Cus' there are times...

Det finns verkligen tillfällen då man verkligen ser ner på sig själv. Men så finns det även tillfällen då man slår sig själv med häpnad. Det kan vara stunder i en badmintonmatch, när man tar bollar man aldrig trodde man skulle nå, eller få över. Det kan vara evreka-moments på matten, när allt bara flyter på, och man faktiskt också fattar vad man gör. Men så finns det också stunder som idag.

Jag gjorde mig berädd på en sjukt jobbig joggingrunda. Hade nämligen sjukt dligt samvete, efter att jag krängt i mig massa godis under geografipluggandets gång (dessutom somnade jag två gånger). Så jag stack ut, och konstigt nog flöt allt bara. Det kändes stundvis som jag bara svävade över marken. Annars brukar jag tycka sprigning är både tråkigt och jobbigt. Men idag gick andning och ben i takt och 4 km kändes som högst två. Dessutom sprang jag asfalt, och har inte ett dugg ont i benen. Vad har hänt med mig? Inte för att det är särskilt kuperad terräng, men ändå?

Saker som den här kan låta sjukt fjantig för många. Men för mig, en joggningshatare, så är det stunder som behövs fr att bättra på självfötroendet, och dessutom ge en ny kick i baken. Nu har jag fått mersmak, och den där viktnedgången känns inte alls lika långt borta som igår.

Bara för att längtan är så stor

Sitter här och kan verkligen inte koncentrera mig alls på geografin. Den är sjukt tråkig, mestadels. Det är typ 3 sidor som är hyffsat intressanta, och dom är ifs viktiga. Men resten då? Nej, jag orkar faktiskt inte bry mig. Känns som om jag kommer säcka ihop snart. Men jag får hålla ut. Håååll uuut, håll uuuut!

Och bara för att längtan blev så stor helt plötsligt, så flippade jag med kameran och snattade bruschans studentmössa. Jag var tvungen att se om man kände sig nåt viktig i den. Men det kändes inte så mycket, fast sen är det ju inte min egen heller. Och en NV-mössa mår ingen SP-are bra av, haha. Men måste säga att det var kul ändå. Det är bara 6 veckor tills ens egen kommer nu. Vet dock att jag inte alls passar i någon from av huvudbodnad(om man bortser från min Sändi-scarves, haha), men det skiter jag i! Jag längtar så ändå.

Dagens citat får gåt ill mig själv, bara för att jag är så uttråkad:
"- Just nu känns det som om jag får ut mer av att pilla näsan, än att läsa den här texten..."

75803-171

Healthy-talk

Ikväll har man kännt sig hyffsat duktig. Tränat, så klart, som alltid. Det gick väl hyffsat bitvis. Fick iaf min singel mot Alle på slutet. Blev dock körd i botten på 21-14, 21-11 men ajg hade inte räknat med annat. Kom igång lite iaf, men kondisionen är ju verkligen inget att hurra för.

Det var alltså inte konstigt att jag konstigt nog kom in på mina smalistankar igen. Fast lite var det ju Alles fel som började snacka om Beachen 2007, för det var då jag insåg att jag som vanligt kommer känna mig lika äcklig på stranden, bland alla brunbrända små biffs! Men jag ska göra ett nytt försök och faktiskt försöka gå ner i vikt. Insåg härom veckan att jag gjort det helt oavsiktligt ifs. Men om jag blir lite mer seriös kanske man blir lite smalare. Det hade varit sjukt nice, speciellt inför både sommar och student.

Tyvärr har jag också insett att det är mitt psyker det är fel på. Att jag inte kan hålla vad jag lovar mig själv, och att jag hela tiden faller för frestelser. Men jag måste skärpa mig. Visst, nåt gott måste man ju ha, annars dör man, men inte så överdrivet mycket som jag äter ibland. Dumma mig.

Just because It's Tuesday

Idag är jag bara så sjukt trött så det finns inte. Jag vet inte riktigt varför. Eller jo, om ajg letar långt bak i huvudet så vet jag nog. Tänker för mycket när jag ska sova, ältar för mycket tankar. Man har inte tid att älta dom på dagen, så olyckligtvis blir det på natten. Mindre roligt, men jag överlever nog. Det kommer i perioder.

Tisdagarna är bara överdrivet tråkiga. Först engelskan, vilket ifs var hyffsat, förutom att Anti-Krist totaldissar varenda tanke eller analys man ahr om en dikt. För fan, jag trodde analys handlade om att fundera vitt och brett. Men enligt henne så är det bara hennes tankar som är rätt. Då blir det genast mycket tråkigare. Men jag och Henrietta är väl för djupa för henne, ja, så måste det vara.

Eftermiddagen spenderades med rättskunskap och Geeta, ingen hit det heller. Speciellt inte när jag redan var trött. Och till råga på det så har jag pluggat tråkig geografi so jag somnar av efter typ två rader. Så vi får väl se hur det går på torsdag. Känns som om sidorna aldrig tar slut. Och jag vet anledningen, för skiten TAR aldrig slut! Längtar något grymt till träningen nu så att man bara kan banka av sig både trötthet och ilska, jag känner att jag ehöver det. Dessutom slipper man det dåliga samvetet över att man inte pluggar.

Safe sex

Måste bara öppna dagens inlägg med en länk till en förjävla rolig filmsnutt som Johan from the states skickade till mig. Hope you'll enjoy it as much as I did!

För första gången på länge kände jag mig faktsikt inte helt dum i huvudet på matten. Vi skulle räkna ut maximala radien på nån cylinder. Jag kom typ på hur vi skulle ställa upp det, och sen flöt det bara på för vår grupp efter det. Sjukt snygga uträkningar och allt. Frågan är varför man inte kan få sådana tal på proven så man kan få glänsa lite. But what ever. För övrigt så kurrade min och Alles mage ikapp under slutet av lektionen, nästan smurf på det faktiskt.

Idag är det engelskaplugg och småttingtäning som står på schemat. Inte överdrivet sugen, min mage är ur form fortfarande. vill verkligen bara att den ska lägga ner att fucka sig så jävla mycket. Men det går nog över tills jag gifter mig! För övrigt är jag sjukt sugen på att träna, och vill verkligen att snön ska försvinna så att man kan börja springa så smått igen. Har ju typ noll kondis, men det är bara så jäkla skönt när man väl är klar.

Sunday, bloody sunday

Nej, jag har inte lyssnat på U2, men det har varit en bloody sunday för det. Min mage har typ varit värre än någonsin, så jag har inte gjort ett skit (åtminstonde knappt ätit något). Eller jo, jag har varit sjukt duktig och läst 62 sidor i körkortsboken, haha. Det gör ju inget om man ligger lite före, och dessutom så var det ganska intressant så. Sen slog jag ju kycklingrekordet under dygnet också. Det måste räknas. haha.

Nu sitter man bara här och är allmänt depressiv för att skolan börjar imorgon. Har inte gjrot matteläxan eftersom jag glömde alla böcker i skolan, men det är sånt man får ta. Inga MSN-nerds är inne, så jäkla dissigt måste jag säga. Men dom ramlar säkert in sen. I know they are addicted!

Måste bara delge en ful msnkonversation mellan mig och min bror från fredagen:

- Vad ska man göra nu? pappa kommer inte och hämtar mig förrän om 2 timmar.
- Du kan äta glass!
- Jag har ingen glass?
- Eller....dammsuga, peta näsan osv.
- Du är ju trög!
- Hehe....
- Man kan ju inte peta näsan innan man dammsuger! Då kan man ju inte slänga kråkorna på golvet!
- I know...I messed up :(

New Record

Eftersom alla tröttnade, stack eller bara är allmänt dissiga ikväll så tog jag en runda kycklingstuds. Ni får inte bli sura nu, men 330 är nya rekordet som gäller. Lev väl alla mina små kycklingälskare!

Jag vågar knappt skriva det här.
Men jag fick precis 368.....

Kalasande

Dagen har spenderats med en del magont, som senare gick över. Min mage är verkligen sjukt fuckad ibland. Fast sen är inte jag själv så normal heller så! haha. Har torktumlat kläder och så, känner mig sjukt duktig. Men man måste ju lära sig tvätta förr eller senare.

Eftermiddagen/kvällen har spenderats hemma hos Ida som fyller 19 på måndag. Där blev det god mat och vin. Daimtårtan var inte fel den heller. Den blir det en klar repris på. Sen blev det nya möten, då jag träffade Idas kille och Hermans tjej för första gången. Hela kvällen var trevlig. Men det brukar ju bli så när vår släkt träffas

Det jag stör mig på är att kalas alltid måste sluta så skum tid. Det är precis så man inte vet om man ska hitta på nåt mer, eller om det faktiskt är för sent för att någon ska orka. Vilket dilemma.

"- En gång hade jag två tjejer, men jag kan faktiskt inte rå för att jag är populär!"
Otto, 9 år, när kärlek kom på tal.

Fredagskvällen

Till att börja med vill jag bara be om ursäkt till Alle för att jag var så taskig som lade ribban för högt för honom på kycklingspelet. Jag vet inte om jag råkade såra hans manlighet eller något. För det andra, Johan, var du tvungen att slå mig? Du använder säkert något amerikanskt fusk! Kycklingarna är säkert större och lättare att ta där borta på andra sidan Atlanten, haha!

Så till fredagskvällen. Den spenderades nämligen hemma hos vår kära Nea tillsammans med Alle, Jenny och Sofie. Det blev snöbolsskrig som vi bestämt, och jag lyckades faktiskt träffa jenny i huvudet två gånger. Fast det var ungefär det enda jag träffade på hela kvällen så. Om man inte räknar mitt lilla överfall på Nea. Jag suger verkligen på snöbollskrig.

Sen åt vi glass med marräng, grädde, banan, chokladsås och cashewnötter. Det var mumma för magen (dock inte senare för min fucked up mage). Allt detta avnjöt vi till filmen John Tucker must die. En sådär film , men vad gör man inte när brudsen vill kolla? Så jag och Alle väljer film till nästa gång har vi bestämt. Då blir det thriller eller skräck, mys.

Efter detta stack Sofie hem, eftersom hon skulle upp tidigt och jobba, stackarn.  Så vi städade undan och möttes alla kvarvarande i Neas säng. Det var trots allt bara fläkargänget som återstod. Vi gjorde det lika bra som alltid, så vi låg där och snackade massa skit och höll nästan på att somna. Vi kom nämligen inte därifrån förrän runt 3 eller något. Hade vi inte åkt hade vi antagligen somnat. Inte för att jag hade klagat, det var rätt mysigt, men jag tror mina kära föräldrar hade flippat. En sak jag inte förstår mig på är dock hur vi kunde komma från alles önskning vid kl. 2.22 till porrande på jennys köksbänk. Det finns inga som kan spinna vidare så jävla långt som vi.

Idag blir det kalasande hos kusinen. Är sjukt trött för jag har inte sovit mycket alls. För det första fick jag något ryck, och var tvungen att skriva av mig lite när jag kom hem. Dessutom tror jag allt ätande gav en liten sockerchock för min stackars mage, så jag mådde allmänt kasst under det som återstod av natten. Nu är det dock bättre, och jag tänkte knapra nåt piller sen, så den inte går på demostration igen.

Nytt rekord

Glöm förhelvete det jag skrev igår. Jag måste varit trött för jag är på kyckling-killing-spree! Idag eliminerade jag Neas brorsas rekord, som för övrigt var 198, inte 298. Döm om min lycka när jag satt nytt pers på 216. Ja jävlar, ibland kan man inte bli annat än lycklig. HAHA! Förresten frågade någon om länken till spelet. Så där är den! hehe. Snart ska man ner på stan med Jöns! Gött, var ett tag sen.

Glöm ovanstående också för fan, this is my lucky day. Jag överträffade nämligen migsjälv och ökade rekordet till 269! Och dessutom printade jag det, ifall ingen skulle tro mig! mouahahaha!

Glöm föregående inlägg också! I'm on a fucking killing spree today! klarade mig på första livet till 277, haha, sen klantade jag as tyvärr, men fick iaf 304!

75803-170

Kycklingstuds

Nu sitter man här sent inpå natten igen fastän jag faktiskt hade tänkt lägga mig i tid. Men nä, varför ska man göra det? Speciellt när man fastnat för väldens töntigaste spel. Nämligen Tigers kycklingstuds. Oerhört bra tidsfördriv, speciellt för en spelnarkoman som mig själv. Har ju dock tagit rekordet bland oss geeks med 154, men Neas brorsas 298 blir svårslaget. Kan det vara så att han är ett värre geek än oss? omöjligt!

Annars har dagen mest spenderats med chill och photoshop, som ajg åter igen fått upp ögonen för. Inte chillet då, för det finns där hela tiden, men photoshop. Det har retuscherats en hel del här på eftermiddagen. Sen blev det träning på hög nivå. Eller snarare låg, för min insats var sjukligt låg måste jag säga. Men jag antar att man ska ha sådana stunder också.

Konversation mellan mig och mamma angående kycklingstuds:

- Vad är det du spelar?
- Kycklingstuds! man ska få över kycklingarna utan att dom ramlar i vattnet
- Till katten där?
- Ja, Tiger heter han!
- Så han kan äta upp dom?
- NÄÄÄ, han ska ha kalas!
- ........måste säga att det låter liiiiite misstänksam hörru....
- ...Ja....nu när du säger det så.....det är ganska mysko...

Retoutching

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit! Men det har varit ganska skönt ändå, för det är ju faktiskt precis så som loven ska spenderas. Skulle dock ha skrivit in mig på körskolan, men fick inte tag på Becka som vill ha sin gratislektion. Men jag antar att vi kan ta det imorgon istället.

Eftersom jag inte gjort så mycket så har jag nu spenderat en stund med photoshop. Det är skoj, även om vi har en sugigt gammal version, men man kan göra ganska mycket ändå faktiskt. Idag stog det retuschering på schemat, som vanligt. Men jag letade upp lite guider på nätet, så jag fixade hårfärg och så. Testade även att ge mig själv en liten mini-makeover. vilket fungerade hyffsat, man är ju inget proffs, men är nöjd ändå. Så vad tycks?

75803-168

Fläkardagen

Idag har  man varot både nyttig och onyttig. Det började med badminton på hög nivå i tennishallen i två timmar, vilket var väldigt roligt. Självklart var det badmintongeeksen jag, Alle, Nea och Jenny som kämpade på planen. Det belv jämnt, och ett tag fick ajg och Alle agera brudar i mixed. Nu förstår vi hur jobbigt det är att vara framme hela tiden, och tjejerna vet att vi inte bara står bakom och chillar, haha.

Efteråt bar det av hem till mig, där jag lagade spagetthi och köttfärsås. Det verkade vara kodkänt iaf, för ingen spottade ut maten, och alla åt upp. Det blev en hel del snack om ingeting, och sedan förbyttes badmintongeeksen till fläkargänget igen. Det blev näst intill ormgrop i sängen inför filmen Bortspolad. Måste säga att den var sjukt sevärd, och faktiskt den bästa film (iaf animerade) jag sett på länge. Garvade som fan, speciellt åt sniglarna.

   

Semlekungen

Tydligen är jag semlekung, enligt expressens semletest iaf. Jag hade nämligen alla rätt. Och det roliga är att jag inte ens är nån vidare semleätare. Innan tyckte jag om det, men nu, nää tack. Jo, möjligtvis om det är mammas hemmbakade. Då är det jättegott.

" - ÅH, Ibland så är det bara...FYFAN för dessa fjortisar!"
Mamma, som kände att hon behövde lätta på känslorna efter att ha kommit innaför dörren.

"- Han ska vara glad att vi äter upp chokladen, vi räddar lixom honom. Rädda Uffe, död eller levande!"
Mamma, som jämför pappa med barnprogrammet "rädda joppe"

75803-162

Valet och kvalet

Just nu står jag i valet och kvalet mellan att duscha eller inte duscha. Har ju haft hand om provapå-badmintonen, men kan inte säga att jag blev särskilt svettig eftersom jag inte spelade så mycket. Men frågan är ju om man bara ska sitta hemma och skabba fram till kvällens träning, eller om man faktiskt ska göra något. Jag skabbade hela dagen igår, eftersom man ändå skulle iväg på kvällen, men idag ska man ju inte det, så man borde ju faktiskt göra något. Dessa ständiga val får mig att bli snurrig!

God natt

Enda anledningen till att jag faktiskt orkade starta datorn nu var för att jag var tvungen att kolla mina mail. Och det var bra, för jag hade fått det mail jag väntade på. Det var för övrigt ett bra mail också, för det betyder att jag inte behöver upp och ränna ännu tidigare imorgon. Har ju åter igen råkat ta på mig att vara sportlovs ansvarig i tennishallen. Men det är bara två timmar, så det gör inte så mycket. Speciellt inte imorgon då the nerds ska banka lite bollar och sen laga lunch tillsammans. Lär bli trevligt.

Småttingträningen var inte allt för upphetsande. Endast två kom, så dom fick spela i en timme, lite matcher, som jag kommenterade. Sen duschade jag snabbt och begav mig hem till Jenny där även Nea, Alle, Emelie och Lizze väntade, Elin anslöt även senare. Vi kollade på Mean girls, och Austin Powers, the Spy who shagged me. Det blev även en hel del snackade om inget alls, och ett härligt mumsande på Jennys alla bakverk som var klart godkända.

Första lovdagen

Dagen har flutit på precis så som lovdagar ska göra på bästa sätt. Vaknade sent, åt noll frukost eftersom vi inte hade något gott. Sen ahr det bara varit chill, lite mat, lite tv, och lite mer sovande. Grymt skönt måste jag säga. Snart ska man iväg och träna småttingar. Inte alltför sugen måste jag tyvärr säga, eftersom Madestam är iväg i fjällen. Det är så segt ibland när man måste hålla i det själv. Men efteråt väntar filmkväll hemma hos Fluffy, så jag ska inte klaga!

Ripoff!

Satt bara och tänkte lite på Magnus Carlssons låt i melodifestivalen igår. Det tog ungefär 2 sekunder innan både jag och brodern högt utbröt "RIPOFF!" så alla i hela lägenheten hörde det. Känns som större delar av melodien är rakt av taget från Elton Johns - Goodbye yellowbrick road. Speciellt ylandet i början. Konstigt att dom klagar som fan på vissa låtar, och andra säger dom inget alls om. Menmen.

Dagens Dilemma

Förr klagade jag på att det gick åt sjukt mycket shampo för att tvätta mitt alldeles för långa och tjocka hår. Nu går det åt dubbel så mycket för att få ur all skit man kletar in i det, direkt efter att man kommit ur duschen. Aldrig får man vara nöjd.

Dagens kommentar var ändå på Oprah innan.
"Efter att ha gått ner 90 kilo, började hon ha sex med främlingar". Och? Hon ville väl ta igen det hon missat, eller?

Bilder från i fredags

Här kommer lite bilder från fredagens festligheter. Det finns fler på min och emelies bilddagbok, och även lizzes Pixbox!

   
 

Saturday night fever

Då har även en hälig lördag flytit förbi igen. Det blev inget ivägande ikväll för min del, men det har varit ganska trevligt ändå faktiskt. Jag, Johan och Becka satt på mitt rum och kollade på A night at the museum. Den var väl hyffsad. Varken bra eller dålig. Vanligtvis brukar jag nästan må dåligt när lördagsnatten kommer för jag får söndagsdepression i förtid. Men nu skiter man i vilket, eftersom lovet ligger vida framför en. Fy fan va gott det ska bli.

Nu börjar det dra sig mot småtimmarna och föräldrarna och dras gäster har dragit fram alla LP-skivorna som finns tillgängliga i lägenheten och spelar för fullt. Det är ganska mysigt faktiskt. åminner mig om när man var mindre och pappa drog igång sina gamla skivor på fredagskvällarna. Hoppas man blir lika dan när man blir äldre, tänk när man själv sitter där och gissar låtar från ens egen uppväxt. Undra hur många man kommer sätta egentligen.

Snook - Inga problem

"Det är mitt stora problem, att mina problem är så pass små, att dom knappast räknas som problem. Men dom gör lika ont för det, så sjung med. Är det så här det känns att vara lycklig, det är inga problem."
Snook - Inga problem

Back to dots

Och bara för att jag klippte håret så var jag tvungen att ändra bloggen (dessutom var jag inte så nöjd med den gamla). Det blev en ny heading i svartvitt, för det blåa började bli lite uttjatat. Konstigt nog gick jag tillbaka till prickigt. Känns som någon gått tillbaka i tiden. Jag diggade nämligen prickigt för ungefär ett år sedan på lunar också. Men jag antar att det är någon sorts prick-fetish. På bilden under ser ni iaf hur det ska se ut om inget fuckar sig! Så vad tycks?

75803-155


Party Party

Igår blev det ändå utgång, trots att jag inte var så jäkla sugen. Men är man lättövertalad så är man, haha. Men det blev ganska trevligt ändå, mycket snack och lite dansgolv. Tyvärr en hel del slagsmål igår på Lorden. Förstår inte varför folk alltid måste banka på varandra. Så jävla töntigt. Vi trodde först Mikey hade råkat vara på fel plats vid fel tidpunkt. Men det verkade som om han fick agera lite sjuksköterska där på slutet, har inte så stor koll. Alla försvann så snabbt när vi skulle hem.

Nu sitter man bara och chillar och riktigt känner att man har lov, trots att det fortfarande är helg, haha. Får väl hoppas på att Emelie loggar in senare så man kan få gårdagens bilder. Något säger mig att en hel del av dom var sjukt fula!

Ikväll så ska föräldrarna ha massa gäster så jag ska försöka hålla mig från hemmet. Tyar varken sitta och leka social eller vara instängd på rummet hela kvällen.

Ljuva, härliga, jävla LOV

Idag steg jag upp trött och skabbig och var berädd på hjärnsläpp när det gällde naturkunskapen. Men jag måste ha drömt om det hela, eftersom jag helt plötsligt kunde varenda celldel i både växternas och djurens celler. Jag var i djup chock. Jag tog sedan på mig lite seriösa kläder, dagen till ära och insåg då att byxorna som innan satt lite för tight nu satt ganska löst. Lyckan var fullbordad.

Provet flöt på, med en hel del skrivkramp, men efter lite fingerknäckande så löste sig även den biten. Jag svarade duktigt på alla frågor, även dom jag inte fattade ett skit av. Men som vanligt var Flumm-Fräddie på G, vilket betyder att jag skriver så mycket som jag bara kan om absolut inget alls, vilket brukar ge något eller några poäng i längden.

Efter att jag skrivit mina väl utformade 10 sidor (jag vet, det blev en del, men ska man föklara en potatisbits resa från munnen till druvsocker i blodet så tar det en stund. Även förklara syrets väg från tån och tillbaka kräver sina sidor) så reste jag mig, lämnade provet och stängde dörren. Plötsligt så infann sig ett totalt lyckorus. Jag ville inget helle än att springa, ropa WOHO likt Homer Simpson, och sjunga en bit på "Han har öppnat pärleporten, så att jag kan komma in!". Självklart var jag stark nog att motstå, eftersom tanken på att göra bort mig totalt inför 10 insnöade NV-ettor inte var allt för lockande.

Så nu är det lov, ljuva lov. Det ska firas med familjelunch på Lorden. Och med tanke på att jag tydligen gått ner i vikt så tänker jag fira det med en stor, fet jävla hamburgare. Så är livet när det är som bäst.


75803-150

Dylan Moran

Sitter och kollar på Dylan Morans Stå-upp grej nu på tvåan. I love him, haha. Speciellt i serien Black books. Har ni inte sett den innan så är det verkligen något att rekomendera. Brittiska komediserier brukar ifs vara roliga så det är inget nytt. Här är förresten ett litet klipp från Black books.

"- Heroin, No, I've reached that age when you no longer need druges to get a rush. I'm dead serious, I just have to get out out of the sofa a little bit to fast, and my head is spinning. Or bend down to tie my shoes without reminding myself first, WOH! WHAT A RUSH!"

Dagen är seg

Det är Torsdag och dagen är/kommer bli sjukt seg eftersom jag måste plugga naturkunskap till imorgon. Jag har verkligen inte någon ork för fem öre. Men jag får väl ta spjärn, det är trots allt lov efter att provet är gjort imorgon. Trodde aldrig att jag skulle klara mig genom den här veckan.

Hade lite roligt idag i skolan trots allt. Vi flummade lite på geografin och Niclas visade nårra sjukt fula filmer som han och hans kompis ahde gjort. "Att Tåflörta" var dock roligast. Sjukt rolig. Palle var het med kommentarerna vid lunchen med.

Palle - Jag måste gå till polisen och registrera min pool.
Alla - Öööh?
Palle - Annars kan man bli tagen för inne-hav!
Alla - HAHAHAHA
Valon - Jag fattar inte?

Jag - Har Palle försvunnit?
Martin - Ja, han gör omkörningen, inofficiellt alltså. Officiellt är han hos tandläkaren...


Listan som alla andra

10 favoriter:
Färg: Svart, röd och blå
Mat: Kyckling, lax, thai m.m
Band: Inga direkta överfavvisar, men för tillfället är det mycket Alter Bridge
Film: Harry Potter (I know, geek) Pearl Harbour, Notting Hill m.m
Bok: Harry Potter, Godnatt mister Tom (favorit sedan 10 år tillbaka) m.m
Sport: IR - Badminton, på TV funkar det mesta, speciellt när det är OS!
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Choklad är alltid en höjdare
Tid på dygnet: Kväll och natt är mys, speciellt på sommaren!

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Spicy fruit
Kläder: Hela mjukis-kitet!
Bakgrund: Alter Bridge och Providence
Nagellack: Glömde det i morse, fan....
Tid: 12.46
Omgivning: Mitt alldeles för ostädade rum.
Irritationsobjekt: Naturkunskapen som måste pluggas.

8 första:
Bästa vän: Lär varit Dennis
Screen name: Silversurfer, golffredde :P
Husdjur: Den svarta vildkaninen Stampe!
Piercing: You don't want to know...
Förälskelse: Sandra
Musik: Absolut music 19
Bil: Inget körkort, defenitivt ingen bil.
Kyss:  Alldeles för sen. Lär varit Sara.

7 senaste:
Alkohol: GT och vitt vin.
Mat: Spagetthi och köttfärssås!
Dryck: Mjölk
Biltur: Med Alle ehm från Asarum igår.
Kyss: Alldeles för längesedan.
Spelad låt: Deep Blue Something - Breakfast at Tiffanys
TV-program: Seriös koll var nog Scrubs, annars ljudet av Providence

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Näe, tror jag inte
Brutit mot lagen: Inget värre än att dricka eller urinera på allmän plats! (men vem har inte det :P)
Blivit arresterad: Haha, nej, jag är inte så vild av mig.
Badat naken: Ja, som liten.
Varit med på TV: Jag tror jag var med i bakgrunden på nåt sommarlovsprogram.
Kysst någon du inte känner: Jajjemen

5 nej tack:
Kläder: Läderbyxor
Mat: Vit inlaggd Sparris, Kräftor och inlaggd sill
Musik: Trance och death metall. Annars är ajg ganska ombytlig
Dryck: Öl är ganska urk, och gammeldansk.
Personlighetsdrag: Mytomani (Alls lät så proffsigt så jag behåller det ;))

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Promenerade med badmintonnerdsen, msn-geekade och snackade skit.
Du kan höra just nu: Tv:n och låten som min kusin gjort.
Du inte kan leva utan: Musik, vänner och familj
Du gör när du har tråkigt: Sover framför TV:n oftast. Annars blir det lite Geek i PS.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Finns nog fler än tre, fast jag vet inte.
Du tycker om: Alldeles för många för att få plats med här.
Du inte gillar: Säger som Alle, sånt skriver man inte här, haha.

2 val:
Kaffe eller te: Te, men kaffe är gott, men magen fuckar sig.
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Ett friskt liv med mycket kärlek (rip-off på Jenny)

Starka lungor

Idag har varit en allmänt Chill-dag (om man inte räknar med eventuella skuldkänslor för att jag inte pluggat naturkunskap, och faktumet att jag skrev rättskunskapsprov). Har haft lite naturkunskap där vi kolade blodtryck och lungkapacitet. Jag hade bra blodtryck i vila, men när jag hade rört på mig ville ingen blodtrycksapparat komma nära mig. Så jag är typ död antar jag, eftersom det bara blev error hela tiden. Men dagens vinst är ändå att jag hade bäst lungkapacitet i klassen. Sjukt oväntat då jag har/hade astma. Men Lille Fräddie kunde minsann pressa ut inte mindre än 5.6 liter luft ur lungorna. Det ni. Så min starka pipa ska jag ta det lungt med! Dock slog jag inte Gunde som tydligen ligger runt 9. Bittert!

Eftersom fysen lagts ner (tillfälligt?), så bestämde vi badmintongeeks oss för att ta en promenad istället. Vi blir alltid så sjukt oseriösa när vi kommer i närheten av ett gym. Haha. Så det blev säkert 1,5 h promenad och sedan en kort(?) anhalt hos
Nea innan jag och Alle åter drog oss in mot staden.

Dagens mest oväntade

Läste precis på aftonbladet att skådespelerskan Johanna Sällström är död. Det var sjukt oväntat måste jag säga. Vill ni läsa mer så finns den här artikeln på Expressens hemsida.

75803-149

Valentines day

Då var det dags för årets typ mest deprimerande dag. Det är inte kul att vara singel en dag som denna när alla bara springer runt och gullar och pussar på varandra. Dessutom är det mest ett kommerciellt jimmo numera. Men det hade faktiskt varit trevligt att kunna dela en dag som denna med någon man tycker om. Men icke sa Nicke. Vilken skit alltså. Quite depressing, I know.


Mage ur form

Känns som min mage är ur form, IGEN. Vet inte om det är allt snack om maginfluensor, kräksjukor, allmänt illamående, eller bara det faktum att jag har mycket att göra i veckan. Gissar nog främst på det senaste, men sen är jag hypokondriker också. Så fort någon säger att dom mår illa så mår jag illa. Urk.

Vill bara att den här veckan ska ta slut så jag får mitt efterlängtade lov. Får väl se vad som händer till helgen. Hade förväntat mig spelkväll, men den blev framflyttad tydligen. Kanske utgång på fredag? Får se om jag orkar efter veckans strapatser. Kan nog inte fixa dricka som vanligt. But we'll see.

Lista

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: När man springer förbi någon så.
Gnälla: Alldeles för ofta, måste sluta med det...
Ha ångest: Ganska ofta, DOH! nu gnäller jag igen!
Drömma mardrömmar: Nästan aldrig, vilket jag är glad för!
Ta droger: Eeeeh, nej!
Hata folk: Hatar och hatar, tycker mindre om kanske.
Lita på folk: Inte min starka sida nej.

VEM...
Saknar du: Morfar främst, men annars är det väl lite kompisar som försvunnit.
Vill du slå: Mr. badmintonboll! men det gör jag redan.
Kysste dig sist: Yeeaah, right!
Kramade du sist: Mamma, I think, hon får stå på tå! mouahahah
Vill du bli galet full med: Jag diggar inte att vara aspackad, men Konerlia är grymt gullig som onykter!
Gjorde dig riktigt glad senast: Roggan, han sa han tyckte att mitt spel gått frammåt en massa.
Ringde dig senast: Ööööh...Mikey eller Morsan.

HAR DU...
Förföljelsemani: På nätterna ibland, haha
Tvångstankar: Några har man säkert.
Komplex: Jo tack, alldeles för många!
Kysst någon: Japp, vet inte hur många dock.
Rymt hemifrån: Nej det tror jag inte faktiskt. Bara på lek.
Tuttat eld på nåt: Mycket, Jag är halvpyroman! hahaha!

HUR...
Mycket pengar har du: Ständigt tom plånbok tyvärr!
Bäddar du sängen: Ibland, på helgen.
Ofta städar du: Brukar bli på fredagen efter skolan, så det är snyggt till helgen.
Många stör du dig på: Några finns det väl som man inte förstår sig på.
Ofta träffar du din familj: Varje dag, fast brorsan träffar man mest på helger nu.
Mycket äter du: Alldeles för mycket oftast, vilket syns.

Första fyllan

När & hur gammal var du? Onykter var man väl första gången i nian, men mer fullt var det i april dagen efter 18 års dagen.
Med vilka? Jag och Mikey, det var studentfest på båten.
Vad och hur mycket drack du? Vin, shottar, cider...allt möjligt, en jävla blandning blev det!
Hur suddigt är minnet av kvällen? Det är helt klart faktiskt.
Är minnet bra eller dåligt? Minnet är jäkligt bra, jag hade väldigt roligt.
Pinsammast? Vet inte om det var så pinsamt, eller jo, vi var nog ganska pinsamma när vi satt i snäckan och mådde dåligt. Mikey spydde på eget bevåg och jag tyckte att snäckan gungade alldeles för mycket.
Kysste du någon? Nej, men jag tror jag fick någon puss (inga namn nämnda!)
Dagen efter? mådde jag illa och var allmänt gone i skallen, skulle ha kalas senare på eftermiddagen. Tur att det var så pass sent!

Pluggdag

Idag har varit en extrem pluggdag. Men vad gör man när man inte kunnat göra något alls på nästan hela förra veckan, eller helgen heller för den delen. Har precis skrivt klart mitt engelska arbete. blev hyffsat nöjd med slutklämmen, inte så jävla nöjd med resten och tror inte jag hållt mig till ämnet för fem öre. Men ärligt talat orkar jag inte bry mig. Jag skrev skiten på engelska, det får räcka. Härnäst på schemat står att plugga in skiten så ajg kan snacka muntligt imorgon. Får dock skippa vissa delar om jag ska snacka 8 min typ. Jaja, får ta med det jag är mest nöjd med.

Idag på matten var mitt huvud någon annan stans. som tur väl var fungerade fluffis, fast hon var ganska jobbig när hon satt och petade mig i huvudet med linjalen hela tiden. Men jag fick väl skylla mig själv eftersom jag petat å hennes sexuellt-uppfrisktande-under-revbenens-punkt (fick inte kalla det för en andra G-punkt, så vad gör man?). Hon tror att det är en äcklig känsla, men hon har bara inte förståt att hon egentligen tycker om det.

För övrigt kom jag på ett nytt sätt att räkna idag. Fick hjärnsläpp när vi skulle börja faktorera talen. Så jag föreslog att vi skulle Facka talen istället (uttalas som fucka, fast med svensk brytning). Det man gör är att man multiplicerar alla talen med sex, så blir dom nöjda. Det blev inte rätt. Synd.

Geeta var allmänt kul idag me:

- Får jag skriva Provet på onsdag istället för jag är sjukt stressad.
- Nej....
- Men jag har så jäkla mycket nu och hinner verkligen inte plugga på allt samtidigt.
- Du får skriva det på nästa omprovstillfälle då va.
- Men det är ju det på onsdag?
-..........*kollar i sina papper*.........eeeh....ja...precis va.......

Jag kom iaf delad trea

Ja, det blev en delas tredjeplats iaf i helgen. Den satt ifs redan sedan igår, eftersom jag och Grynet vann två dubblar. Tyvärr förlorade vi mot Mikey och Jimmy. Min och Linnéas mixed gick tyvärr inte vägen, vilket var sjukt tråkigt, för vi spelade mycket bättre i andra set. tyvärr hade vi inte riktigt orken att avgöra till ett tredje set. Så efter 7 spelade matcher i helgen så fick jag iaf 50 kronor på intersport, haha. Det är nästan så det räcker till en linda. Måste säga att jag är sjukligt taggad inför träningen nu, för det ska bli en sjudundrande comeback i Ystad. Det är fem veckor dit, så nu blir det träning, träning, träning. Roggan säger att min kurva ligger spikrakt uppåt, speciellt i dubbeln med Alle, grymt kul när man får höra sånt.

Tyvärr är jag sjukt stressad för jag har så jävla mycket att göra i veckan. Har dock skrivit mer än halva engelskaarbetet nu, så jag kan avsluta det imorgon. Däremot måste verkligen rättskunskapen flyttas fram, annars blir det IG på hög nivå. Det ska bli så jävla skönt med lov så det finns bara inte.

Undra varför man måste bli så sjukt jävla ohet i träningskläder? Fast jag är ifs oftast ohet i vilket fall som helst, men i träningskläder är det extremt! shit alltså. Aja, här är några snygga bilder som visar nominerade personer till Årets lökare 2007!

       

SOS

Nej, jag behöver inte hjälp. SOS står för SydOstSmashen, lagom töntig förkortning jag vet, men vad gör man? I alla fall har dagen spenderats i tävlingsform, så en hel del spel har det hunnits med. Gick ur poolen som pooltvå i en trepool. Sen fick jag möta Mats så det sket sig. Men sen tog jag och Grynet hem två dubblar, så nu väntar match mot Mikey och Jimmy imon. Så det blir till att spela som aldrig förr. Dessutom är mixed kvar imorgon, och jag och Linnea måste spela bra mycket bättre än på träningen i torstes för att det sak gå hem. Men det löser sig säkerligen om man bara är riktigt varm i benen,

Kvällen spenderades hemma hos
Alle, med Nea och Jenny. Vi kollade tre avsnitt av heroes. Eller tja, såg och såg, vi diskuterade en hel del, så jag vet inte hur mycket man missade av viktig innebörd egentligen. Dessutom låg vi lagom ihopkorvade i soffan, och Jenny gav säkerligen "att fläka" en ny innebörd. Men jag var inte mycket sämre, för jag var tvungen att upprätthålla titeln som Fläkar-Fredrik. Trevligt hade vi iaf som vanligt.

Ibland har man tur

Satt och kollade lottningen en extra gång, vilket var extrem tur. Jag hade nämligen kollat fel, för jag började 9 och inte 10.40 som jag trodde hela tiden. Skulle dock dit och hjälpa till ändå, men segt. Nu ahr jag först match 9, andra 10.40. Går jag sedan inte vidare (vilket jag självklart ska), så spelar jag itne förrän dubbeln 17.45. Sjukt segt, men tur att man bor nära, så man gå kan hem och ta en dusch eller något om man vill.

På tal om badminton så är grannarna här ikväll. Lille Ozzy försvann en stund och kom sedan tillbaka väldigt lycklig. När jag senare kom in i mitt rum så låg det en nerdreglad och söndertuggad badmintonboll på golvet. Inte allt för mysigt, men den var säkert mumsig.

75803-143

Nytt guld

Nu har hon gjort det igen. Anja Pärson har tagit ett nytt guld, denna gången i damernas kombination. Congratz, och fortsatt heja Sverige!

75803-142

J'adore Fredagar (vanligtvis)

Normalt så skulle jag sitta och hurra nu eftersom det är fredag. Men jag kan inte riktigt slappna av på grund av flera orsaker:

1. Jag har engelskaredosvisning både muntligt och skriftligt på tisdag. Jag har skrivit ungefär en sida av tre, och jag har absolut noll tid till det i helgen mer än nu.
2. Jag har rättskunskaps prov på tisdag, också. Jag har inte läst kapitel tre ännu och funderar starkt på att skjuta fram det till onsdagen för att itne panika så mycket. Eftersom jag inte har någon tid till det heller i helgen.
3. Jag har matteläxa tills på måndag morgon, som jag knappt kommer hinna göra heller.
4. Anledningen till att jag inte kan göra något i helgen är tävlingen. Och som vanligt är jag lite halvspänd och nervös för hur det ska gå, men det är bara härligt. det gör mig bara mer taggad.

Men ibland behöver man bara kunna slappna av, eftersom jag har varit sjukt spänd hela veckan utan någon direkt orsak. Vill bara ha lov nu så jag kan sova och bara tänka på ingenting!


Back on track

Idag har jag varit sjukligt trött. Men det beror antagligen på nattens dåliga sömn. Sjukt jobbigt när man inte kan sova. Bittert dock att jag bara hann skriva en tredjedels sida på engelskan och sedan fick hjärnsläpp. Jag orkar verkligen inte med skolan. Har grymt mycket till nästa vecka, coh jag orkar typ itne börja på något av det. Piss me. Det ska alltid klumpa ihop sig.

Idag gick träningen mycket bättre. D.v.s efter att jag faktiskt kom igång i mina sega jävla ben. Men man såg iaf hur det gick framåt under träningen och det är skönt. Så det får bli en lång jävla uppvärmning när jag ska spela på lördag. Tyvärr finns det inte så bra möjligheter för det, haha.

Hypokondriker på mig också. Kände mig lite tjock i halsen och började genast oroa mig för halsont igen. Hoppas verkligen inte på det, för då skiter jag fan i vilket.

Sitter för övrigt och kollar Little Britain på You-Tube. Haha, det är så jäkla roligt. Det var längesen jag såg det nu på TV. Dessutom letade jag upp lite Black Books med som är en av mina favorit komedi serier. Det får fan bli uppdatering på åde Black Books och Little Britain snart.

Förjävlig natt

Har inte sovit mycket alls inatt. Detta är främst på grund av min dumma mage som tycker om att fucka sig allmänt ofta nuförtiden. Den har varit konstig till och från sedan jul. Vet inte om det har med stress att göra, eller om det är att jag bara är så trött på skolan att jag verkligen inte ens vill gå dit. Någå är det iaf, och det irriterar mig som fan när jag inte får sova. Och det vanliga scenariot när man inte kan sova är att man börjar tänka, och när jag börjar tänka då jag egentligen borde sova så skiter det sig ännu mer. Inatt var det främst framtiden som flängde runt i huvudet. Fast det flängde runt ganska mycket redan igår kväll, så jag antar att det inte var något ovanligt.

Nej, se det snöar

Det snöar igen. Fy fan vad bittert. Jag orkar inte med snö. Ska det vara snö ska det vara på julen. Annars kan det vara enligt mig.

Idag har jag mest chillat. Skulle gjort engelska och rättskunskap, mne som vanligt sket det sig. Jag bakade däremot, vilket blev gött. Lite smuliga kanske, men får skylla på att det var ett tag sen. Jag kanske är lite ur form, haha.

Det blev inte den fys vi förväntat oss idag, eftersom Staffan var sjuk, igen. Men det gjort inte så mycket. Vi flummade lite på gymmet istället. Jag orkade inte vara seriös idag, så det blev lite magträning bara. Har inte lust att ha massa träningsvärk till helgen, som förra gången. Bittert.

Sen har vi en liten blogg-terrorist på G också. Att folk orkar?

75803-141

Baksugen

I have a strong craving for baking. Så kan man sammanfatta känslan inom mig nu. Blev sjukt sugen på att baka kärleksmums á la Fräddie. Dvs dubbel sats av allt, så dom blir sjukt stora och mumsiga. Så jävla gott. Det bittra är dock att jag måste köpa floursocker, och med tanke på vädret så är det inte så jävla lockande. Men jag vill fortfarande ha mina kärleksmums för jag har inte bakat det på jättelänge. vi får väl se vad som händer. A man's got to do what a man's got to do...


Dagens Outfit

75803-140

Byxor: Steel
Tröja: Lyle & Scott
Skjorta: Ben Sherman
Skor: Scorette
Skärp:   -

Smashar-Sändi is dead

Så enkelt kan man summera dagens träning. För det gick verkligen käpprätt åt helvete. Hade väl mina ljuspunkter i både mixed och dubbel men det var inget att hurra för. Min lilla plock-session i 3:e set mot Alicia och Jimmy är väl det enda som är värt att nämna. Men det var mest tur. Plockade typ 8 bollar på raken, varav en där jag först slog mig själv i benet. Singeln är inte ens värd att nämnas. Vill bara tröstäta typ ett kilo godis för tillfället. Spelar jag så här på lördag så vetifan hur det kommer gå.

Så det blev en lång depressiv dusch idag. Ibland är det skönt att bara stå kvar i duschen och låta vattnet rinna över huvudet på en. Att bara få andas en stund. Lite tankar kommer alltid upp. När träningen går dåligt känns allt annat piss med. T.ex. Vet jag hur mycket jävla skit jag har att göra tills nästa vecka, och i nästa vecka. Det enda positiva i duschen var väl att det gick åt jävulskt mycket mindre champo än vanligt.

Citat från kvällen är dock nödvändigt:

Anders
- När tjejen står framme vid nät är det viktigt att hon visar att hon är störst bäst och vackrast!
(Jag och Jenny ser på varandra och sedan på Kornelia)
Jenny - Jaa meen, bäst och vackrast iaf?
Jag - *nickar lyckligt*

Träningsdags

Äntligen dags för riktigt träning ingen. Känns sjukt härligt då jag inte kunde träna på hela förra veckan. Jag vet att många var rädda för att den vackra scarvsen skulle försvinna med det långa håret. Men frukta inte tappra merdborgare. Smashar-Sändi is back, hotter than ever before! Be aware when he gathers energy trough his red-and-yellow-flowery-thingy-scarves! (svettband är ifs ett annat ord)

75803-139

Sleepy Fredrik

Jag låg och kollade på damerns super G ett slag. Eftersom jag så tidigt som igår insåg att det var VM i alpint. Haha! Men jag är så snabb när det gäller sport. Iaf såg jag Anjas åk och insåg att det var bra, men sen ville inte mina ögon längre. Så jag sov en stund. Eller tja, snarare två timmar. Det var grymt skönt, men det bittra är att jag är tröttare nu än vad jag var innan. Men det är smällar man får ta. Eftermiddagslurer är ändå sjukt underskattade!

Rättskunskapsdiss

Nej, idag orkade jag verkligen inte rättskunskapen. Jag har gjort läxan och allt så vem bryr sig. hon kommer ändå bara gå igenom nästa kapitel ordagrant. Alltså kan jag lika gärna läsa kapitlet själv direkt, så behöver jag inte lyssna på allt då va?, eller hur va?, ni förstår va?

Nu ska jag sova middag en stund, vilket man egentligen inte kan kalla för en middagslur förresten. Vi fick verkligen inte middag idag, det var slask. Det vi fick var kokt höns som inte var inte var kokt. Den var inte sådära grå-röd-brun som den brukar vara, nej den var verkligen köttigt röd. Örk. Skulle itne förvåna mig om halva skolan lider av matförgiftning imorgon. Jag åt den inte iaf. Ris och sallad blev min räddning.

Ser lite på skidor också. Fraenzi Aufdenblatten, vilket namn, stackars kvinna...

Baka, baka liten kaka

Nu har vi kommit fram till att det är bakning som står härnäst på helg-schemat. Det gör mig absolut inget då jag älskar att både baka och laga mat. Träningen gick hyffsat, spelade både bra och dåligt, men alla verkade vara lite sega så jag var inte ensam. Vi fastnade i hallen till elva, men jag blev så sjukt trött att jag stack hem. Vem vet, dom andra kanske sitter kvar än.

Måste göra lite engelska innan jag sover. Orkar inte läsa artiklarna, det får bli till lektionen imorgon, men lika bra att kolla igenom grammatiken så inte min kära lärare blir sur. Biter dag imorgon med engelska på morgonen och rättskunskap på eftermiddagen. Tråk. Speciellt eftersom Antikrist tror jag är asseriös, medan jag egentligen bara läser engelska för att hålla igång språket. Känns inte som jag lär mig så mycket. Men det kanske jag gör...


Practically balld!

Okej, det kanske är lite att ta i, men fyfan vad jag har klippt av hår idag. Mitt hår hade säkerligen räckt till en tre peruker eller något, haha. Det blev faktiskt hyfsat. Trots att det kanske inte är så stor skillnad från vad jag har haft tidigare, men helt lika dant är det inte. Det är t.ex. lite längre på ena sidan än andra, och mycket kortare högst upp. Dessutom är luggen ganska lång fortfarande. Kan ju inte säga att jag är missnöjd, inte mer än vanligt iaf, haha.

75803-138

Filip och Fredrik på besök

Idag fick tydligen TV-profilerna Filip och Fredrik för sig att hälsa på på vår kära skola. Såg dom inte själv, men en smått paralyserad Alle kom sakta gående genom klassrummet när han långsamt utbröt "Jag har sett mina idoler, Filip och Fredrik är här...". Nåja, han repar sig nog. Dom skulle tydligen intervjua min gamla gympalärare Leifing-Leif. Haha, lite roligt faktiskt.

Snart bär det av till frisören. Nu ska skiten av. eller några centimeter iaf. Är sjukt nervös för jag hatar att klippa mig. Vet inte riktigt hur det kommer se ut för jag har knappt bestämt mig själv. Allt jag har lovat Nea är att inte allt för mycket ska av, för då behöver jag inte min Sändi-scarves när jag spelar badminton längre. Men den kanske ger tur, så jag behåller den ändå. Förresten har jag min nya, fina tröja på mig idag. Tack än en gång mamma.

Beslutsångest?

Söndagen har runnit på som bara söndagar kan. D.v.s sätta en alldeles för snabb punkt på helgen. Lika uttråkad och överstissig idag som jag var igår kväll. Bittert att man kan ha så jävla tråkigt ibland. Fattar inte hur jag klarade den där perioden när jag satt hemma varenda eviga helg. För övrigt är jag sjukt träningssugen. Men på tisdag, då fan!

Jag har ändrat lite hit och it med bloggen. Kan itne bestämma mig om jag ska ha bilden där jag är blå, eller den där jag bara är svartvit. Har för övrigt en där jag är lite mitt imellan också, haha.

En promenad kanske? någon...vänlig...själ...

   

Söndag is hell

Usch, jag hatar verkligen söndagar. Dom är bara depressiva och allmänt tråkiga. Har funderat på om jag ska gå ut en runda, men men förkylning har inte riktigt gett med sig än. Så jag tror jag stannar inne. Känner mig jäkligt trött, men jag får väl skylla mig själv som itne gick och la mig förrän halv tre. Vaknade dessutom tidigt eftersom alla var uppe och stökade. Farmor och farfar åkte för en liten stund sedan. Tror jag ska lägga mig på sängen en stund och bara chilla läget. Inte med något äpple dock, för dom tål jag inte! haha.

Skulle ju dock vara trevligt att hitta på något senare, eftersom min lördag var så dödens åt helvetes tråkig. Men jag antar att man måste ha sådana dagar också ibland.

The facelift

Nu har min blogg fått sig ett nytt facelift. Detta är mest på grund av att jag var sjukt trött på den gamla designen för halva Sverige har den känns det som. Så lite förnyelse blev det. Jag har ändå inte haft något bättre för mig ikväll. Fucking jävla tråkkväll. Det kan hända att bloggen är fucked up hos vissa. Men det skiter jag i! haha. Här under finns en bild på hur det ska se ut!

75803-134

Melodifestivalen = Lågvattenmärke.nu

Ja, fy in i helvete! Det är så jag känner när jag sammanfattar årets första delfinal. En skrikig Anna Book, En sliten Tommy Nilsson, ett Addis Black Widdow utan som helst känsla för att sätta tonerna. Nu såg jag inte riktigt alla låtar, men jag antar att det inte kan varit mycket till låtar eftersom de inte gick vidare. Jag tyckte det var kasst förra året, då sisådär en låt var bra, men i år verkar det bli värre än någonsin.

Hur fan kan man plocka in ett band som Addis Black Widdow när vem som helst hade kunnat göra det bättre. Det kan inte ha berott på nervousitet, för så falskt kan man inte sjunga hela tiden. De måste lida av tondövhet, speciellt den blonda bruden. Damn, öppna aldrig käften igen mer än när du behöver tala. Det är synd att man tar in något så fruktansvärt dåligt, när det säkert finns många duktiga sångare och låtskrivare där ute som aldrig får chansen.

Ikväll?

Vad händer ikväll tro? Orkar inte sitta hemma! heeeeelp meeeee!!!!!

Stadsbesök

Nej, jag har inte träffat kungen. Men alla drog in till stan idag för en runda. Och med alla syftar jag på familjen + farmor och farfar som är på besök. Det blev en runda i lite affärer och dessutom en hel del fikande. Men sen är ju också min farmor en mästare på att fika.

Dagens mest oväntade är Lyle & Scott tröjan som mamma köpte till mig. Den var sjukligt snygg. Många tack till min ömma moder!

Citat från dagen:

Pappa - Nu snor du inte min Lacoste Fredrik!
Jag och Johan i kör - Den är ju alldeles för stor!
Pappa - Äh, nää, det tror jag verkligen inte.
Johan - Vilken drömvärld lever du i?

Farmor - Och i alla de år vi varit gifta så har jag sprungit och köpt kläder för att du ska klä dig lite snyggt!
Farfar - Och i alla de år vi har varit gifta har jag haft så mycket bättre saker för mig...

75803-132

Utekväll

Måste börja med att be om ursäkt för att jag var en sjuhelvets dålig bloggare igår, men ajg antar att jag helt enkelt inte hade något att skriva om bara.

Lorden som gällde igår. Förfest hos Jenny först dock, vilket var trevligt. Fast vi har ju alltid trevligt på våra förfester, så jag hade inte förväntat mig annat. Och så fick jag ju äntligen träffa det lilla monstret Ebba. Cool hund, haha. Senare abr det av till Lorden där det var Trance-kväll. Vilket jag inte märkte så mycket av etfersom jag hll mig på nedervåningen. Där var musiken helt ok, och det blev en minst sagt svettig kväll.

Helt ok kväll, säger som Jenny, inte roligast man vart med om. Men helt ok. Men så brukar det bli om man inte har några förväntningar. Bättre än att sitta hemma och uggla iaf! Förhoppningsvis slipper jag bli nöpen i röven av en grose okänning nästa gång...

Torsdag

Idag har ajg inte gjort alls mycket faktiskt. Var uppe på skolan någon timme för att leta artkilar till mitt engelskaarbete. Men gjorde jag det? nej. Inte ett skit. Anti-Krist syftade på att jag skulle sitta och gå igenom alla Newsweek + Times-tidningarna mellan åren 2001-2007. Dvs ca 500 tidningar eller något. Hon är fan mer screwed i huvudet än vad jag trodde. Det blir ett snack med den tanten imorgon alltså.

Idag har jag även ringt och klagat lite AJE, igen. Men nu tror jag dt blev rätt. Så jag betalde, jag orkar inte bry mig. Just nu känns det som om jag skiter i vilket, bara jag får den jävla mössan när jag ska ha den. Jag kutade senare ner till träningen också. Jag hatar att kolla på träningen. Man blir så jävla sugen på att spela. Men jag får glatt vänta till nästa vecka. Iaf fastnade jag, Jenny, Alle och Nea utanför till klockan elva, haha.

Imorgon blir det lite projektande halva dagen, sen ska ajg städa mitt rum för det ser ut som fan. Farmor och farfar kommer på kvällen så. Känner mig dock lite taskig som ska ut, men jag har inte varit ute på asaballalänge så jag måste ut. Fast tyvärr har jag ingen dricka, inget nytt dock. Men det suger verkligen girafftunga.

Virgin

- Are you a paying-with-card-online-virgin too?
Jag till Emelie när vi ska betala våra studentmössor via nätet.