MR. Sleepyhead

Jisses, trodde inte att jag skulle bli så seg av de här arbetstiderna. Och ändå jobbar jag bara från 12-20. Hur ska det då bli när jag jobbar till 22? Nästa veckar är det dessutom no-life som gäller för då börjar jag sex på morgonen! Det blir jobbigt. Finns säkert många där ute som skrattar åt det men jag kan inte hjälpa det. Jag är inte van vid det, än. Men jag ska ju bara jobba såhär i tre vekcor sammanlagt (tror jag). Men jag är glad för OB:n jag får i vilket fall som helst. Vet dock inte hur mycket det handlar om, men lite är det iaf.

Jag har blivit Müsliberoende. Min hemgjorda müsli är så jäkla god. Jag tycker om den, och tror den är hyffsat nyttig, även om det är råsocker i som Alle klagade på (tji fick du, höhö). Ska dock prova med honung någon gång, men tror ändå inte att det kommer bli lika gott karamelliserat. Jäjä, det är så lite müsli man har ändå, två tre matskedar och sen en massa massa fiber och shit. Mycket gott, och man står sig faktiskt länge. Den är min räddning vid klockan 17.30.

3 nice T's

I brist på annat att göra satt jag och kollade in lite T-shirts, vilket jag är i stort behov av. De här fanns på Asos och var rätt coola tycker jag.


Klockan är redan 10...

Klockan är redan 10 och jag har redan hunnit ha körlektion, sprungit en runda och dessutom duschat. Jag känner mig mäkta stolt över denna morgonstund-har-guld-i-mund-prestation. Körningen gick oförväntat bra, det tyckte t.o.m Simon, med tanke på att jag inte haft körlektion sen den 24:e maj. vi behövde inte gån ågra steg tillbaka, utan kunde istället rätt fort börja på nästa steg.

Det blev hela joggingrundan idag också, men det var otroligt segt både i början och på slutet (och jag vet egentligen inte om det var särskilt skönt imellan heller). Får dessutom alltid ont i magen när jag är klar, men det brukar oftast gå över efter någon timme. Faktumet att man ska till jobbet om en stund är ju dock lite bittert, but who cares. Det blir nog trevligt idag också. Förhoppningsvis blir det mer streckkodsläsning än inskrivning, för fyfan va lång tid det tog!

Men en sak i taget. Först blir det chill, sen lite lunch i form av en god omelett förhoppningsvis, och så måste jag se om jag hinner bort till citygross innan jobbet för att inhandla fil som jag kan ha till min kvälls-/morgonmüsli på jobbet. I'm addicted.

Choo that furrburger..

Fick precis en film av brorsan, som han för ett tag sen fått av Miriam. Den var rätt rolig så jag var tvungen att lägga ut den här, för att förmedla den till er andra i min närhet (haha). Rätt mycket shit åt USA's regering kan man säga. Alldeles lagom underhållning en måndagsmorgon som denna. Speciellt när man ska till jobbet snart.


Första guldet

Då har Sverige fått sitt första VM-guld. Självklart är det Klüftan vi snackar om. men vem hade trott något annat? Det är nästan inte intressant att kolla längre, för det känns som om man redan vet innan att hon ska vinna. Vad som däremot var roligt den här gången var att hon slog nytt europarekord på 7032 poäng. Trevligt trevligt. Frågan är om det kommer någon snart som kan matcha henne. Känns som hon behöver någon som får henne att pressa sig själv ytterliggare.

Dessutom är dom den andra i världshistorien som tagit tre VM-guld i rad. Det är inte alls särskilt illa. Det måste kännas sjukt häftigt att veta att man är den bästa i hela världen på det man gör.

image517

Party up people

Igår var det fest hos Henrik som gällde. Med tanke på huvudvärken som ville infinna sig dryga timmen innan ajg skullee åka så var jag inte jättesugen. Men så fick ajg lite bukfylla, och allt blev bättre. 2 päron och en banan på hela dagen kan vara lite för lite insåg jag. Väl hos Henrik så var allting väldigt trevligt. Mycket flumm och skumma diskussioner som vanligt. Men vad skulle en fest vara utan det? Det blev så att jag, Lizze och Oscar inte tog taxin hem förrän vid 3 snåret. Mycket lyckad kväll.

Förövrigt så är jag glad för att jag fått så bra respons på bilden jag gjorde. visste ine att alla skulle uppskatta den så mycket. Det är alltid roligt när man gör något som betyder något för andra än en själv.

Äntligen!

Idag har jag äntligen köpt nya joggingskor. Det fick kosta lite, men så ska jag ju förhoppningsvis få riktigt bra användning för dom också. Det fick bli Nike air structure triax + 10. Haha. Långt namn. Men sköna var dom. Herrn i affären försökte pracka på mig ett par för 1700 spänn, men där gick gränsen. Visst var dom sköna, för man kände knappt att man ahde något på foten. Men så seriös sprinter är jag inte.

Party party ikväll? Får se. Var sjukt sugen hela veckan och igår. Men har känt mig lite halvt kass idag, så känslan försvann. Men det kommer väl tillbaka förhopningsvis. Den som lever får se.

image516

Helg igen

Fan va fort veckorna går. Det märks verkligen att man trivs på jobbet, för just nu känns det perfa. Dagarna går så fort att jag vet inte vad. Det blir säkert stressigt nu när det kommer igång på riktigt, men jag ser ändå fram emot det. Ska dessutom jobba skift de kommande 3 veckorna. Så nästa vecka blir det 12.00 - 20.00 varje dag. men det blir nog bra. Missar dock träningen, men samtidigt får jag OB så. Hehe. Dessutom kunde jag bokan in 2 körlektioner på grund av det.

Imorgon ska pengar brännas. Haha. Inte så farligt, men jag ska äntligen gå och köpa nya joggingskor som ajg längtat så länge efter. Det ska bli skönt att få ett par riktiga skor så inte knäna fuckas upp lika mycket (förhoppningsvis). Förresten blir det party(?) på kvällen också.

Just because we are invincible...

Jag hade bara en liten bild att förmedla. Den har råkat glömmas bort, men jag kom att tänka på den idag igen när det verkligen gick upp för en att man inte skulle tillbaka till skolan. När jag cyklade till jobbet tyckte jag nämligen att det var så jävla mycket folk ute. Och plötsligt insåg jag att skolorna började. fick en skum känsla i kroppen. skolan börjar, och jag var inte där. Men det är väl något man får lära sig leva med. Får ärligt talat lite ont i magen när jag sitter och skriver det här. verkligheten kallar.

Så tillbaka till bilden. Den var faktiskt färdig redan några dagar innan studenten. Jag antar att jag blev inspirerad av bilderna från vår kubbkväll hos Jenny. Hur roligt vi hade, och hur bekymmerslöst allt kändes. I alla fall när man ser på bilderna. I vilket fall som heslt var hela meningen egentligen att jag skulle försöka få ett ex utskrivet till varje person på bilden, som en studentpresent. Tyvärr kändes det typ töntigt, så det blev aldrig av. Men det är bara Alle som sett bilden, fram till nu D.V.S.

Man längtar faktiskt tillbaka dit. till den där kvällen, då allt kändes så bekymmerslöst, och man fortfarande hade hela studenten framför sig. Man hade hela sommaren framför sig (inte för vi visste att hela skiten skulle regna bort, men vafan, man kan inte få allt). Det var då man ännu inte hunnit oroa sig särskitl mycket om vad som skulle hända sen, man kände sig lite smått oövervinlig. Men det var då, och jag ville spara en liten bit av då. För min egen del lyckades jag. Sen vet jag inte vad alla andra tycker. Men ärligt talat skiter jag i det. Det viktigtaste är att min känsla finns där.

we all

Jisses nu får dom ju ge sig?

Läste just den här artikeln på expressen.se. Den handlar om att man vill förbjuda att "Tintin i Kongo" inte sak få lånas ut på svenska bibiliotek, eftersom den anses som rasistisk. Det känns som det här med diskriminering och hets mot folkgrupp bara blir allt värre och värre. Varför bry sig om sådana saker när det finns större rasismproblem i världen? Jag har då aldrig sett något nervärderande i Tintinböckerna. Jag tror inte barn som läser böckerna tänker det minsta på om de mörkhyade pojkarna i boken har större läppar. Eller att infödingsbyn visas som primitiva nästintill apor. Man ser det nog bara som rolig läsning. Borde man förresten inte förbjuda Asterix och även Lucky luke där man målar både japaner, kineser och mörkhyade på ett roligt sätt. för att inte tala om eskimåer m.m

Ju mer man försöker sig på att ta i tu med problemet på detta sätt, jumer förlöjligat känns det som att det blir. Jag fick ett riktigt skrattanfall när jag hörde att man inte skulle ha kvar glassen nogger, för det lät nästan som neger. Dessutom fick ju inte boken "10 små negerpojkar" heta det längre heller. Den har hetat det i alla tider, varför byta namn nu. Det var så man sa på den tiden, då var det inget nedvärderande i det, det var när det istället började användas som skällsord som det spårade ur. Lika dant är det med negerbollen. Jag har aldrig ens haft en tanke på varför det heter negerboll, eller att det skulle vara något kränkande i det heller. Nej, ska man skratta eller gråta, det är frågan. Varför inte förbjuda vaniljglassen eftersom den är vit medan vi ändå håller på?

RCT3

Jag fixade RCT3 härromdagen. Tyvärr var spelet lite av en besvikelse. Det var inte alls samma känsla. eller tja, egentligen fanns där väl mer känsla eftersom det är 3D och mer verklighetstroget än de två föregångarna. Men även om de har försökt utveckla spelet i all välmening så har dom försvårat det lite och gjorte lite onödigt komplicerat. allt tar mycket längre tid, vilket gör att man lätt blir uttråkad. Vad som däremot är roligt är att dom utvecklat berg och dalbanebyggandet (vilket ibland gör det svårt), och man kan även åka alla attraktioner. Så här under finns en bild från första backen på en av mina kreationer. Haha.

image514

Varje dag lär man sig något nytt

Ja, det är precis så det ska vara. Jag vet att det är tjatigt med mickabilden, men jag orkar fan inte retuschera någon ny för tillfället, men det kanske kommer sedan. Hittade iaf ett sätt att få bort de fula skuggorna från den misslyckade ljussättningen utan att det påverkade bilden allt för mycket. I vilket fall blev jag riktigt nöjd med den här tidningsframsidan. Det kasnke är mitt framtidskall, haha.

image513


Grattis till permobilen

Nej, kanske inte grattis till permobilen. Men grattis till victor i efterskott, och grattis till Frida i förskott blev det idag nnär det var kalasande som gällde. Nu den här helgen har gått åt till en hel del kalasande, eftersom vi var hos Herman igår. Var även hos Martin igår på kräftskiva efteråt, och det var väldigt trevligt. Mycket flippat (ingen ovanlighet) men väldans trevligt.

För övrigt så har man lite ont i huvudet. Umgicks med Frida och alicia under kalaset. Då får man räkna med en hel del höga toner. Speciellt när alicia vill ha som hon vill (d.v.s typ hela tiden). Inte blev det bätre för att Frida bestämde sig för att sjunga opera helt plötsligt. Men det var rätt trevligt. flippat folk man känner alltså! Haha.

När det gällde permobilen, så var det bara den här låten jag ville förmedla. Jag säger bara "trottoarens dragracekung, den titeln väger tungt".



Misery business

Har fastnat som fan på Paramores - misery business. Det som är härligt är att den låter bra live också. Det är alltid sjukt tråkigt när man tycker en låt är skitbra, så hör man den live och allt bara låter askasst. Där ser man vad tekniken kan lura en. Fast ja, dom säger ju, fake it 'till you make it. det kanske är sant då. för övrigt hittade jag även en omgjord elektroversion till den här låten. Haha, den var också rätt cool ändå.

För övrigt är sångerskan rätt snygg ändå. Om man får tänka efter lite. Speciellt när hon inte har den missfärgade moroten till frilla. Haha. Eller vad säger du Alle?

Förresten var mamma lagom knas härromdan:

Jag sitter och kollar på den akustiska versionen av misery business

Mamma - Den var ju rätt bra, men va hon ser ut i skallen

Jag byter till videon

Mamma efter en stund - Men, va tråkigt, den låter ju precis lika dant!
Jag - Mamma, det är samma låt!
Mamma - Jaha....ja det förklarar ju saken...


Sovtajm?

Dags att sova snart tror jag bestämt. Fast det är inte så att man lägger sig med en massa vemod längre. Även om man vet att man ska upp till jobbet så känns det helt okej. Det känns inte alls lika segt och långdraget nu. Jag ahr knappt jobbat en vecka, så jag ska nog inte säga för mycket. Men Dt kommer nog bli roligt. Ser fram emot att lära mig mer, och utantill dessutom. det är så skönt när allt bara flyter på. Får väl se om jag kommer kolla några bilder på er som finns där ute i cyberrymden. Har ni pixy bild som bolag så är chansen stor, haha.

Micka får hänga med på ett hörn. Bara för jag är så nöjd med henne som überretuscherad. Haha, nej, hon är söt som fan i verkligheten. Men det var bara sjukt kul att jobba med den bilden. Synd bara på dom jäkla skuggorna. Men jag lärde mig tyvärr aldrig det där med riktig ljussättning, plus att blixten inte riktigt ville. Men vad gör man? Riktigt så omfattande blir det ju inte på mitt nuvarande jobb. inte ens i närheten. Haha.

image512

On da work

Sitter här på jobbet och har lunchrast. Har under förmiddagen fått en introduktion i hur allt funkar med bilderna och så. Det är jäkligt mycket som händer som man inte hade en aning om innan. Det tänker man verkligen inte på när man sitter där och fyller i sin lilla påseende lapp efter skolfotot. I vilket fall som helst så var processen, där jag ska hjälpa till, mindre krånglig än vad jag väntat mig. Det är mycket att hålla reda på som sagt, men det är sånt som går av sig själv när man bara har kommit in i det. Så det blir nog roligt.

Det som är så jäkla skönt att tiden går mycket fortare än när man jobbade på oljehamnen. Då segade sig tiden som fan och här rusar den fram för man har saker att göra hela tiden. Det är roligt, because I like to keep busy. Dom har fotografkurs just nu, så alla drog typ på lunch, men jag har redan käkat. Men eftersom jag nog inte vågar ge mig på några mer bilder utan övervakning så får jag sitta och vänta här tills dom andra kommer tillbaka. Men det är rätt lungt. 

4 ton

Idag har jag burit 4 ton. Sammanlagt då. Vi tömde en hel container med 400 lådar à 10,5 kg. Det var rätt jobbigt, speciellt eftersom vi bara var tre personer, och vi hade en tidsbegränsning på en timme. Det tog ca 90 minuter, eftersom en fick stå och dra ner lådor i kontainern, en fick lyfta ner från containern och en fick köra med lådkärra och ställa in grejerna på lagret. Så man är allt lite mör idag.

A working guy

Jaha, då var man redig arbetare då. Eller något i den stilen i alla fall. tills vidare anställd eller periodanställd, vetifasen vad det heter. Det ahr varit helt okej än så länge. Har inte gått in på mina "riktiga" arbetsuppgifter ännu, men hoppas på att få introduktion rätt snart. Det verkar lite krångligt att hålla reda på alla grejor när man bara står och kolla. Inte så kul att veta att rätt mycket fuckar sig om man gör fel någonstans.

Det är roligt att man inte är den enda i min ålder heller. Har ju båda Alexander och emelie som bara är två år äldre. Just nu håller man på att skruva ihop massa möbler med Alexander. Men antar att det blir mer jobb med emelie sen när jag kommit igång med det andra. Det blir nog bra, även om man fortfarande är lite nervös för hur det ska gå att lära sig allt nytt. Men det brukar fastna rätt fort när jag väl fattat vinken.

Ven for the weekend

Då har man, för en stund sendan, återkommit från sin lilla weekend på Ven. Det var mycket trevligt att komma iväg lite. Vädret under gårdagen var perfa, enda tills det började ösa ner, men då var vi redan färdigsolade så det gjorde inget. Man har nu fått perspektiv på hur lien Ven är. Det tar knappt någon timme att cykla runt hela ön. Dessutom har jag nu även cyklat tandem-cykel för första gången i mitt liv. Både som främre och bakre trampare. Det är svårare än vad man tror, men vänjer man sig bara så är det helt okej.

En annan trevlig överraskning var att vi inte alls skulle bo i små trånga friggebodar som jag trodde, utan det visade sig vara små fina sovstugor, med badrum, separat sovrum, litet pentry och allrum och sovloft. Hur härligt som helst. Dessutom var middagen (och hotellfrukosten) helt underbar. Andra plus med resan var årets första havsdopp, och lite solande med lite rödlätta vader. Men vafan. Trevligt var det.

Citat från helgen:

Pappa får ett samtal på mobilen och lämnar över telefonen till Hugo som verkar bli mer och mer orolig.

- ..alltså pappa du får ta det, jag fattar inte!
- Vem är det?
- Det är polisen på Ven säger han!! Han vet säkert att jag har cyklat utan hjälm hela helgen!


Samtalet visar sig sedan vara från Lasse (vilket alla fattat redan utom stackars Hugo) som bara ville skämta lite med Hugo som hade glömt sin tröja. Haha.

Vi befinner oss på ett konstgalleri och några står och kollar på en fontän föreställande en naken man hållande ett blad med grodor, då Hugo högt och fundersamt utbrister:

- KOLLA VILKEN SNOPP HAN HAR!?



Tiden rinner iväg

Då har man (nästan) jobbat sina 4 veckor på Hamnen. Även om det har varit sjukt långtråkigt vissa stunder, så har tiden ändå gått rätt fort måste jag säga. Nu börjar nervousiteten dra sig på, eftersom jag börjar nytt jobb redan på måndag. Vad ska dom tycka om en? vad får man göra? tänk om jag inte klarar av det? Sådana är frågorna som dyker upp i mitt huvud rätt ofta. Förhoppningsvis ska det gå bra. Så i helgen gör jag en Fredrik Segemyhr, "Jag är mellan två jobb".

Helgen ska för övrigt spenderas på Ven. Inte ultrasugen för tillfället, speciellt inte om vädret hade tänkt bli skit, vilket det verkar som. Inte blir det bättre för att jag inte kan hänka Alle och Nea upp till Växjö heller. Hade jag vart hemma kunde vi fixat lägenhet och allt. Men nej, nej. Allt ska krocka. Dessutom känns det piss att man inte träffar folk på samma sätt längre. Måste verkligen träffa någon nästa vecka, eftersom det inte blir förrän till nästa helg igen annars. Hur segt är inte det? Men vad som är bra med helgen är iaf att jag får träffa två av de coolaste pojkarna som går i ett par skor, Hugo och Svante.

Lagom off

Fick för en stund sedan reda på att träningsdagen var bytt från torsdagar till onsdagar. Lagom off på det. Hade totalt missat det, så nu blir det ingen träning den här veckan, eftersom ingen annan heller verkade ha koll på det. Skit med, längtade ju efter att få träna imorgon. Nu blir hela veckan helt konstig bara för att man inte får träna någon badminton. tränade t.o.m inte så mycket ben och hopp idag bara för att jag ville att knät skulle vara helt imorgon. Bajs.

Hamburgare

Kvällen blev väldigt trevlig. Pappa ville att hela familjen skulle dra ner till Hotellet för att käka middag. Vi bangade inte alls. Så det blev en väldigt god hamburgare och en cider i solen. Sen köpte vi (tyvärr) godis, så jag har dåligt samvete igen. till hösten blir det seriöst som gäller. Precis som i våras. Och då gick det ju bra också. Nu ska jag gå och sova. sjukt död efter hela dagen i solen.

Sagt på jobbet av Blondie:

Jag och Johan står och målar när vi hör  Blondie lite längre bort.

- Fan va svalt och skönt det blev när man fick av sig byxorna!
(syftandes på skyddsoverallen)

Fransmän och solbränna

Tro det eller ej, men igår träffade jag lite fransmän. Två för att vara mer exakt. Det var Henrietta som hade besök av en från franskagänget, och så hans kompis. De båda var ute och tågluffade och tog sig en tur förbi karlshamn. Det var väldans trevligt och ajg slapp prata franska hela kvälen. vilket självklart var skönt eftersom jag typ inte kommer ihåg ett piss.

Idag har det varit sjukt varmt på jobbet för övrigt. tänkte vara duktig och skaffa mig lite färg. Blev dock kankse lite för mycket färg så nu har jag fixat nån konstigt formad rosa bränna på axlarna. Menmen, ska tydligen bli skitväder imorgon så då hinner det lägga sig, så kan ajg dra på till på torsdag igen. Måste ju ha NÅGON form av färg när sommaren är över.

Rollercoaster tycoon is the shit

Mitt nya nöje är att spela RCT2. Det var sjukt längesen jag hade det spelet, men sen började vi snacka om det någon kväll och jag blev så jäkla sugen. Så det fixade sig och jag har spelat och nördar en hel del. Rätt segt med uppdrag ibland, men vafan. Kul när man får till sjukt feta berg och dalbanor. Man kanske skulle jobba som designer till det? Haha.

Imorgon är det jobb igen. Har gjort alldeles för lite i helgen. eller träffat för lite folk i vilket fall som. Speciellt eftersom jag ska till Ven hela nästa helg. Det får bli meeting i solen någon gång i veckan hörrni(?).  Antar att det får bli lite målning på jobbet. Är bara vädret fint så är det rätt härligt. Man kanske kan fixa lite solbränna. För under dagens solning hände det då rakt inte mycket. Får dåligt samvete är man står bredvid mina hobbynegers (no offence!) till parents.

image496

Just one more week

Då var det helg igen och man har bara 3 veckor kvar på oljehamnen. Samtidigt som det är jäkligt gött att jobba där så bir jag lätt uttråkad av det, så det ska bli skönt att få lite ombyte snart. Man känner att man börjar bli lite nervös, men det ska nog gå bra på pixybild också.

Igår var det fest hos Mattsson som gällde. Trodde jag skulle vara nykter, men eftersom han bjöd på bål så blev det lite dricka i alla fall. Tack så mycket. det var en myckte trevlig kväll måste jag säga. Hemfärden, och stunden strax innan var ju något av en upplevlese måste jag säga. Haha.

Idag har jag varit i Växjö med Johan. Han skulle kolla till lägenheten och jag tvingade honom dessutom att slänga massa skit som han hade. Speciellt eftersom återvinningssället ligger precis nedanför hans hus. Eftersom mat och sovklockan ringde så stack vi in till stan och tog en pizza och kollade runt på stan en stund. Tyvärr gjorde detta att jag inte hann dra ut till sternö med folket för volleyboll och bad vilket var tråkigt. Men det kommer väl fler tåg. Sov över en timme eftersom jag var trött som en gnu.

Händer det något ikväll?
Inte vet jag men ajg hoppas på det. Ven hela nästa helg, så jag vill inte sitta hemma och uggla, speciellt inte när vädret är så najs.

Här är lite bilder som jag pappa och johan tog nere i hamnen i morse. Eftersom både pappa och johan legat vart marinare så var dom bara tvungna att gå ner och kolla lite. Men det var rätt kul att se på dom.


EUWHE

Kan ju inte säga att jobbet har varit så himla mys de senaste dagarna. Vi håller nämligen på med att spola rent runt en cistern. DVS gamla alger, fågelbajs (och även delar av fåglar!), och gamla bensinrester. Allt detta tillsammans ser ungefär ut som en blandning mellan rännskita och bakfyllespya. Dessutom låtade det efter ett tag så jävla mycket bensin eftersom vi rört upp gamla rester som legat på "lager". Smärre vattenläckr var dessutom på brandslangen. Bara några meter stråle...

Förra året körde vi en massa med högtryckstvätten, och jag upptäckte med förvåning att mitt namn stog kvar på en cistern. där ser man hur ofta som dom tvättar där. DVS en gång om året. Högst...


Me as a Simpson

Nea visade en sida där man kunde göra om sig själv till en Simpson. Dock gick det tydligen segt för dom, men för mig gick det skitsnabbt. Skumt. I vilket fall som helst så blev jag som bilden nedan. Inte så likt kankse men vafan. Hehe.

Förresten, Sagt på jobbet (internskämt för alla Stenbackare):


- Så, är Datanisse kvar då?
- Nej, han gick upp i rök.


And then it was over...

Då har man avslutat den sista, absolut sista Harry Potter. Det känns skumt att veta att det inte kommer fler. Man brukar alltid gå i väntans tider annars. Men nu är det över. Precis som skolan. Allt går fort. Dock ka man uppleva böckerna igen, men det blir ändå aldrig som första gången man läser dom. När man absolut inte har någon som helst aning om vad som ska hända.

Måste nog säga, utan att råka göra några spoilers, att det här var den bästa boken hittills. Just för att det hände så mycket hela tiden. Precis som Jenny sa, man kan inte vänta på att byta sida, för varenda en av dom är som en cliffhanger. Även om man vill lägga ifrån sig boken så går det inte. Det är som en drog. Är stolt att några av mina föraningar uppfylldes. dock var andra saker mer oväntade. men det är ju precis så en bra bok ska vara.

Det är nu man börjar undra om J K Rowling kommer att skriva något nytt. Något som inte alls har med Harry Potter att göra alls. Det hade varit intressant att se om man skulle tycka det var lika bra. eller om det faktiskt bara är så att Harry är något som har suttit i sedan barnsben och därför har blivit så bra och viktigt. Den som lever får se.