Nä men mycket inDesign blir det ju

Nu sitter jag här med nästa uppgift som jag liksom lämnat i sin egen lilla missär. För det är lite så jag jobbat den här terminen. För en som är van vid att läsa kurs för kurs och tenta av dem är det här med 4 paralella helt plötsligt lite knas. Något som gjort att jag liksom lite halvhjärtat dumpat saker halvfärdiga för en annan uppgift varit roligare. Som en liten otrogen pojkvän helt eneklt. Men nu, ja nu, är det dags att göra klart skiten. Nu kommer jag krypande tillbaka för att be om förlåtelse och skapa ett bra avslut tillsammans. För nu är det bara en liten photoshopuppgift kvar som borde ta drygt 10 minuter. Sen är jag klar med den här kursen. Vad händer där liksom? Den började ju precis.....i....september.....


Shit, tiden går

Så, istället för att göra det jag borde, vilket innebär att avsluta min slutuppgift i form av en interaktiv pdf jag svurit över den senaste timmen så kollade jag lite gamla blogginlägg. Jag insåg då att det idag är 3 år sedan som boys night out gick av stapeln i undertecknads lägenhet. 

Det var tre år sedan vi shottade lite för mycket absinth. 3 år sedan Red Bull-brudarna ringde på för att de tyckte det lät som vi hade bra fest. 3 år sedan Red Bull-brudarna ganska snart efter pårigningen blev spontant lyfta till taket av 14 killar. Det är därför också snart 3 år sedan jag vaknade upp till ett Red Bull-besprutat golv. FYI, det blir rätt kladdigt. Men roligt hade vi!


Projekt: portfolio

Sitter och jobbar med min slutuppgift i grafiska verktyg för designprocessen. Det går framåt måste jag säga. Känner mig ganska klar med själva grunddesignen. Nu är det dags att börja jobba lite med att göra en interaktiv pdf av det hela. Sen vorde nog smart att kolla igenom att jag fått med det jag ska. För jag är lite dålig på det där ibland. Jag jobbar iväg och inser att jag glömt hälften av vad som ska vara med. Bara för att man ska visa att man kan använda allt. 

"Så gör det ju inget om det blir snyggt också". Vafan. För mig går snyggt före massa skit som inte behövs. Men så är jag ju lite less is more också.


Adventsmys på hög nivå

Bra nyheter. Igår hade jag värsta adventsmyset hos mig. Mjuk pepparkaka med choklad + snowfrosting, saffransskorpor, pepparkakor med mögelost och skumtomtar. Och så glögg såklart. Fan va jag saknade det här förra året. Trevlit sällskap, tända ljus, julbelysning och lite julmusik på det. Mums.

Dåliga nyhter. Jag glömde plocka upp kameran. Vafan liksom. Jag som tänkte styla med mina fina bakverk, uppdukning och mitt pimpade hemmabygge till adventsljusstake. Jaja, det kommer nog fler gånger, för ja, jag gillar ju att mysa.


Fick bli en fin liten bild ifrån julaftons morgon 2009. Och ja, varje år är vi uppe vid 7 för att tända vartenda stearinljus och se på när det ljusnar ute. På så sätt kan vi njuta av hela dagen tillsammans.

Nä men panchisen i mig är framme ibland

Jag kan inte hjälpa att jag stör mig på det. Fastän jag vet att jag själv varit en bov i dramat många gånger. För vem lever egentligen som man lär? Det jag stör mig lite på idag är ljudnivån på biblioteket på mitt kära universitet. Linnéuniversitetet i Växjö. För här tycker folk om att att prata. Gärna högt och tydligt. Gärna i telefon med högtalaren på. Gärna om vem man låg med igår och inte minst dra en och annan reprimand till en stackars kundtjänstmedarbetare. För att inte tala om hur många bra Youtube-klipp man bara måste visa sina kära klasskamrater. Och så här i juletider är det klart alla ska höra att man själv kommit i stämning med sin favoritjullåt. Och för övrigt. De där grupprummen som är öppna upptill ni vet? (som på bilden) Ah, precis, INTE ljudisolerade.

Men det är klart. Klart som fan vill socialisera i biblan. Det är halva nöjet. Det tycker jag själv. Men man kan ju alltid fundera på om alla runt om en är lika intresserade som man verkar tro. För nej, jag ger fan i att han inte gav dig orgasm igår. Gör en statusuppdatering på facebook istället, så ser säkert folk som bryr sig. Typ han, så kanske han kan bättra sig?


Florida, oh, Florida...

Idag är det för övrigt ett år sedan jag befann mig på västligare breddgrader. För ett år sedan befann jag mig i Florida. Jag hade besökt Universal studios i Orlando och dess Harry Potter world. Jag hade varit på stranden och slagit mig gul och blå efter en hel del skimboarding. Jag hade blivit äckelmätt efter att ha ätit en asstog glass med smaken chocolate suecide. Dessutom väntae jag på att avnjuta en underbar thanksgivingmiddag med Chris och hans familj. I miss it. Oh, how i miss it.





My name is Ego, Ego Istic

Det här börjar tamigfan bli illa. De senaste 8 facebookbilderna har varit på mig själv. De senaste typ 80 bilderna jag tog var på mig själv. Igår skissade jag på en sida om mig själv och idag ska jag börja göra en folder om mig själv. Ska vi se det här som bra eller dåligt? Har jag kanske ramlat och slagit i skallen undrar ni, trots den söta lilla mösan jag har på bilden här under? Eller blev jag kanske bara lätt skadad efter min vistelse i USA? Inte vet jag, men jag får ursäkta mig själv, precis på ett sånt där sätt som bara vi svenskar kan.


Man ska ju egentligen inte...

Jag vet att man inte ska hålla på att reklama, men har ni inte kollat in den lilla musiksnutten längre ner på sidan så får ni gärna göra det. Det är alltid roligt med lite respons. Tycker ni dessutom om det så får ni gärna dela med er av filmen till andra, haha. Som sagt, längre ner...


www.....

Trots att jag mått halvpiss hela dagen har jag ändå börjat brainstorma en idé till min hemsida. Det är dags att fixa en portfolio som jag kan ha online, så att eventuella arbetsgivare kan gå in och kolla vad jag gjort. Sen så blir det ju ytterligare en möjlighet till att faktiskt bli hittad av andra. Så idag stog det fotografering på schemat. Blev väl halvbra på grund avljuset och självutlösaren. Men några snapshot satt.




Ugggfh...

Rubriken beskriver ungefär hur jag mår för tillfället. Och nej, jag är inte bakis, vilket hade kunnat vara anledningen eftersom jag är student. Men nej, om det ändå var så väl. Istället vaknade jag denna morgon upp med en rungande huvudvärk, allmänt tradig hals och lätt feber. Orkara bli sjuk. Och som vanligt när jag blir sjuk så finns inte en liten ipren inom synhåll. Jaja. Tur att jag inte behöver läsa iallafall. Bildredigering och siteskiss står på schemat.


Tvättpanik

Jag brukar inte gå så här länge utan att tvätta. Vanligtivs är jag en sådan där konstig typ som bokar nästa tvättid samtidigt som jag är klar med tvätten. Detta har inneburit att jag likt en annan tvångssyndromspojk har tvättat varannan söndag sen jag flyttade till Växjö. Den här gången sket det sig eftersom jag var hemma och sen, tja, orkade jag helt enkelt inte.

Men nu, nu har jag börjat gå in på ICE-kallingar och i garderoben gapar t-shirtlådan förvånansvärt tom. Vad är ICE-kallingar undrar ni då? Jo, In Case of Emergency-kallingar. De där som ligger längst ner i lådan men egentligen aldrig får se dagens ljus. De där typ Gollum-kallingarna som inte borde se dagens ljus på grund av olika orsaker. Men nu. Nu har dom det. Därför ska jag tvätta idag. För att kunna låsa in dom längst ner i lådan igen.


Last page of our story

Gårdagens filmprojekt slutade i filmen nedan. Kom till Alle för att köra en cover och testa hur bra film kameran egentligen. Det hela slutade med att vi spelade in en ny akustisk version av min låt (en tagning), med tillhörande "musikvideo". Hope it's to your liking.


De tre F:en

Fick beskyllning för att jag tydligen var en dålig uppdaterare. det vet jag inte om jag håller med om? Eller?...

Känner att livet inte är så fruktansvärt intressant för tillfället. Dock tar jag jäkligt mycket bilder, så jag vet inte varför jag inte lägger upp lite här? Så, ja, bildbomb ifrån senaste fotouppgiften. Som jag för övrigt skriver analys till nu. På andras bilder. Not very fun. Eftersom det känns som jag skriver samma sak till alla. Kanske skulle köra en copy paste ist? Läraren är rolig iaf. Veckans citat "Tålamod, flit och flow! De tre F:en!". Hmmm.

Nu blev jag akut kaffe-kissnödig. FYI.