Filmnight

Igår var det filmnight at the Sandevärn recidence. Först var det jag, Jenny och Alle. Men senare anslöt även Emelie. Trevligt, trevligt. Ihopklämda i mitt lilla rum satt vi tillsammans och avnjöt(?) först What happens in Vegas, för att sedan dra en skräckisrulle i form av remaken One missed call. Helt okej förstafilm. Den andra var väl inget att hurra för direkt. Den japanska var bättre, vad jag kommer ihåg.

image837

(Fruktansvärd fest-/skakbild jag vet! Men det var den enda jag hade på oss fyra tillsammans, haha)

Veckans topplista

Satt och kollade runt lite på AllEars. Det gamla vanliga. Recensera lite, lyssna runt lite, se om någon recenserat en själv osv. I vilket fall som helst så hamnade till slut på veckans topplistan för att se om där fanns något intressant att lyssna på. Döm om min förvåning när jag kom ner till 20:e platsen...

image836

The internet is for porn - the musical


Oväntat

Har spenderat kvällen på CBF:s årsmöte. Det blev möte, grillning och en massa fika eftersom inte så många dök upp. Hur mycket paj som helst. Min mage är så jävla utspänd. Som en gravid kvinna för fasen.

I vilket fall som helst så fick jag tydligen stipendium, som jag inte ens visste fanns. Antar att det är på grund av att jag varit tränare i 2,5 år nu och ska lägga av. Jag och Madestam fick dela på det, men det blev iaf 1000 kr var. riktigt kul. Självklart att dom tyckte att man gjort ett bra jobb som tränare osv. Men även att få lite extrapengar. Tack, tack CBF.

image834

Warning, half nudity!

Var på stan med Jenny idag en sväng. Hon skulle kolla på en sak. Vilket tog sisådär 5 minuter. Resten av tiden strövade vi runt, och jag hittade en del saker jag skulle vilja men inte orkar betala för. Sådant äro livet för de snåle, utan inkomst dessutom. Vad jag dock behövde var ett par badbyxor, som jag äntligen hittade. På vägen hem lyckades jag även komma över en T-shirt. Jag har lite brist på dom, så det var lika bra att slå till. 129 kr tyckte jag det kunde vara värt.


Självförtroendeökning.nu

Sitter här på jobbet. Har precis dragit igång min andra film för dagen. Dock startade jag nu helt själv, utan koll av andra osv. Och allt gick jättebra, allt låter bra (än sålänge!). Men med tanke på förra veckans fiasko så var det här jäkligt skönt. Det var nog en liten självförtroendeboozt som behövdes. Sen kom Stefan bara ner och sa "det här ser ju bra ut" så drog han på lunch. Tror tiden ch allt ligger bra till också dessutom.

Jag tycker dock det känns jäkligt kallt här nere idag. Blä. Sitter här med fleece och fryser lite ändå. Så man får upp och skutta ibland för att hålla igång värmen. Datorn står mitt i AC-blåset. 18 grader känns jävligt kallt för tillfället. Desstom är jag hungrig. Får hämta min lunch till nästa film.

Flopp, i år igen

Har precis varit hemma hos Alle och gluttat på Schlagern eftersom festhumöert aldrig gjorde sig påmint ikväll. Det får bli någon annan gång. Så roligt är det inte på Harrys att jag betalar för att gå in där två (tre?) helger i rad.

I vilket fall som helst så blev det ju knall fall för Svergie i år igen. Inte jätteotippat från min sida dock. Hyffsad låt som behöver några lyssnngar, och känns inte alls som någon livelåt egentligen. Dessutom var de andra glitterbrudarna rätt mycket mer att se på. En fakesnygg(?),översminkad helblond madonna för en andra chans när hon redan vunnit känns lite over the top. Sjukt stolt över att jag lyckades pricka in hela topp fem iaf. Eller tja, stolt kanske man inte ska vara. Mer töntvarning egentligen. Men man kanske skulle skriva en låt till nästa år. Floppar den här kan man ju alltid skicka den till Litauen.

Och Ryssland? Haha. Beaten var precis som Tibalands producering av apologize. Märktes att det var nåt från hans stall som varit där och fifflat. Dessutom kan jag inte hjälpa det, men jag tål inte riktigt engelska med grov brytning. Nej, tacka vet jag Kalimoira från Grekland som hottade upp scenen som en annan Afrodite till grekisk gudinna. Jag tror det var hennes fel att jag aldrig riktigt märkte av den kassa verstexten.

image831

screw me baklänges

Första jobbtabben är avklarad. Screw me, fatta pinsamt. Vist det kan hända vem som helst, men blä. Kude det inte kommit någn annan gång. Var nöjd över allt och så drar jag igång filmen, så är inte filmen riktigt centrerad. Bajs. Som tur väl var Stefan här precis då så han kunde fixa det lite snabbt. Så nu har man fixat sin första försening.Snyggt Fredrik. Nu kommer jag var som ett nervvrak varje gång jag ska stara en film.

Bara för att videon stärker låten


Uppdate

Oh, I made it kinda' good! Den förra filmen slutade när nästa skulle börja. Så det blev allt lite häktiskt. Men nästa var igång vdi 10 över, så jag är rätt stolt över mina skills såhär långt. Dock är man fortfarande lite nervös för att något ska fucka sig medans man kör. Och vad ännu värre är, om något skulle fucka sig, utan att man riktigt hör det, efter att allt är startat och Stefan har gått. Man har ju inte direkt öra för det ännu. Men än så länge så verkar allt vara grönt och fint! Inga klagomål, haha!

Här sitter jag på "jobbet"

Fast egentligen kan man väl kanske inte kalla det för jobbet ännu. Fast just nu sitter jag helt ensam nere i projektorrummet och lyssnar efter konstiga ljud. Man är lite nervös för att något ska paja, eftersom alt kostar en hel del. Men jag tror det går bra. De frågade till och med om jag var redo att jobba helt ensam redan på lördag, men jag känner mig inte 100 än, så jag väntar lite. Ska dock hit imorgon igen och köra. Allt känns bättre och bättre. Men helt avslappnad kommer man nog inte vara på länge när man kör film. Men det gör ju bara att man är lite mer försiktig, vilket inte är något minus.

Om en stund är det dags att förereda nästa film, och Stefan som lär upp nig drog på lunch. Så nu ska jag göra allt ensam, så får jag ringa något annan som kommer och kollar. Dessutom blev den är filmen försenad på grund av bångstyriga ungdomar, så det blir nog lite stressigt. Får se hur bra jag klarar stessen nu. I sommar kommer jag bara ha typ 10 minuter mellan varje filmbyte. Dags att föebereda sig mentalt.

Dagens tanke

"Han är lite som en såndär idiot savante, fast han glömde att han skulle vara duktig på något..."

This or that?

Köpte en vit skjorta idag till kostymen som jag kan ha när det blir dags för Tildas bal den 4:e. Det blev lite mer plain än med randig. Dessutom var det här första helprovningen sedan jag sydde in kavajen. Det blev faktiskt mycket bättre. I vilket fall som helst så är jag i valet eller kvalet om jag ska ha slipsen eller fluga. Vilket är snyggast? Ifs är det väl upp till tilda. Det är trots allt hennes kväll.



Spontanpartaj

Igår var allt planerat för en hemmakväller, eller i alla fall lugn filmkväll i möjligaste mån, men ack en sådan vändning det tog. Efter lite tankeverksamhet och försökt till upplanddning för fest, bestämde jag mig för att hänka Jonas på förfest och utgång. Hade ju inga direkta förväntningar med tanke på att allt var oplanerat, men så brukar det oftast bli bäst så. Lika dant den här gången. Det började kanske lite segt med mycket fotbollssnack, fortsatte i lite kort-fyllespel, lätt "schluddring" sånginsats och slutade i en helt okej utekväll.

Skumhärlig låt

Såg att vinnarna av Metro Music challange var korade. Det blev låten nedan som segrade. Nämligen "Ser jag tjock ut i den här". Lagom härligt skum låt, helt i min smak! Alla topp-placeringar var helt okej och jäkligt bra på sitt sätt måste jag säga. Men den här hade någon speciell charm som gjorde att den slog direkt för mig.


Bara för att han alltid är prepared


Mulöhelg

Ursäkta att jag har blivit precis så som jag hatar att andra är. Nämligen att man har en blogg men inte orkar uppdatera. Dock har mitt liv känts rätt händelselöst på sistonde, så skrivarglädjen har inte riktigt infunnit sig, men jag ska försöka bättra mig.

I alla fall så har jag fram tills nu befunnit mig på Mulö. Dock bara sedan igår kväll, men det var trevligt i vilket fall som helst. Även om det bara är knappt 10 minuter med båt härifrån så är det som att komma iväg på lillsemester. Det kändes som om det var mitt i sommaren. Det enda negativa var att det var rätt kallt när mörkret inföll, och att vattnet inte är så varmt.

Dock så hjälpte filtar och varma kläder oss fram till midnatt, innan vi fick gå in i värmen istället. Men innan dess hann vi med vin, god mat och rabarberkaka. Riktigt mumsigt. Dessutom blev det frukost på trappan nu på morgonen. Trevlig helg helt enkelt.


Dagens inköp

Idag satte jag sprätt på pengarna för första gången på rätt länge. I alla fall när det gäller kläder. Jag har inte handlad på MQ på ett jäkla tag eftersom jag väntade på att de skulle få in lite shorts, och äntligen så hittade jag något jag gillade. Två par dessutom. Vilken tur att jag hade presentkort och dessutom 20% rabatt. I like. (Ursäkta skabbutseendet på bilderna, men jag orkade inte riktigt göra mig till idag!)