Sorrow is a beautiful state of mind

75803-17

Sorrow is a beautiful state of mind


A hard work, work. Ja då har man jobbat i tre dagar nu. Igår, måndag, klaffsade jag runt i tjockolja över fötterna och rensade den från skit. Så som 30 år gammal plast, gammal isolering och sån skit. Hittade en komisk skylt mitt i allt ihopa. "Varning, brandfarligt, släng trassel eller annat antändligt skrot i angett kärl" och där stog vi ibland skiten, mitt i oljan. Jaja, oljan skulle ju inte vara där. Men ändå. Idag har jag kravlat på ett cisterntak i drygt 6 timmar. Så jag är lagom stekt nu. Fick gå med långtröja de sista timmarna. Det var varmt, men jag blev iaf ingen kräfta. däremot känns det som om jag har halvt värmeslag nu. solfrossa och så. Keps hela dagen imon, och grymt mycket vatten blir det som gäller. Även om man får springa på toa som en galning. Jag gillar INTE cisterntak i högsommarvärme. Det skulle förhoppningsvis bli lite kyligare imorgon. Mumma.

Mikke hade pratat med Nea. Hon hade varit genomförkyld och regnet hade öst ner. Stackarna. Inte kul att åka till Bulgarien och så blir det skitväder. Med tanke på hur vädret är här, så hade dom lika gärna kunnat stannat hemma. Nästan. Men, men lite sent att tänka så nu. Jag hade gärna åkt ut och rest sådär tills skolan börjar. Fast då är det väl bajsvarmt överallt. Men det får man väl ta. Har inte varit på solsemester sen Turkiet. Då var det 41 grader i solen som mest. Ganska varmt, ja! Saknar att ligga under parasollet och läsa böcker. Fast då skulle jag solat lite mer än vad jag brukar göra. Gillar egentligen inte sol. Inte när jag bränner mig. Som jag alltid gör. Jävla pigment.

legat och kramat min kudde nu ett tag. Frös som fan innan. Solfrossa. Mumma. Kudden är min imaginary girlfriend, haha, patetiskt. Jag vet. Menmen, kan man inte få sällskap på annat sätt så. Har ingen annan att krama på ju. Hade varit jävligt gött att ha någon såhär i sommartider. Fast jag är inte så social när det gäller nytt folk. På tal om nytt folk så ska vi ha en tysk här hemma från torsdag till söndag. Orkar egentligen inte. Det är nån kille som jag inte har någon aning om. Och typ ingen av de gamla som jag träffat innan kommer. Conny kommer inte över huvud taget. Ganska trist faktiskt. Hoppas jag får bo hos dom nästa år iaf. Vill inte bo hos någon ny. Usch!

Måste snart sova. Jag vill inte, men samtidigt är jag skittrött! Känns bittert när alla verkar vara ute halva nätterna och ha kul. En annan går upp 6 jobbar till fyra. kommer hem, duschar och deckar i sängen. Försöker vara social några timmar, för att sedan somna igen vid 22-23. Jaja, nu är det bara 18 arbetsdagar kvar. Haha, man börjar redan räkna ner, det är lite fjantigt, men cisterntak är så jääävla sega. Imorgon ska jag skrubba med stålborste med, inte kul. Sen måla. Det är lite roligare iaf, tiden går lite fortare när man målar. Nu ska jag lägga mig och se slutet på Grey's. Natti natti.

The faboulus life of a fancy magazine

Rebecka!  couture

The faboulus life of a fancy magazine




I'm not mutch of a man. Jag såg precis Pearl Harbour och jag blev preciiiiiis lika deprimerad som vanligt. Lipade nästan i slutet, precis som vanligt. Jag vetifan vad som är felet med mig. Men förhoppningsvis finns det fler killar där ute som är lite sentimentala när det gäller filmer. Förresten kan man ju inte bli annat än ledsen när man ser Kate Beckinsdale lite smått tårögd! Hon är verkligen perfekt för den rollen! I like her! Känns dock inte som jagsett någon annan riktigt bra film på länge. Det har faktiskt varit dåligt med den varan. Mmmh, filmbolagen får skärpa sig. Måste dock se klart Amelie från Montmartre någån dag när jag inte är fullt så trött som jag var förra gången. Inte bra om man somnar mitt i säger jag bara.

Sommarlovstider är det ju också nu. Jag slutade i torstes och lyckades konstigt nog uppleva den underligaste avslutningen hittills. jag fick nämligen inte bara ett, utan två stipendier(?) Den ena motiveringen lät iaf som att jag pluggat mycket och varit trevlig. Sen fick jag något från rotary, för att jag varit duktig i mina ekonomiämnen. Så jag tackar och bockar. Pengar är alltid välkommet. Och slösaktig som jag är, så gjorde jag ganska snabbt av med 600 på en ny skjorta och tröja, haha. Men jag behöver kläder. Tror jag iaf :P Något mer jag behöver är att fortfarande gå ner sisådär 15 kilo. Fast om jag behåller min övervikt kanske jag slipper lumpen. Man kan ju hoppas. Haha...usch...

Mikkes student ägde även rum i torstes. Trevligt, trevligt. Han fick en seriös shaker av mig, och dessutom en lång vers där jag dissade honom till tusen. Haha. Fast jag borde tagit med lite om hans snusade, då hade han blivit sur ifs, men vem bryr sig. Har man gjort av med 35000 på snus så borde man tåla att höra det. När vi sedan skulle ut så orkade han inte, och jag orkade verkligen inte övertala honom, för jag orkade inte heller. Visst hade jag en känsla inom mig att jag borde gjort det, man SKA till båten på sin student, vare sig man är trött eller inte. Men min mamma verkade inte vara så glad över att ha en full student hos sig, och jag var trött som ett svin. Förlåt för att jag inte är någon festare.

Sommarlov och sommarlov förresten. Jag börjar jobba på måndag. Då får jag åtminstonde röra på mig varje dag. Cykla fram och tillbaka till Oljehamnen. Tar väl cirkus tio minuter en kvart. Men ändå. Segt att börja jobba nu när man precis fått lov. Men samtidigt är det jäkla gött att få ha jobbet gjort sen. Jag tänker nog skippa Tv:n och köpa en seriös kamera istället! Vill verkligen ha en sån som Daniel hade. Med samma objektiv och allt. Då kommer jag springa runt och fota varenda eviga stund i livet. haha. Lite jobbigt fet att dra med sig överallt. Men grymt kul att få lite snygga bilder. Tyvärr börjar platsen på min dator ta slut. Så jag måste börja rensa. Eller bränna ut lite. Jaja, det löser sig sa gumman och sket i vasken. Nu är jag trött som ett svin, så over and out FOLKS!


Smile, fuckface!

Smile, fuckface!

Smile, fuckface!


Aj, jag har ont i magen igen. Jag fattar inte varför jag ska dricka kaffe sent på kvällen när jag vet hur det går! Jaja, gjort är gjort. Förhoppningsvis somnar jag ändå. Har suttit här och klurat med mikkes studentkort nu. Med risk för att låta självsäker, men fyfan va snyggt och bra det blir. Äntligen något som blir kul att ge bort. Om han nu märker det förstås. Det vet man ju aldrig.

Jag har varit på festhumör hela kvällen. Mamma och pappa hade bröllopsdag så vi åt god mat och drack vin. Jag kom igång riktigt bra efter en stund. Sen kom jag på att det var torsdag. Riktigt bittert faktiskt. Men det kanske bli båten imorgon ändå, haha. Om Mikke nu får med mig. Kommer känna mig duktigt töntig där bland alla studenter! På tal om studenter ja, riktigt deprimerande att se alla glada studenter, sjungades i korridorerna. Om dom nu är i skolan för en gång skull. Bal på måndag. Flottrace på onsdag, utspark på torsdag. Det blir ett redigt firande ska jag be att få tala om gottfolk. Ett år kvar. Sen är det slut på min trygghet också. Scaaaaaaaryyyyy....

Imorgon blir det shopping på hög nivå i Kristianstad. Om jag nu hittar något. Hoppas på en bra fortsättning på mina bruna/rutiga shorts från dagens runda på stan. Förhoppningsvis så hittar jag skor imorgon. Sådana går typ inte att uppbringa i den här lilla stan. Speciellt inte för killar. FY!

Hade mina två sista redovisningar idag. Äntligen är jag klar! Filosofin måste gått hyffsat, för betyget slutade tre-bokstävigt! Hur gött är inte det? Nu ska vi bara se hur det blir i engelska också. Känner på mig att besvikelsen kommer bli lagom stor om det slutar på VG. Vill inte. Nu kan det tyckas att jag är beroende av höga betyg för er få läsare. Men faktum är att jag ÄR beroende av höga betyg. Det är inte så kul som det verkar. Tro mig. Det är som en drog, fast värre. Abstinens! *dreglar*