.

Freddie

Idag har det varit chill efter att man kommit hem. Inte gjort ett piss förutom att måla en ny liten gubbe i PS. Och det har tagit halva eftermiddagen ungefär, haha. Men söt blev han, min lille Freddie! Förresten är det ju jag, så varför skulle den inte vara söt? Jag och Alle kan trycka upp matchande tröjor till dubbeln! haha.

Provet idag gick väl sådär. Kom typ bara saker ajg var osäker på. Ifs var jag osäker på typ allt så vafan. Men det blir nog bra. För övrigt hade vi projektmöte och vi blev inte lika dissade som jag trodde att vi skulle bli. Hon tyckte vi var bra på gång ändå, bara att vi måste lämna in fler loggböcker. Men det ska nog gå bra. Jag skulle bara utveckla mina tankar mer så kunde jag hamna på mvg när det gällde loggboken iaf.

Träning ikväll, inte alls fel. Jag börjar känna att taggningen inför Ystad kommer. Har inte orkat lämna in extraracket på omsträgning, så ajg hoppas att inget händer. Annars får man hoppas på någon annan. Men chansen borde inte vara stor att man slår sönder två rack på samma tävling...eller?


image194

Yours to hold

I see you standing here
But you're so far away
Starving for your attention
You don't even know my name


You're going through so much
But I know that I could be the one to hold you


Every single day
I find it hard to say
I could be yours alone
You will see someday
That all along the way
I was yours to hold
I was yours to hold

Vet inte hur många gånger man kännt som i texten till Yours to hold av Skillet. Den är så öerbra och precis rätt på att det nästan inte går att komma närmare känslan. För tillfället går den på repeat, för jag orkar inte plugga, jag vill inte tänka på att plugga. Det går inte så bra, men ibland känns det som att livet faktiskt är viktigare än skolan. Och det trodde ni faaan inte alla sadistiska lärare där ute! Att man ibland har ett liv som känns viktigare! SCREW YOU!

Blivit en väldans massa plugg och promenerande idag. Var ute först nästan en timme i det fina vädret. Sen frågade Leo om jag inte ville ut en runda med honom. Och jag kan ju inte dissa honom eftersom vi inte träffats sedan i somras. Under mindre trevliga omständigheter. Så vi snackade om livet och framtiden i allmänhet, så även där rann en timme i väg ganska lätt.

Emelie-utmaning

Regler: varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn som ska utmanas.


1. Jag är en mycket nervös människa, även om jag försöker gömma det så bra som det går. Kan vara smågrejer som "ska jag verkligen sätta mig i mitten på raden om jag skulle behöva gå på toa". Annars kan det vara saker som skulle kunna göra att jag gör bort mig, för det vill jag inte. Oftast går det trots allt bra och ajg har överlevt, så jag vet inte varför jag fortsätter.

2. Jag är sjukt noga med vad jag tar på mig. Kan nog liknas vid en annan tjej ibland när jag står här hemma framför spegeln. Men jag försöker oftast gömma skavanker som jag inte tycker om. Ibland kan jag inför en utekväll byta kläder säkert både 3 och 4 gånger.

3. Jag är otroligt pendant när det gäller att skriva arbeten eller liknande (eller skrivande över huvud taget). Har man en grupparbete i skolan, vill jag t.ex. skriva svar/uppsatser eftersom jag inte riktigt litar på andras förmågor. Kan verka oschysst, men sån är jag bara.

4. En av mina största fobier i livet är att spy. Det finns inget äckligare. Därför gillar jag inte heller att ha ont i magen, eller må illa, eftersom jag genast associerar till att spy. Har jag för ont i magen kan jag ligga och skaka i sängen eftersom jag är så nervös. Psyko I know, men vem visste inte att jag var konstig!

5. Jag är grymt opedant när det gäller min dator. Jag slänger allt direkt på skrivbordet, och när det blir för störigt slänger jag in det i mappar lite här och var. Sedan fylls skrivbordet sakta men säkert igen. 

6. Jag diggar att baka American style! Dvs stort och mycket, och den enda som klagat hittills är främst Jenny. Johans studenttårta bestående av två megastora chokladkakor ovanpå varandra med glacyr både mellan och runt om visade sig vara en enorm succé (Även om jag själv inte tyckte det var någon hit på grund av att jag visste vad hur mycket smör som ingick, haha)

Känner inte så många fler bloggare. Men Kusin, Broder, Becka, Nickie och Tina kan ju få göra den om dom känner för det!

Omelättus gigantikus

Jag var sjukt seriös med lunchen idag, eftersom jag måste plugga hela eftermiddagen. Så det blev en omelätt med pasta, korv och ost. Den blev sjukt mumsig, men orkade inte äta upp hela, hehe. Gjorde t.o.m sallad. Så vad säger ni varmköksfreaks? Hade jag klarat mig?

Kan ju för övrigt säga att jag lär få skippa småttingarna ikväll. Hinner inte riktigt avvara 2-3 timmar som kan gå till plugg. Har ju rättskunskapsprov, och 8 dikter + grammatik i engelska imon. Inte för kul.

För övrigt känns det som om våren äntligen kommit. Solen skiner och himlen är blå. Varmt är det också. Delvis bittert för jag måste köpa en ny vår/sommarjacka. Den andra är lite tråkig och solblekt vid det här laget. Får väl be om bidrag eller nåt, haha. Men eftersom jag lär få dissa småttingarna så får jag ta min vanliga runda med mp3-spelaren så man får lite luft.

75803-193

Allt utom det jag borde

Dagen har verkligen varit bra. För jag har inte gjort ett piss typ. Dvs, jag har gjort allt jag inte borde. Jag borde ha pluggat rättskunskap, men istället så har jag rittat en massa. Jag borde ha varit duktig, men jag har ätit godis. Ifs har jag promenerat en timme nästan. Men jag kände att jag behövde det här ändå, efter min konstiga gårdag. Får väl sota för det under veckan, men allvarligt talat orkar jag inte bry mig för tillfället. Vill bara ha ett liv.

Bara för att alle blev lyrisk över min mangabild på mig själv.
Så fick han en liten maskot, dvs hans jälv. Fast han heter Grythemnon, har jag bestämt. För det är jag som har gjort honom! haha.


image192

Färgläggning

Jag lade in min bild i PS, och sen så började jag rita av linjer och sånt. Det slutade med att jag färglade hela bilden och gjorde den helt fädig. Så som nedan blev den iaf. Måste dock göra en pokémonversion till Alle med så han blir nöjd, haha. Hyffsat nöjd med bilden iaf. Orkade inte vara övernoggran för jag måste börja plugga. Urk

75803-191

Bara för att jag hatar söndagar

Då är det söndag igen. Jag hatar söndagar. Speciellt söndagar som denna så jag vet att jag måste plugga som bara den. Som vanligt vill jag inte plugga som bara den för det är så jävla tråkigt. Men jag får väl hålla ut. Den här och nästa vecka. Sen blir det lungt ett tag framöver förhoppningsvis.

Sitter här och lyssnar på musik. Gårdagens konstigheter är hyffsat bortblåsta verkar det som. Ritade lite, blev inget seriöst men jag lägger in bilden ändå. Blev ett litet mangasjälvporträtt kan man säga. Hade egentligen velat rita något annat i natt. Men jag tog mig liksom vatten över huvudet för jag kan inte rita så bra som jag vill. Iaf inte få ut det på pappret. Menmen, who cares.

Jag är sjukligt sugen på godis. Kanske blir en långprommenix sen så kan jag handla lite på vägen. Helst inte dock. Ska inte äta sånt onyttigt skit. Har ifs inte ätit nåt godis sen förra helgen, men ändå.

mangeme

Crappy emotions

Så sitter man här igen. Åter ensam en tråkig lördagskväll helt utan något som helst intressant innehåll. Okej, The Ark vann, whatever. Antingen gör dom succé eller så blir det megaflopp, orka bry sig för tillfället. Har varit heeeeelt sanslöst konstig idag, för att inte tala om nu ikväll. Men jag antar att det har varit en kombination av trötthet, känslor, för mycket konstiga tankar, dum mage och för lågt blodsocker. Så efter melodifestivalen tog jag en timmes promenad. Det var gött med lite luft eftersom det var längesen jag var så här skum. Crappy emtional thingy stuff!

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears
I'm not feeling this situation
Run away try to find that safe place you can hide
The best place to be when you're feeling like Me

All these things I hate revolve around Me
Just back off before I snap


 


Run bitch, RUN

Jag fick nåt konstigt ryck och stack ut och sprang. Jag antar att det var Alles fel för det sista han sa till mig igår va "ut och springa imon då?". Jag kunde inte låta bli med tanke på vädret. Jag vet att jag inte borde med knät, iaf inte innan Ystad, men det kändes inte något idag heller. Dessutom var det sjukt skönt, för jag drog på lite extra och sänkte tiden med någon eller några minuter till. Vad som däremot sög var motvinden från röda ladan till Rosengåden. Mindre mysigt, JA!

Har fått lite bilder av Emelie nu med. Många sjukt fula bilder, men jag antar att det var på grund av alla slappna-av-och-skaka-på-huvudet-bilder. Jag ar inte med på så många, vilket är både trevligt och mindre trevligt, haha. Bra att ha något mellanting antar jag.

Glömde dessutom en av de fulaste kommentarerna från igår som jag hörde på killarnas toa:

Två hyffsat överförfriskade män ~30+ är på väg ut när den ena utbryter:
- ÖJ! där är typ kaklet vi ska ha i köket du!
- Ska du ha skithuskakel i köket? FY FAAAAN!


   
 

Paaartheeeii

Igår var det festifesti som gällde. Trodde inte det skulle bli så möet, men det löste sig ändå lite snabbt på slutet. Dessutom är framtidens fester fixade för ett tag iaf. Så jag är nöjd. Det var förfest hos Cassa. Sjukt möet folk men riktigt trevligt måste jag säga. Även om det var synd om katterna *host*Masse*host*. Sen hjälpte man till och städa lite, snäll som man är, och så var det Lorden som gällde. Lite för mycket sittande för min smak kanske, men trevligt ändå. Sen stack vi till Toms Corner där jag åt en välbehövlig pommestallrik. Inte bra för min träning för fem öre, men det sket jag i. Bara så jävla god fyllemat! Bilder finns för övrigt på Emms bilddagbok!

Lite citat från kvällen:

- Påminnelse till mig själv, pissa inte i uppförsbacke...


- Jag kan inte stänga jackan, ditt huvud är i vägen...

- För mig är du nallebjörn, det är du och Bamse!


- Psst! Gick inte hon precis före oss i kön?
- Jo, men jag säger inget, för jag är så jävla svensk!


Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån
att dela sin glädje och sorg med

En sång för alla dom
som inte kommer hem
till någon som frågar hur det é

Freithaaak

Idag är det fredag, och det är jag glad över. Wiho! hoppas helgen blir bra bara. Har inte riktigt bestämt mig för hur det blir ikväll. Utekväll med alkohol, utekväll utan alkohol, eller utekväll alls? Vi får se, något vill man ändå hitta på. Inte så översugen på att festa bara. Främst för att jag inte har någon alkohol, som vanligt, haha.

Snart är det dags för skolan. Tänkte bara visa en bild först som jag ritade i natt. Den är kanske lite...morbid...men jag är sjukt nöjd ändå. Första kroppen jag är nöjd med, som jag ritat helt utan att kolla på något annat för att jämföra. Har inte bestämt mig för om den är klar än, eller om jag ska skriva något + svärta lite runt om. Jag får helt enkelt tänka på saken. Men så här långt har jag kommit iaf.

image175

Äkta

Nu har man vart och tränat. Det gick ju verkligen inte umma kardemumma kan jag säga. Men bättre svacka u än nästa helg. Så jag är inte så ledsen för det. Mest tråkigt när man spelar kasst. För övrigt har magen varit på fucky jumör igen. Kan varit det som spökar, men jag skyller fortfarande på benskyddet. Har inte vant mig än.

Det svarta har nog blivit mer grått. Och det är ju bra. Måste dock säga att tiden har fått mig att fundera på varför jag beter mig som jag gör. Tror at alla tycker illa om mig, och att jag typ är konstig. Vissa tycker det, men inte alla (har jag fått reda på). Jag har fått reda på att man umgås med mig för att jag är äkta utan falska fasader iaf. Måste säga att det var den bästa komplimangen sen jag vet inte när. Det får en att tänka till.

Ett bra avslut blir väl att citera Karl Bertil Johnssons Jul då.

"Det var bannemig det finaste jag hört sen jag konfirmerades!"

Tråkig halvtimme

Den segaste tiden som finns är den när man sitter och väntar på att sticka till träningen. Den är alltid så sjukt seg, speciellt sista halvtimmen. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Så jag tänkte att jag kan passa på att uppdatera bloggen lite för jag har varit väldigt dålig på det under dagen.

Igår natt blev seriössnackets natt. Välbehövligt, för min del iaf. Fortsatte väl lite här på eftermiddagen i andra banor, så det har helt enkelt varit ett seriöst dygn över huvud taget. Annars har det projektats en del, jag har mailat både Cosmo och Frida (sure, töntigt, men vi ska kolla upp den åldersgruppen så). Och dessutom Café och Elle. Har faktiskt redan fått svar från både Cosmo och Frida. Så det var bra. Har inte lika mycket panik nu som igår, för vi har lagt upp nytt schema för arbetet. Dessutom fick vi äntligen tag på Korpadalen!

Andra hälften av eftermiddagen/kvällen spenderades på körskolan. De två teoritimmarna går faktiskt inte så segt som jag trodde, och biland är det riktigt intressant. Men jag är typ sjukt trög känns det som, fast idag fick jag glänsa på "parkering 30 m från järnvägsspårsregeln" eller vafan det heter.

Fys är mys

Ja, det är som jag alltid sagt. Fys är fanemej mys för fläsket, för man är lika nöjd varje gång man är färdig. Idag är jag dock extra lycklig eftersom vi fick boxas också. Så jag fick utlopp för mina inre agressioner. Jag har dock ingen boxningsteknik, men det skiter jag i. Bara jag får slå lite på något. Allt trippande och jämfotaskuttande kanske inte var 100 för mitt knä, men jag orkar inte bry mig. Huvudsaken är att det håller över nästa helg. haha. Men ajg får väl leva på antiinflammatorisk salva och ipren.

Ibland blir man lite extra lycklig förresten. Märkte att Staffan (fysnissen) glodde på mig lite då och då, sen efteråt kom han fram och sa "Du har gått ner i vikt va? Du ser smalare ut". Då blir man glad. Inte för jag vet om jag gått ner så mycket, men ser det ut som det är jag nöjd, haha.

Allt kändes så bra

Allt kändes så bra men så fick vi ett litet halvkinkigt mail från vår handledare till projektarbetet. Hon ville träffa oss omgående. Faktum är att jag inte ser fram emot det alls för vi har inte gjort så mycket sedan sist och är nog ganska slappa jämfört med vissa andra. Det är bara jobbigt att ta sig tiden när man har så mycket annat att göra. Men hon förstår oss förhoppningsvis. Hon är trots allt psykologilärare. Vi ska därför jobba röven av oss imon, så vi får lite mer gjort. Sen får arbetet komma i första hand nu fram tills det ska redovisas. Jag vill inte ha ett G bara för att man är för slappa.

Faktum är att det ett tag innan lovet kändes som att jag skulle gå in i väggen. Inte konstigt att man inte hade någon lust till något och att magen var helt över-fucked. Kul att det är så här nu. Hur ska det då bli när man går på högskola?

Eftersom jag panikade som fan så skrev jag nästan en hel sida inledning till arbetat. Då har vi något iaf. Dessutom kollade jag nätet efter lite material om falsk marknadsföring. Men ajg hittade nada. Så det blir nog till att slå i lagboken, men det ska väl inte vara några problem, haha. Nu ska jag sova lite och glömma bort mitt fuckade liv för en stund, så kan jag fysa sen och förhoppningsvis göra utlopp för mina inre agressioner.

Fjäderbollspangande

Nu har man varit och tränat lite. Slagit på små fjäderbollar så att det rök om det. eller inte, dock fick jag inte lika många kassa träffar idag (om man bortes från dubbeln mot Madde och Jimmy). Dock så gick det allmänt dåligt ändå för jag hade inget spring i benen alls. Jag skylle på benskyddet. Vad som däremot var bättre idag var att knät gjorde ont under spel, men nu är det ganska hyffsat. Kanske är så att jag inte ska ge upp än ändå. Får väl ge det lite tid, ömhet, kärlek och muskelsalva, haha.

Gött att ha sovmorgon till 11.15, fast ska nog gå upp lite tidigare och börja med körkortsteorin så jag blir färdig med den. Eller så gör jag den innan jag lägger mig. Äh, vi får se hur det blir. Huvudsaken är att jag hur som helst får den gjort.

American Idol på tv nu, haha fi fan va hemska vissa är. Jag fattar inte hur dom kan tro att dom kan sjunga? Taskiga morsor som inte säger att dom suger. Jag hade fan aldrig gått dit, det är ju typ att begå självmord eller något i den stilen.

Citat från korta hemvägen från träningen då Frida blev blöt:

- Fy fan va mörkt det är
- Ja, jag hatar när det är så här mörkt, man ser inte vattenpöl....
*plask*
- .....larna.....neeeeeeeeeeej.....

Trött

Dagen har varit lite sömnpilleraktig från och till. Tyckte inte jag fick ut så mycket av dagens informationer från högskolor och universitet. Det mesta som sades visste man redan. De vill ju att man ska välja rätt skola, men när man inte ens vet vad man ska läsa än så blir det svårt. För övrigt hade jag rättskunskap och det var nästan segare än vanligt. Fick dock nåt poäng till som gjorde att jag hamnade på MVG-, finfint.

När jag kom hem åt jag, sen däckade jag typ och vaknade igen vid halv sex änär mamma kom hem. Haha, ska äta lite snart, och sitter och kolar på Outsiders. Det handlar om underbarn. Det är ganska häftigt men ajg gillar inte den lilla tjejen som är sveriges yngsta i Mensa. "Man kan ju inte bekanta sig med pojkar för dom bara råmar och äter choklad hela tiden". Biatch, bara för att hon är 11 och ska börja sjuan och råkar vara megasmart så behöver man inte säga så. Dessutom slet hon åt sig en lapp med frågor, började översätta massa ord innan någon hann röra ett finger, och så hade hon mage at klaga på att ingen annan gjorde något. Usch.

Snart dags för träning. Hoppas knät håller bättre idag. Vill inte ha ont.

Citat från dagens infos:

"- Man kan både plugga och dricka......fast man ska inte göra för mycket av det sista.....eller det första heller"
Snubben från Jönköpings tekniska högskola

- Sen finns det andra aktiveteter att delta i, och så kan man festa.
*lång paus*
- Det betyder att vi dricker alkohol!
Killen från Lunds universitet


Aj!

Mitt knä är värre än någonsin. Vet inte om det hade tänkt göra ont allmänt, eller om det var för att jag använde knäskyddet. För ska man ha mindre ont så hjälper det inte. Skit också. Jag som var så nöjd efter min springrunda igår. Sjukt depressivt alltså. Ännu en anledning att gå ner typ 30 kilo...

Inte nog för att man är kink på knät, så blev jag ännu mer kink när jag kollade på schemat inför infodagen imorgon. Den som gjort det verkar vara totalt intelligensbefriad. För dom har lagt växjö universitet, lunds universitet, linköpings universitet och halmstad högskola på samma tid! Jävla tröghuvuden. Men jag får väl se två av dom iaf, eftersom dom har info i två pass. Det blir sovmorgon i vilket fall som helst.

Wow

Säger som Emelie, sjukt flippad på bloggen. Har inte kunnat logga in sen igår frö det ståt att mitt lösenord varit fel. Men nu verkade det ha löst sig, med typ, tredje nya lösenordet jag fick. Det visar verkligen hur beroende man är, haha.

Idag har man haft matte. Ingen trodde nog att vi gjorde några tal, för vi lät som fan under hela mattelektionen. Det var inte bara jag som tyckte det, för Beccas kommentar sa allt. "Ni kan inte hunnit med så många tal, så mycket som ni snackade". Men vi hann med en del, även tal faktiskt. Vi flippade på tal, vissa flippade på att jag inte behövde femtioelva uträkningar för att komma fram till talet fem, haha. Men det visar ju bara att vi är för smarta för vårt eget bästa (yeah right!). Dessutom hann vi med lite fula assosiationer medan vi ändå höll på. Men det var mest Jennys fel, som vanligt.

Narrow-minded?
No honey, I'm not that kind of a person
Don't try to fight whats right
Feelings will always be feelings
Something you simply can't handle

Söndag igen

Då var det åter igen söndag, eftersom tiden bara rusar iväg. Chill-kväll igår. Grannarna var här och vi åt supergod mat och drack gott vin och hade allmänt trevligt. Blev inte så tråkigt som jag trodde. Tyvärr krängde jag godis, utöver det lilla jag köpt för en gång skull. Men jag skyller på alkoholen, man får så dåligt omdöme av det. Haha.

Idag är det verkligen vårväder. Jäkligt varmt ute, och jag som bara skulle ut och prommenixa en runda, hamnade åter igen i mina joggingskor springandes (lunkandes?) min lilla runda. Jag hade inte ro att promenera, och dessutom ville jag testa mitt nya knäskydd. Kändes sjukt obekvämt de första 200, och dessutom gjorde knät ont. Men sen var det som om skyddet satte sig som en smäck på precis rätt plats för jag kände inte ett piss. Så jävla skönt. Dessvärre blev rundan ett värre trauma än i fredags för jag fick ont i benhinnorna istället, efter 3 runder på en vecka på asfalt som underlag. Men jag tog hela rundan, strong som man är. Dessutom märkte jag på klockan efter hemkomsten att jag sprungit några minuter fortare än sist. Då blir man inte heller ledsen.

Så nu sitter jag här, endast iförd mina nya randiga kallingar (som inte var lika sköna som dom andra, tyvärr), och min fluffiga morgonrock som en annan Hugh Heffner. Får väl se om man tar itu med matten, teorin, eller något annat intressantare. Jag är inte så depressiv idag eftersom jag typ har en chill vecka. Ingen engelska, det är umma-kardemumma. Så vill nån göra nåt så skrik för fan, I'm in!

Mormor-style

Min mormor är bara sjukt rolig ibland. Och lite halvt livsfarlig. Men sjukt rolig.

- Jag ramlade igår på toaletten.
- VA?
- Ja, efter att jag borstat tänderna satte jag upp foten på toalettringen, som jag alltid gör, för att smörja in benet. Men eftersom jag var lite trött efter både vin och kalasande så slant jag.
- Men mamma då!?
- Jaa, så satte jag foten rätt i toaletten och när jag försökte få loss den halkade jag bakåt. Så där låg jag på golvet, med foten, som hade lossnat, i toaletten.
- Herregud!?
- Så låg jag där, och efter en stund insåg jag att jag inte brutit något, och så började jag skratta.
- Varför då?
- Jo, för jag började tänka på den här låten...."han ´hade foten i en poootttaaaaaa" *sjunger*. Så där låg jag, med foten i toaletten, halvt sjungandes, halvt skrattandes på toagolvet....
*fnittrar hysteriskt*
- Du är inte klok! Varför stänger du inte toalettlocket?
- Varför det? Så har jag ju gjort i 30 år!!?!

Dags för lista

Hur ser du ut? Brunhårig, blåögd med glasögon. 1.84 lång med alldeles för många centimeter i omkrets.
Vilken klädstil har du? Casual vs. preppy säger Jenny (Vad det nu betyder?)
Vilken tidning läser du? Inga? Café ibland
Ditt mest använda uttryck? Orka, biaatch och euwhe
Och ditt mest oanvända? antagligen antiklimax :P
Vilken är den bästa komplimangen du kan få? You are löööveelyy :P
Vilken är din största framgång? Framgångar? har nog inga större sådana...
Ditt största misslyckande? My looks, weight och badmintonkarriär! haha!
Viktigaste egenskap hos en människa? omtänksam, ärlig o.s.v låter säkert klyschigt, men så är det.
Sämsta egenskap? egoism, oärlighet typ :P
Vad gör en fest lyckad? Göttig mysik, göttigt folk och göttig dryck
Vad är din dröm? To have a happy life :D
Är otrohet okej? Haha, neeej wirklisch not!
Vilken är din favoritsysselsättning? MSN...haha, neeej, trelvigare att träffa folk i verkligheten. Träna med.
Vad har du just nu i din bokhylla? Böcker, TV, pärmar, prydnatscshiet, en jättetiger, haha.
Vad gör dig lycklig? vänner, musik, badminton, helger, haha
Vad gör dig arg? Skolan, haha, oärliga personer, vissa personer in general...
Kan du tänka dig att ta din bästa väns ex? Ja, om det stämmer mellan båda, beror säkert lite på läget med.
Vilka är dina idoler? Inga driketa favvisar :P

Nyttodag

Idag måste jag säga att jag kännt mig sjukt nyttig. Kanske inte nyttig, om man ser på maten och drycken, men nyttig när det gäller att göra saker. Det började med att jag och Cage var sjukt effektiva på naturkunskapen och hittade massa artiklar till arbetet om träning. Conny måste gillat vår förra muntliga presentation för vi fick "max" prata i 40 minuter. Yeah right! 20 max säger jag.

Sen stack jag till stan för att fixa både internet och telefonbank. Känns bra så jag kan sköta alla mina bankärenden hemifrån, haha. Sen köpte jag nya boxers, och alla vet ju att underkläder är sjukt viktigt! (Tyvärr blir det för viktigt för somliga *host*Jenny*host*). Efter det hjälpte jag mamma på systemet, då jag kombinerade nöje med nytta genom att träna styrketräning med två bag-in-box. (Skulle dock inte få samma träning om jag gjorde det nu, då vikten skulle vara ojämn, och lite lägre. Men alla vet ju att lite rödtjut i blodet inte tar död på någon heller). Dessutom beställde jag smoking till balen och checkade in en hel del snajsiga kostymer. Snart är det dags!

Sen stack jag hem för att springa en runda. Inte alls samma flyt som i onstes, men det kan beror på träning 4 dagar i rad. Men jag tog "hela" rundan, varför jag sätter flugskitar runt är för att hela endast är 4 kilometer. Bättre än inget dock. Måste, tyvärr, införskaffa ett knäskydd då det smärtar en del under både badminton och joggning. Efter en härlig dusch tog jag itu med att städa rummet, så nu är även det fint.

Jag är sjukt nöjd med dagen, även om jag suttit hemma och ugglat ikväll. Den känslan blir dock inte bättre av att veta att typ alla är iväg och gör saker imon. Vilket betyder tråkkväl, inget bra för ett sällskaps-freak comme moi! Men det löser sig säkert. Börjar även få Heroes-abstinens, nu när O.C är slut och allt. Bittert!


För idag är det fredag

Bloggen var ju helt konstig igår så jag hinner ett inlägg innan jag ska till skolan. Nu har jag dock förståt varför, för designen här är lite annorlunda. Kul,  lite lättare att förstå kanske. Det återstår dock att se, haha.

Träningen igår gick hyffsat. Förutom att jag lär slå sönder mitt rack snart om jag hade tänkt fortsätta med alla jävla ramträffar. dags att lägga ner dom på heltid. Idag är det asfint väder, så jag tror minsann det blir en liten runda efter skolan, eller senare i eftermiddag. Hoppas att det går lika mys som sist bara. Dessutom var jag ju på min första teorilektion som var helt ok. alla snackade om att det skulle vara assegt. Första halvtimmen gick sakta, men det var mest för att Simon snackade om allt man skulle göra, regler och sånt. Men sen när vi väl började diskutera högerreglen och sånt enligt bilder så gick tiden snabbt. Det blir nog inte så dödens ändå.

Nä, jag antar att jag får börja göra mig redo för skolan. Går ju bara till 12, så jag klagar inte. Så nu ska jag upp och lyssna på ett projektarbete om älgar, väder eller vafan det var. Hoppas dom inte snackar hela lektionen så vi kan börja med vårt arbete om träningens betydelse för livsstilen. Det ska bli trevligt, me, Cage och Powerpoint, haha. Det brukar bli bra.

Grattis Farmor!

Idag fyller min kära farmor 70 bast! så vi ger henne en massa gratulationer. Tyvärr kan jag inte hälsa på henne eftersom hon bor mellan Uppsala och Stockholm. Men I april blir det säkert kalasande eftersom farfar med fyller 70 och dessutom fyller farbror 40. Sen fyller ju jag 19 dagen efter farfar, så vi är ganska samlade, haha.

Provet gick faktiskt hyffsat idag för övrigt. Grymt skönt att ha det gjort. Skrev som en gnu, för vi fick välja 3 frågor av typ 8, och där fanns några av det jag pluggat på. Så jag tror det blev en 3-4 hela a-4 både fram och baksida, haha. Stackas henne som måste läsa det.

Snart ska jag me Ange och Micka till Relaxa där vi ska sitta och projekta lite. Sen blir det första teorilektionen, hem och äta, direkt till tränarmötet och sen träning. Måste ju säga att det främst är träningen som hägrar. Jäkligt sugen måste jag säga. Man kan ju alltid hoppas på lite singel med. Men jag tror att det är ganska in my dreams när det gäller torsdag. Bu who cares! så länge man får träna så.

Kör på military idag. Oh så hett, haha.