Reunion.

Hade lite reunion med Jenns ikväll. Det var längesedan nu. Helt sjukt vad tiden går. Vi har knappt pratat på hela hösten, eller i sommar heller för den delen. Men nu så äntligen. Fast det är det som är så skönt med fluff. Man träffas inte på aplänge, men när man väl gör det så känns det som om det var igår man träffades. Lite kaffe, en prommenix med hunden i knarrande snö och snack framför tv:n med en skinksmörgås i näven. Äntligen får man utlopp för sin porrhumor utan att få klagomål. För hon är precis likadan. Om inte värre. Jo, det är hon nog faktiskt den lilla jäntan. Hon är värre.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

sv: Ja du har nog delvis rätt där! Det roliga var att efter denna "MUF super ner minderåriga"-kampanjen så gick dem direkt över till en artikel där de tipsade om en antikapitalisisk förening så ordet diskret är nog inget den redaktionen har hört talas om tidigare :P

Postat av: Malin

SV: ja, precis. 1,5 hp är ju inte speciellt mycket, och jag menar - hur stor kan en tenta som man haft 3 dagar på sig att plugga till vara? det borde gå att ta igen.

tack för ditt råd :)

2009-12-22 @ 10:25:13
URL: http://abrandnewstart.blogg.se/
Postat av: Tobias

Det har du rätt i :) därför jag vill ha det

2009-12-22 @ 10:26:55
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback