Kääälmaaar

Jag är tamifan inte i Växjö mycket under helger för tillfället. Nu drar jag till staden i öst. Till platsen där dialekten är lite som ett klavertramp. Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Vi får se hur väl jag klarar mig. Hur som helst ska jag få återförenas med mina små nördar som jag tycker så mycket om. bäst att dra sig eftersom bussen går om en kvart.


Änglatofflor

Min kompis Sanna är grym på att pyssla och gör allt ifrån scrap booking till att sy. Hon har en egen blogg där man kan se hennes grejer + göra eventuella beställningar. Tycker helt klart att hon och hennes hantverk är värda en titt! Besök Änglatofflor här.


Du skulle varit 23

Idag är det din dag. Tyvärr är du inte här för att dela den med oss andra. Det är dagar som den här som fejjan suger. För jag kan inte alls önska dig grattis som det står. Sjöng en liten trudelutt för dig innan idag. En låt jag kom att tänka på. En jag skickade till dig för länge, länge sedan som du tyckte om. Hoppas du hörde. ♥




Bulle i ugnen

Har en bulle i ugnen. Det kommer bli en fin Mac-ka. Jag är helt enkelt med Mac. Jag kände att när skruvar börja jobba sig ur skärmen på den här burken så är det nog dags att byta. Hur roligt det än må vara för plånboken. Så nu antar jag att jag lägger ner det här vintageprojektet micosoft och blir mainstream istället. Senast den 4:e ska den vara här. Den lilla godingen. Lovade Angelica att berätta vilket kön det blir efter nedkomsten.



Go Me

Fick ett ryck igår. Ville uppdatera mitt VC/personliga brev. Något som resulterade i att jag satt uppe till 3 inatt och knåpade. Kan inte säga att jag varit jättefräsch idag. MEN, det ledde till 4 nya sökta jobb. Se vad lite förändring kan göra. En ny liten boost framåt. Ja tack!


Jobbseeker

Hittade precis ett jobb strax utanfö London. Sjukt sugen på att söka det. Jag har fått rådet att sluta överanalysera allt jag gör. Något som jag troligtvis borde applicera på typ allt jag gör i livet. För sådan är jag. Vänder och vrider på allt tills jag tappat lusten för det. Just do it. Det finns liksom ingenting att förlora i livet. Jag vill inte sitta och ångra mig om 30 år för att jag inte tog chansen när den kom.


Halmstad

Helgen bjöd på minst sagt en trevlig liten resa. Inte så lång men ack så roligt. Jag och Alle satte oss på Bussen till Halmstad för inflyttningsfest hos Jenny. Även Elin och Lizze körde upp från K-town så det blev fullt drag kan man säga. Fredagen bjöd på restaurang, en öl, och snack till småtimmarna. Lördagen bjöd på shopping och fest. Man kan väl helt enkelt säga att Halmstad levererade, med tanke på att vi inte kom i säng förrän närmare 5 på morgonen.

Kan väl helt klart säga att det var ett tag sedan jag skrattade så mycket. Jag vet inte vad som händer när vissa människor hamnar på samma kvadratmeter. Men uppenbarligen är det bra för endorfinutsöndringen. Det enda negativa nu är att man näst intill har träningsverk. Men det är det värt.





Ny kula

Snacka om att inspirationen har varit noll sedan, tja, senast helt enkelt. Känner inte att jag har haft särskilt mycket att tillföra i form av rader av text och bild. Dock har jag fått skit för att jag legat lågt. Visste inte riktigt att det var folk som brydde sig om det jag präntar ner här. Så. Här är jag. Igen. Kanske något mer intressant för de som inte bor på samma plats som jag längre.

Eftersom jag spottade på magisterutbildningen så blev det fria kurser. Foto/digital bildredigering, grafisk produktion, grafisk design för webben och verktyg för designprocessen. Ganska praktiskt lagda kurser som passar mig utmärkt efter nästan tre år i den köttiga teorins grymma klor. Men visst märker jag att det ger något när jag läser mina nuvarande kurser. Man har så mycket mer tankar bakom det man gör nu jämfört med tidigare. Så tack Linnéuniversitetet antar jag. It's a new dawn, it's a new day.